KERESÉS search-close

M5

75 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "M5"

A csengelei lövöldöző azt kérte, lőjék inkább le

Azt kérte a bírótól, hogy inkább lője le - így reagált az életfogytiglani börtönbüntetés kiszabására a csengelei lövöldöző. A török származású férfi másfél éve lőtte le ugyancsak török származású ismerősét az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében. A férfi a bíróságon azt mondta, hogy fogadott fiaként tekintett az áldozatra, aki azonban elhagyta őt.

HALÁLOS: forgalommal szemben hajtott fel az M5-ös autópályára

Tolatott az autópályán, halálos baleset lett belőle. A 80 év körüli sofőr a forgalommal szemben hajtott fel az autópálya Szeged felé vezető oldalára. Amikor ezt észlelte, tolatni kezdett. A balesetben egy idős nő életét vesztette, további három embert kórházba szállítottak.

Másfél kilométert kell kerülni

Családi házak között, kis utcákon át, másfél kilométert kell kerülni a szabályos felhajtásért annak, aki az M5-ös autópályára akar feljutni a XX. kerületben a Nagykőrösi útról. Ugyan az autópályára vezetne egy rövidebb, kétszáz méteres felhajtó is, de azt nem lehet használni – írta meg a járókelők.hu. A helyeik nem értik miért nem lehet ott közlekedni, így ugyanis a hatalmas forgalom házak között megy át. A Budapest Közútnál annyit mondtak, ez évek óta így van, és nem tervezik az útszakasz megnyitását.

Egymást érték a balesetek

Hárman megsérültek, köztük egy gyerek az M5-ös autópályán Újhartyánnál, amikor éjszaka egy mikrobusz árokba lökött egy másikat. Vasvár mellett is egy gyereket kellett ellátni a mentőknek. Ott előbb két autó frontálisan ütközött, majd a baleset miatt fékező harmadik kocsiba hátulról belerohant egy negyedik. Mátészalkánál pedig egy sofőr azért hajtott bele egy traktorba, mert nem vette észre a sötétben.

ÜTKÖZÉS: Árokba lökte egyik mikrobusz a másikat

Hárman megsérültek az M5-ös autópályán Újhartyánnál, amikor egy mikrobusz árokba lökött egy másikat. A balesetet okozó kocsi eleje összetört, a benne utazó 3 gyerek közül egy megsérült. Úgy tudjuk, a hátsó mikrobusz túl gyorsan haladt, hiába fékezett a csúszós úton, már nem tudott megállni, így rohant bele az előtte haladóba.

Szikrázó kerékkel csapódtak a falnak

Néhány óra különbséggel két súlyos baleset történt az M5-ös autópályán. Péntek este egy kisbusz kapott durrdefektet a sztrádán. A szemtanúk csak arra figyeltek fel, hogy az autó kereke szikrázik, majd az utánfutójával együtt a zajvédő falnak csapódik.  Hajnalban egy kisteherautó és egy kamion ütközött össze. A Szeged felé tartó sávot le kellett zárni, kilométeres kocsisor torlódott fel az autópályán.

8 évet is kaphatnak az embercsempészek

Akár 8 évet is kaphatnak azok az embercsempészek, akik másfél évvel ezelőtt felborultak furgonjukkal az M5-ös autópályán. A balesetben két afgán halt meg, akiket a kisbusz duplafalú ajtajában rejtettek el. Heten súlyosan megsérültek.

Korcsolyapálya lett az M5-ös is


szerző:
2016.01.06. 18:05
Korcsolyapálya lett az M5-ös is

Egy külföldi kamion letarolta a szalagkorlátot és a forgalommal szemben állt meg. A szemtanúk szerint a sofőr gyorsabban ment, mint kellett volna, ezért csúszott meg.

ÓNOS ESŐ: Mindent letarolt a kamion a lefagyott autópályán

Letarolta a szalagkorlátot és szemben a forgalommal állt meg egy külföldi kamion szerdán kora délután az M5-ös autópályán Kecskemétnél. A cementet szállító teherautó rakományának egy része szétszóródott az autópályán. A balesetben senki sem sérült meg. 

5 autó rohant egymásba a sűrű ködben

5 autó rohant egymásba reggel az M5-ös autópálya budapesti bevezető szakaszán. Egy mentőautó is a karambolozó kocsik közt volt. Úgy tudjuk, a nagy köd is közrejátszhatott a balesetben, óriási dugó volt a környéken.

