KERESÉS search-close

Magyar György

46 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Magyar György"

MAGYAR GYÖRGY: Ez a jogállam elveszett, a köztársaság elveszett

Éjszakába nyúlóan tüntettek pénteken este is Budapesten a túlóraszabályok megváltoztatása ellen. Beszédet mondott, Magyar György a Mindenki Magyarországa Mozgalom tagja.

Kuncze Gábor:

Egy internetes oldal lerántotta a leplet arról, miért szexszelnek a párok kevesebbet az ünnepek alatt. Magyar György szerint az év elején ugyanebből az okból kifolyólag magasabb a válások száma is, erről pedig Kuncze Gábornak is eszébe jutott egy történet a '70-es évekből.

Mi köze a japánok elhízásának Teddy hiányzó

Ceglédi Zoltán és Para-Kovács Imre egy nemzet túlsúlyosságának kérdését oldotta meg az útóbbi újságíró szokásos jeleneteit is belekeverve a témába.

Para-Kovács Imre:

Az I. kerületi polgármester lakás jutattási mizériájáhról az egész asztaltársaságnak megvolt a maga véleménye. Köztük is a kritikus és Hajdu Steve érezte a legfelháborítóbbnak a dolgot.

Teddy:

A korrupció ellenes törekvések sikerein jól mulatott az asztaltársaság, bár Ceglédi Zoltán nem értette, miért pont emléktáblával ünneplik az állítólagos diadalt, így ő és Farkasházy Tivadar is talált sokkal jobb módszert minderre.

Bepoloskázták a Heti Hetes stúdióját?

Egy amerikai hölgy nem hajlandó harminc napig intim viszonyt létesíteni a férjével, mert az Donald Trumpra szavazott. Miközben Ceglédi Zoltán erről fejtette ki a véleményét, Hajdu Steve talált valamit kollégájánál. 

Így bulizott Hajdu Steve és Para-Kovács Imre Kuncze Gáborral

Az újságíró elárulta, hogyan ünnepleték meg az egykori belügyminiszter 66. születésnapját, aki azonban nyomos indokkal cáfolta mindezt.

Ceglédi Zoltán:

A Heti Hetes asztaltársaságának arról is meg volt a véleménye, hogy egy angol újságírónő - tanórai keretek között - pornó vetítést javasolt, ugyanis a hölgy szerint a diákok hasznára vállna, ha a tanárok segítségével elemeznék ki azokat.

A kutyával még az ágyban is  jobban jár az ember?

A kutyások vagy a macskások szexelnek többet? Nos, a Heti Hetes asztaltársasága kiderítette a választ, sőt újabb kérdést is felvetettek…

Gálvölgyi Jánosnak megvolt Angelina Jolie?

Para-Kovács Imre és Gálvölgyi János kitalálták, hogy mit üzennének Brad Pittnek. Ám úgy tűnik, a színésznek mostanában nem esete a hollywoodi világsztár.

Feljelentették Kuncze Gábort


szerző:
2016.06.05. 23:00
Feljelentették Kuncze Gábort

A tanulmányai befejeztével különös dolgot művelt az egykori belügyminiszter, ami nem tarthatott sokáig, mivel már a Honvédségnek is szemet szúrt a tevékenyésge.

Rémtörténet borzolta a kedélyeket a stúdióban

Már-már vérfagyasztó emlékeit idézte fel asztaltársaságának Kuncze Gábor. Az biztos, hogy ez a történet nem egy átlagos munkanap volt az egykori belügyminiszter számára...

Hűtlenséggel vádolták Ceglédi Zoltánt?

Azok a házas emberek, akik szeretőt tartanak, hangosabbak a szeretőjük ágyában, mint otthon – állítja egy ezer fős vizsgálat. Jáksó László témafelvetése után Gálvölgyi János egyből Ceglédi Zoltánhoz fordult, aki gyorsan tisztázta a helyzetet az esetleges félreértések elkerülése végett.

Így állt bosszút zongaratanárán Kuncze Gábor

Miután zeneiskolai tanítója félrelökte, nem is gondolkodott sokáig, hogy milyen módon adja vissza a 'kölcsönt'. A revans nem csak az ő zongorai pályafutását döntötte romokba...

Gyilkosság a Heti Hetes stúdiójában?

Ceglédi Zoltán kénytelen volt félbeszakítani a beszélgetést, ugyanis váratlan és halaszthatatlan dolog történt a stúdióban...

Kuncze Gábor megfenyegette Parát

Para-Kovács Imre messzire ment viccnek szánt beszólásával? Kuncze Gábor röviden és lényegretörően reagált a poénos megjegyzésre...

Így próbálták feltörni Gálvölgyi János telefonját?

Beépített webkamera okozott kellemetlen pillanatokat egy párnak, akik még csak nem is sejtették, hogy mit tettek velük. A téma kapcsán Para beavatta Gálvölgyi Jánost a modern eszközök rejtelmeibe...

Ceglédi Zoltán heves reakcióján szórakozott Gálvölgyi János

Vannak olyan felmérések, melyek a szakáll létjogosultságát vitatják. Ceglédi Zoltán természetesen nem tudott elmenni szó nélkül az eredmények mellett.

