KERESÉS search-close

Máté Kriszta

59 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Máté Kriszta"

Lilu: „Gyakran találkozom örökbefogadó szülőkkel”

A „Keresem a családom!” műsorvezetője egy igen szívbe markoló posztot osztott meg a minap közösségi oldalán, mely garantáltan téged is megérint.

Story Extra 2017-05-24


szerző:
2017.05.24. 16:55
Így még biztos nem láttátok Máté Krisztát!

A Reflektor nézői olyan oldalát ismerhették meg Máté Krisztának három évvel ezelőtt, amivel eddig nem nagyon találkozhattak. A híres fotós, Nánási Pál kamerája előtt annyira megnyílt a Keresem a családom! producere, amiről eddig nem tudhattunk. Kriszta boldogan mutatta meg nőies oldalát!

Máté Kriszta rövidfilmet készített Anyamonológok címmel!

A megható alkotás cukormáz nélküli képet ad az anyaság kihívásairól, és annak valós szépségeiről, tizenhárom édesanya, valamint egy olyan anyuka szemszögéből is, aki riporterként is funkcionál.

Anyaságról tabuk nélkül!


szerző:
2017.05.09. 17:25
Anyaságról tabuk nélkül!

Milyenek a rossz anyák és mit tegyünk, amikor az idegeinken táncol a gyerek? Máté Kriszta új filmjében egy kényes kérdés sem marad megválaszolatlanul.

„Egy ellenségünk van, a közöny” – Ilyen egy nap a „Keresem a családom!” stábjával

Abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy eltölthettem egy egész napot az ismert műsor hazai készítőivel. Azzal a stábbal, akik két éve keresik az elveszett családtagokat, akik eggyé válnak nap, mint a nap a szívszorító történetekkel, akik fáradtan és akár betegen is forgatnak. Milyen erő hajtja őket, honnan ez a szenvedély? Mi a titkuk? – ezekre a kérdésekre kerestem a válaszokat!

Újabb sikertörténetek! Az első millióm hamarosan folytatódik az RTLII-n

Máté Kriszta műsora Az első millióm története, melyben sikeres emberek mondják el történetüket arról, ők hogyan kezdték, mi lehet a sikerük titka. A 2. évad részei hamarosan az RTLII-n.

A Keresem a családom 16 év után hozta össze Jutkát és lányát

Anya és tőle távol élő lánya mióta egymásra találtak, minden nap beszélnek, pedig majdnem 20 évig nem látták egymást.

Ma este indul az RTL legmeghatóbb műsora!

Ma este indul Lilu vezetésével a Keresem a családom itt az RTL Klubon, ami a csatorna eddigi történetének talán legmeghatóbb, érzelmekkel teli  műsora. A műsor olyan embereket hozott össze, akik évek,  évtizedek óta, vagy talán soha nem láthatták egymást, pedig rokonok.

KERESEM A CSALÁDOM:

A Keresem a családom sajtótájékoztatóján Lilu és Máté Kriszta arról beszéltek, miről szól valójában ez a műsor.

Kedd este debütál a Keresem a családom!

Kedd este indul Lilu vezetésével a Keresem a családom itt az RTL Klubon, ami a csatorna eddigi történetének talán legmeghatóbb, érzelmekkel teli műsora. A Keresem a családom olyan embereket hozott össze, akik évek,  évtizedek óta, vagy talán soha nem láthatták egymást, pedig rokonok.

Megtalálták az eltűnt családtagokat

Gyerekeiket, szüleiket, testvéreiket keresték, volt aki évtizedekig hiába kutatott rég, vagy soha nem látott családtagja után. Több mint ezren fordultak segítségért a novemberben induló műsor készítőihez. A Keresem a családom csapata pedig hónapokon át nyomozott az elveszett rokonok után.

Nemsokára indul az RTL történetének egyik legmeghatóbb műsora

A Keresem a családom olyan embereket hoz össze, akik évek, évtizedek óta, vagy talán még soha nem láthatták egymást, pedig rokonok. Lélekszaggató pillanatok, amelyekre egy életen át vártak és csak remélték, hogy egyszer bekövetkezik.

