KERESÉS search-close

Luu Trong Vinh

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Luu Trong Vinh"

Vininek meghozta a magabiztosságát a séfkabát

Milyen érzés lehet séfkabátben a pultba állni? Vinit nemcsak erről kérdeztük, de a Finálé esélyeiről és a legboldogabb versenypillanatairól is.

Kvíz: mennyire ismerik a versenyzők a séfek ételeit?

A Konyhafőnök versenyzői már próbára tették magukat a bizarr alapanyagokkal, ám most Sárközi Ákos és Rácz Jenő alkotásait is fel kellett ismerniük. Vajon hogyan vették az akadályt?

Vini: „Innentől vége… én ezt nem tudom megcsinálni!”

Rácz Jenő versenyzője teljesen kikészült, hogy babokkal kell dolgozniuk, és ezt főzés közben sem tudta palástolni.

ÓRIÁSI - A versenyzők döntötték el, ki jut a középdöntőbe!

Miután kiderült, hogy Vini és Zsolt párosa teljesített a legjobban, egyikük azonnal a középdöntőbe juthatott. A döntést azonban a zsűri a két srác kezébe adta.

Zsolt és Vini ellophattak valakit egy másik csapatból

Miután a két srác volt a legjobb az első feladatban, a másodikban az lett az előnyük, hogy 10 percre segítségül hívhattak valakit egy másik csapatból. Vajon szabotőr vagy valódi segítség lesz ez a versenyző?

Zsolt pokoli tempót diktált Vininek

Zsolt és Vini közös pörgése majdnem felrobbantotta a konyhát, mindketten próbálták átvenni a másiktól az irányítást. Vajon milyen ételek születtek ebből a végtelen rohanásból?

Kvíz: mennyire ismerik a versenyzők a bizarr alapanyagokat?

Megdöbbentő nyersanyagokkal már most is találkozhattak a Konyhafőnök versenyzői, de vajon mennyire figyeltek a korábbi évadoknál? Leteszteltük őket!

Rácz Jenő zavarba hozza a versenyzőit?

A séf első hat versenyzője lelkesen ugrik fejest az előttük álló megpróbáltatásokba, de vajon mit gondolnak mentorukról? 

„Az álmom, hogy egyszer egy elismert séf legyek”

Vini már kisgyerekként elhatározta, hogy a főzésnek szenteli az életét. Most pedig a Konyhafőnökben szeretné megmérettetni magát. Vajon hogyan viseli majd a kritikát?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való