KERESÉS search-close

Magyar Attila

80 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Magyar Attila"

Magyar Attila valójában konyhatündér?

Lotfi Begi főztjét ízlelgetve szóba jött, ki milyen ételeket készít otthon, és kiderült, hogy a színész egészen különleges fogásokat főz és arra is figyel, hogy milyen alapanyagot használ fel hozzá.

Meddig szólhat bele a szülő a párválasztásba?

Nagy Sanyi és Magyar Attila nemsokára a Liliomfi című darabban lesz látható, a történet kapcsán azt fejtegettük a Reggeliben, hogy vajon hol van a határa annak, hogy a szülő véleményezi gyermeke szerelmi életét?

Cikis randi körkép


szerző:
2019.02.14. 19:35
Cikis randi körkép

A legkínosabb randik, amikor mindenki másra számít. Hogyan viselkedjünk egy kellemetlen találkozón és miket tapasztaltak a magyar hírességek? | Még több sztori a sztátroktól ITT!

KÍNOS RANDIK: sztárok sztorijai


szerző:
2019.02.14. 17:54
KÍNOS RANDIK: sztárok sztorijai

Valentin napi randi-körkép! Ki milyen kínos randira emlékszik saját praxisából? A Drága örökösök sztárjait, a Reggeli műsorvezetőit és vendégeiket is megkérdeztük. A Fókusz teljes riportja ITT!

Magyar Attila már nem metálos, de a populáris bulizene bejött neki

Attila színész-zenekara, az A Mazing olyan csapat, amibe időnként beugrik például Hajdu Steve vagy Simon Kornél, de nyitva az ajtó mindenki számára.

Az utazás a legjobb párkapcsolati ajándék?

Hajdu Steve, Nagy Sanyi és Magyar Attila arról mesélt, mivel szokták meglepni a kedvesüket karácsonykor.

Magyar Attila nem rajong az ünnepekért

A színésznek teljesen mindegy, milyen nap van. Ha kedve tartja, bármikor ajándékoz és ünnepel.

Az 50+-osok búcsúztak a Szenzációs Négyestől!

Tegnap este az ötven pluszosok számára véget ért a generációk csatája. Emelt fővel távoztak a Szenzációs Négyes színpadáról. A jókedv még az utolsó produkcióban is látszott, hiszen a mindig humoros csapat most is hozta a formáját.

A Szenzációs Négyes első kiesői a Reggeliben

Az 50+-osok vasárnap elbúcsúztak A generációk csatájától. Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András és Magyar Attila elevenítette fel a kedvenc pillanatait a műsorból.

Exkluzív! Ezek azok a dolgok, amiket már nem láthatunk az 50+-osoktól...

A Szenzációs Négyes 4. adásával egy generáció számára véget ért a verseny. Csonka András, Keresztes Ildikó, Magyar Attila és Oszvald Marika elárulta, miről maradunk le a kiesésük miatt...

Így készült: az 50+-osok horrorisztikus vámpírshow-ja

A Szenzációs Négyes 4. adására egy nem mindennapi, fektetett színpados performansszal készült Oszvald Marika csapata. Lelepleztük a látványos előadás trükkjeit!

Ráskó Eszter: „Kacagva sírtam a nevetéstől!”

A zsűri úgy érezte, hogy az 50+-osok produkciója igazán viccesre sikerült ma este.

 

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

Vámpírok lepték el a Szenzációs Négyes színpadát!

Éneklő vérszívók? Bizony azok, akik Orsitól Ha lemegy a nap című slágert adták elő.

Oszvald Marika már a feladat ismertetésével feladta a leckét a csapatának

Az 50+-osok egy ismert popslágert hoztak magukkal – de nem akárhogyan!

Rajtad is múlik, hogy melyik csapat jut tovább vasárnap!

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. +20: Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence + 30: Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, ÉNB Lali +40: Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila +50: Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila A Szenzációs Négyes csapatainak produkcióit három fős zsűri: Alföldi Róbert, Ráskó Eszter, Ganxsta Zolee - és persze a nézők is véleményezik.

(50+): Ez ijesztő, rémisztő és csodálatos lesz…

Nem volt könnyű dolguk az 50+-osoknak, de megcsinálják! Csonka András elárulta, hogy személyes előadásuk mellett a technikai megvalósítás is bravúros lesz.