Felborult a bútorokkal teli utánfutó

Németországba költöztek volna, de csak néhány kilométerig jutottak. Felborult az utánfutójuk, így szinte minden holmija odalett egy családnak az M5-ös autópályán. Az egyik utas a baleset után azt mesélte, hogy éppen egy kamion mellett haladtak el, amikor a szél belekapott a megpakolt utánfutóba.

Autók és kamionok ütköztek az M5-ösön

Negyedórán belül két baleset is történt péntek reggel az M0-ás és az M5-ös autópálya csomópontjánál. Az elsőben két autó ütközött. A veszteglő kocsik miatt megálltak a kamionok, de egy szlovén sofőr már nem tudta lefékezni több tonnás szerelvényét és belehajtott az előtte várakozó kamionsorba.

Tömegbaleset a sűrű ködben


szerző:
2015.10.07. 18:00
Tömegbaleset a sűrű ködben

A sűrű köd miatt történt tömegbaleset az M5-ös autópályán kedd éjjel. Három autó és három kamion ütközött össze egymás után, szinte csoda, de csak egy sofőr sérült meg.

TÖMEGBALESET: Ennyit lehetett látni

Csak a rendőrautók fényeit lehetett látni a sűrű ködben éjjel az M5-ös autópályán. A sztráda kecskeméti szakaszán hatalmas volt a káosz, hat jármű ütközött össze. A rendőrök elemlámpával figyelmeztették az autósokat a balesetre, így próbálták meg elterelni a forgalmat. Nekik is vigyázniuk kellett arra, hogy el ne üsse őket valaki.

Előzetes: A sűrű köd miatt történt tömegbaleset az M5-ös autópályán

Három autó és három kamion ütközött össze egymás után, szinte csoda, de csak egy sofőr sérült meg. A felvételt láthatják 18:00-kor az RTL Híradóban.

Drága kocsik törtek össze


szerző:
2015.09.13. 18:10
Drága kocsik törtek össze

BMW-s tört össze drága autókat az M5-ös autópályán, Petőfiszállás közelében vasárnap hajnalban. Kocsikat szállító trélerbe rohant hátulról a sofőr. Az ütközéstől az egyik szállított autó átrepült a szalagkorláton, és az árokba zuhant, a másik az úton állt meg.

Előzetes: Lerepültek a luxuskocsik a trélerről

Összesen négy kocsi tört össze vasárnap hajnalban az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, amikor egy drága autókat szállító trélerbe hátulról belerohant egy BMW-s. A baleset képeit hosszabban is megmutatjuk 18:00-kor az RTL Híradóban.

Egy nap alatt hét embercsempészt fogtak

Sorra fogják el az embercsempészeket az M5-ös autópályán. Egy nap alatt heten próbáltak magukat szír állampolgárnak valló menekülteket Ausztriába vinni.
 

Meghalt a menekült, az embercsempész elrohant

Kiugrott a kocsiból, majd utasait hátrahagyva, elmenekült az embercsempész, aki hajnalban halálos balesetet okozott az M5-ös autópályán. A gyanú szerint jobbról balról előzte a kocsikat, majd megcsúszott és a szalagkorlátnak csapódott. Három menekült ült a kocsijában, egyikük kirepült az autóból és a helyszínen meghalt. A másik kettő súlyosan megsérült. Akárcsak az embercsempész, aki ennek ellenére próbált menekülni.

Börtönbe kerülhet az ámokfutó


szerző:
2015.08.26. 18:10
Börtönbe kerülhet az ámokfutó

Öt évre is börtönbe kerülhet az az ámokfutó nagykőrösi sofőr, aki idén áprilisban okozott halálos balesetet a fővárosban. Az M5-ös autópálya bevezető szakaszán több mint százötvennel cikázott és előzgetett. Végül két kocsinak is nekiment.

Repültek a kocsik az M5-ösön


szerző:
2015.08.25. 18:00
Repültek a kocsik az M5-ösön

Mint a filmekben, úgy repültek a kocsik az autópálya felett - ezt mondta egy szemtanú, aki végignézte, ahogy egy autókat szállító tréler karambolozott egy kocsival hétfő éjszaka az M5-ös autópályán.

MINT A FILMEKBEN: Kocsik repültek az autópályán

A tetején az autószállító és a ráerősített kocsik is. A felvétel hétfő éjszaka készült az M5-ös autópályán Lajosmizse közelében. A három kocsit szállító tréler egy másik autóval ütközött. A baleset miatt lassító kocsik közül is összetört kettő, egymásba rohantak.

