KERESÉS search-close

Lotfi Begi

71 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lotfi Begi"

Elült a botrány DJ Snake és Lotfi Begi körül

Tegnap óriási botrányt kavart az az üzenet, amit valaki Lotfi Begi telefonjáról küldött DJ Snake-nek. A világhírű francia zenész felháborodva osztotta meg a finoman szólva is trágár üzenetet a rajongóival Instagram oldalán. Lotfi Begi tegnap azt állította, hogy a baráti társaságából valaki meg akarta viccelni. Ma pedig már arról számolt be, hogy élete legrosszabb 24 órája után, jó hírekre ébredhetett.

10 éve hunyt el Michael Jackson


szerző:
2019.06.25. 08:59
10 éve hunyt el Michael Jackson

Lotfi Begivel a pop királyára emlékeztünk.

Fesztiválozás gyermekünkkel? Nem lehetetlen, sőt!

Lotfi Begi nemcsak a biztonságos fesztiválozás nagykövete, de abban is járatos, hogyan tud valaki a gyermekével együtt fesztiválozni - íme a részletek!

Nem minden hős visel köpenyt: Lotfi Begi a biztonságos fesztiválok őrzője!

Lotfi Begi több szerepben is készül a fesztiválszezonra: nemcsak DJ, hanem „egészség-nagykövet” is! Mindemellett a Safety First kampányban is részt vesz: íme a részletek!

Tamáska Gabi Fluorral és Lotfi Begivel készítette legújabb dalát

Egzotikus helyszínen forgott az X-Faktor felfedezettjének legújabb klipje, de Fluor Tomi csak virtuálisan tudott jelen lenni benne. A Mi számunk a Reggeliben mutatkozott be.

Asztalitenisz VB-re készített dalt és klipet Lotfi Begi és az Irie Maffia

Közel 70 éve nem volt nagyobb asztalitenisz esemény Európában, de most Budapest ad otthont a világbajnokságnak. Ebből az alkalomból készült el a Friends.

Magyar Attila valójában konyhatündér?

Lotfi Begi főztjét ízlelgetve szóba jött, ki milyen ételeket készít otthon, és kiderült, hogy a színész egészen különleges fogásokat főz és arra is figyel, hogy milyen alapanyagot használ fel hozzá.

Így oldja meg az utazást három gyerekkel Lotfi Begi és felesége

A gyerekhám nem ördögtől való dolog, egy 2 éves ikerpárral és egy 5 éves nagytesóval például fontos, hogy biztonságban tudjuk a kicsiket. A zenész a nyaraláson döbbent rá arra, milyen minden egyes nap 3 pici gyerekkel a feleségének.

Lotfi Begi, Kollányi Zsuzsi, Kowa: Eszembe jutottál

Klippremier a Reggeliben!

Lotfi Begit kellemes meglepetés érte 2018 utolsó perceiben

Napjaink egyik legnépszerűbb DJ-producere három kisgyermeke mellett sem pihen, ontja a jobbnál jobb slágereket. Elhozta legújabb klipjét, amit Kollányi Zsuzsival együtt készített pár hónappal ikrei születése után.

Dobó Ági és Lotfi Begi újra egymásra találtak a konyhában

Ági és Begi a VIP 2-ben már főzhettek egy csapatban, akkor még a mécses eltörött a feszültségtől, ennek azonban most nyoma sem volt. Örültek, hogy már jól ismerik egymást a konyhában.

Király Péter a Konyhafőnök VIP győztese!

Hatalmas küzdelemben Rácz Jenő versenyzője Király Péter nyerte a Konyhafőnök címet és a vele járó 10 millió forintot!

Risztov Évi: „Nem szeretem, ha az én sorsom másokon múlik”

Évi nehezen bízott meg a segítőiben, ezért folyton ellenőrizte őket. A tempójukkal azonban egyáltalán nem volt elégedett, ezért folyamatosan pörgette őket.
 