Magyar Attila és Diesel kimaxolták az estét!

Magyar Attila és hűséges társa, Diesel elvarázsolta a zsűri tagjait, a produkció végére pedig Cyrano is befutott a színpadra - szó szerint!

 

Nézd vissza Magyar Attila (és Diesel) egyéni produkcióját!

A színpadon Magyar Attila és „Demjén Morzsi”!

Magyar Attila nem kisebb feladatra vállalkozott, mint kutyaidomításra - a végeredmény viszont meglepő csavart tartalmaz!

Magyar Attila fajokon átívelő produkcióval lép fel!

Magyar Attila mindenképp olyan produkciót akar előadni, ahol viszonozhatja az állatok szeretetét!

Az 50+-osok jótékony célokra ajánlották fel produkciójuk gyümölcsét!

Csonka András, Keresztes Ildikó, Magyar Attila és Oszvald Marika festményüket jótékony célokra ajánlották fel!

„Ez történik ha meszkalinra iszod az Éva vermutot”

Alföldi Róbert nem értette, Ganxsta Zolee nem volt megelégedve, Ráskó Eszter pedig ledobta a poénbombát!

 

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

Az 50+-osokhoz Charlie Chaplin is csatlakozott a színpadon!

Az 50+-osok magukat és a közönséget sem kímélve különböző zeneszámokra festettek - de még milyenekre!

Az 50+-osok át akarják lépni saját határaikat

Csonka András a többiek örömére egy olyan művészeti projektet talált ki csapata számára, amihez egyikük sem ért!

Magyar Attila öntörvényű társával készül egyéni produkciójára

Az 50+-os sztár ezúttal nem egyedül áll színpadra egyéni előadásával. Attila elárulta, ezen a héten - rendhagyó módon - nem csak neki kell majd teljesítenie...
 

Térden állva üzentek az 50+-osok

Minden generációra számítanak a következő adásban az 50+-osok. De vajon mire készülnek?

(50+) Szenzációs kulisszatitkok Csonka Andrástól és Keresztes Ildikótól

Több dologra is fény derült a Szenzációs Négyes 2. adása után. Például arra, hogy Ildikó tesz majd arról, hogy András – akivel össze is költöznek – a valóságban is jó formába kerüljön…

„Féltem, hogy a Bandi a végére teljesen csonka lesz!”

Alföldi Robi szerint végtelenül szórakoztató, Ganxsta Zolee szerint pedig végtelenül aljas volt az 50 pluszosok "vízibalettje".

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

Cápatámadás érte az 50 pluszos szinkronúszókat

Az 50 pluszos szárazföldi szinkronúszók produkciója során egy cápa okozott riadalmat, azonban Oszvald Marika megmentette a helyzetet.

Magyar Attila vízbe teszi a kezét az 50 pluszosokért

Magyar Attila egy akváriummal a kezében érkezett a próbára, ahol tudatta a csapattársaival, hogy milyen produkciót talált ki nekik a Szenzációs Négyes második adására.

Élesedik a harc a Szenzációs Négyes generációi között

Ne feledd, a Szenzációs Négyes vasárnapi adása alatt már Te is leadhatod a voksod kedvenc csapatodra SMS-ben vagy az RTL 24 applikáción keresztül. Az biztos, hogy van kiért izgulni: mi ezúttal a 40+-osok csapatából két versenyzőt, Fésűs Nellyt és Magyar Attilát faggattuk a próbán: vajon most hétvégén is tudnak meglepetést okozni a nézőknek?

Oszvald Marika a következő produkcióról: ˝Locspocs˝

Az 50+-osok olyan terepen mozognak majd a vasárnapi adásban, amit a nézők nem is gondolnának. De ami még ennél is fontosabb szerintük, az a közönség, ugyanis az ő szavazatuk mostantól duplán számít majd a zsűri pontjaihoz képest.

50+: A mi csapatunk 5. tagja a közönség!

"Mi már bizonyítottunk sikeres 20asként, 30asként, 40esként, tehát az 50 a legjobb kor!"

