KERESÉS search-close

Magyar Nemzeti Cirkusz

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Magyar Nemzeti Cirkusz"

A levegő királynője: kevesen mernék utánozni a Barátok közt színésznőjét!

Kevesen mernék utánozni a Nagy Alexandrát, a Barátok közt színésznőjét, aki a Szenzációs Négyes műsorában már megmutatta, hogy félelmeit legyőzve is képes a magasban légtornázni. Alex a hétvégén már a Magyar Nemzeti Cirkuszban teltház előtt debütált!

Ma keresztelik hazánk egyik legkülönlegesebb csikóját, a zebmárt!

A Magyar Nemzeti Cirkusz pénteki műsorának keretein belül Balatonlellén tartja különleges csikójának keresztelőjét. A kis zebmár egy szamár egy és egy zebra nem várt frigyéből született. A csikónak egyelőre még nincs neve, a társulat a közönség bevonásával fog nevet választani neki.
 

Fura jövevény: zebra vagy szamár? mindkettő!

Furcsa állat született a Magyar Nemzeti Cirkusz balatoni turnéja alatt. Anyja zebra, apja szamár, azaz egy zebra-szamár hibrid jött világra. Még a cirkusz dolgozói is meglepődtek, amikor ez kiderült, hiszen ilyet még sosem láttak.

HIBRID: Zebrát vártak, félig szamár lett

Különös románc zajlott a Magyar Nemzeti Cirkusz színfalai mögött. Levente, a szamár egyik este átszökhetett Kenyához, a zebralányhoz, néhány hónap múlva ugyanis megszületett a kis szambra – vagy mi…

Szamár-zebra szerelemgyerek született

A szerelem nem ismer határokat. A Magyar Nemzeti Cirkusz új jövevénye egy igazi szenzáció. Zebrát vártak, de egy foltos-csíkos hibrid szamár-zebra született.

 

Elefántfürdetés a Balatonban

Elefántfürdetést is láthattak a Cirkuszok éjszakáján. Balatonlellén láthatták, hogyan fürdetik meg a strandon a Magyar Nemzeti Cirkusz öt elefántját. A programhoz csatlakozott öt cirkuszban bárki beleshetett a kulisszák mögé, beszélgethettek a fellépő művészekkel, közelről láthatták az állatokat.

 

Ünnep különleges produkcióval

20 méter magasan, biztosítás nélkül egyensúlyoztak a Magyar Nemzeti Cirkusz artistái Debrecenben. Ezzel ünnepelték a cirkusz világnapját. Az egyik néző azt is kipróbálhatta, hogyan kell egyensúlyozni egy ügető ló hátán.

Drótkötélen húsz méter magasban!

A nemrégiben Arany Bohóc-díjjal méltatott Magyar Nemzeti Cirkusz extrém produkciókkal ünnepli meg április 21-én a cirkuszok világnapját. Ifj. Richter József, cirkusz igazgató beavatta a nézőket a közelgő rendezvény részleteibe.

MAGYAR SIKER: Az utolsó állatos produkcióval tarolt a Richter csoport

Ifj. Richter József és lovas akrobata csapata nyerte el a legjobbnak járó Aranydíjat az első Bukaresti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.

Cirkusz a szegedi utcákon


szerző:
2016.06.11. 18:55
Cirkusz a szegedi utcákon

Elefántok, púpos tevék, zebrák, lámák és lovak vették birtokba Szeged utcáit. A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata parádézott a belvároson keresztül a város több utcáján. Zenekarral, artistákkal és az állatokkal vonultak végig. A parádét hatalmas tömött sorokban sétáló, vagy kerékpározó családok kísérték. A legkitartóbbak a menet végén még az állatokat is megsimogathatták. A cirkusz társulata jövő hét végén világszenzációra készül. Vezetőjük ugyanis egyszerre 32 állattal lép színpadra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való