KERESÉS search-close

Lukács Miki

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lukács Miki"

Reggeli 2019-01-16


szerző:
2019.01.16. 06:00

Reggeli 2019-01-15


szerző:
2019.01.15. 06:00
A sztárok is átélik a januári lehangoltságot?

Peller Károlyon nem fog a téli depresszió, Szabó Zsófi viszont tudja sötéten látni a dolgokat. Csocsesz olyan választ adott a kérdésre, amit nem gondolnánk róla.

Borics Ádám, MMA harcos felkészítette Pellert az őrült rajongók támadására

Amerikában él az MMA tehetséges sportolója, aki ugyan még nem számít sztárnak, de a sportág nagy reménységeként tartják számon. A Reggeliben bemutatót is tartott Peller Károly segítségével.

Belehajtott egy autó Peller Károly házának kapujába

A színésznek egy ittas vezető okozott komoly anyagi kárt. Amíg helyre nem állítják, biztonsági őr vigyáz a házra, mert őrült rajongója még mindig zaklatja. A pereskedés még folyik.

Józan Lacinak a hízás az újévi fogadalma

A színésznek mindössze egy napja volt a családjára karácsonykor, a túl sok munkába bele is fogyott. Ezért 5 újévi fogadalma közül a hízás az egyik.

Rakonczay a Déli-sark Expedíció után sem dől hátra

A sikeresen teljesített expedíció után a Reggeli stúdiójában mesélt embert próbáló kalandjáról az extrém sportoló. Intim kérdések és a jövőbeli tervek is szóba kerültek.

Csocsesz tavalyi évének legnagyobb durranása volt a Konyhafőnök

A népszerű mulatós zenész, Kiss Attila, ismertebb nevén Csocsesz a legutóbbi szériában bizonyította, hogy nemcsak a mikrofon mögött állja meg a helyét. De hiába volt már gyakorlott szakács, a műsor alatt rájött, hogy régi technikáit új módszerekre kell cserélnie.
 

Félmeztelenül feküdt ki a hóra Lukács Miki reggel 6-kor

Szauna szeánsszal kezdődött a hétfői Reggeli, a műsorvezető először bent jól megizzadt, majd a szaunamesterrel kiment a hidegbe és angyalkát csinált a hóban egyetlen fürdőnadrágban.

Reggeli 2019-01-14


szerző:
2019.01.14. 06:00
Belső Nóra elmondta, hogyan lesz a stresszből betegség

Különbségek vannak abban, ahogyan az idősebbek és fiatalabbak, illetve ahogy a nők és a férfiak hozzáállnak a stresszes helyzetekhez, a lelki vívódásokhoz. Belső Nóra szerint a férfiak befelé fordulása is közrejátszik abban, hogy gyakrabban alakul ki náluk szív- és érrendszeri betegség.

Megrázó pillanatokat élt át Nagy Ervin egy taxiban

A tíz legstresszesebb foglalkozás listáját vették végig a Reggeli sztárvendégei, amikor A Tanár főszereplője elmesélte, hogy fültanúja volt egy sokkoló esetnek.

Czutor Zolit és Nagy Ervint majdnem kirúgták a gimnáziumból

A Tanár főszereplője és a zenész osztálytársak voltak középiskolában és komoly bajba keverték magukat több alkalommal is. Az érettségi vizsgájuk is veszélybe került ezek miatt.

Szentesi Éva már a 2019-es terveit is teljesítette

A blogger tavaly lelkileg és fizikailag is megerősödött. Sokat írt és beszélt már a betegségéről, de még mindig van egy könyvterve, ami informatívabb és hasznosabb az eddig megjelent köteteknél.

Trokán Nóra édes hármason kapta Nagy Ervint?

Legalábbis A Tanár című sorozat története szerint a karaktereik ebbe a kínos helyzetbe kerülnek. Majd Nóra Ervin főnöke lesz. Vajon mit kezdenek ezzel a konfliktussal?

