KERESÉS search-close

Magyar Kétfarkú Kutya Párt

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Magyar Kétfarkú Kutya Párt"

A Kétfarkú Kutya Párt tojást sütött a forró csúszdán

Megsült a rántotta egy 9. kerületi játszótér fémcsúszdáján Budapesten. A Kétfarkú Kutya Párt tesztelte a játékot, és kiderült, hogy kánikulában veszélyes lehet a gyerekekre, mert a tűző napon nagyon átforrósodik. Szakemberek viszont azt mondták Híradónknak, hogy a fémcsúszdák szabványosak, arra viszont ügyelni kell, hogy legyen árnyék felettük.
Kovács Gergely ide kattintva még több ötletet oszt meg a játszóterek használatáról a forróságban.

KOVÁCS GERGELY: „A csúszda egyik funkciója elveszett, de lett helyette közösségi grillező”

Megsült a rántotta egy 9. kerületi játszótér fémcsúszdáján Budapesten. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt tesztelte a játékot, és kiderült, hogy kánikulában veszélyes lehet a gyerekekre, mert a tűző napon nagyon átforrósodik. A játékot a játszótér közepére építette a ferencvárosi önkormányzat, és ott zavartalanul tűzheti a nap. Állítólag előfordul, hogy a közelében lévő csapról locsolják a szülők, hogy használhassák a gyerekek.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt kötelezővé tenné a sziesztát

Egész Európában bevezetnék a forintot, a fizetéseket a magyar bérekhez igazítanák, és kötelezővé tennék a sziesztát. Egyebek közt ezt ígéri a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, ha képviselőjük bejut az Európai Parlamentbe. A mindent kifigurázó viccpárt listavezetője szerint mindenképp Brüsszelbe készülnek, hogy Európa összes problémáját megoldják. Az RTL a választási kampányban interjút kért az összes nagyobb párt európai parlamenti listavezetőjétől.
A teljes interjút ide kattintva nézheti meg.

RTLII: Békemenetelt a Kutyapárt

Összkarácsonyi Békemenetet tartott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a belvárosban. A viccpárt "meg akarta köszönni azt a sok jót, amit idén kaptak az ország vezetésétől", például, hogy végre dolgozhatnak 8 napot hetente, vagy nem kell többet bajlódniuk a független bíróságokkal. Jelenleg is zajlik az összellenzéki tiltakozás, a tüntetők úton vannak a Budai várba, a köztársasági elnök hivatalához. A helyszínen van tudósítónk, Horváth Nándor.

Rendőrségen a buszmegálló-építők

Behívták a rendőrségre a Kétfarkú Kutya Párt tagjait, akik buszmegállót építettek a felcsútiaknak még augusztusban. A rendőrségtől szabálysértési ügyben kaptak idézést, ha nem jelennek meg, elővezetik őket. A párt elnöke szerint teljesen érthetetlen az idézés, mert semmilyen szabálysértést nem követtek el.

2022-ből jelentik


szerző:
2018.07.17. 18:45
2022-ből jelentik

2022-ben minden még megjelenő nyomtatott sajtó a kormány kezében lesz és csak a kormány üzeneteit továbbítja majd – ez derül ki a Magyar Kétfarkú Kutyapárt kihelyezett címlapjaiból. A párt azt mondja: ezek nem kitalált borítók, csak az időgépüket tesztelték.

Kotkodált a Kétfarkú Kutya Párt

Végigkotkodácsolta az állami televíziótól a választási program ismertetésére kapott öt percet a Kétfarkú Kutya Párt Győr-Moson-Sopron megyei jelöltje. Tichy-Rács József öltönyben, és egy csirke maszkban jelent meg, majd percekig kotkodácsolt…

Márpedig a politika lehet vicces és szórakoztató

A politika komoly dolog, nyakkendős és szigorú arcú emberek dolgoznak értünk, állampolgárokért és persze a közjóért. Akár egyetértünk ezzel, akár nem, az biztos, hogy az elmúlt 27 évben a politikáról legkevésbé az juthatott eszünkbe, hogy vicces és szórakoztató. Pedig lehet, mert a Magyar Kétfarkú Kutya Párt sokak számára az.

