KERESÉS search-close

M5-ös autópálya

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "M5-ös autópálya"

Keresztbe pakolták az autókat

Keresztbe felpakolt autót szállítottak az M5-ösön! Erről egy nézőnk készített felvételt. Ezzel a megoldással egyel több kocsi fért el a román autószállítón. Az M7-esen pedig csomagokra felkötött kocsit fotóztak. A rendőrség szerint mindez nem csak szabálysértés, hanem akár bűncselekmény is lehet.

Menet közben halt meg a férj az autóban

Halálos baleset az M5-ösön. Árokba csapódott egy idős osztrák házaspár autója vasárnap délelőtt Kecskemét közelében. A kocsit a feleség vezette. Információink szerint a férj útközben halt meg, a felesége pedig annyira megrémült, hogy elrántotta a kormányt. Az asszony könnyebben sérült meg.

Autón szállított autóval húzták

Utánfutón szállított kisbusszal vontattak egy furgont az M5-ös autópályán. A különös vontatásért ötvenezres bírságot kapott a román sofőr és nem folytathatta az útját. Az RTL Híradó által megkérdezett szakértő szerint a sosem látott módszer nagyon balesetveszélyes. Néhány héttel ezelőtt egy ragasztószalaggal összetákolt román furgon képei járták be az internetet.

900 kilométert autózott az összeragasztott furgonnal

Összeragasztotta autója roncsát majd kilencszáz kilométert vezetett hazáig egy román sofőr. A kisbusz hétfőn borult fel a balatoni autópályán. A baleset után a rendőrök egy parkolóba vitették a roncsot. Miután a járőrök végeztek, a sofőr nekiállt a javításnak. Kocsiját órákkal később az M5-ös autópályán, majd egy romániai benzinkúton is lefényképezték.

A kesztyűje miatt beragadt a ravasz, ezért lőtt 8-szor

A kesztyűje miatt beragadt a ravasz, ezért lőtt 8-szor – ezt mondta a bíróságon az a török származású férfi, aki szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt lőtte agyon egykori barátját az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében. Az ügyészség életfogytiglani börtönt kér a gyógyíthatatlan beteg török férfira, aki azért támadt volt barátjára, mert ígérete ellenére nem akarta őt ápolni.

 

Figyeltelen kamionos okozta a balesetet

Figyelmetlen kamionos okozhatott tömegbalesetet péntek délután az M5-ös autópályán Csengele közelében. Feltorlódott előtte a sor, amit a sofőr nem vett észre. Először két kisbusznak ütközött neki, majd egy lengyel turistabusznak.

TÖMEGBALESET: Figyelmetlen kamionos rohant a kocsisorba

Két kisbuszba és egy lengyel turistabuszba rohant bele egy kamion tegnap délután az M5-ös autópályán Csengele közelében. A Szeged felé vezető sávon kora délután egy másik baleset történt, emiatt torlódtak fel az autók.  Több város tűzoltói is a helyszínre siettek, a kamion sofőrjét csak sokára tudták kiszabadítani.

Baleset az M5-ös autópályán, kora reggel

Elaludhatott a sofőr, valószínűleg ezért történt baleset az M5-ös autópályán, kora reggel.

Elaludhatott a sofőr, valószínűleg ezért történt baleset

Elaludhatott a sofőr, valószínűleg ezért történt baleset az M5-ös autópályán, kora reggel.

TELJES MEGSEMMISÜLÉS: Csak a fém váz maradt meg az autóból

Egy szerb férfi vezetett, utasával Bécsbe tartottak, amikor az autójuk délelőtt kigyulladt az M5-ös autópályán Kecskemét közelében. Csak annyi idejük maradt, hogy magukhoz vegyék pénzüket és útlevelüket, mielőtt a kocsi teljesen lángba borult. A sofőr próbálta eloltani a tüzet, de nem sikerült, végül videóra vette, amint megsemmisül a kocsija. A férfi elmesélte mit élt át az RTL Híradóban.

Roncsok borították a sztrádát

Kisteherautót szállító teherautónak ütközött egy utánfutót húzó mikrobusz hajnalban az M5-ös autópályán. Mindkét járműről leszakadtak a vontatmányok, az egyik a sztráda közepén felborult, a másik még legalább 100 métert tett meg, majd a szalagkorlátnak csapódott.