Nagy Ervin elárult néhány titkot A Tanár új évadáról

Az RTL Klub sikersorozatának főszereplője áradozott új kollégáiról, akik felbukkannak a második évadban. Arról is mesélt, milyen eseteket dolgoznak fel az új részekben.

Misztikus helyeken zajlik az idei Dakar

Végigkövetjük Szalay Balázsék útját a 2019-es versenyen, riporterünk most a Nazca-vonalak titkának járt utána.

Rangos, amerikai díjat nyert Egri Péter

A Mystery Gang zenésze, Egri Péter két hónapig turnézott az USA-ban, idén nyerte el a Los Angeles-i Music Awards legjobb country dalának szóló díját a Baby That’s What I Like című szerzeménnyel.

Hókotróval érkezett a Reggelibe Lukács Miki

A Reggeli műsorvezetői kifaggatták a hókotró vezetőjét, Kolok Lászlót, hogy hogyan értesülnek az FKF-nél arról, ha menni kell és mennyi sót használnak el egyetlen kör alatt?

Reggeli 2019-01-11


szerző:
2019.01.11. 06:00

Reggeli 2019-01-10


szerző:
2019.01.10. 06:00

Reggeli 2019-01-09


szerző:
2019.01.09. 06:00

Reggeli 2019-01-08


szerző:
2019.01.08. 06:00

Reggeli 2019-01-07


szerző:
2019.01.07. 06:00

Reggeli 2019-01-04


szerző:
2019.01.04. 06:00

Reggeli 2019-01-03


szerző:
2019.01.03. 06:00
Ezt fogadták meg a celebek, mi lett belőle?

Egy éve mutatta be a Fókusz: Fogyni fogok, hízni akarok, leszokom a cigiről, többet pihenek, kevesebbet stresszelek! Jön az újabb év, vele együtt pedig az újabb fogadalmak, amiből a sztárok sem maradhatnak ki.

Reggeli 2019-01-02


szerző:
2019.01.02. 06:00
A sztárok is minden évben megfogadják

Két éve mutatta be a Fókusz: Évről évre eljön szilveszter este, amikor fogadalmat teszünk arról, hogy ezentúl változtatunk valamit az életünkön. A Fókusz stábja Oláh Gergőt, Peller Annát és férjét, Lukács Mikit, Sebestyén Balázst és Dombóvári István kérdezte a beteljesült és beteljesületlen év végi fogalmakról.

A celebek sem örülnek minden ajándékuknak

Egy éve járt utána a Fókusz: az internetet már évek óta elárasztják a katasztrófába fulladt szentestés videók. A Fókusz stábja arra volt kíváncsi, hogy a hírességek kaptak-e már félresikerült ajándékokat, és azoknak mi lett a sorsa.

Peller Anna:

Anna most egy rövid videót osztott meg, amin különös játékot játszik lányával. Fejére rénszarvas-agancsból készült a célpont, melyekre karácsonyi koszorút kell hajítani

Hosszabb Reggeli és új házigazda várja januártól a nézőket

Nagy bejelentések napja volt az év utolsó adásában. 2019-ben mindenből többet kapnak a képernyők előtt ülő nézők.

Papp Gergő szumózott, futott és baltát is dobált idén

Gergő többször kapott olyan feladatot, ami eltér a hagyományos műsorvezetéstől. Megmutatjuk, mennyi mindent csinált a stúdióban a beszélgetésen kívül!

Ki mennyit tud Kiss Ramónáról? KVÍZ

 Még Ramónának is van szépséghibája, amit meg is mutatott a műsorvezető-társainak és a Reggeli nézőinek.

Kiss Ramóna nem bírta abbahagyni a sírást

A műsorvezető hamarosan szülni fog, ezért egy ideig nem látjuk majd a Reggeliben. Idei utolsó adásában megmutattuk neki 2018-as legjobb pillanatait, ami miatt eltört a mécses.

