KERESÉS search-close

M3

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "M3"

Ha szerinted autóval elesett az M0-s, akkor nem ültél még kamion volánja mögött

Kollégánk Hatvanban kamionba ült, és azzal indult el Budapestre az M0-s érintésével, hogy megnézze, milyen körülményekkel kell megküzdeniük az arra közlekedőknek.

Autója kiszakadt kerekét kereste, halálra gázolták a leállósávban

Tragédia az autópályán. Menet közben kiszakadt az egyik kerék a helyéről, ezért állhatott meg a leállósávban az a sofőr, akit halálra gázolt egy kisteherautó az M3-ason péntek hajnalban. Úgy tudjuk: megállt, hogy megkeresse a kiszakadt kereket, eközben gázolták halálra.

Újabb életveszélyes közlekedési helyzetről készült videó

Újabb életveszélyes közlekedési helyzetről készült videó. Ezúttal az M3-as budapesti kivezető szakaszán szabálytalankodott két sofőr. Pénteken az M7-esen kakaskodott két autós. Szakemberek szerint a hétköznapi feszültséget élik ki az agresszív sofőrök a közlekedésben. Ennek is köze lehet ahhoz, hogy egy év alatt 8 százalékkal nőtt a halálos balesetek száma.

 

A Tankcsapda is búcsúztatja az elgázolt lányt

Hazaengedték azt a 20 éves fiatalt, aki két napja hajnalban elütött egy lányt az M3-as autópályán. Az ügyészség nem kezdeményezte a letartóztatását. Közben a lánytól elbúcsúzott a Tankcsapda zenekar. Az áldozat az együttes koncertjén volt a tragédia előtt. Nem sokkal később, a zenekar gitárosa találta meg az M3-as mellett.

Gyalog indult el a sztrádán, néhány perc múlva elütötték

Halálra gázoltak egy 25 éves nőt éjjel az M3-as autópálya fővárosból kivezető szakaszán. Híradónk úgy tudja, hogy az áldozat egy közeli parkolóban összeveszett a barátjával, majd kiszállt a kocsiból és gyalog indult el a sztrádán, az autók mellett, de néhány perc múlva elütötték. A gázoló nem állt meg, elmenekült a helyszínről. A rendőrök délután fogták el a gyanúsítottat, egy 20 éves gyömrői fiatalembert.

Túl gyorsan hajtott a csúszós úton, életét vesztette

Egy 52 éves férfi vesztette életét az M3-as autópályán, amikor kocsijával belerohant az előtte közlekedő teherautóba. A rendőrség szerint túl gyorsan hajtott a csúszós úton és a követési távolságot sem tarthatta be. A mentők több mint fél órán keresztül küzdöttek a férfi életéért, de nem sikerült megmenteni.

Halálos balesetek az utakon országszerte

Három halálos baleset is történt országszerte. Csütörtök délután az M3-ason halt meg egy furgon sofőrje, miután nekiment egy kamionnak. Szintén kamionnal ütközött egy autó Újhartyánnál dél körül. A vezető nem volt bekötve és kizuhant a kocsiból.

Lerobbant az autójuk, kamion ütötte el őket az M3-ason

Egy lerobbant kocsi két utasa halt meg kedd reggel az M3-ason Gödöllőnél, amikor egy kamion letarolta az autójukat. Az autóban utazó három munkás valószínűleg dolgozni indult, amikor egy emelkedőn leállt a kocsijuk. Kiszálltak, hogy megnézzék, mi lehet a baj, nem sokkal később érkezett a kamion. A rendőrség szerint ilyen esetben azonnal a szalagkorlát mögé kell menekülni.

KAMIONBALESET: 4 kamion és 1 autó rohant egymásba

Egy fékhibás jármű miatt négy kamion és egy autó rohant egymásba csütörtökön délután. Az egyik kamionnak leszakadt a vezetőfülkéje, és jó 10 métert repült. A sofőrt a mentők próbálták megmenteni, de hiába. Rajta kívül még egy sérültje volt a tömegbalesetnek, amihez több mentőhelikoptert is riasztottak.

M3-AS BALESET: nézői videó


szerző:
2017.07.14. 20:54
M3-AS BALESET: nézői videó

Nézőnk küldött felvételt az M3-asról, ahol egy kamion átszakította a szalagkorlátot, majd egy autóval ütközött, és kigyulladt. A karambolban négyen sérültek meg.

Átszakította a szalagkorlátot a kamion

Átszakította a szalagkorlátot, majd egy autóval ütközött és kigyulladt egy kamion kevéssel dél előtt az M3-as autópályán. A karambolban négyen sérültek meg. A tartálykocsi vezetőfülkéje teljesen kiégett, de a tűzoltóknak sikerült megakadályozni a tűz továbbterjedését. A sztárda főváros felé tartó oldalát le kellett zárni, óriási dugó alakult ki.

M3: Fónagy szerint biztonságos

Biztonságosak a szerelvények - írta ezt Fónagy János államtitkár néhány órával azután, hogy péntek reggel rövid időre az egyik felújított orosz metrókocsiban ragadtak az utasok. A Közlekedési Hatóság szerint viszont nem biztonságosak a szerelvények, ezért péntek délután az összeset kivonták a forgalomból. Az MSZP szerint a főpolgármesternek vállalnia kell a felelősséget a metróbotrányért. Kerestük a fővárosi önkormányzatot, de nem reagáltak. A BKV ma azt írta, jelenlegi feladatuk a vádaskodás helyett a probléma kezelése.

Buszbaleset: már 4 halott

Négyre nőtt az M3-ason történt, szombat éjszakai buszbaleset áldozatainak száma. Vasárnap éjszaka meghalt egy asszony, akit életveszélyes sérülésekkel vittek a miskolci kórházba. Közben az utazást szervező cég közölte: kártérítési előleget fizetnek az áldozatok családjainak. Híradónknak nyilatkozott egy utas, az első sorban ült, így végig látta a balesetet. Megerősítette azt a korábbi információnkat, hogy a buszt egy autó akarta előzni, mielőtt a baleset történt.

Leállósávban előzött, kitette a NET-re

Egymás után szegte meg a közlekedési szabályokat, mindezt videóra vette, majd az interneten büszkén közzétette egy autós. Látszik, ahogy az M3-ason a leálló sávban előzött, nem tartotta be a követési távolságot és a jobbra tartással sem törődött. A közlekedésbiztonsági szakértő szerint többszázezer forintos bírságra számíthat. A hatvani rendőrség már eljárást indított az ügyben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való