Teljesen kiégett egy locsolkodni induló sofőr kocsija

Lángra kapott és teljesen kiégett egy locsolkodni induló sofőr kocsija reggel az M5-ös autópályán. Kistelek határában hatalmas fekete füst borította be az utat. Egy arra járó kollégánk mobillal felvette a lángoló kocsit. A sofőr nem sérült meg, Híradónknak azt mondta, pillanatok alatt történt minden.

 

Elaludt a sofőr a baleset előtt

Elaludt a sofőr, árokba csapódott egy autó reggel az M5-ös autópályán. A sofőr kimászott, és az út szélén várta a mentőket. Két nap alatt ez már a második baleset az M5-ösön, ami elalvás miatt történt. 

Leszakadó gumi okozott balesetet

Defekt miatt leszakadó gumidarab okozott balesetet az M5-ös autópályán. Egy román kamion pótkocsiján durrant el az egyik kerék, majd a leszakadt futófelület az autópályára repült. 

Elszámolási vita állhat a lövöldözés mögött

Elszámolási vita állhat a csengelei parkolóban történt gyilkosság hátterében – ezt állítja az osztrák ügyészség. Kedden támadt egy osztrák rendszámú autóra az M5-ös autópálya pihenőjében egy 52 éves török származású német férfi. A sofőrt agyonlőtte, utasát megsebesítette.

A határ óta követték őket

Az osztrák határ óta követték őket, információink szerint ezt állította az a szerb férfi, aki életveszélyesen megsérült a tegnapi, autópálya melletti lövöldözésben. A kocsi török sofőrje a helyszínen meghalt, amikor rájuk támadtak az M5-ös csengelei pihenőjénél.

Lövöldözés az autópályán: egy ember meghalt

Egy ember meghalt, egy 45 év körüli férfit pedig kétszer meglőttek kedd, kora hajnalban az M5-ös autópálya csengelei pihenőhelyének közelében. Híradónk úgy tudja, a meglőtt férfit megműtötték, stabil az állapota. A nyomozóknak azt mondta, nem tudja miért támadták meg őket.

LÖVÖLDÖZÉS: Egy halott és egy sérült

Egy ember meghalt egy pedig súlyosan megsérült, amikor lövések dördültek az M5-ös sztráda csengelei pihenőhelyének közelében. A célpont egy osztrák rendszámú kocsi volt. A rendőrök a pihenőhelyről kivezető gyorsítósávban találtak rá az autóra. A kocsi vezetője a helyszínen meghalt, utasa pedig súlyos sérülésekkel került a szegedi klinika sürgősségi osztályára.

Lelőttek egy embert az M5-ös csengelei pihenőjében

A rendőrség közlése szerint súlyos, életellenes bűncselekmény történt december 5-én, hajnalban, az M5-ös autópályán, a csengelei pihenőben. Egy ember meghalt, egy ember pedig megsérült. A rendőrség az esetről több információt nem adott, egyelőre annyit lehet tudni, hogy emberölés gyanújával „forrónyomon bevezetett intézkedésekkel” megkezdték a nyomozást. További részletek a Híradóban 18 órakor!

 Rendőröket szállító busz ütközött kamionnal

Rendőröket szállító busz ütközött kamionnal az M5-ös autópályán! A busz vezetője és egy rendőr a helyszínen meghalt. Három súlyos sérültet Budapestre a Honvéd Kórházba, 13 könnyű sérültet pedig Kecskemétre vittek.

Tragédia az autópályán


szerző:
2017.08.16. 18:05
Tragédia az autópályán

Hiába ment mentőhelikopter szerda reggel az M5-ös autópályához, egy nő meghalt, amikor kocsijuk az autópálya vizes árkába csapódott, majd kigyulladt. Úgy tudjuk, hogy a német rendszámú autóban török vendégmunkások utaztak. A kocsi vezetőjét és utasát kórházba vitték. Az autóban egy nagytestű kutya is volt, neki nem lett baja. A reggeli baleset miatt négy kilométeres dugó volt, amely dél körül szűnt meg.