KERESEM A CSALÁDOM: Szívszorító és boldog történetek egy helyen

A műsor készítői, Hadas Krisztina és Máté Kriszta és a műsorvezető, Lilu meséltek a Keresem a családom forgatásáról és a legmeghatóbb pillanatokról, melyek még az ő szemükbe is könnyeket csaltak.

Máté Kriszta rettegve nézte Bárdos András ugrását

A celebek még csak néhány napja költöztek be a táborba, de már most nehezen bírják a megpróbáltatásokat. Riporterünk felkereste a játékosok családtagjait, és megkérdezte tőlük, mit szólnak a szeretteik hőstetteihez.
 

Reflektor 14-10-30


szerző:
2014.10.31. 00:15
Reflektor 14-10-30

Reflektor: Máté Kriszta rettegve nézte Bárdos András ugrását, A Peller-lányok pedig együtt babáznak.

Máté Kriszta megmutatta nőies oldalát

A műsorvezető Nánási Pál kamerája előtt bebizonyította, hogy távolról sem az a szigorú nő, akinek sokan hiszik.

Intim közeledések, pofonok és pironkodó zsűri

Egyre forróbb a hangulat a Szombat Esti Lázban. Mi lesz a folytatás?

Máté Kriszta sérülten áll táncparkettre

A Szombat Esti Láz versenyzője az egyik próbán sérült meg, de csak később derült ki, milyen nagy a baj. A műsorvezető a sérülése ellenére úgy döntött, nem lép vissza a versenytől.

Megtörtént a Szombat Esti Láz első félrelépése

Korántsem arról van szó, hogy az egyik sztárpár összerúgta volna a port, hanem Máté Kriszta sérült meg az egyik próbán.

Reflektor 14-03-20


szerző:
2014.03.21. 01:00
Reflektor 14-03-20

Reflektor: A Bárdos-Máté házaspár a Szombat Esti Lázban. Ha Máté Kriszta és Bárdos András nevét halljuk, elsőként nem a táncparkett és a vérpezsdítő latin ritmus jut eszünkbe. VV Dorka hűségesen vár Zsoltra. Az egykori villalakó már több mint két hete élvezi a szabadságot, az öröme azonban mégsem teljes.

Fókusz 14-03-20


szerző:
2014.03.20. 18:30
Fókusz 14-03-20

Fókusz: Kómában fekszik - Élet és halál között lebeg Törőcsik András. A labdarúgó legenda beverte a fejét, agyműtéten esett át. „Csoda történt!”- Ördög Nóra elcsukló hangon mesél az újabb babavárásról. Mici testvére természetes úton fogant. Megoldódik a rejtély? - Megtalálták az eltűnt maláj repülő darabjait? Egyre több utas hozzátartozója áll kamerák elé.

Bárdos András és Máté Kriszta meghódítja a táncparkettet

Megvan a negyedik pár. A televíziós házaspár Máté Kriszta és Bárdos András elfogadta a Szombat Esti Láz felkérését. Nem gondolták, hogy valaha is táncos műsorban szerepelnek majd, hiszen Kriszta még az esküvőjükön sem keringőzött. Inkább andalgott.

Forró nyomon 13-12-28


szerző:
2013.12.28. 20:00
Forró nyomon 13-12-28

Forró nyomon: Ilyenkor év végén, amikor számot vetünk azzal, mi minden történt velünk, szívesen idézzük fel a nem velünk történt szívszorító, örömteli, bosszantó, vagy megbotránkoztató pillanatokat is.

Forró nyomon 13-12-21


szerző:
2013.12.21. 19:55
Forró nyomon 13-12-21

Forró nyomon: Az igazán eldurvult családi háborús övezetekben bizony a karácsonyt senki sem várja. Mi most ilyen családokat mutatunk meg. És elmondjuk azt is, mit tehet és mit nem tehet egy biztonsági őr.

Forró nyomon 13-12-14


szerző:
2013.12.14. 19:55
Forró nyomon 13-12-14

Forró nyomon: Hogyan mérlegelhetnek a bírók? Miért tűnik nekünk, laikusoknak úgy, hogy az egyik „könnyen megússza”, és mit gondolnak a gyászolók? Ennek járunk utána, és megmutatjuk, milyen a legpofátlanabb fenyőtolvaj, és hogy milyen a nem igazi szaloncukor.