50+: ˝Mindig is a főszereplő a közönség marad˝

Az 50+-osok elégedettek voltak saját produkciójukkal, és a kedves zsűri pontozásával is, de…

Nagyon durva volt az 50+-osok produkciója

Ráskó Eszter ezzel a gondolattal véleményezte a látottakat, amiktől Ganxsta Zolee sokkos állapotba került. Alföldi Róbert pedig így kezdte értékelését: "Elnézőbben fogok beszélni, mint amit valóban gondolok erről az egészről..."

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

Chicago újragondolva: ˝Az 50 a legjobb kor!˝

Keresztes Ildikó, Oszvald Marika, Csonka András és Magyar Attila megmutatta, hogy "Lehetsz még 50 után is sztár!˝ Már csak az a kérdés, a zsűri hány pontot ítél az átformált musicalre?

 

˝Ezzel a produkcióval mi letesszük a névjegyünket!˝

Az 50+-os csapatkapitány, Keresztes Ildikó egy igazán izgalmas feladattal készült saját generációjának. A tapasztalt és sokat látott sztárok saját karakterükkel fűszerezték meg a Chicago című musical egyik részletét.

Így búcsúztak színésztársai Székhelyi Józseftől

A héten elhunyt Jászai Mari-díjas színészről kollegái osztottak meg megható történeteket.

Hajdu Steve operatőrnek állt a Reggeliben!

Miközben Magyar Attilánál próbáltak „vért fejni” a sminkben, hogy megmérjék a vércukorszintjét, Steve úgy döntött, új szerepben próbálja ki magát, és „lenyúlta” az egyik operatőr kameráját. Nézzétek csak!

Mozipercek: Magyar Attiláék kielemezték a hétvége filmjeit

Rami, Márk és Attila megnézték, hétvégén milyen filmekből szemezgethetünk az RTL csatornáin! Persze, a filmek láttán több mozis emléküket is felidézték.

Hajdu Steve golfozni tanította Ramiékat

Ma van a golf világnapja (sőt az egész augusztus a sport hónapja), ennek apropóján pedig Steve egy laza kis minigolf pályára invitálta Ramit, Márkot és Attilát és a tanulgatás hamar versengésbe csapott át.

Magyar Attiláék könnyeznek az 50-es jelzőtől?

A színész is a Szenzációs Négyes versenyzői közé tartozik: az 50 + csapat tagja Keresztes Ildikó, Oszvald Marika és Csonka Bandi mellett. Nemcsak a felkészülésükről, de a négyesük dinamikájáról, sőt a kor-poénokról is mesélt.

Kollégák emlékeznek: „Jocó ilyen ember volt”

Megrendülten beszélt stábunknak Székhelyi Józsefről, a barátról, a kollégáról Trokán Péter, Csonka András és Magyar Attila. Felidézve olyan személyes történeteket, amikről eddig csak ők tudtak.

MAGYAR ATTILA: Jocóra már gyerekkoromban is felnéztem

„A színházban a kollégákat is családtagnak tekintette”- mondta róla Magyar Attila, aki kollégaként nagyon jóban volt Székhelyi Józseffel.

Magyar Attila


szerző:
2018.08.14. 12:00
˝Ilyen még nem volt!˝

Az RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorának középpontjában A generációk csatája áll. Magyar Attila az 50+-osok csapatát erősíti Csonka András, Keresztes Ildikó és Oszvald Marika mellett.

50+


szerző:
2018.08.14. 12:00
Ki mozog otthonosabban a háztartásban?

Bódi Margó, Csonka Bandi, Magyar Attila és Szerednyey Béla közösen mentek neki a háztartási kvízünknek - íme az eredmény!

Magyar Attila sem unatkozik a nyáron

Bár sokáig úgy volt, hogy a nyár uborkaszezon a színház szempontjából, de mára ez már nem így van. Rengeteg szabadtéri előadás és rendezvény van, úgyhogy Magyar Attila sem unatkozik - a részleteket ő árulja el!

Showder Klub 3. évad 6. rész


szerző:
2018.05.08. 20:30
Showder Klub 3. évad 6. rész

A Showder Klub színpadán: Hajdu Steve és Magyar Attila, Szupkay Viktor, Dombóvári István. Az est házigazdája: Hadházi László. Jó szórakozást!