Előzetes: Mintha csak filmet forgatnának, úgy repültek a kocsik az autópálya felett

Ezt mondta egy szemtanú, aki végignézte, ahogy az autókat szállító tréler karambolozott egy kocsival éjszaka az M5-ös autópályán. Nem ez volt az egyetlen súlyos baleset az éjjel – 18:00-kor az RTL Híradóban megmutatjuk.

Gyalogost gázoltak az M5-ös autópályán, torlódásra lehet számítani

A 151-es km-nél történt a baleset, a forgalom a szatymazi pihenőn halad keresztül. A férfit egy lengyel autóbusz sodorta el, kórházba szállították. Vezessenek óvatosan!

Újra hőség, újra több a baleset

Néhány óra alatt két baleset is történt szerda este az M5-ös autópályán. A fővárosi szakaszon egy busz és egy autó ütközött frontálisan, miután a kocsi átrepült a szalagkorlát fölött és a busznak csapódott. Gyálnál pedig egy teherautó ütközött össze egy kocsival.

A volt gárdakapitány állítólag csak látni akarta, hogy mennek a dolgok a határon

Illegális bevándorlókat utaztatott a Magyar Gárda volt főkapitánya - ezzel gyanúsítja Kiss Róbertet a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. Kisst a Terrorelhárítási Központ emberei fogták el kedd este az M5-ös autópályán, amikor társával éppen 5 szír férfit szállított Budapestre.

Halálos baleset: elaludhatott a sofőr

Egy férfi meghalt, két nő súlyosan megsérült, amikor két román autó összeütközött az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán. Információink szerint az egyik sofőr elaludhatott, ezért hajtott bele az előtte haladó kocsiba.

Felborult a busz, 21 sérült a kórházban

Tömegszerencsétlenség az M5-ös autópályán. Egy Szeged felé tartó bolgár busz borult fel hajnalban a csengelei pihenőhely közelében, a sofőr elaludhatott vezetés közben. Több tűzoltóautó és tucatnyi mentő érkezett a balesethez, 21 embert vittek kórházba.

BUSZBALESET: Felszántotta a területet

Az oldalára borulva, az árokban állt meg a bolgár busz, kedd hajnalban az M5-ös autópályán borult fel a csengelei pihenőhelynél. A kirándulócsoport Ausztriából tartott hazafelé, amikor a baleset történt. Kitört a szélvédője, a buszon utazók személyes dolgai szanaszét szóródtak. Akár egy katasztrófafilmben: táskák, cipők és párnák hevertek mindenhol.

Előzetes: Tömegszerencsétlenség az M5-ös autópályán

Egy Szeged felé tartó bolgár busz borult fel hajnalban a csengelei pihenőhely közelében, a sofőr elaludhatott vezetés közben. Több tűzoltóautó és tucatnyi mentő érkezett a balesethez, 21 embert vittek kórházba. Az utasok többsége aludt, amikor a baleset történt. Hogy mire emlékeznek, többen is elmesélik 6-kor az RTL Híradóban.

Kilenc éves kislány halt meg az M5-ösön

Halálos balesetek Bács-Kiskun megyében. Meghalt egy kilenc éves kislány, amikor az őt szállító autó lesodródott az M5-ös autópályáról Kiskunfélegyháza közelében és árokba csapódott. A balesetben egy 14 éves fiú életveszélyesen, egy férfi és két nő pedig könnyebben megsérült. Korán reggel pedig a zebrán ütött el egy menetrendszerinti autóbusz egy kiskunfélegyházi asszonyt. A 75 éves idős nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Alig fékezett a baleset előtt


szerző:
2015.06.20. 18:05
Alig fékezett a baleset előtt

Hárman könnyebben megsérültek az M5-ös autópályán, amikor egy bolgár autó vezetője, hátulról belerohant egy előtte szabályosan haladó olasz kombiba. Az ütközés miatt az egyik autó az árokba borult, a másik az úton keresztben állt meg. A balesetet valószínűleg az okozta, hogy a bolgár férfi a megengedettnél jóval gyorsabban hajtott és nem figyelt rendesen.

BALESET: A rengeteg törmelék beterítette az utat

Keresztben az úton egy szinte teljesen összetört autó az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyháza közelében. Alig pár méterre egy másik kocsi, az árokban, ennek az eleje tört össze. Lökhárítója-, motortere összeroncsolódott, szélvédője betört. Az ütközéstől a légzsákok is kinyíltak. Az autó bolgár sofőrje hátulról rohant bele az ezüstszínű, olasz kombiba, ami az árokba csapódott. Ez is ronccsá vált, hátsó része felgyűrődött.