A finalisták érmével küzdöttek meg Lakatos Márkért

Évi és Peti is választhatott maga mellé két segítőt az egykori VIP versenyzők közül. Dobó Ági, Szabó Simon, Lotfi Begi és Lakatos Márk közül választhattak.

Lotfi Begi kislányával érkezett a Reggelibe

Lotfi Zarah Zibának, becenevén Zazinak iker-kistestvérei születtek, nála is eljött az idő, amikor féltékeny lett a kicsikre. Lotfi Begi elmesélte, hogyan kezelik ilyenkor Zazit, aki Márknak és Gergőnek sem hagyta, hogy kifaggassák.

Lotfi Begi legmélyebb érzéseiről mesélt

A DJ-producer szorongott, kételkedett abban, hogy el tudja-e majd látni az alaposan kibővült családját.

Lotfi Begi találkozhatott a Metallicával!

Lotfi Begi nemrég tért haza a Guns N' Roses koncertről, nemrég pedig a Metallicával is találkozhatott, sőt egy igazi megtiszteltetés is érte őt a nagy találkozáskor!

Ikercunami: a hírességeknél még a babák is párban járnak!

Mostanában mintha Hollywoodban és Magyarországon is kizárólag csak duplán érkeznének a gyermekek. Nézzük most az elmúlt évek leghíresebb külföldi és magyar iker celeb babáit.

Mit gondolnak a magyar hírességek a Star Wars legújabb részéről?

Még fél év sem telt el a legutóbbi Csillagok háborúja film bemutatója óta, máris itt a legújabb rész! A Solo premierjét természetesen kedvenc sztárjaink sem hagyhatták ki.

Lassan egy évesek lesznek Lotfi Begi ikrei, Zalán és Zorán. A Dj és zenei producer valamit párjának élete fenekestül felfordult ez idő alatt - elég csak rápillantani instagramjukra.

 Lotfi Begi gyerekei még emlékezetesebbé teszik a nyaralást

Három kisgyerekkel vágott neki a Vörös-tengernek Lotfi Begi és felesége.

 

Lotfi Begi és kislánya a Reggeliben meséltek az ikres életről

Lotfi Begi és Zazi a keddi Reggeli vendégei voltak, ahol többek között arról is szó esett, hogy a zenész hogyan tudja összeegyeztetni a munkát a magánélettel és a gyermekneveléssel, valamint az ikrekről is mesélt Begi és kislánya.

Kollányi Zsuzsi nem akart hinni a fülének, amikor kihirdették a legjobb klipet

2017-ben Kollányi Zsuzsi x Lotfi Begi feat. Majka Valahonnan című dalához készült klip nyerte el a Comet díjat. Nézd meg, hogyan fogadta az elismerést az énekesnő!

Story Extra 2017-12-11


szerző:
2017.12.11. 15:40
Mit jelent Kollányi Zsuzsi számára a Comet?

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Lotfi Begi reggelit és ebédet is készített a Reggeli műsorvezetőinek

A sztár DJ, Lotfi Begi készítette el a szerdai reggelit és az ebédet is! Nézd meg, hogy milyen finomságokat főzött a Cometen is fellépő Begi a Kifőzdében!

Zsolt üvöltve vezényelte végig segítőit a fináléban

Zsolt a főzés kezdetén átrendezte az egész konyhát, Beginek és Rudinak pedig részfeladatokat adott, és folyton kontroll alatt tartotta őket. Azonban a stílusával nem egyszer meglepte segítőit..., amit nem igazán éreztek helyénvalónak.

Ági és Zsolt lemeccselték a finálés csapataikat!

Elérkezett a finálé napja, ahol Zsolt és Ági küzdöttek meg egymással. Azonban a háromfogásos menüsorukat nem egyedül alkották meg, segítséget is kaptak. Már csak el kellett dönteniük, ki kivel dolgozzon együtt.

Ezekre a klipekre szavazhatsz idén a Cometen!

