KERESÉS search-close

Lukács Sándor

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lukács Sándor"

Lukács Sándor elárulta a hosszú élet titkát

A színész számára a 2016-os év több szempontból is meghatározó már most. Számos díja mellé átvehette a Kossuth-díjat is, 39 éve él boldog házasságban, és 44 éve végzett a Színház-és Filmművészeti Főiskolán, azóta tagja a Vígszínház társulatának. Hogy miről beszélgettünk művész úrral? Színészet, Real Madrid, bohém élet és a szerelem.

Story Extra 2016-05-03


szerző:
2016.05.03. 16:55

Story Extra 2016-04-14


szerző:
2016.04.14. 16:55
Március 15: 18-an kaptak Kossuth-díjat

Lukács Sándor, Benedek Miklós színművész és Balázs Fecó zenész. Hárman az idei Kossuth díjasok közül. A szokásoknak megfelelően idén is március 15-én, a Parlament kupolatermében adták át az elismeréseket. A díjazottak között van az Oscar-díjas Saul fia című film rendezője, operatőre és főszereplője is.

Lukács Sándornak tucatnyi gyereke van

Lukács Sándor 40 éve a Vígszínház tagja, és majdnem ennyi ideje tart a házassága is, amelyből egy fia született. A Jászai Mari-díjas színésznek mégis több gyermeke van, ugyanis szívesen segíti a pályakezdő fiatal színészeket. Vendégünk volt Lukács Sándor és az egyik gyermeke, Bach Kata.

Szacsvay László a színpadon éli az életét

A legendás színész csaknem 50 éve van a pályán, a nevéhez számtalan feledhetetlen színházi és filmszerep fűződik. Természetesen legjobb barátait is a színháznak köszönheti, hiszen Benedek Miklóssal és Lukács Sándorral is a színpadon ismerkedett meg. Szacsvay Lászlóval a feleségével történt baleset előtti hetekben beszélgettünk.

Lukács Sándor is beült a Kia Sorentóba!

Megérkezett a friss Subaru Outback, ami a szokásos szimmetrikus összkerékhajtáson túl számos újdonsággal rendelkezik, ezután megnéztük, hogy Lukács Sándor színművész hogyan gyűri le a Drivingcamp tesztpálya akadályait.

Lukács Sándor és a Drivingcamp


szerző:
2015.05.10. 12:15
Lukács Sándor és a Drivingcamp

Legutóbb Danics Dóra mérettetett meg a Drivingcamp tesztpályáján, most pedig Lukács Sándor ült be a Kia Sorentóba.

Legfőbb bizalmasa a nagymamája Tóth Andinak

Hogy hogyan jön ki nagymama és unokája, azt Tóth Andi és Marika néni mesélte el nekünk a keddi 8:08-ban, de vendégünk volt még Istenes Bence is, aki facéran nyaralt Costa Ricán. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Lukács Sándor hetvenhez közel is érzi a fiatalos erőt!

A fiatalokat is megszégyenítő tempóról, házasságról és munkáról valamint arról a titokról faggattuk, amely az évtizedek során mindig is övezte.

XXI. század 15-01-27


szerző:
2015.01.27. 23:20
XXI. század 15-01-27

XXI. század: Menekült a rajongók elől, a lányok özönlöttek utána. Színpadon, tévében és irodalomban is sikeres lett. Hű volt színházhoz, nőhöz és barátaihoz is. De van-e olyan titok, melyekről csak szomorú verseiben vall?

Lukács Sándor a XXI. században

Egy töretlennek tűnő pálya, beteljesületlen álmokkal – az egyik legnyugodtabb magyar sztár és mélyen fortyogó indulatok.

Mit titkol Lukács Sándor?

Menekült a rajongók elől, a lányok özönlöttek utána. Színpadon, tévében és irodalomban is sikeres lett. Hű volt színházhoz, nőhöz és barátaihoz is. De van-e olyan titok, melyekről csak szomorú verseiben vall?

Lukács Sándor titka a jó házasságra

Lukács Sándort és feleségét elnézve, egy emberként irigykedhetünk, hiszen a kapcsolatuk tökéletesnek látszik.

Reflektor 12-06-12


szerző:
2012.06.12. 23:55
Reflektor 12-06-12

Reflektor: Lukács Sándor ismeri a jó házasság titkát. Kováts Vera még nincs túl a szakításon.

Ki a macsó?


szerző:
2012.03.09. 20:16
Ki a macsó?

Újra eljött a borostás, szőrös, szakállas férfiak ideje! Állítólag ők a férfiasság megtestesítői. De mit gondolnak a legújabb divathullámról azok a pasik, akikért mindig is bomlottak a nők?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való