KERESÉS search-close

Lovasi András

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lovasi András"

Egy éves múlt Földes Eszter és Lovasi András gyermeke!

A gyönyörű színésznő az anyaságról és családjáról mesélt nekünk - többek között!

Top 8 - Lovasi András kerek 50 éves korában lett újra édesapa

A Kispál és a Borz és a Kiscsillag frontembere, Lovasi András kerek 50 éves korában lett újra édesapa. A zenész és Földes Eszter fia tavaly június 12-én született, tehát éppen a napokban lesz egy éves.

Beszólások, vicces bakik és idős sztárapukák a Toplistában!

A visszaszámlálás egyelőre befejeződik, a Toplista szezonzáró adása azonban különleges témával búcsúzik a nézőktől. Az évadzáró epizódban sztárparádé jön többek között Fábry Sándorral, Lovasi Andrással, Kóbor Jánossal és Nagy Bandó Andrással. Olyan híres apukákat rangsorolunk, akik jóval 40, 50, sőt 60 felett vágtak bele a családalapításba, vagy éppen a családbővítésbe. A Szabó Zsófiról készült bakiparádét ITT nézheted vissza!

Először mesélt közös gyermekükről Lovasi András és Földes Eszter

Lovasi András kisfiát születése után először az ő mellkasára tették. A zenész és színésznő felesége, Földes Eszter először mesélt a Fókusznak Álmos világrajöttéről.

Lovasi András: „Elfogadom a következményeket”

Azt is elfogadja, ha ő volt a vétkes. Ezt írta a zenész Lovasi András Facebook-posztjában a szerdai balesetéről. Koncertjeinek főpróbájára ment a Vígszínházba, amikor jobbról nekiütközött egy rendőrautó. Az egyik rendőrnek eltört a kulcscsontja. A Kossuth-díjas zenész telefonon beszélt a sérülttel, és a közeljövőben találkoznak.

Lovasi András kocsijával ütköztek a rendőrök – vizsgálják, ki hibázott

Hazaengedték a kórházból azt a rendőrt, aki még szerdán sérült meg súlyosan egy balesetben, Budapesten. A járőr és kolléganője – szolgálati kocsijukkal – éppen kikanyarodott a Dózsa György útra, amikor összeütköztek Lovasi András énekes autójával. A zenész nem sérült meg, de az egyik rendőrnek eltört a kulcscsontja. Még vizsgálják, ki hibázhatott. Lovasi András koncertszervezője ma interjút ígért az RTL Híradónak, de ezt délután végül lemondták. Korábban azt üzente: sajnálja a történteket.

BALESET: Rendőrökkel karambolozott Lovasi András

Hazaengedték a kórházból azt a rendőrt, aki még szerdán sérült meg súlyosan egy balesetben, Budapesten. A járőr és kolléganője szolgálati kocsijukkal éppen kikanyarodott a Dózsa György útra, amikor összeütköztek Lovasi András énekes autójával.

Balesetet okozott Lovasi András!

A Blikk információi szerint a Kossuth-díjas zenész szerda délután autójával egy rendőrségi gépkocsiba ütközött Budapesten, a Dózsa György és a Damjanich utca kereszteződésében. A balesetben két rendőr megsérült.

Földes Eszter és Lovasi András közös projektbe vágtak

A színésznő nyár óta már édesanya is, azonban a babázás mellett sem hagyta abba a munkát. Kíváncsi vagy, milyen darabban rendezi saját férjét?

A szülés után máris bomba formában Földes Eszter!

Két hónappal kisfia születése után a színésznő újra munkába állt egy új filmszerep kedvéért. A forgatásokra ráadásul nem egyedül jár, hiszen kisbabájukat is mindenhova magával viszi.

Művészbaba született


szerző:
2018.06.14. 16:45
Művészbaba született

Tegnap világra jött Lovasi András és Földes Eszter kisfia - ezt a zenész tudatta facebook-oldalán. Lovasi Álmos Fülöp egészséges, és a család minden tagja végtelenül boldog.

Megszületett Lovasi András és Földes Eszter kisfia! FOTÓ!

Jó ideje találgattuk, hogy mikor is érkezhet a páros kisbabája, azonban érthető okokból ezt nem szerették volna elhíresztelni. Most viszont kitették az első és egyben utolsó képet babájukról.

Varró Dani saját gyermekeiből merít ihletet

Számos műfajban megmutatta már tehetségét a hazai közönség előtt: versek, gyermekversek, színdarabok valamint műfordítások formájában is. De vajon mivel készül a nyáron a rajongóinak? És hogyan készülnek a művei? Gondolnátok, hogy írás közben három lurkó ugrál rajta folyamatosan?

Rozina sokkot kapott Lovasi András láttán

A Kiscsillag frontembere hihetetlenül zavarba hozta a gyerekkora óta érte rajongó Rozinát. A hirtelen jött sokk után viszont már jöhetett is a beszélgetés. András legközelebbi projektjükről, koncertjeikről, a régiidők nagy sztorijairól és persze az időbeosztásáról is mesélt.

Vajon mikor érkezik Földes Eszter és Lovasi András babája?

A Válótársak ifjú színésznője nemcsak a sorozatban, hanem az életben is anyai örömök elé néz - erről mesélt a Reggeliben!