Mindennap leadhatod a voksodat kedvenceidre a cometlive.hu oldalon, illetve az RTL24 applikáción keresztül! Elhoztuk nektek a legjobb klip kategória jelöltjeit, hogy könnyebb legyen a választás!

Begi teljesen benézte az alapanyagokat?

A DJ hiába tudta, hogy nyúllal és parajjal kellene dolgoznia, mellényúlt és véletlenül pulykahúst hozott fel a piactérről. A paraj pedig elfogyott, mire odaért. Vajon jól tudta helyettesíteni?

 

Túl a pánikon: Simon kemény kézzel irányította a kékeket!

Az előző napi veszekedés és kiborulás után, Simon eldöntötte, hogy összerántja a csapatot. Mindent leosztottak és átbeszéltek, sőt igyekeztek minden feszültséget kiűzni a pultjaikból.

A kékek elugranak egy gyors csapatépítőre a Balatonra

Óriási feszültség robbant ki közöttük a második főzés, majd a kóstolás alatt. A pontot végül megkapták, a könnyeket felitatták, és jól átbeszélték velünk, miben is kell majd változtatniuk legközelebb. Sőt, még egy békülős főzés és egy közös húsleves kocka márka ötlete is felmerült.

Üvöltözés és feszültség: a kékek egymásnak estek!

A kék csapatot annyira sokkolta a zöldektől kapott hátrány, hogy a konyhafőnökük, Begi már majdnem feladta, miközben a csapattársai próbálták menteni a lehetetlen helyzetet. A végén már egymással üvöltöttek.

A kékeknél minden borult az utolsó percben

A főzés alatt csak Simon hangját lehetett hallani, aki folyamatosan Ágit sürgette a töltelékkel! Hiába azonban a bemondó, annyira elcsúsztak az idővel, hogy a végén már a Séf figyelmeztette őket: változtassanak, mert nem lesznek készen.

Kollányi Zsuzsi beavatott minket a Valahonnan kulisszatitkaiba!

A legjobb női előadó kategóriában jelölt Kollányi Zsuzsi, a legjobb férfi előadónak járó díjra jelölt Majka és Lotfi Begi Valahonnan című dalához egy fantasztikus videó is készült, ami a legjobb klip kategóriában lett jelölve a 2017-es Cometen. Mit jelent Zsuzsi számára ez a díjátadó? Hogyan készült a videoklip? Mi a közös a Valahonnanban és az Elégleszben? Minden fontos kérdést feltettünk az előadónak! Szavazz kedvencedre a cometlive.hu/szavazas oldalon vagy az RTL24 applikáció segítségével!

A kék csapat maga mögött hagyta Dobó Ágit?

Simon annyira eltökélten próbálta elkészíteni a főételüket (oldalán Begivel), hogy alig maradt ideje a hátsó pultban dolgozó Ágira. A desszert felelőse kicsit úgy érezte, újra egyéniben küzd a középdöntőben.

Simon és Ági elásták a csatabárdot

A kék csapatban óriási volt az összhang, Simon és Ági énekelgetve főztek a hátsó pultban, Begi pedig hagyta őket kibontakozni konyhafőnökként. Az idill azonban a tálalásnál mintha megszűnt volna.

Begi bevállalta az egyik legrizikósabb ételt!

A DJ eldöntötte, hogy mélyvízbe ugrik, és úgy készített wellington bélszínt muflonból, hogy a hússal még nem találkozott, és az ételt sem próbálta még eddig sosem.

Király Petiéknél kitört a tojás pánik!

Miközben Begi ugrálva próbálta nyugtatgatni magát, Peti lazán igyekezett helyretenni csapattársát: „Semmi baj, funky lesz”! Amikor már minden létező tojást elhasználták, a Séf érkezett meg hozzájuk az életmentő infójával...

Lotfi Begi öklendezve esett neki a kacsa boncolásnak

Hiába szerette volna annyira a szarvas vagy a vaddisznó húst, a lányok elhalászták előle az alapanyagokat. Ennek meg is lett az ára, hiszen a vadkacsával annyira meggyűlt a baja, hogy majdnem elhányta magát.