Showder Klub 9. évad 4. rész


szerző:
2017.11.08. 18:30
Showder Klub 9. évad 4. rész

Showder Klub - Roast: Az első Roaston Nagy Feró munkássága előtt tiszteleg a Showder Klub négy jeles alakja: Kovács András Péter, Kiss Ádám, Dombóvári István és Rekop György, illetve Zalatnay Cini, Tereskova, Ganxsta Zolee, Sipos Péter, Magyar Attila és Jáksó László.

A színész, aki beleszületett az Élet nevű játékba

A vasárnapi Portréban Magyar Attila, becenevén Fater, „shakespeare-i” történeteit hallhatják.

Magyar Attila táncba öntötte örömét

A hír hallatán Attila nem tudta tűrtőztetni magát, ami a többieknek is vidám pillanatokat okozott.

ÚJABB kitárulkozás a Gyertek át kanapéjáról! Istenes Bentől Ábel Anitáig színt vallanak a sztárok.

Az RTL Villanyleó rovatának riportere soha sem pihen. A ma esti Gyertek át! előtt is mikorfonvégre kapta Sebestyén Balázs nappalijának új lakóit, hogy jól irányzott kérdései után sztárvendégeink megváltásnak érezhessék a mai játékokat!

Hajdu Steve és Magyar Attila fakanalat ragadott

A Heti hetes sztárja nemcsak a színpadon, de a konyhában is otthonosan mozog, és nemcsak a feleségének, de a barátainak, például Magyar Attilának is szívesen főz.

Reflektor 2015-09-25


szerző:
2015.09.26. 01:05
Reflektor 2015-09-25

Szabó Zsófi gyönyörű menyasszony lett. Hajdu Steve és Magyar Attila fakanalat ragadott. A Heti hetes sztárja nemcsak a színpadon, de a konyhában is otthonosan mozog.
 

Szerednyey Béla, Magyar Attila és Nagy Sándor igazi átváltozó művészek

A színészek igazi átváltozóművészek: mindenkinél máshol húzódik a határ, ameddig elmegy egy szerep kedvéért. De hogy van ezzel: Szerednyey Béla, Nagy Sanyi és Magyar Attila, akik darabról darabra, sőt akár darab közben is képesek a teljes átalakulásra?

Péntek 13 - Fekete Péter napja


szerző:
2015.02.13. 18:55
Péntek 13 - Fekete Péter napja

Péntek 13-án mutatja be a Fekete Pétert a Madách Színház. A főszerepben Magyar Attila, aki 15 éve Miskolcon alakította először a peches kisember figuráját. Puskás Tamás rendezte akkor is és most a színészt, azt mondta, egyszerűen megunhatatlan számára ez a zenés darab.

Somogyi István harag nélkül vált el feleségétől

Boldogsággal és fájdalommal teli 9 év után véget ért Gregor Bernadett házassága. A színésznő férje, egyedül a Fókusznak mesélt az okokról és arról, hogyan dolgozta fel a történteket.

Showder Klub: Roast - Éljen Feró 12-04-16

Showder Klub - Roast: Az első Roaston Nagy Feró munkássága előtt tiszteleg a Showder Klub négy jeles alakja: Kovács András Péter, Kiss Ádám, Dombóvári István és Rekop György, illetve Zalatnay Cini, Tereskova, Ganxsta Zolee, Sipos Péter, Magyar Attila és Jáksó László.

Nemcsak Feró égett az első Roaston

Akik beszólni jöttek, gyakran rossz oldalon találták magukat Magyarország első égetős-cinkelős műsorában, mely a stand up kistestvérének tekinthető.

Fókusz 12-04-12


szerző:
2012.04.12. 20:50
Fókusz 12-04-12

Fókusz: Döbbenet - Kórházba került Veronika, miután Cristofel a lány édesanyja szerint súlyosan bántalmazta. Mesés karrier - A világ fotósai keresik. Bemutatjuk a csodaszép Szikszai Johannát, aki akár a következő magyar szupermodell lehet. Kínos pillanatok - Nem kímélték Nagy Ferót a sztárvendégek. Ott voltunk a legújabb show-műsor forgatásán.