Az 50 éves Lovasi András 30 éve zenél

Ötvenedik születésnapját, és egyben pályára lépésének harmincadik évfordulóját ünnepli idén Lovasi András. A Kossuth-díjas zenész örömmel osztotta meg velünk egykori élményeit a zenészi pályára lépéséről, a korán jött sikerekről, apaságról, és arról, hogy mi az, amit másképpen csinálna.

Teljes a harmónia Lovasi András és Földes Eszter között

Lovasi András és Földes Eszter egy hullámhosszon vannak: már a gyerekszoba is elkészült házukban. A sztárpár a hétköznapjaik mellett elmeséli azt is, mit éreztek, mikor először találkoztak egymással.

Így töltik a nyarat a Válótársak sztárjai

Arról már mindenki értesült, hogy az RTL Klub sikersorozatának részei megfeszített tempóban, a nagy meleg ellenére is forognak. Most azt is megtudhatjuk, mivel töltik szabadidejüket kedvenc színészeink!

Kétszer kérte meg szerelme kezét Lovasi

Titokban házasodtak össze, az egyik legszexibb fiatal magyar színésznő, és az egyik legsármosabb zenész, Földes Eszter és Lovasi András két éve elválaszthatatlan egymástól. És ahogy minden mozdulatukon látszik fülig szerelmesek egymásba. Eddig kerülték a nyilvánosságot, a Fókusszal kivételt tettek és tabukat nem ismerve két összekacsintás és nevetés között őszintén meséltek kapcsolatuk kalandokkal teli elmúlt két évéről.

Fókusz 2016-03-17


szerző:
2016.03.17. 18:55
FÖLDES ESZTER:

Sokáig csak az volt a közös Földes Eszterben és Lovasi Andrásban, hogy mindkettőjükben volt némi távolságtartás a másikkal szemben. De, minél több időt töltöttek együtt, annál inkább dőltek le a falak köztük. Most mesélnek a megismerkedésük pillanatáról és a tavalyi év történéseiről.

Földes Eszter és Lovasi András összeházasodott

A két hét múlva induló, Válótársak című sorozat színésznője másfél éve alkot egy párt a Kispál és a Borz egykori frontemberével, augusztusban pedig a legnagyobb titokban kimondták egymásnak a boldogító igent. A színésznővel az RTL Klub új sorozatáról, az általa megformált karakterről és a magánéletéről beszélgettünk.

Reflektor 2015-11-05


szerző:
2015.11.06. 00:55
Reflektor 2015-11-05

Nagy Alexa beutazta fél Ázsiát - A Barátok közt fiatal színésznője, Nagy Alexa mindig is szeretett egyedül utazni, az azonban mindenképpen nagy bátorságra vall, hogy legutóbbi kalandjára is útitársak nélkül indult el. Alexa ugyanis az elmúlt néhány hónapban hátizsákos turistaként járta be a Távol-Kelet egzotikus országait. Földes Eszter és Lovasi András összeházasodott - A két hét múlva induló, Válótársak című sorozat színésznője másfél éve alkot egy párt a Kispál és a Borz egykori frontemberével, augusztusban pedig a legnagyobb titokban kimondták egymásnak a boldogító igent. A színésznővel az RTL Klub új sorozatáról, az általa megformált karakterről és a magánéletéről beszélgettünk. 

Lemezek vs letöltés


szerző:
2014.10.14. 20:34
Lemezek vs letöltés

Zoltán Erika, Lovasi András, Vastag Csaba, Geszti Péter és Török Tamás arról beszélnek, milyen jelentősége volt régen kiadni egy lemezt és mi az előnye, hogy napjainkban az interneten terjednek a slágerek.

Fesztivélérzés: egy közösség, ahol mindenki barát

Hetven országból érkeztek Budapestre a fesztiválozók és talán már közöttük is akad, aki itt talált rá élete párjára, vagy néhány év múlva küld egy képet a szervezőknek a gyermekéről. Azt mondják, az itt tapasztalt közösségi élményt semmivel sem lehet összehasonlítani.

Exkluzív interjú Lovasi Andrással

Közel 30 éve zenél, 23 éven át a Kispál és a Borz frontembereként, jelenleg pedig a Kiscsillag nevű formáció alapító tagjaként járja az országot. A Kossuth-díjas zenész budapesti koncertje előtt adott interjút a Reflektornak.

Reflektor 14-08-05


szerző:
2014.08.06. 00:40
Reflektor 14-08-05

Reflektor: Lovasi András humorral viszonyul a pályájához. Kunovics Katinka egyedül neveli a kislányát.

Lovasi Andrást könnyen lekenyerezik

Nehéz lenne szigorúnak lennie, hisz két lánygyermeket nevel, akik mindent megtesznek, hogy levegyék apukájukat a lábáról. Így aztán legutóbbi kérésükre sem tudott nemet mondani.

Reflektor 12-08-15


szerző:
2012.08.16. 00:20
Reflektor 12-08-15

Reflektor: Lovasi Andrást könnyen lekenyerezik nagylányai. Pár nap múlva ismét hódít a Barátok közt!

Egyetemi klubtól 45 ezres búcsúkoncertig és tovább...

Lovasi András arról mesélt, hogy alakult a Kispál sorsa a kezdetektől, és arról, hogy a búcsú után egy újabb történet kezdődött.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való