KERESÉS search-close

Máté

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Máté"

Lánya miatt vette a bátorságot, hogy segítséget kérjen a látássérült apuka

Lányáért aggódik és érte vette a bátorságot, hogy segítséget kérjen az apuka, aki kameránk elé állt. Eddig még mindig sikerült a havi 118 ezer forintot úgy beosztaniuk, hogy senki felé se tartozzanak. Eddig. Máté vérszerinti szülei nélkül nőtt fel, egy szem gyerekéért érthető módon mindenre képes.
Életükről ide kattintva még több részletet megoszt Máté.

MÁTÉ: Egyedül neveli kislányát egy önkormányzati lakásban a látássérült férfi

Az 52 éves Máté születése óta látássérült. Mióta feleségével elváltak ő neveli közös kislányukat, akivel 2015. óta élnek egy önkormányzati lakásban. Havonta 118 ezer forintból kell kettőjüknek gazdálkodniuk, ami bizony nem mindig könnyű...

Ritát meglátogatta az édesanyja, de kerülte a Kismocsok témát

Lacihoz kisfia, Máté, és volt szerelme, Gabi érkezett a Párbaj előtt. Rita édesanyja, Marika biztosította Ritát a szeretetéről és támogatásáról, de nem akart a Kismocsokkal való viszonyáról beszélni a lányával.

Téves diagnózis miatt halt meg a kétéves Máté

Téves diagnózis miatt halt meg a kétéves kisfiú. Rotavírus helyett agyhártyagyulladásban szenvedett, de nem tudták. A szülők négy év óta most először találtak egy olyan ügyvédet, aki ingyen segít nekik, mert a családnak eddig nem volt pénze jogi képviselőt fogadni és beperelni a kórházat. Olyan rossz körülmények között élnek, hogy az életveszélyessé nyilvánított házukból is ki kell költözniük.

Alvilág - Kibeszélő 4. rész


szerző:
2019.03.12. 22:50
Alvilág - Kibeszélő 4. rész

Az Alvilág kibeszélő negyedik adásának vendége Miller Dávid, aki Mátét játsza a sorozatban.

Máté


szerző:
2019.02.07. 13:18
Máté

Nóra legidősebb, tizennyolc éves gyermeke. Érzékeny, intelligens, épp a felnőtt kor küszöbén áll. Szeret a gördeszkapályán a haverokkal lógni. Máté nem tudja pontosan, hogy édesanyja mekkora bajban van, de azért sok mindent sejt…

Versben vallom be, hogy megcsaltalak…

Máté négy éve van együtt Anasztáziával, azonban az első egy évben többször is megcsalta. Akkoriban még nagyon benne volt a bulizásban. Most viszont szeretne mindent bevallani párjának, ráadásul egy versben, lánykéréssel fűszerezve.

Mátét kitették otthonról: elég volt a részegségből?

Máté napok óta az utcán húzza meg magát, miután a szülei kidobták otthonról. A fiú állandó részegsége, eltűnései és a lakásból ellopott pénzek miatt a szülei elküldték. Máté változtatni akar, hiszen haza szeretne menni. Vajon sikerül közös nevezőre jutnia a szüleivel?

Zsófi lefőzte ellenfelét


szerző:
2018.05.07. 17:35
Zsófi lefőzte ellenfelét

Péntek este Zsófi emelhette magasba a trófeát és a 10 millió forintról szóló csekket. A Konyhafőnök fináléjában Mátéval versengtek a végső győzelemért, amelyre a zsűri a lányt találta méltóbbnak.

Őrült izgalmak a serpenyők mögött!

Több héten át tartó küzdelem után ma este győztest hirdet az ország legnépszerűbb gasztrorealityje. Zsófi és Máté. Ők ketten a Konyhafőnök idei szériájának finalistái. De vajon melyikük nevét kiáltja majd Zé a végén? Ott voltunk közvetlenül az eredményhirdetés előtt.

Máté és Tomi a száguldásban is igazi versenytársak

Lekapták a kötényeket, és az alapanyagok helyett most a bukósisakok közül válogatnak A Konyhafőnök versenyzői. Mátét és Tomit egy közös gokartozásra invitáltuk, ahol meggyőződhettünk róla: nem csak a gasztronómiában, de a száguldásban is igazi versenytársak.