Hibás fék miatt gyulladt ki a rakomány

Meghibásodott fék miatt gyulladt ki egy kamion rakománya kora reggel az M5-ös autópályán Szeged felé. A platón izzott a szénpor. A sofőr még időben lehúzódott a leállósávra, úgy tudjuk, próbálta ő is eloltani a tüzet, de nem sikerült. A tűzoltók végül gyorsan megfékezték a lángokat, de az izzó szénport még egy óráig locsolták, nehogy visszagyulladjon.

KIGYULLADT: Izzott a szénpor a kamionon

Füstölgő rakomány a sztráda szélén, a tűzoltók lapáttal forgatták át a kiömlött szénport, közben locsolták, így hűtötték vissza a tűz eloltása után. Tartani lehet attól, hogy a nyári kánikulában bármikor visszalobbanhatnak az izzó részek, sőt attól is, hogy az egész szállítmány robbanásszerűen begyullad. A kamion rakománya kora reggel az M5-ösön kapott lángra.

Az anya halt meg a balesetben


szerző:
2015.06.11. 18:00
Az anya halt meg a balesetben

Családi tragédia az M5-ös autópályán. Az anya meghalt, az autót vezető apa és másfél éves gyerekük súlyosan megsérült, amikor balesetet szenvedtek Kiskunfélegyházánál. A férfi valószínűleg elaludt vezetés közben, ezért hajtott a sztráda menti árokba.

MEGRÁZÓ: Családi tragédia az M5-ösön

Összetört autó az árokban: a légzsákok kinyíltak, az ablakok betörtek. A kocsinak szinte nem maradt ép eleme. Egy háromfős, Angliában dolgozó román család utazott hazafelé nyári szabadságra. Az apa vezettet, amikor Kiskunfélegyháza közelében balesetet szenvedtek.

400 méteren át húzta maga után a kisbuszt

Egy kamionos a pótkocsijába akadt egy kisbuszt az M5-ös sztrádán reggel Balástya közelében. A sofőr mindezt észre sem vette. Azt mondta: hatalmas csattanást hallott, nem tudta, hogy mi történt, de nem mert hirtelen fékezni, nehogy nagyobb baj legyen.

Előzetes: Négyszáz méteren át húzta maga után a kisbuszt

Egy kamionos a pótkocsijába akadt kisbuszt húzta maga után az M5-ös sztrádán reggel. A sofőr mindezt észre sem vette. Azt mondta: hatalmas csattanást hallott, nem tudta, hogy mi történt, de nem mert hirtelen fékezni, nehogy nagyobb baj legyen.

Elaludhatott a sofőr, felborult a kisbusz

Több kilométeres dugó volt éjjel az M5-ös autópályán, miután felborult és 100 métert csúszott egy kisbusz Kistelek határában. A Szeged felé tartó román jármű sofőrje valószínűleg elaludt vezetés közben. Hárman voltak a kisbuszban, a kitört szélvédőn másztak ki a felborult járműből, mindannyian könnyebben sérültek meg.

Meghalt, mielőtt a fának csapódott

Nemcsak az időjárás miatt volt sok baleset vasárnap. Valószínűleg vezetés közben halt meg egy sofőr, majd a kocsija egy fának ütközött az M5-ös autópályán. Úgy tudjuk, fiához tartott Kecskemétre.

BALESET: Vérvörös tócsák az úton

Vérvörös, tócsák az úton, de ez csak festék. Bosnyák vendégmunkások mentek hazafelé az M5-ösön. Furgonjuk az árokban landolt, a vezetője azt mondta, hogy ő csak egy ütést érzett a kocsi hátulján. Többször is megpördültek, mielőtt az árokba borultak. Ekkor borult ki a vörös festék is.

Órákig lángolt a kamion az M5-ön

Olajat és gumit szállító kamion gyulladt ki éjszaka az M5-ösön. Hatalmas lángokkal égett, szemtanúk azt mondták, hogy egy óráig tartott, mire a tűzoltóknak sikerült megfékezniük a lángokat. Senki nem sérült meg, a sofőrnek sikerült kimenekülnie a fülkéből.


 

KIGYULLADT: Csak a fémváz maradt a kamionból

A kamion hordókban olajat, gumit és elektromos motorokat szállított. A jármű körül mindenfelé fehér hab. Az árokban méternyi gyűlt össze belőle. A tűzoltók csak ezzel tudták elfojtani a lángokat.
 

Tömegbaleset az M5-ösön


szerző:
2013.08.30. 14:28
Tömegbaleset az M5-ösön

Három román állampolgár halt meg és 18 megsérült a magyarországi M5-ös autópályán péntek hajnalban történt balesetben.