Kiégett a sztrádán a kocsijuk

Szinte semmi nem maradt abból a kocsiból, amelyik az M5-ös autópályán gyulladt ki, még tegnap este. Az autó Németországba tartott, amikor felcsaptak a lángok Kecskemét, és Lajosmizse között. A tűz a zajvédő falra is átterjedt. Az utasok pillanatok alatt kimenekültek: a kutyájukat is sikerült megmenteniük.

Felújítják, baleset a felüljárón

Egy ember meghalt, három megsebesült abban a balesetben, ami hajnalban történt Budapesten, a Gyáli úti felüljárón. Az M5-ös autópálya bevezető szakaszán hónapok óta felújítás zajlik, emiatt a felüljárón a sávokat is elterelték. Az eredetileg kétszer két sávos felüljárón most csak egy-egy sáv járható, ott ütközött frontálisan egy autó és egy furgon.

Kirepültek a kocsiból, meghaltak

Nem voltak bekötve, kirepültek a kocsiból és szörnyethaltak. Ketten nem élték túl a balesetet, hárman pedig súlyosan megsérültek, amikor három autó ütközött tegnap késő este az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán. A baleset túlélőit koponyasérüléssel vitték kórházba. Hogy miért ütköztek az autók, még vizsgálják.

Porig égett a kocsi az autópályán

Kigyulladt és porig égett egy BMW az M5-ös autópályán, Szeged közelében. Az autót vezető férfi még időben kiugrott a BMW-ből, de mire a tűzoltók kiértek, már az egész autó lángokban állt. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a tüzet. A sztrádán percek alatt hatalmas dugó alakult ki a határra vezető oldalon.

Négyes karambol a sztrádán

Négyes karambol történt az M5-ös autópályán. Autószállítóba rohant egy kocsi szombat hajnalban, Szatymaznál. Az autó felborult és az út menti szalagkorlátnak csapódott. Az utánuk haladó busz meg tudott állni, de a mögötte lévő már későn fékezett és a buszba csapódott. Ketten sérültek meg. A busz egyik utasa elmesélte, hogy álmukból riadtak fel.

Előzetes: Ellátás nélkül, 3-4 fokos hidegben éjszakáztak a menekültek

3-4 fokos hidegben vacogták át az éjszakát a menekültek egy mező közepén, a röszkei gyűjtőponton, mindenféle ellátás nélkül. Csak a civilek segítettek nekik, sátrakkal, takarókkal és hálózsákokkal. Az itt éjszakázók fele nő és gyerek volt. Ide hozták azokat  a menekülteket is, akik az este elindultak az M5-ös autópályán Budapest felé, de a rendőrök visszafordították őket. Az emberek nem értették, miért nem mehetnek a menekülttáborba. Részletek este hatkor az RTL Híradóban.

Előzetes: Menekültekkel a kocsijában karambolozott

Kiugrott a kocsiból, majd utasait hátrahagyva, elmenekült az embercsempész, aki hajnalban halálos balesetet okozott az M5-ös autópályán. A gyanú szerint jobbról balról előzte a kocsikat, majd megcsúszott, és a szalagkorlátnak csapódott. Három menekült ült a kocsijába, egyikük kirepült az autóból, és a helyszínen meghalt. A másik kettő súlyosan megsérült. Akárcsak az embercsempész, aki ennek ellenére elmenekült. Hogy hogyan fogták el a rendőrök, elmondjuk hat órakor az RTL Híradóban.

Három autó karambolozott, öt sérült az M5-ösön

Reggel óta több baleset is történt az M5-ös autópályán, ezért a főváros felé egész nap hatalmas torlódás volt. Az egyik karambolban öten sérültek meg. Három jármű ütközött össze Ócsánál. Egy kamaszfiút mentőhelikopterrel, életveszélyes állapotban vittek kórházba. A rendőrök órákig helyszíneltek: 7 kilométeres volt a dugó. Szemtanúk szerint egy terepjárós hátulról belement az előtte haladó autóba, amelyet aztán egy másik kocsiba tolt hátulról.

 

Menekülteket zsúfoltak össze a kisbuszban

Mindeközben újabb embercsempészeket fogtak el az M5-ös autópályán péntek hajnalban. A négy román férfi 21 szír és afgán menekültet zsúfolt be egy kisbusz hátuljába. Valószínűleg Budapestre tartottak. A menekültek ellen idegenrendészeti eljárás indult. Az embercsempészek ügyét pedig szombaton tárgyalta a bíróság, előzetes letartóztatásba kerültek.