Máté


szerző:
2018.03.25. 12:49
Egy viselkedészavaros kisfiú kálváriája az iskolában

A 8 éves Mátéról elsőre bárki azt mondaná, hogy rossz gyerek:  az iskolában mindig bajba keveredett, bunyózott, sokszor kiküldték az óráról. Akinek van vagy volt iskolás gyermeke, tapasztalhatta, hogy vannak gyerekek, akik úgymond kilógnak a rendszerből. Ők jó eséllyel nem szimplán rosszak, hanem valami betegséggel küzdenek, ami miatt más tanítási módszert igényelnének, mint amit kapnak.

Máté csak kavart és kavart és kavart... és végül: kavart!

Ha az ember bele akar férni az időbe, siet. Ha egy versenyző szeretne időben kitálalni, akkor siet és KAVAR. Máté bebizonyította, kavarni nála jobban senki sem tud.

Akkor most papaya vagy paella?

A kóstoláson kisebb zavar tört ki: akkor most mi is Máté kedvenc étele? A vagányan, serpenyőben tálalt paella neve nem akart a junior eszébe jutni, így végül Rozina próbált súgni neki... több kevesebb sikerrel.

Ha Máté este akar enni, akkor este eszik!

Miért kezd el egy kisgyerek főzni? Ha valakinek azt mondja az anyukája, hogy este fél 10-kor már ne egyen... például akkor. Mátét semmi sem állíthatta meg, ezt a jó szokását pedig a Konyhafőnök Junior konyhájában is kamataztotta.

Máté rizottós töltött paprikája

Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban: töltött paprikát kellett készítenük, újragondolva. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Mátétól, nézd meg a receptjét.

Máté és Móni tánc közben fedezték fel egymás testét

Máténak évek óta nem volt tartós kapcsolata, ugyanis nem találta meg eddig azt a lányt, aki megfelelő lenne számára. Miután a nagydumás srác kisorsolta Mónikát, a lány mesélt magáról néhány dolgot, aztán vak táncba kezdtek. Máté próbált úriember maradni tánc közben, aztán a szemkötő is lekerült róluk.

Szilárdnak mégsem megy a nyitott kapcsolat?

Bár Szilárd folyamatosan azt bizonygatja, hogy nincs semmi baja a nyitott kapcsolattal, Bori észreveszi, mennyire feszült a srác. Bár Szilárd mindent tagad, Boriska megosztja aggodalmát Karolával, de süket fülekre talál.

Karola:

Amikor Szilárd közli Maráékkal, hogy Karola és ő szexuális kapcsolatba akarnak lépni velük, azok először nemet mondanak. Nem sokkal később a párocska felbukkan Bécy házában és beleegyezésüket adják az édes négyeshez, de amikor szexre kerülne a sor, Mara mégis visszakozik.

Inez:

Kristóf három éve készít videókat a Youtube-ra, és mára közel 70 ezer feliratkozója van. Ezt a sikert nem egyedül, hanem Inezzel érte el, de az utóbbi időben már nem tartják a kapcsolatot, ugyanis féltékenység miatt megromlott a viszonyuk. Kristófnak nemcsak Inezzel, de Inez barátjával, Mátéval is megromlott a kapcsolata, ezért a fiú most személyesen próbálta rendezni baráti kapcsolatait.

Máté befenyíti Ottót, hogy szálljon le Stelláról

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. október 24-i epizódjaiból!

Geszti: „Szépen énekelted az alsó szólamot, mikor ő fent szárnyalt a sajátjával”

A Gergő csapatát erősítő Lara és Máté egy közösen elénekelt dallal léptek Geszti Péter, Földes Eszter és Spáh Dávid elé. Mindketten szárnyaltak, azonban a zsűri szigorúan és őszintén vette észre az apró hibákat is.

Így zajlott Oláh Gergő énekes válogatója

Gergő sok-sok fiatal énekest meghallgatott, végül azonban csupán két tehetséget választhatott be a csapatába. Larára és Mátéra esett a választása.

Juli elsírja magát, amikor be kell vallania Máténak, hogy Attila elköltözött

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 22-i epizódjaiból!

Péter és Máté szemtanúja lesz, amikor Edit részegen megrángatja Stellát

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 16-i epizódjaiból!

Evelin képtelen túllépni Mátén

Kristóf meghívja az albiba Levit, akinek tetszik Evelin. A két fiatal egyre bizalmasabban viselkedik egymással, a végén még egy csókra is sor kerül, Máté sms-ben küldött üdvözlete azonban teljesen kibillenti Evelint az egyensúlyából.