Gyötrelmes felkészülés és könnyes Párbaj

Volt sírás, nevetés, de nem csak a Hajdu Steve és Magyar Attila által megálmodott színdarabban, hanem az azt követő Párbajon is, ahol végül a tengermély érzésű Vera, - ha csak egy hajszállal is -, de győzedelmeskedett Eszter felett.

Reflektor 12-01-30


szerző:
2012.01.30. 23:35
Reflektor 12-01-30

Reflektor: Valkó Eszter bemutatta leendő férjét! A műsorvezető rátalált arra az emberre, akivel májusban összeköti az életét. Hajdu Steve és Magyar Attila a színdarabra való felkészülés alatt, a Villalakók pedig a Párbajon izzadtak meg alaposan. Vera kiütötte Esztert.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-01-29

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: A hazugok! című színdarab ősbemutatója után a VV5 eddigi legszorosabb Párbaját is láthatta a stúdióban helyet foglaló nagyérdemű.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-28

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Heves vitáktól volt hangos a Villa, majd egy bulival oldották a hangulatot, amin Vera és Fecó mellett Csaba és Attila is részt vett.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-27

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Esztert és Verát is csak egy-egy társa támogatja a Párbaj előtt. A nagy megmérettetés előtt még egy sajtótájékoztatón is válaszolhattak a provokatív kérdésekre.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-26

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Vera remeg, mint a kocsonya. Az Érzékeny lelkű nő a Kihívás után bevallotta Fecónak, hogy bár harcolni fog, mégis nagyon tart a vasárnapi Párbajtól.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-25

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga robot módban szavalt, Seherezádé szónoki képességeit csiszolgatta, közben Eszter és Vera egymásnak feszült, aminek Attila örült a legjobban.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-24

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Színészek lepték el a Villát: Hajdu Steve és Magyar Attila előtt vallottak színt színészi képességeikről a Villalakók.

Attila jó férj, Eszter hiteles dühös feleség volt

Hajdu Steve és Magyar Attila ezen a héten a színjátszással ismerteti meg a Villalakókat. Eszter és Attila egy házaspár konfliktusát rögtönözték a pódiumon.

Reggeli 11-07-14


szerző:
2011.07.14. 08:35
Reggeli 11-07-14

A csütörtöki Reggeliben különleges csokoládét készítettünk, de megszólalt Magyar Attila, Hajdu Steve és Lovász Laci pedig egy újabb lehetetlen küldetést teljesített.

Magyar Attila felesége a szakadék szélén

Kezd világosabban látni Magyar Attila felesége. Gombás Mónika eddig mindent elhitt férjének, még azt is, hogy nincs együtt Gregor Bernadettel.

Fókusz 10-11-23


szerző:
2010.11.23. 20:40
Fókusz 10-11-23

Fókusz: Padlógáz Hamiltonnal! A Fókusz beülhetett az egykori világbajnok mellé, aki száguldás közben szerelmi életéről is szívesen beszélt. Az utolsó interjú! Magyar Attila felesége elismeri, hogy sokat hibázott. A szakítás után még a saját szemének sem hitt, de ma már mindent másként lát, és végre tudja, hogy mit szeretne.

Fél Kettő 10-11-15


szerző:
2010.11.15. 14:20
Fél Kettő 10-11-15

Fél Kettő: Gázolók - Drog és alkohol okozza a legtöbb tragédiát? Csábítás - Gregor Bernadett és Magyar Attila szerelme. Stop - Kiesett az X-Faktor utolsó csapata. Vendégeink a NON STOP-os fiúk.

Fókusz 10-11-11


szerző:
2010.11.11. 20:40
Fókusz 10-11-11

Fókusz: A Királynők nevettek a neten terjedő filmen, amelyben többször is káromkodnak; elmondják, miért. A színpadon szeretett egymásba Gregor Bernadett és Magyar Attila. A gyermekké változott Frabatót Rippel Ferinek kellett volna felnevelnie, az akrobata mindent elhitt.

Mágnás Miska hozta össze a páratlan párost

Gregor Bernadett megerősítette a címlapokra került szenzációt, hogy Magyar Attilával új életet kezdtek. A színpadon estek szerelembe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való