Forró nyomon 13-12-07


szerző:
2013.12.07. 19:55
Forró nyomon 13-12-07

Forró nyomon: Bemutatunk egy fiatalembert, akitől egy éjszaka ellopták a telefonját, majd pár nap múlva mégis a kezében foghatta régi készülékét. Mindez egy számítástechnikai újdonságnak köszönhető. Aztán egy lőtéren kipróbáltuk a nyékládházi bácsi puskáját, utána megkerestünk több mulatóhelyet, hogy megtudjuk, tényleg jó marketingfogás, ha a lányoknak nem kell belépőt fizetniük. Végül rejtett kamerás felvételeink bizonyítják, hogy a legelképesztőbb butaságokkal lehet gyanútlan embereket arra rávenni, hogy sok százezer forintot adjanak ki nem túl hasznos termékekért.

Betonbűvölő milliomosok és Dr Twitter: mi a sikerük titka?

Ivánka Katalin férjével, Andrással a most már 10 éves Ivánka Designbeton cég tulajdonosa. Ők ketten bebizonyították a világnak, hogy a beton mi minden lehet még azon a kemény, szürke, rideg, unalmas anyagon kívül. Dr Meskó Bertalan pedig orvosi jövőkutató. Célja, hogy csökkentse az egészségügy és a digitális technológiák közötti űrt.

Forró nyomon 13-11-30


szerző:
2013.11.30. 20:00
Forró nyomon 13-11-30

Forró nyomon: Hadas Kriszta elkísérte Tóth urat a zárkába, aki inkább leülte a szerinte igazságtalan 10 ezer forintos büntetést, minthogy kifizesse. Aztán kilátogatunk a Négy Tigris piacra, megnézzük, most mi a helyzet. Bemutatjuk Ács Lászlót is, aki találmányaival átvert egy egész falut, végül a falopások miértje után nyomozunk.

Forró nyomon 13-11-23


szerző:
2013.11.23. 20:00
Forró nyomon 13-11-23

Forró nyomon: Hetek óta vírusként terjed egy olyan hirdetés a neten, amely egy áramcsökkentő készüléket reklámoz. Azt ígérik, hogy 75 százalékkal csökkenti az áramfogyasztást. Mi is beruháztunk egy ilyen masinára, és le is teszteltük, mit tud. Kiderült, az egész egy nagy átverés!

Forró nyomon 13-11-16


szerző:
2013.11.16. 19:55
Forró nyomon 13-11-16

Forró nyomon: Ha az ember siet, egyszerűen, csak bedobja laptopját a csomagtartóba, ilyenkor azt hiszi, mindent elkövetett, hogy ne törjék fel a kocsiját. Pedig a trükkös tolvajoknak elég egy okostelefon és máris tudják, mit és hol keressenek. De utánajárunk annak is, hogy kik és hogyan húznak hasznot a lélek ápolásából.

Szerdán indul Máté Kriszta új műsora

Az első milliókról először Geszti Péter, az X-Faktor mentora és Szalai Nóra, az 5 Perc Angol nyelviskola tulajdonosa mesélnek.

Máté Kriszta milliomosok sikereinek titkát kutatja

Máté Kriszta új műsorában milliomosokat faggat kezdeti sikereikről, amelyeknek első milliójukat köszönhetik. Olyan történeteket mutat be, amelyek bebizonyítják, hogy bárkiből lehet milliomos, ha van egy jó ötlete, megvan benne a kitartás, és van egy lelki támasza, akire nehéz időkben is számíthat.

Forró nyomon 12-12-05


szerző:
2012.12.05. 22:00
Forró nyomon 12-12-05

Forró nyomon: Legkorábban 40 év múlva szabadul a gyilkos férfi, aki azt mondja, belső hangok mondták neki, hogy ölje meg feleségét és anyósát. A gázlopók, biciklisek, autósok és a postások kálváriájának nyomába is eredtünk.

Forró nyomon 12-11-21


szerző:
2012.11.21. 22:00
Forró nyomon 12-11-21

Forró nyomon: Toxikus anyagot tartalmaz és halálos méreg is lehet a B17. Nyelvvizsga 150 ezerért. A dealer 30-at kér magának, 120-at az iskolának. A K körlet rabjai. Elkülönített részleg a tököli börtönben, ahol mindenki szerencsésnek mondja magát.