Rénszarvason érkezett a Reggeli új házigazdája

A régi műsorvezetők tűkön ülve várták, akár a gyerekek a Mikulást, hogy vajon ki fog előbukkanni, ha kinyílik a tolóajtó?

A Reggeli leg-leg-leg pillanatai 2018-ban

Visszatekintettünk az idei év legfurcsább, leglátványosabb, legcukibb vagy épp legviccesebb pillanataira.

Peller Anna eltévesztette kollégiumi szobáját és ledobta a textilt

A Reggeli vendégei játszottak a stúdióban. A játék lényege az volt, hogy történeteket meséltek egymásnak, amiről a többieknek el kellett dönteni, hogy igaz-e a történet vagy csak kamu?

Ők voltak 2018 legemlékezetesebb vendégei

Rendhagyó Reggeli volt látható december 21-én. A stúdióban megjelent az összes műsorvezető, a szerkesztők pedig készítettek egy összeállítást a vendégekről, akik idén leültek az asztal köré.

Fogságba ejtette a hó Rakonczay Gábort

Egy helyben állnak a Déli-sark Expedíció sportolói, mert az időjárás nem engedi őket tovább az előre megtervezett úton.

Reggeli 2018-12-21


szerző:
2018.12.21. 07:15
Álom vagy rémálom: a legviccesebb karácsonyi bakik

Mindenkinek van egy elképzelése az ideális karácsonyról. Együtt a család, óriási vacsora finom ételekkel, csodaszép ajándékok és varázslatos téli hangulat. De mindig csúszhat egy apró homokszem a gépezetbe: eldől a karácsonyfa, eltörnek a dísznek, összeveszünk régen látott szeretteinkkel, vagy éppen nem tetszik nekik az ajándékunk. Ezek az apróságok pedig az egész ünnepet tönkretehetik. Kattints IDE, és azt is megtudhatod, hogy Lali vagy Gábor nyerte meg a csomagolós versenyt!

Rászorulóknak főzött Dobó Ági


szerző:
2018.12.20. 09:33
Rászorulóknak főzött Dobó Ági

Első alkalommal szervezte meg a Bonduelle a Jótékonysági Főzést, amiből szeretnének hagyományt teremteni. Szirbek András, marketing igazgató mesélt az eseményről és arról, miért éppen Dobó Ágit kérték fel, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez?

Ilyen évünk lesz Kiss Zoltán Zéró szerint

Már csak pár nap van hátra 2019-ig. A Karthago zenésze egyben numerológus is, aki szerint érdemes tudni, hol tartunk az életünkben és hasznunkra kell fordítani a természet erőit, amiben a számok segíthetnek.

Végre nősülni fog Kabát Peti!


szerző:
2018.12.20. 08:33
Végre nősülni fog Kabát Peti!

Nemcsak a Konyhafőnök VIP-ról mesélt a focista, hanem az egy évvel ezelőtti Celeb vagyok, ments ki innen!-ről és a magánéletéről is előkerültek történetek a Reggeliben.

ÉNB Lali továbbra is keres nőt, de csakis rövidtávra

Vasvári Vivi és Fecsó helyett ezen a reggelen Lali jött be főzni a Reggelibe. Azt is elmesélte, hogyan lehet bejutni a házibulijába és mire számíthatnak most tőle a nők?

Rakonczay Gábor átlépte a déli szélesség 86. fokát

A 40 km/órás alapszél ma mindenkinek az arcára fagyasztotta a jókedvet – írta az extrém sportoló az előző napjukról.

Som-Balogh Edina megmutatja, hogyan ragyogjunk karácsonykor?

Edina mellett Csángó Tamás, a Cango&Rinaldi tervezője és Koleda Petra, marketing menedzser meséltek arról, hogyan érdemes felöltözni ünnepekkor fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Mire jó a vénaszkenner?


szerző:
2018.12.20. 08:00
Mire jó a vénaszkenner?

