KERESÉS search-close

Magyar Rákellenes Liga

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Magyar Rákellenes Liga"

Bocsánatot kértek a rákosoktól

Sokkolta a rákosokat a Magyar Rákellenes Liga 1 százalékos kampányfilmje, amely a betegeket teszi felelőssé a betegségükért. Facebook csoportban kérték ki maguknak, hogy büntetésként állítsák be a rákot, például az elmaradt sportolás miatt. Később a Rákellenes Liga eltávolította honlapjáról a reklámot, elismerik, hogy hibáztak, és bocsánatot kérnek.

Figyelem! – Kampány a prosztatarák ellen!

A Magyar Rákellenes Liga hetedik éve csatlakozott ehhez a kampányhoz. Nagyon fontosnak tartják a megelőzést, mert évente 1000 beteget veszítenek el az orvosok, azért mert a páciens nem vette komolyan szűrővizsgálatok fontosságát. Ha időben megyünk orvoshoz, megelőzhetjük a nagyobb bajt. Járjunk szűrésekre!

Az ember legjobb gyógyszere a másik ember – Magyar Rákellenes Liga!

Az egészségünk a legdrágább kincsünk, és erre általában akkor ébredünk rá, mikor már nagy a baj. Viszont ilyenkor jó, ha tudjuk, nem vagyunk egyedül. A Magyar Rákellenes Liga fontosnak tartja, hogy a betegek tudjanak informálódni, kérdezni, és egymással tapasztalatokat megosztani. A klubok pont ezért jöttek létre. Ne félj, nem vagy egyedül!

A nők küldjék szűrésre a férjüket

Családfőmentő kampányba kezdett a Magyar Rákellenes Liga. Arra hívják fel a nők figyelmét, hogy küldjék el férjüket prosztataszűrésre. Évente 1600 férfi hal meg prosztatarákban, pedig az időben felfedezett daganat jó eséllyel gyógyítható.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való