KERESÉS search-close

Múzeumok Éjszakája

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Múzeumok Éjszakája"

Százezrek a Múzeumok Éjszakáján

Legalább négyszázezren töltötték a szombat estéjüket múzeumban, volt, aki régi börtöncellába, míg más a jövőbe látogatott. Az idei, 17. Múzeumok Éjszakája az utazás és a digitalizáció témáját járta körül. Volt, ahol hajnalig várták a látogatókat.

Szombaton Múzeumok Éjszakája!


szerző:
2019.06.21. 07:16
Szombaton Múzeumok Éjszakája!

Idén az ország egyik legrégebben alapított városa, Szombathely lesz a Múzeumok Éjszakája kiemelt helyszíne. Június 22-én újonnan nyíló kiállítások, változatos témájú előadások, bemutatók, játékok és gyerekfoglalkozások várják az érdeklődőket!

Lányrablás szombat éjszaka

Lányrablás, harc és zuhanás – ilyen jelenetekkel is készülnek Piroch Gáborék a Múzeumok éjszakájára. A világhírű kaszkadőr csapatával többször forgatott már a Mezőgazdasági Múzeumban, szombaton éjszaka a közönség is megnézheti, milyen élőben egy izgalmas filmes akciójelenet.

LÁTVÁNYOS: lányrablás a múzeumban

Hollywoodi kaszkadőrshow várja idén a Múzeumok Éjszakáján a Vajdahunyadvárba látogatókat. Piroch Gábor kaszkadőrlegenda és csapata mutat be filmbe illő akció jeleneteket. Mutatjuk a főpróbát!

Oláh Gergő lett a Múzeumok Éjszakájának arca!

Oláh Gergőt nemcsak hangjáért imádjuk, hanem azért is, mert csodálatos apa. Sőt! Most ő lesz a Múzeumok Éjszakájának arca is, a részleteket ő árulja el!

Biciklivel rajzoltak a falra

Egészen meghökkentő programok is voltak a Múzeumok Éjszakáján. Az Iparművészeti Múzeumban biciklivel rajzolhattak a falra, Szegeden pedig római gladiátorok küzdöttek. A foci Eb miatt idén talán kicsit kevesebben indultak múzeumtúrára, de több helyen így is nagy volt a tömeg.

Különleges Múzeumok Éjszakája a Nyugat-Balatonnál

A Múzeumok Éjszakáján a  a Balaton nyugati medencéje körül kalandoztunk, másnap hazafelé pedig Balatonföldváron egy frissítő koktéllal lazítottunk a nap végén. Jöjjenek velünk!
 

Tömegek a Múzeumok Éjszakáján


szerző:
2015.06.21. 18:46
Tömegek a Múzeumok Éjszakáján

Kígyózó sorok, hatalmas tömeg a kiállítótermekben és bizony, csípős szél odakint. Ezek és sok újdonság várta a látogatókat az idei Múzeumok Éjszakáján. 450 intézményben a hagyományos tárlatvezetések mellett több helyen színielőadással, interaktív kiállításokkal vagy éppen kertmozival készültek.

Éjszaka is nyitva lesznek a múzeumok

Országszerte több mint 450 intézmény csaknem 2500 programmal várja az idei Múzeumok Éjszakájára a látogatókat. Több helyen a programok már délelőtt és kora délután elkezdődtek. Ezeken a helyeken a karszalagokért már napközben kígyózó sorok álltak.

A múmia volt a sláger


szerző:
2011.06.25. 12:20
A múmia volt a sláger

100 helyen várták éjjel a látogakat a Múzeumok Éjszakáján Budapesten.

Fél kettő 11-06-23


szerző:
2011.06.23. 14:20
Fél kettő 11-06-23

Fél kettő: Gólyahír - Megszületett Rippel Ferenc kisfia, Krisztofer Herkules Ferenc. Egy román egyetemi tanár szexért cserébe engedte volna át diákját a vizsgán. Örömapa - Koncz Gábor kisebbik lánya is férjhez ment, vendégünk a színész.

Múzeumok Éjszakája 260 helyszínen

Budapesten 81, vidéken 179 helyszín csatlakozott a rendezvényhez.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való