Balogh László, a Greiner Bio-One ügyvezetője mesélt arról, hogyan lehet fájdalommentesen átvészelni a tűszúrást egy új technológia segítségével, ami pontosan mutatja, hol találhatók a vénák?

Karácsonyi dallamokkal indítottuk a Reggelit

Idén november 1-jén ünnepelte a Miskolci Szimfonikus Zenekar 55. évfordulóját. A szeptemberben indult évad kicsit eltér a többitől, igazi ünnepi évad lesz, különleges koncertekkel és vendégművészekkel.
 

Reggeli 2018-12-20


szerző:
2018.12.20. 07:15

Reggeli 2018-12-19


szerző:
2018.12.19. 07:15
Száraz Dénes hullát talált futás közben

A színész azért érkezett a Reggelibe, hogy színházi és filmes munkáiról beszéljen. Amikor a sportolásról, a futásról kérdezték Mikiék, véletlenül kiderült, hogy ijesztő dolog történt vele az erdőben.

Így öltözz fel céges bulira idén decemberben!

Holdampf Linda nem csak azt mutatta meg, mi menő és mi ciki, ha az öltözködésünkről van szó, de azt is elárulta, hogy idén egy meglehetősen szokatlan szín a divat a fenyőfa-díszítésben.

Király Viktor hozott egy kis ízelítőt legújabb klipjéből

Az énekes 10 éves zenei karrierjét ünnepli, elhozta vadonatúj dalához, a Sexoverhez készült klipjét és mesélt arról, hogyan telik a karácsony Királyéknál.

Egy napot is elég kórházban tölteni vállműtét után

Ma már nem szükséges nagy vágásokat ejteni a betegeken, több kisebb lyukon keresztül is operálható a sérült váll. És a műtét után pár órával akár haza is lehet menni.

Szalay: „Gyerekenként egy másodperccel lassabb az ember”

Hamarosan újra Dakar Rally, ezúttal Peruban január 6. és 17. között. Új szabályok alapján zajlik majd a verseny, erről is mesélt Szalay Balázs és Bunkoczi László, akik idén is megmérettetik magukat.

Simon Kornél nősülni készül a következő tavasszal

A színész Gryllus Dorkával fogja összekötni az életét, egy kisfiút nevelnek együtt. Kornél egészen bensőséges pillanatokat is megosztott a nézőkkel a beszélgetés alatt a Reggeliben.

Rakonczay Gábor szánja akadozott a hatalmas emelkedőn

A Déli-sark Expedíció továbbra is robog a célpont felé minden fizikai fájdalom és az időjárás okozta nehézségek ellenére. 25,7 km-t tett meg a csapat tegnap.

Reggeli 2018-12-18


szerző:
2018.12.18. 07:15

Reggeli 2018-12-17


szerző:
2018.12.17. 07:15

Reggeli 2018-12-14


szerző:
2018.12.14. 07:15

Reggeli 2018-12-13


szerző:
2018.12.13. 07:15

Reggeli 2018-12-12


szerző:
2018.12.12. 07:15
Sztárpárok, akik már legalább 10 éve együtt vannak jóban-rosszban!

10 már gombócból sem kevés, de évből még annál is több. Összegyűjtöttük önöknek azokat a sztárpárokat, akik már legalább 10 éve együtt vannak, Epres Panni pedig elárulja: mi az igaz szerelem titka!

Reggeli 2018-12-11


szerző:
2018.12.11. 07:15

Reggeli 2018-12-10


szerző:
2018.12.10. 07:15
Mi tartja életben a szerelmet a gyerekvállalás után?