Tartálykocsi karambolozott kamionokkal

Tartálykocsi ütközött egy másik kamionnal reggel az M5-ös autópályán. A baleset miatt pillanatok alatt kilométeres dugó alakult ki a hétfő reggeli csúcsban.

Hármas karambol az M5-ösön


szerző:
2011.09.17. 09:12
Hármas karambol az M5-ösön

Öten sérültek meg az M5-ös autópályán Balástya és Kistelek között szombatra virradóra történt hármas karambolban.

Utoléréses baleset az M5-ösön

Kecskemét közelében, az M5-ös autópályán egy kisteherautó beleszaladt az előtte haladó kamionba.

21 gyorshajtót csíptek el pár óra alatt

A leggyorsabb száguldozó 195-tel ment, a szabálytalankodók nagy része nagy teljesítményű autót vezetett.

Halálos baleset az M5-ösön


szerző:
2011.08.05. 08:27
Halálos baleset az M5-ösön

Egy ember meghalt, kettő pedig súlyosan megsérült az M5-ös autópályán péntek hajnalban.

Halálos baleset az M5-ösön


szerző:
2011.08.01. 09:28
Halálos baleset az M5-ösön

Egy ember meghalt, amikor az M5-ös autópályán egy nyerges vontató beleszaladt az előtte haladó hasonló járműbe hétfőn reggel.

Súlyos baleset az M5-ösön


szerző:
2011.07.18. 17:20
Súlyos baleset az M5-ösön

Kamion és két kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópálya 36-os kilométerénél, a Kecskemét felé tartó oldalon hétfő reggel.

Mikrobusz balesetezett az M5-ösön

Súlyos baleset történt az M5-ös autópályán hétfőn délután. Valószínűleg figyelmetlenség okozta a balesetet.

Pert vesztett a főváros az M5-ös miatt

Kártérítés fizetésére ítélte a bíróság a Fővárosi Önkormányzatot, mert az M5-ös autópályát bevezető út zaja meghaladta az egészségügyi határértéket.

Tragikus baleset az M5-ösön


szerző:
2010.11.12. 13:29
Tragikus baleset az M5-ösön

Meghalt egy férfi péntekre virradó éjszaka az M5-ös autópályán, a Csongrád megyei Csengelénél, egy hármas karambolban.

Kerékcsere a belső sávban


szerző:
2010.08.09. 11:47
Kerékcsere a belső sávban

Egy román sofőr az M5-ösön a belső sávban kezdett hozzá a defekt javításához, amivel súlyos balesetet okozott.

Halálos ütközés az M5-ösön


szerző:
2010.07.18. 16:57
Halálos ütközés az M5-ösön

Két halottja is van az M5-ös autópályán vasárnap délután történt balesetnek.

Gyerekek is sérültek a karambolban

Az autóban két gyerekülés volt, de az egyiket a csomagtartóban találták meg a rendőrök.

Halálos baleset az M5-ös sztrádán

A bolgárokat szállító autó a főváros felé tartott, amikor Kiskunfélegyháza előtt hátulról beleütközött egy másik személyautó.

Halálos baleset az M5-ösön


szerző:
2010.02.21. 15:32
Halálos baleset az M5-ösön

Halálos baleset történt az M5-ös autópálya kisteleki felhajtójánál vasárnap kora délután.

Letarolta a szembejövőt a kamion


szerző:
2010.01.30. 11:57
Letarolta a szembejövőt a kamion

A bolgár sofőr áttért a menetirány szerinti baloldalra és összeütközött egy vétlen autóssal.

Szembe ment a forgalommal az M5-ösön

Az autós frontálisan ütközött egy bolgár rendszámú autószállítóval, és meghalt.

Súlyos baleset az M5-ösön


szerző:
2009.09.21. 11:15
Súlyos baleset az M5-ösön

Egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze a gyáli csomópont közelében.

Halálra gázolták miután balesetet szenvedett

A román anya segítséget akart kérni az M5-ösön, amikor egy autó elütötte.

Baleset miatt torlódik az M5-ös


szerző:
2009.08.05. 21:19
Felfüggesztett börtön az ámokfutónak

A román nő a forgalommal szemben közlekedett az M5-ösön és frontális balesetet okozott.

Forgalommal szembe ment az autópályán

Szembe ment a forgalommal és frontálisan ütközött egy olasz rendszámú autó az M5-ösön.

Jégeső bénította meg M5-öst


szerző:
2009.05.30. 15:52
Jégeső bénította meg M5-öst

Jégeső okozott fennakadást az M5-ös autópályán, szombaton kora délután.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való