Házon kívül 2017-09-20


szerző:
2017.09.20. 23:50
Viccet csináltak a Békemenetből

Viccet csinált a kormánypárti Békemenetből, és a kormány szerintük oroszbarát politikájából a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Így most Oroszország mellett tüntetett a viccpárt Budapest belvárosában. Felszólalóik kifogásolták, hogy Magyarországot pénzzel tömik Brüsszelből, ráadásul választásokat is tartanak és vannak még független médiumok. Az LMP pedig péntek este Putyin orosz elnököt vetítette fényfestéssel a Képviselői Irodaházra, ezzel népszavazást követeltek a paksi atomerőmű bővítéséről. A Fidesz szerint az ország érdeke, hogy jóban legyünk az oroszokkal.

TÜNTETÉS KÉTFARKÚ MÓDRA:  Adatgyűjtés és Oroszország támogatása

Többezren vonultak végig Budapest belvárosán azon a tüntetésen, amit a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szervezett. A tiltakozást a kormánypárti tüntetések után Békemenetnek nevezték el. A viccpárt szerint ki kell állni Oroszország mellett, mert Magyarországot pénzzel tömik Brüsszelből, ráadásul vannak még független médiumok és választásokat is tartanak.

Megszavazták, hogy legyen Bud Spencer park

Mégis lehet Bud Spencer Park Kaszásdűlőn! A III. kerületi önkormányzat ugyanis egyhangúlag támogatta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt javaslatát, hogy nevezzék el a nemrég elhunyt olasz világsztárról az eddig név nélküli területet. Először ellenezte a kerület az átnevezést, később azonban már ők voksoltatták meg a helyiekkel. Most már csak a Fővárosi Közgyűlésen múlik, hogy elnevezik-e a parkot.

 

 

Kétfarkú: rosszul értelmezik a törvényt

A Nemzeti Választási Bizottsághoz fordul a Kétfarkú Kutya párt, mert a terézvárosi önkormányzat szerint nincs joguk plakátokat ragasztani a népszavazási kampányban. Az önkormányzat a törvényre hivatkozik, a párt szerint azonban rosszul értelmezik a jogszabályt. A Fidesz szerint nem baj, ha plakátolnak, csak derüljön ki miből. A Nemzeti Választási Bizottság a legközelebb jövő hétfőn ülésezik.

Bud Spencer park: Az önkormányzat nem örül

Bud Spencer parknak keresztelt egy névtelen harmadik kerületi közteret a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Az avatáson műbunyó, hagymás bab főzés, és kórusban éneklés volt a program. Az átnevezés azonban nem hivatalos, az önkormányzat azt írta, elhunytról csak a halála után öt évvel lehet közterületet elnevezni.

Örök élet után árnyékoló

Újra akcióban a Magyar Kétfarkú Kutyapárt. Az abszurd kampányáról és városmegújító gerillaakcióiról ismert párt aktivistái tavasszal kopott padokat festettek Budapesten. Most egy olyan új józsefvárosi buszmegállóra tettek árnyékolót a fővárosban, amelynek se teteje, se oldala nincs, pedig több mint egymillió forintba került.

Kétfarkú kutyák, színes halak a padokon

Kétfarkú kutyák és színes halak - ilyen mintákat festett a körúti padokra a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Ez az a párt, amely korábban ingyen sörrel és örök élettel kampányolt, a választásokon azonban hivatalosan nem indulhattak el, mert a bíróság szerint komolytalan a nevük. Szóvivőjük most azt mondta: úgy látták, hogy a padokat senki sem tartja rendben, ezért fogtak csiszolópapírt és ecsetet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való