Két éve járt utána a Fókusz, hogy milyen változásokon megy át egy kapcsolat, ha már megvan a baba és megváltozik a szülők körül minden? Egy párkapcsolatban ez a legboldogabb korszak, de egyben a legnehezebb is. A gyerek sír, már semmi sem ugyanaz. Hiába keresi a férfi azt a nőt, akit annak idején megismert, az a nő már édesanya és sosem lesz ugyanaz a cserfes csaj, mint aki a gyerek születése előtt volt.

Reggeli 2018-12-07


szerző:
2018.12.07. 07:15
Kitört a háború a celebek között!

Egy évvel ezelőtt félidejéhez érkezett a Celeb vagyok, ments ki innen! Valakinek el kellett hagynia a dzsungelt, ahol egyre élesedett a küzdelem. Addig nagy volt a szeretet és az összetartás a táborban, de bátran kijelenthettük: ennek vége.

500 Ft-os kínai hegedűn kezdett a Csík Zenekar alapítója

Az 1988-ban alkult, 7 tagú zenekar a jubileum jegyében felvidéki koncertsorozatra készül és lesz kettő budapesti nagykoncert is. A felkészülésről Csík János és Szabó Attila meséltek nekünk a Reggeliben.

Ciki ajándékokat darált Holdampf Linda

Ajándékoznál szeretteidnek szakálldíszt vagy karácsonyi égősoros leggingset? Linda szerint semmiképp se tedd, de nem csak borzalmas ötleteket talált mára, amik egyenesen a Darálóba mentek, hanem klassz ajándékokat is.

Egy étterem ingyen ételt ad, ha beszélgetünk a gyerekkel

Az életünk minden szegletébe beférkőztek a képernyők, ami nemcsak a gyerekekre, a felnőttekre is rossz hatással lehet, ha nem tesszük félre őket, amikor csak lehet. Egy étterem most motiválni szeretné a szülőket, hogy a gyerek ne a tabletet bámulja, ha vacsoráznak.

Ilyen a rossz gyerek az igazi Mikulás szerint

A lappföldi Joulopukki elmondta, mit is jelent pontosan, hogy valaki jó vagy rossz a Mikulás szemében?

Iszak Eszti saját csatornáján mutatja be a furcsaságokat

A modell és műsorvezető régóta szeretett volna egy saját vlogot, de nem saját magáról fog beszélni benne, inkább szórakoztatva mutat be érdekességeket az internetezőknek.

Survivor Alexandrát lassítás nélkül ütötték el

A Survivor játékosa zöld lámpánál, zebrán ment át, amikor jobb oldalról beleszaladt egy autó. Az ütést a táskája tompította, de így is megsérült.

Juhász Anna már az interneten is népszerűsíti az irodalmat

Juhász Ferenc, a Nemzet Művésze, Kossuth- és József Attila-díjas költő lánya olyan emberek között nőtt fel, mint Spiró György, Csányi Vilmos vagy Esterházy Péter. Irodalmi esteket tart, és Pura Poesia címmel már online is igyekszik megszerettetni a könyveket az emberekkel.

Szabó Simon hetekre elnémult


szerző:
2018.12.06. 08:08
Szabó Simon hetekre elnémult

A színészt azelőtt utasította 3-4 nap fekvésre az orvos, amikor épp költözni készültek. Előadást szerencsére nem kellett lemondania, de több fontos próbáról is hiányzott.

Reggeli 2018-12-06


szerző:
2018.12.06. 07:15

Reggeli 2018-12-05


szerző:
2018.12.05. 07:15

Reggeli 2018-12-04


szerző:
2018.12.04. 07:15

Reggeli 2018-12-03


szerző:
2018.12.03. 07:15

Reggeli 2018-11-30


szerző:
2018.11.30. 07:15
Sztárpárok, akikre tényleg csak irigykedni lehet!