Forró nyomon 12-11-14


szerző:
2012.11.14. 22:00
Forró nyomon 12-11-14

Forró nyomon: Nem ocsúdik Kaposvár a gyerekgyilkosság utáni sokkból. Az egyik hajléktalan férfit megtagadta a családja, a másik négy gyerekét pszichológus kezeli. Félmillió alkoholbeteg él Magyarországon. De, hogy hány iszákos, rendszeresen ivó, azt megbecsülni sem lehet. A bűncselekmények közül 10-ből 3-at részegen követnek el.

Máté Krisztina alig látja a férjét

A kétgyermekes anyuka élete az utóbbi időben teljesen megváltozott, amióta ugyanis a Forró nyomon című műsort vezeti, alig éri utol magát. A népszerű tévés házaspár őszintén mesélt arról, hogyan telnek a mindennapjai.

Forró nyomon 12-11-07


szerző:
2012.11.07. 22:00
Forró nyomon 12-11-07

Forró nyomon: Családi videókat mutatunk és egy zaklatott, széthullott család életét próbáljuk feltérképezni a Forró nyomonban. Szita Bence mindenki gyereke volt, és mégis egy kicsit senkié.

Forró nyomon 12-10-31


szerző:
2012.10.31. 22:00
Forró nyomon 12-10-31

Forró nyomon: Vajon kiket védenek a biztonsági őrök? Minket vásárlókat, vagy az üzletek árukészleteit? Aztán: Kiderül, hogy mit tartalmaznak a rákellenes csodaszerek. És: A 101 kiskutya meséje a valóságban is megtörténik, honnan származnak a prémek?

Forró nyomon 12-10-24


szerző:
2012.10.24. 22:00
Forró nyomon 12-10-24

Forró nyomon: A család szeme fénye. Elvált szülők elkényeztetett gyereke a táti kettősgyilkos fiatalember. Az édesapja hazavárja. Vagy fizetsz, vagy fizetsz! Céltalan, haszontalan, bosszantó Kresz-táblák Budapesten.

Forró nyomon 12-10-17


szerző:
2012.10.17. 22:00
Forró nyomon 12-10-17

Forró nyomon: Táncos Gábor új élete. Így néz ki ma a körmendi gyerekgyilkosként 5 éve szabadult fiatalember. Három asszony, akik megölték, vagy megölették a férjüket. Kéthetente egy asszony úgy gondolja, ez a legjobb megoldás.

Forró nyomon 12-10-10


szerző:
2012.10.10. 22:00
Forró nyomon 12-10-10

Forró nyomon: Hiába a szigorítás semmi sem változik. Fognyomukból és írásmintájukból is azonosíthatóak a bűnözők. A lecsó ára. Tévedhet-e a piacon a kereskedő a vevő kárára?

Forró nyomon 12-10-03


szerző:
2012.10.03. 22:00
Forró nyomon 12-10-03

Forró nyomon: Exkluzív interjú Bándy Kata gyilkosával. Öt évig titkolta, hogy a szülei kínozzák. Vannak-e született gyilkosok? 12 éves rejtély: Ki ölte meg a lottónyertest?

Máté Kriszta és Hadas Kriszta forró nyomon

Bár mindketten családos és elfoglalt emberek, azt megígérhetik, hogy izgalmas történetekben nem lesz hiány. A Reflektor kamerája ott volt, amikor először belátogattak új munkahelyükre.

Bárdos András love story-ja


szerző:
2010.11.05. 03:00
Bárdos András love story-ja

A televíziós három dologgal foglalkozik a legszívesebben: szeret tanítani, szeret a családjával lenni és szeret Szerelmi Történeteket írni.

Csak csajok 10-10-27


szerző:
2010.10.27. 09:05
Csak csajok 10-10-27

Csak csajok: Máté Kriszta férje, Bárdos András őszintén bevallja a feleségének, ha megnéz az utcán egy másik nőt. Vajon ez a megoldás a féltékenység ellen? András elég radikálisan fejtette ki a véleményét a férfiak érzelmeiről vagy éppen azoknak a hiányáról, de most megkérdeztük a női oldalt és persze a feleségét, Krisztát is.

Reggeli 10-05-21


szerző:
2010.05.21. 08:28
Reggeli 10-05-21

Máté Kriszta először a Reggeliben! Molnár Anikó nálunk mesélt utazásáról és élményeiről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!