Előző rész (2016. augusztus 05.)

Gábort fogságba ejti egy nő. Evelin életében újra felbukkan Máté. Rendrakás közben a másnapos Karesz egy furcsa érmét talál.

Evelinnek új hódolója akadt

Amikor Evelin és a lakótársai a klubban átmulatott éjszaka után hazafelé indultak, összetalálkoztak a kiborult Szilvivel, Evelin ex lakótársával. A lány elmenekült otthonról, Evelin szíve pedig megesett rajta, és beköltöztette az albiba. Eközben Simon, Evelin tudta nélkül meghívta Levit a lakásba, akinek tetszett Evelin, de Máté sms-e teljesen kibillentette a lányt az egyensúlyából.

Következő rész (2016. augusztus 05.)

Gábort fogságba ejti egy nő. Evelin életében újra felbukkan Máté. Rendrakás közben a másnapos Karesz egy furcsa érmét talál.

Máté összezavarodik, amikor Péter és Hanna felvilágosítják, hogyan kell randizni

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. július 28-i epizódjaiból!

Váratlanul felbukkan Evelin féltestvére

Evelinnek fogalma sincs arról, ki az a félelmetes alak, aki egész nap követi a lány minden lépését. Este a lány egy nagy adag paprikaspray-vel teszi ártalmatlanná a fiút, aki erre bevallja, hogy ő a féltestvére.

Máté bevallja Evelinnek, hogy félrelépett

Máté – akit kínoz a lelkiismeret-furdalás a félrelépése miatt – végül összeomlik, és bevallja Evelinnek a Virággal töltött éjszakáját. Evelinben egy világ omlik össze, szakít Mátéval, és az albérletből is el akar költözni.

Előző rész (2016. július 01.)

Joe és Barbi hazaérnek a nászútról. Sári úgy dönt, hogy megváltoztatja az életét. Máté összeomlik, és bevallja Evelinnek a Virággal töltött éjszakáját.

Virág elmondja Evelinnek, hogy lefeküdt Mátéval

Miután Máté elutasítja Virág közeledését, a lány elmondja Evelinnek, hogy lefeküdt a vőlegényével. Evelin ledöbben, de nem hiszi el a lány vádaskodásait, és bosszúra készül...

Következő rész (2016. július 01.)

Joe és Barbi hazaérnek a nászútról. Sári úgy dönt, hogy megváltoztatja az életét. Máté összeomlik, és bevallja Evelinnek a Virággal töltött éjszakáját.

Evelin megtudja, hogy Máté félrelépett

Mivel Máté elutasította Virág közeledését, a lány elmondta Evelinnek, hogy lefeküdt a vőlegényével. Evelin ledöbbent, de végül nem hitte el a lány vádaskodásait ...

Előző rész (2016. június 30.)

Virág elmondja Evelinnek, hogy lefeküdt Mátéval. Tamás bejelenti Paulának, hogy részéről csupán apró botlás volt az éjszaka. Budapestre érkezik Liza barátnője, Szonja.

Következő rész (2016. június 30.)

Virág elmondja Evelinnek, hogy lefeküdt Mátéval. Tamás bejelenti Paulának, hogy részéről csupán apró botlás volt az éjszaka. Budapestre érkezik Liza barátnője, Szonja.

Máté és Virág lefekszenek egymással

Máté segít az új lakótársának, Virágnak a költözésnél, és a lány vadul rányomul. Végül lefekszenek egymással, de Máté ráébred, hogy Evelint szereti, és úgy látja, hogy hatalmas hibát követett el.

Máté félrelépett Virággal

Evelin hiába kért elnézést Mátétól az előző esti veszekedés miatt, a fiú azt javasolta, hogy tartsanak szünetet.

Előző rész (2016. június 23.)

Roland belekavar Maja és Drex kapcsolatába. Gábor elhatározza, hogy mindenre igent mond, amit Alexa szeretne. Máté lefekszik Virággal.

Máté ultimátumot ad Evelinnek

Evelin a bárban újabb féltékenységi jelenetet rendez, ami miatt Máté kétli, hogy a kapcsolatuknak még van értelme.

Következő rész (2016. június 23.)

Roland belekavar Maja és Drex kapcsolatába. Gábor elhatározza, hogy mindenre igent mond, amit Alexa szeretne. Máté lefekszik Virággal.

Máté Evelin helyett Virágnál talál vigaszra

Evelin orbitális féltékenységi jelenete után Máté komolyan elgondolkodott azon, hogy felbontja az eljegyzést.