Magyar György hasonmása visszaél az ügyvéd úr hírnevével?

Egy skót villanyszerelő 26 nőt csábított el egy hasonlóságnak köszönhetően. A Heti Hetes asztaltársaságának egyik tagja az eset kapcsán mesélte el saját élményét...

Kuncze Gábor a belügyminiszter közúti igazoltatásáról

Eddig csak elképzelni tudtuk, milyen lehet belügyminiszterként egy olyan élethelyzet, amikor rendőri intézkedés 'áldozatává' válik egy közúti ellenőrzés során.

Timberlake miatt 'kapott össze' Para és Hajdu Steve

Az előadóművészek létjogosultsága volt a vita tárgya. Az Eurovízió kapcsán felmerült az idei énekesünk eredménye, és Justin Timberlake szerepvállalásának fontossága is.

Ceglédi Zoltán koporsóval érkezett a Heti Hetes műsorába

Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg Debrecenben a Temetők és Sírkertek 2016. „Jelen és Jövő” Szakkiállítást és Konferenciát. Ceglédi Zoltán a hír hallatán vette elő a különös tárgyakat.

Különös dologokat dobált Hajdu Steve

Az erkély nagyon csalogató látványosság tud lenni az emberek számára. Habár az alap történet teljesen más volt, Hajdu Steve furcsa emlékeiről mesélt a Heti Hetes asztaltársaságának.

Torgyán-emlékek törtek elő Magyar Györgyből és Kuncze Gáborból

Olyan történetekre derült fény, amelyeket talán el sem hiszünk, ha nem a saját fülünkkel hallunk. Kuncze Gábor és Magyar György személyes tapasztalataikat osztották meg asztaltársaságukkal és a közönséggel.

Kuncze Gábor lesz a Heti Hetes legújabb vendége

A Heti Hetes 108. vendégével találkozhatnak a nézők vasárnap este 22 órától az RTLII-n.

Magyar György meglepetése Hajdu Steve részére?

Ceglédi Zoltán szerint Hajdu Steve-ből Pókember lett, de az igazság ettől sokkal egyszerűbb. Vajon ki és mit hagyott a stúdióban, amibe a színész belenyúlt?

Magyar György a hűtlenségi lista élén áll hivatása miatt

Az Egyesült Államokban szakmák szerint vizsgálták, hogy kik azok, akik gyarkabban csalják meg a párjukat. A nők között első helyen állnak a titkárnők, őket követik a színésznők, harmadik helyen pedig a takarítónők végeztek. A férfiaknál a zenészek a legmegbízhatatlanabbak, a második helyet náluk is a színészek birtokolják, és a harmadik helyen a jogászok állnak.

Lebontják a tízemeletes panelek felső emeleteit?

Érdekes elképzelés ütötte fel a fejét. A tízemeletes panelházakat konkrétan derékba törnék a kellemesebb klíma reményében. A hatodiktól felfelé élőket pedig rendkívül hasznos tanáccsal látták el: költözzenek kertes házba!

Eltörlik a földrajz órákat?


szerző:
2016.04.24. 23:00
Eltörlik a földrajz órákat?

A Magyar Földrajzi Társaság kiáltványt fogalmazott meg, majd aláírásgyűjtésbe kezdett azért, hogy ne szűnjön meg a földrajzoktatás a szakgimnáziumokban. Nem mindegy, hogy röghegység vagy lánchegység?

Magyar György beszólt a tanároknak

Az ügyvéd úr elmesélte, milyen egy orosz-német szakos tanár gyerekének lenni. "Rossz voltam, el voltam kapatva." - kezdte a történetét. Kihasználva édesanyja jelenlétét, bátran szólalt fel önmaga védelmében a tanárával szemben.

Heilig Gábor verset írt egy aktuális helyzetről

Erdészek fizetését emelték meg brutális összegekkel. Ebből indult ki a beszélgetés, amelyet Heilig Gábor saját költeményével koronázott meg az eszmecsere végén.

Magyar György kiakasztotta Parát

Újabb gyöngyszem került a köztudatba. Para Magyar Györggyel adta elő legújabb jelenetét, ami nem ment túl gördülékenyen. Az ügyvéd úr a végére már teljesen kikészítette az apró szösszenetek koronázatlan királyát.

Kendőzetlen kritika a Heti hetes asztaltársaságáról!

Ceglédi Zoltán csak annyira gonosz, ami még mosolyogni való? Para-Kovács Imre jelenetei szerethetőek? Lássuk, mi minden van még abban a bizonyos levélben!

Parázs vita alakult ki a szabálytalanságok miatt

Nem értett egyet Hajdu Steve és Farkasházy Tivadar, ami a vezetéssel, pontosabban a parkolással kapcsolatos szabálysértéseket illeti. Jáksó László próbálta megállítani a lavinát, de nem sikerült, ezért Para-Kovács Imre egy poénnal vette el a szópárbaj élét.

Mi Magyar György szerepe a Heti Hetesben?