Nem csak szépen mutatnak együtt, de tiszta szívből szeretik is egymást és kitartanak a másik mellett jóban-rosszban. Ők azok, akiknek kapcsolataikról alig hallani, hiszen igyekeznek szerelmüket nem a nyilvánosság előtt élni. Peller Anna, Lukács Miklós és Epres Panni osztják meg most önökkel, hogy mi lehet a hosszan tartó, harmonikus kapcsolatuk titka.

Peller Annáék nem mondják, hanem csinálják!

A Peller-Lukács házaspár pontosan tudja, hogy ha valamit meg szeretne tanítani a gyerekének, akkor a szavak helyett a tettek sokkal hatásosabbak. Példának okáért a fogmosás fontosságára úgy hívta fel a figyelmet a Reggeli házigazdája, hogy ő is beállt a tükör elé Annabellával.

Reggeli 2018-11-29


szerző:
2018.11.29. 07:15

Reggeli 2018-11-28


szerző:
2018.11.28. 07:15

Reggeli 2018-11-27


szerző:
2018.11.27. 07:15

Reggeli 2018-11-26


szerző:
2018.11.26. 07:15

Az anyaságról őszintén


szerző:
2018.11.23. 09:22
Az anyaságról őszintén

Az Anyád kínja egy szórakoztató színdarab nőkről, akik kellő humorral és öniróniával mesélnek a csodálatos anyaság kevésbé varázslatos élményeiről. Haumann Petra és Kisfalvi Krisztina beavatták a nézőket az előadás kulisszatitkaiba is. 

 

Kocsis Dénes:

A színész immár Sárközi Ákos csapatában mérettetheti meg magát a Konyhafőnök - A Séfek csatája című műsorban, és most azt is elárulta, milyen mentor a Séf. 

Boldog születésnapot, Nagy Alex!


szerző:
2018.11.23. 08:35
Boldog születésnapot, Nagy Alex!

A Barátok közt színésznője éppen ma ünnepli 35. életévét. Vajon hogyan képzelte el magát gyerekként ennyi idősen?

Dallamtapadás: Ivan & The Parazol - Nr. 1003

A zenekar tagjai egészen Los Angelesig utaztak, hogy jövő tavasszal megjelenő Exotic Post Traumatic című albumukat rögzítsék. A Nr. 1003 című dal pontosan erről az utazásról szól. Vitáris Iván és Balla Máté részletesebben is meséltek a közelgő albumról. 

Rozina is csatlakozott a Mikulás futáshoz

A 21 Nő az egészségügyért alapítvány és az AKUT szakasz kommunikációs közösség December 5-én jótékonysági futással fejezi ki szimpátiáját mindazokkal a betegekkel és az egészségügyi szakdolgozókkal, orvosokkal, akik ezt az éjszakát kórházban töltik. Most a Reggeli házigazdája is úgy döntött, hogy részt vesz a kezdeményezésen. 

Minden, amit a Black Friday-ről tudnod kell!

A fekete péntek a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. Györke Ádám, marketing igazgató most alaposabban is kivesézte a Magyarországon is kialakuló hagyományt.  

 

Czutor Zoli mexikói élményeiről mesélt

A Belmondo frontembere nemrég tért haza Amerikából, ahol egy zenei konferencián vett részt, immár ötödik alkalommal. Vajon hogy érezte magát?

Reggeli 2018-11-23


szerző:
2018.11.23. 07:15

Reggeli 2018-11-22


szerző:
2018.11.22. 07:15

Reggeli 2018-11-21


szerző:
2018.11.21. 07:15
Peller Anna szerint Miki nem csak a legjobb apa, de a legjobb anya is a világon, de mitől lesz valaki jó apa?

Azt gondolhatnánk, egyszerű arra a kérdésre felelni, hogy mitől lesz valaki jó édesapa?! A világhálón cikkek százai boncolgatják a kérdést, ilyen-olyan tanácsot adva az útkereső uraknak. Mert bár egyszerűnek tűnik a recept, manapság korántsem egyértelmű, mi egy apa tényleges feladata.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való