Előző rész (2016. június 22.)

Drex szerelmet vall Majának. Gréti be akarja bizonyítani, hogy Bondinak csak Edit pénze kell. Máté kiakad, és Evelin helyett más ágyában keres vígaszt.

Következő rész (2016. június 22.)

Drex szerelmet vall Majának. Gréti be akarja bizonyítani, hogy Bondinak csak Edit pénze kell. Máté kiakad, és Evelin helyett más ágyában keres vígaszt.

Máté elhagyja Evelint?

Reggel Máté arra az elhatározásra jut, hogy amíg nem változnak meg a dolgok elköltözik a lakásból. Evelinnek aztán sikerül meggyőznie, hogy maradjon, de meg kell ígérnie Máténak, hogy többet fog dolgozni a kapcsolatukon.

Előző rész (2016. június 14.)

Gábor úgy dönt: megkéri Alexa kezét. Máté megbocsát Evelinnek, de attól tart, újabb veszekedések lesznek. Drex nyomulni kezd Majára.

Evelin kishíján megüti Szabinát

Amikor a kétségbeesett Evelin megpróbálja elérni Mátét, a kárörvendő Szabina még rátesz egy lapáttal Evelin félelmeire, és a lány attól fél, hogy örökre elüldözte szerelmét.

Következő rész (2016. június 14.)

Gábor úgy dönt: megkéri Alexa kezét. Máté megbocsát Evelinnek, de attól tart, újabb veszekedések lesznek. Drex nyomulni kezd Majára.

Előző rész (2016. június 13.)

Gábor kieszel egy tervet, hogy miként hódíthatja vissza Alexát, Rajmund pedig durván kikosarazza a lányt. Máté besokall, és elhagyja Evelint? Bécy kénytelen beismerni magának, hogy gyűlöli az új életét.

Evelin rajtakapja Mátét és Szabinát

Evelin újra félreérthető helyzetben találja Mátét és Szabinát, és hatalmas jelenetet rendez, ugyanis biztos abban, hogy vőlegénye megint félrelépett.

Előző rész (2016. június 07.)

Bécy bevallja a ház lakóinak, hogy csődbe ment. Marci és Gréti romantikus napot töltenek a városban. Szabina és Máté között újra félreérthető szituáció alakul ki.

Vajon hova vezet Evelin féltékenykedése?

Reggel Evelin újra félreérthető helyzetben találta Mátét és Szabinát...Vajon meddig képes Máté ellenállni a kísértésnek?  

Máté elárulja Szabinának Evelin gyenge pontját

Máté egy érzelmes szerelmi vallomással megnyugtatja Evelint, amikor azonban szerelmesen visszatérnek az albérletbe, Máté nagy hibát követ el, mert mesél Szabinának Evelin féltékenykedéséről.

Következő rész (2016. június 07.)

Bécy bevallja a ház lakóinak, hogy csődbe ment. Marci és Gréti romantikus napot töltenek a városban. Szabina és Máté között újra félreérthető szituáció alakul ki.

Előző rész (2016. június 06.)

Bécy beköltözik a hajóra. Beki meglopja Alexát. Máté elárulja Szabinának Evelin gyenge pontját

Evelinék albérletében folytatódik a csajok háborúja

Evelin és Szabina között kisebbfajta háború alakul ki, amiben egymást szárnyalják túl a szemétkedésben, amivel Máté idegeire mennek.

Előző rész (2016. június 03.)

Szabina felveszi a kesztyűt Evelinnel szemben. Lali rájön, hogy nőként tekint Bekire. Karola belátja, hogy belezúgott Nimródba.

Szabina megbosszulja Evelin viselkedését

Este visszatér a lakásba Szabina, a harmadik lakótárs, akinek cseppet sem szimpatikus Evelin viselkedése. A lány békülni próbál, de eredménytelenül, mert Szabina az esti buliban hadat üzen neki.

Következő rész (2016. június 03.)

Szabina felveszi a kesztyűt Evelinnel szemben. Lali rájön, hogy nőként tekint Bekire. Karola belátja, hogy belezúgott Nimródba.

Lali bebizonyítja, hogy helyén van a szíve

Gábor reggel még mindig nem hitt Lalinak, hiába állította, hogy Beki egy átváltozó művész. A lány reggel persze mindent tagadott, így nem csak Gabi, a többiek is hülyének nézték Lalit, aztán elkészült a leleplező felvétel...

