KERESÉS search-close

MOM Sportközpont

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "MOM Sportközpont"

A bódéban bennégett kislány testvére szerint húga látni akarta, hogyan borul lángba az épület

Egyre több megdöbbentő részlet derül ki a bódéban megégett kislány tragédiájáról: Zselyke bátyja, a 11 éves Dominik azt mesélte a rendőröknek és édesanyjának, hogy a kislány lángoló épületekről nézett videókat az interneten. Az édesanya azt mondta stábunknak, hogy a tragédia óta saját magát hibáztatja és állandóan az jár a fejében, hogy mi lesz, ha a gyerekeket elveszik tőle.

Szívszorító interjúban mesélt gyermekeiről a hétfői tűzben meghalt kislány édesanyja

Megrázó: csak a Fókusznak adott interjút annak a kislánynak az édesanyja, aki odaveszett hétfő este a MOM Sportközpont tetején kialakult tűzben. Az anyuka nehéz körülmények között egyedül neveli gyermekeit, ráadásul most költözniük kell és nincs hova menniük. Ha segíteni szeretne a családnak, akkor ezen a bankszámlaszámon teheti meg: CIB Bank 10701180-68891785-51100005,  Név: Domonics Anita. Az interjút hosszabban ITT nézheti meg!

Megsértették a melegek jogait

Nem engedték, hogy úszósávokat béreljen a meleg sportegyesület, ezért most elmarasztalták és egymillió forintra megbüntették a MOM Uszoda és Sportközpont üzemeltetőjét. Ezt tartalmazza az Egyenlő Bánásmód Hatóság friss határozata. Az Atlasz Sportegyesület még februárban fordult a hatósághoz, mert állításuk szerint miután az uszoda megtudta, hogy leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű sportolók a tagjaik, nem engedték nekik a sávok bérlését. Az uszoda nem ért egyet a döntéssel és bírósági felülvizsgálatot kér.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való