KERESÉS search-close

Louvre

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Louvre"

Jared Leto a Louvre-ban


szerző:
2017.11.22. 16:10
Jared Leto a Louvre-ban

A rocksztár/filmsztár néha ugyanolyan átlagos turista, mint bárki más. A 30 seconds to Mars énekese Franciaországban lépett fel a napokban, és persze egy kis városnézésre is jutott ideje.

Mostantól két Louvre van a világon

Szombaton Abu Dhabiban megnyitott az arab világ első univerzális múzeuma, amely a párizsi példakép nevét viseli. Az Egyesült Arab Emírségek több mint egymilliárd eurót fizet a névhasználatért és a kölcsönadott műtárgyakért, köztük van Gogh, Picasso és Leonardo da Vinci festményeiért.

LÁTVÁNYOS: Abu Dhabiban nyílt meg a második Louvre

Szombaton Abu Dhabiban megnyitott az arab világ első univerzális múzeuma, amely a párizsi példakép nevét viseli.

Özönvíz Európában


szerző:
2016.06.03. 18:20
Özönvíz Európában

Tovább emelkedett az európai áradások halálos áldozatainak száma. Az egy hete tartó, rendkívül csapadékos időjárás a kontinens több országában is katasztrófahelyzetet idézett elő. Romániában egész falvakat kellett evakuálni, Párizsban pedig már a Louvre-t is bezárták, hogy szükség esetén kimenthessék a múzeumból a műkincseket.

Hatéves magyar kislány képei a Louvre-ban

Magyar kislány sikere a Louvre-ban. A 6 éves Barabás Lujza a legfiatalabb magyar művész, akinek a képeit kiállították a világhírű párizsi múzeumban. A kislány 3 éves volt, amikor szülei észrevették tehetségét, és erre egy osztrák menedzser is felfigyelt.

Velünk történt


szerző:
2015.04.20. 11:38
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait

A Mona Lisa csókja, avagy Varga Viktor nagy botránya!

Varga Viktor megcsókolta a Mona Lisát. Az énekes rendkívül büszke, az interneten viszont sokan beteg, őrült, feltűnési viszketegségben szenvedő embernek nevezik a történtek után. Fehér István riportja.

VARGA VIKTOR: „Sokan gondolják azt, hogy feltűnési viszketegségem van”

Varga Viktor ismét a figyelem középpontjában. A Louvre-ban elkövetett csínytevését senki nem tudta szó nélkül hagyni. Nyilatkozzon most maga az énekes, hogy milyen indíttatásból csókolta meg a Mona Lisát védő plexilapot.

Egy őrült akció Párizsban


szerző:
2015.04.14. 17:45
Egy őrült akció Párizsban

Varga Viktor szájon csókolta Mona Lisát, a jelenetet pedig kamerával is rögzítette. A felvételen jól látszik, hogy az énekes először vígan dalolászik a párizsi Louvre múzeumban, majd a következő pillanatban gondol egyet, átugrik a korláton és egy hatalmas csókot nyom Mona Lisa arcára, pontosabban a festmény előtti üveglapra. A mutatványnak hamar vége is szakadt, mert a biztonsági őrök azonnal leparancsolták Viktort az emelvényről.

Párizsban kel életre a Tiltott Város

A Louvre falai között kel életre szeptemberben a kínai császárok egykori lenyűgöző lakóhelyeként szolgáló pekingi Tiltott Város.

Gazdát cserélnek a gráciák


szerző:
2010.12.17. 16:01
Gazdát cserélnek a gráciák

Összegyűlt egymillió eurónyi adomány, így a Louvre megveheti id. Lucas Cranach „Három grácia” című festményét.

Reneszánsz festményre gyűjt a Louvre

A párizsi múzeum gyűjtést indított, hogy megvehesse id. Lucas Cranach Három grácia című művét.

Sátras tiltakozás a Louvre-nál


szerző:
2009.05.16. 12:08
Sátras tiltakozás a Louvre-nál

Villámgyorsan feloszlatták a hajléktalanok tüntetését a párizsi rendőrök.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való