Manuela kiüldözi Szilvit a lakásból

Szilvi és Jázmin egyelőre ellenállnak Evelin támadásinak, de amikor a lány megjelenik egy óriás madárpókkal, Szilvi- aki retteg a pókoktól - kiköltözik.

Következő rész (2016. június 02.)

Jázmin és Szilvi feladja a harcot Evelinnel szemben, Szabina azonban szembeszáll vele. Lali videót készít Beki átalakulásáról. Roland megvalósítja a hajóval kapcsolatos elképzeléseit.

Előző rész (2016. június 01.)

Evelin egy pókkal üldözi ki Szilvit a lakásból. Lali életében váratlanul felbukkan Beki, az unokatestvére. Milán és Klaudia újra egymásba gabalyodnak.

Előző rész (2016. május 31.)

Evelin és Máté újabb konfliktusba keverednek a lakótársaikkal. Gábor és Alexa tovább folytatják gyerekes játszmájukat. Doggy és Maja lefekszenek egymással

Következő rész (2016. június 01.)

Evelin egy pókkal üldözi ki Szilvit a lakásból. Lali életében váratlanul felbukkan Beki, az unokatestvére. Milán és Klaudia újra egymásba gabalyodnak.

Evelin háborút indít lakótársai ellen

Amikor Szilvi és Jázmin megtudják, hogy a fiú és Evelin drogoztak, az indulatok elszabadulnak. A lányok ismét nyomatékosan megkérik őket, hogy költözzenek ki, de Evelin végül úgy dönt, ő fogja kiüldözni a lányokat a lakásból.

Következő rész (2016. május 31.)

Evelin és Máté újabb konfliktusba keverednek a lakótársaikkal. Gábor és Alexa tovább folytatják gyerekes játszmájukat. Doggy és Maja lefekszenek egymással.

Evelin és Máté új albérletbe költöznek

Evelin mindenképpen be akar költözni Jázminék lakásába, ezért Mátét küldi oda, hogy nyomuljon rá Szilvire. A lány lelkesen fogadja a vonzó Mátét, aki meg is kapja a szobát, azonban arra nem számít, hogy vele együtt Evelin is beköltözik.

Előző rész (2016. május 30.)

Evelin és Máté kiköltöznek Bécy villájából. Gábor és Alexa titkos viszonyba kezdenek? Drex randira hívja Maját.

Következő rész (2016. május 30.)

Evelin és Máté kiköltöznek Bécy villájából. Gábor és Alexa titkos viszonyba kezdenek. Doggy rájön, hogy nem közömbös neki Maja.

Máté megkéri Evelin kezét

Bécy döbbenetére a Máté zsebébe rejtett csomagban nem kábítószer van, hanem az Evelinnek szánt jegygyűrű, így a srác megkéri Evelin kezét, aki igent mond.

Előző rész (2016. május 20.)

Máté megkéri Evelin kezét. Paula és Tamás megismerkednek egy szinglipartin. Barbi attól tart, hogy Joe már nem kívánja őt.

Következő rész (2016. május 20.)

Máté megkéri Evelin kezét. Paula és Tamás megismerkednek egy szinglipartin. Barbi attól tart, hogy Joe már nem kívánja őt.

Evelin szerelmet vall Máténak

Amikor Máté megszökik a kórházból, Bécy hiába próbálja lakat alatt tartani a lányát, Evelin Máté keresésére indul, és hamarosan rá is talál a fiúra.

Előző rész (2016. május 19.)

Máté beköltözik a villába? Bori rájön Roland tervére, és megleckézteti őt. Sári kijelentése miatt Maja dühbe gurul és bosszút akar állni rajta.

Máté majdnem belehal a drogtúladagolásba

Máté elviszi Bécyt Evelinhez, majd az aggódó apa felkapja és hazarángatja Evelint, ahol bezárja őt egy szobába, Mátét pedig kihajítja. A srác elkeseredésében túladagolja magát és majdnem meghal.

Előző rész (2016. május 18.)

Milán egyre nehezebben viseli az otthoni életet. Kristóf Borit nevezi ki a hajó főnökének. Máté túladagolja magát és majdnem meghal.

Következő rész (2016. május 19.)

Máté beköltözik a villába. Bori rájön Roland tervére, és megleckézteti őt. Sári kijelentése miatt Maja dühbe gurul és bosszút akar állni rajta.