 

BALESET: Megsemmisült a kocsi eleje

Felismerhetetlenségig összeroncsolódott autó áll az M5-ös autópályán, Ócsánál. Körülötte ruhadarabok és csomagok. A csomagtartó az utastérbe nyomva és a kocsi eleje is megsemmisült. Mögötte egy terepjáró. Az eleje a jobb oldalán összetört. Legelöl pedig egy szürke kocsi. Ennek a hátulja horpadt be. A terepjáró belement az előtte haladó autóba és nagy sebességgel beletolta a szürke kocsiba.

Előzetes: Több baleset is volt az M5-ös autópályán

Az egyikben egy magyar terepjárós két külföldi család autóját is egymásnak lökte. Öten sérültek meg. A középső, felismerhetetlenségig összeroncsolódott autóban utazó görög családból egy 16 éves fiú életveszélyesen megsérült, őt mentőhelikopterrel vitték kórházba, 10 éves öccse is súlyosan megsérült. A baleset miatt 7 kilométeres dugó volt az autópályán. A káoszt és az összetört autókat megmutatjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Menekültekkel teli kocsiba rohant a kamion

Belerohant egy kamion egy menekültekkel teli autóba péntek reggel az M5-ös autópályán. A kocsiban két magyar és három szír ült. A leállósávban álltak, amikor a szakadó esőben hátulról beléjük csapódott a kamion. Az autó utasai közül ketten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg. A rendőrség még vizsgálja, hogy fennáll-e az embercsempészet gyanúja.

Előzetes: Menekültekkel teli autóba rohant bele egy kamion

Belerohant egy kamion egy menekültekkel teli autóba reggel az M5-ös autópályán. A kocsiban két magyar és három szír ült. A leállósávban álltak, amikor hátulról beléjük csapódott a kamion. A sofőr a szakadó esőben valószínűleg nem vette észre az út szélén álló járművet. Az autó utasai közül ketten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg. A rendőrség még vizsgálja, hogy felmerül-e az embercsempészet gyanúja. Részletek hat órakor a híradóban.

Halálra gázoltak egy szíriai menkültet

Valószínűleg egy szíriai menekültet gázolt halálra Röszke közelében egy német sofőr, az M5-ös autópályán. A nyolc főből álló szír csoport a rendőrök elől próbált elszaladni. A szalagkorlátot átugorva futottak ki a sztrádára. Egyikük azonban egyáltalán nem figyelt a forgalomra és elgázolták. A rendőrség vizsgálja, hogy mi történt.

Azt sem tudta a sofőr, hogy hova megy

Gyanús étolaj szállítmányt kaptak el a NAV munkatársai délelőtt az M5-ös. autópályán. Az akciónál stábunk is jelen lehetett. A bolgár rendszámú kamion sofőrje azt sem tudta megmondani, hogy hová tart a szállítmánnyal. Azt állította, majd később telefonon mondják majd meg neki, hogy hová kell vinnie az olajat.

Elfogták a karambolozó embercsempészt

A menekülteket embertelen körülmények között utaztatták, összesen kilenc embert zsúfoltak be a kisbusz leválasztott, rejtekhelyére. A balesetben heten súlyosan megsérültek, ketten pedig meghaltak. A két embercsempész viszont elmenekült a helyszínről, őket azóta keresték a rendőrök.

Halálos baleset az M5-ön


szerző:
2011.10.01. 11:26
Halálos baleset az M5-ön

Egy ember meghalt, amikor kamionnal ütközött egy kisteherautó az M5-ös autópálya Kecskemét irányába tartó oldalán, a 30-as kilométernél.

Halálos kamionbaleset az M5-ösön

Felborult egy kamion a Budapest felé tartó oldalon a jakabszállási lehajtónál, sofőrje a helyszínen meghalt.

Dinnye borította el az M5-öst


szerző:
2009.07.17. 12:01
Dinnye borította el az M5-öst

20 mázsa dinnye borult az M5-ös autópályára, amikor öt autó ütközött egymásnak.

Töltésnek csapódott egy autó az M5-ösön

A kocsiban négyen utaztak. Egyiküket mentőhelikopterrel szállították kórházba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való