Az ügyvéd úr hozzá van szokva ahhoz, hogy akkor szólal meg, amikor lehetőséget kap rá, így nem érte váratlanul a Heti Hetes szóáradata sem. Mikor végre szóhoz jutott, azt fejtegették, vajon milyen szerepet szánnak neki a műsorban. Gálvölgyi János szerint ez soha nem fog kiderülni. Lássuk!

Para-megoldás: ha túl sok a rab, de kevés a kéményseprő

Sajnos a kéményekszáma nem csökkent, csak a kéményseprőké. De aggodalomra semmi ok, Para-Kovács Imre kitalálta, hogyan orvosolható ez a kis probléma. Az is kiderült, milyen kritériumoknak kell megfelelniük azoknak a raboknak, akikből tökéletes szakember válhatna.

Magyar György a Heti Hetesben


szerző:
2016.04.03. 10:34
Magyar György a Heti Hetesben

Április 3-án, vasárnap 22 órakor a Heti Hetes történetének 106. szereplőjével találkozhatnak, akik az RTLII-re kapcsolnak. 

Így tüntetett Bokros Lajos és pártja

A Modern Magyarország Mozgalom Bokros Lajos vezetésével tüntetést szervezett a Fidesz újabb alaptörvény-módosítási terve ellen, mely lehetővé tenné, hogy a kormány rendkívüli felhatalmazást adjon magának terrorveszély esetén. Bokros Lajos mellett beszédet mondott Pusztai Erzsébet, a Moma alelnöke, Magyar György ügyvéd, Glázer Attilla fotóművész és Katona Andrea a KARD egyesület alelnöke és az Országos Széchenyi Könyvtár volt igazgatója.

Több ezer rab juthat milliókhoz


szerző:
2015.12.12. 18:30
Több ezer rab juthat milliókhoz

Több ezer rab kereste már meg Magyar György ügyvéd irodáját, hogy kártérítést kapjon a börtönben tapasztalható zsúfoltság miatt. Ezt a jogász közölte Híradónknál, miután a Strasbourgi Emberi jogi bíróság úgy döntött, hogy 230 millió forint kártérítést kap összesen 43 rab, a túlzsúfoltság miatt.

6 milliós kártérítés az egykori trafikosnak

Újabb trafikkárosult nyert pert az Emberi Jogok Európai Bíróságán. A strasbourgi testület több mint hatmillió forint kártérítés megfizetésére kötelezte a magyar államot. Magyar György ügyvéd szerint csak az ő ügyfelei majdnem 100 millió forintos kártérítést kaphatnak összesen az államtól.

Elítélhetik a nőt, aki a tolvaj nyomába eredt

2012 decemberében egy lámpánál várakozó autó ablakát betörték és ellopták a sofőr táskáját.  Az autót vezető hölgy, Andrea kétségbeesetten követni kezdte a motorosokat, egészen a baleset pillanatáig, amikor a motor kicsúszott az egyik kanyarban. A motort vezető férfi elszaladt, az utas pedig eszméletlenül feküdt a földön, később pedig meghalt. Andreának halált okozó közúti veszélyeztetés büntette miatt kellett felelnie a bíróságon, ami mára emberöléssé módosult. A vádakról vele és az ügyet jól ismerő Magyar Györggyel beszélgettünk.

Megítélték a kártérítést, de ki fizet a károsultaknak?

14 és fél millió forintot ítélt meg jogerősen a fővárosi ítélőtábla egy kolontári vörösiszap károsult családnak. Hiába ítélte viszont igényüket jogosnak a bíróság a Mal Zrt.-vel szemben, nem tudni, ki rendezi a kártérítést. A céget azóta felszámolták, az állam pedig nem vállalja el a fizetést.

Egy ellenzéki jelölt kellene Tarlós ellen

Egyetlen ellenzéki jelölttel lenne esély Tarlós István ellen - ebben egyetértettek a főpolgármester-jelöltek a csütörtöki vitán. De csak a függetlenként induló Magyar György jelentette be, hogy visszalépne egy másik jelölt javára.
 

Esti Showder Fábry Sándorral 11-02-10

Esti Showder Fábry Sándorral: A Gregor Bernadett-botrány, a celebvédő sztárügyvéd és a békítő show: Dr. Magyar György. A két legdögösebb színészpalánta: Trokán Nóra és az RTL Klub vadonatúj sorozatának bombázója, Trokán Anna. A bukott polgármesterjelölt, Budapest védőszentje, Schmuck Andor. Élőben fellép Keresztes Ildikó.

Fókusz 11-02-09


szerző:
2011.02.09. 20:45
Fókusz 11-02-09

Fókusz: Jól ikszeltek! - Wolf Kati első saját dalát, Vastag Csaba pedig nyereményautóját mutatta be. Veszélyben - Gerincsérve miatt VV Laci orvosi kezelésre szorul. Lehet, hogy nem folytathatja tovább? A nagy összecsapás - Fábry a stúdióba hívta Magyar Györgyöt, vajon lesz-e folytatás a bíróságon?

Akik mások titkait is féltve őrzik

Orvosok, ügyvédek és lelkészek gyarapodnak nap mint nap bizalmas információkkal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való