Bécy teljesen összetört Evelin eltűnése miatt

Evelin hiába ígérte meg Bécynek azt, hogy közösen találnak megoldást a lány súlyos drogfüggőségére, Evelin nem tartotta a szavát, megszökött a villából, ami miatt a férfi teljesen összetört. 

Máté képtelen ellenállni Evelin csábításának

Evelin a közös jövő ígéretével magához csalogatja Mátét, és megkéri őt, hogy lépjenek le együtt, anélkül, hogy Bécynek elárulnák, a srác pedig képtelen ellenállni a kísértésnek.

Következő rész (2016. május 18.)

Milán egyre nehezebben viseli az otthoni életet. Kristóf Borit nevezi ki a hajó főnökének. Máté túladagolja magát és majdnem meghal.

Előző rész (2016. május 17.)

Evelin elvonó helyett folytatja a drogozást. Sári és Maja megpróbálnak közelebb kerülni egymáshoz. Kristóf felfogadja Rolandot Rocky kutyaszitterének.

Következő rész (2016. május 17.)

Evelin elvonó helyett folytatja a drogozást. Sári és Maja megpróbálnak közelebb kerülni egymáshoz. Kristóf felfogadja Rolandot Rocky kutyaszitterének.

Evelin a drogok rabjává vált

Úgy tűnik minden hiába, Evelin állapota egyre rosszabb. Máté Marci és Gréti segítségével próbálta megmenteni a barátnőjét, de a dolgok csak rosszabbra fordultak a vártnál. 

Máté képtelen megakadályozni Evelin züllését

Evelin annyira mélyen van az elvonási tünetek és az anyukája halála utáni depresszió miatt, hogy este felkeresi a volt drogos barátait és újra anyagozni kezd.

Máté megmenti Evelin életét

Evelin az utcán kapja a hírt, hogy meghalt az anyukája. Egyből Zsolthoz rohan, hogy drogot vásároljon, de mivel tőle nem tud venni, a lépcsőházban egy kétes alaktól vásárol anyagot. A kábítószer majdnem megöli a lányt, de szerencsére Máté rátalál, és kihívja hozzá a mentőket.

Előző rész (2016. május 04.)

Ildikó megtudja, hogy Joe félrelépett a táncoslánnyal. Marci és Gréti végre újra egymásra találnak. Evelin majdnem belehal a drog túladagolásba.

Evelin a drog miatt Mátét is eldobja magától?

Mikor hazaér Evelin és Máté, a veszekedés hevében a srác lehúzza a vécén az anyagot, mire Evelin annyira bedühödik, hogy szakít a fiúval, és elküldi.

Előző rész (2016. május 03.)

Vajon Joe képes megbocsátani végre Lalinak? Evelin a drog miatt szakít Mátéval. Sári rájön mindenre, és szakít Robinnal.

Máté beköltözik Bécy villájába

Evelin arra kéri Mátét, hogy költözzön oda hozzá a villába. Máté csodálkozik a lány lépésén és ajánlatán, de örömmel elfogadja, a többi lakó viszont -legfőképpen Bécy- érthető módon nem fogadja kitörő lelkesedésse

Előző rész (2016. május 02.)

Joe a félrelépés miatt lefújja az esküvőt? Máté beköltözik Bécy villájába. Liza bevallja magának, hogy beleszeretett Kareszba.

Következő rész (2016. május 03.)

Vajon Joe képes megbocsátani végre Lalinak? Evelin a drog miatt szakít Mátéval. Sári rájön mindenre, és szakít Robinnal.

Fordul a kocka: Evelin csak kihasználja Mátét

Bori arra biztatja Evelint, hogy úgy álljon a dologhoz, mint egy pasi: élvezze ki a kapcsolat kellemes oldalát, és ne hagyja, hogy megint összetörjék a szívét. Evelin megfogadja a tanácsát, felkeresi Mátét és lefekszik vele.

Következő rész (2016. május 02.)

Joe a félrelépés miatt lefújja az esküvőt? Máté beköltözik Bécy villájába. Liza bevallja magának, hogy beleszeretett Kareszba.

Előző rész (2016. április 29.)

Evelin újra lefekszik Mátéval. Joe megcsalja Barbit a legénybúcsún. Paula átszabja Barbi menyasszonyi ruháját.

Következő rész (2016. április 29.)

Evelin újra lefekszik Mátéval. Joe megcsalja Barbit a legénybúcsún. Paula átszabja Barbi menyasszonyi ruháját.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való