Lotfi Begi: „Folytatom az őskáoszt!”

Begi határozottan indult neki a feladatnak, egy dinnyés mering-tervvel a fejében, azonban a letisztultság nem maradt sokáig. Újra beköszönt nála a jól ismert káosz, amiből a Séf mentette ki egy jó kis ötlettel.

Kollányi Zsuzsi x Lotfi Begi feat. Majka - Valahonnan

Előadó: Kollányi Zsuzsi, Lotfi Begi, Majka
Dal címe: Valahonnan
Zene: Bartalos Jenő, Lotfi Begi, Nagy Dávid
Szöveg: Bartalos Jenő, Majoros Péter
Rendező: Galler András Indián
D.O.P: Mayer Zoltán
Gyártás: Hollay Lóránt
Haj/Smink: Huszár Kata
Style: Korpics
YouTube megtekintések száma: 5 113 207
További kategóriák: Legjobb női előadó (Kollányi Zsuzsi), Legjobb férfi előadó (Majka), Legjobb social média szereplő (Majka), Legjobb dal (Hatodik emelet)

Lotfi Begi mindenhova magával viszi a kiskutyáját

Sajnos ez nem mindig az igazi kiskedvencét jelenti, azonban a szemfülesebbek már kiszúrhatták az első adásban, hogy ott lifeg a lábán egy mini francia bulldog fej. Megkérdeztük, honnan is jött ez a kabala, és még az is kiderült, hogy a DJ mindig fekete-fehérben jár.

Lotfi Begi, a burgonya és az elszenesedett fadarabok

Begi pultján óriási kásoz uralkodott, ráadásul egyszerre több mindennel is foglalkoznia kellett. Ennek meg is lett az eredménye: megfeledkezett az olajban piruló krumplikról.

Lotfi Begi


szerző:
2017.10.24. 10:39

Lotfi Begi apai teendői


szerző:
2017.09.20. 17:25
Lotfi Begi apai teendői

Lotfi Beginek manapság nem csak a Konyhafőnök VIP 3 szigorú zsűrijének kell megfelelnie, hanem otthon, 3 gyermekes apukaként is helyt kell állnia.

Story Extra 2017-09-20


szerző:
2017.09.20. 16:50
Lotfi Begi őszintén az apaságról!

Az ország egyik legnépszerűbb lemezlovasának pár hete születtek meg ikerfiai, Zalán, és Zorán. De hogy lehet valaki az Év Dj-je és 3 gyermekes apuka? Anna és Mikike kiderítette!

A dj-zés szépségei és árnyoldalai Lotfi Begitől és Dj Narától

A szórakozóhelyek sok veszélyt rejthetnek, így a zenéért felelős dj-k sem lehetnek mindig biztonságban. Begi és Dj Nara azt is elárulta, hogyan változott a szakma az elmúlt években.

Így ünnepelték a sztárok a Valentin-napot!

Összegyűjtöttük, hogy melyik híresség mit kapott Valentin-napra a párjától, és milyen képet osztott meg a szerelmesek ünnepén a közösségi oldalán!

Lotfi Begi helyett Bécy volt a sztárvendég

Evelin reggel kap egy telefonhívást. Lotfi Begi bejelenti, hogy este el fog jönni a Voilába! Amikor este kiderül, hogy a híresség látogatása csak egy átverés volt Bécy részéről, Evelin, Roland és Gréti egymásnak esnek.

Előző rész (2017. január 18.)

Milán eljátssza, hogy ismét összebarátkozik Karesszel. Joe végre felébred, Barbi pedig alig tér magához az örömtől! Lotfi Begi bejelenti, hogy este el fog jönni a Voilába! 

15 kérdés Lotfi Begihez


szerző:
2017.01.18. 18:00
15 kérdés  Lotfi Begihez

Legutóbb az X-Faktorban, Tóth Gabi társ-mentoraként láthatta a közönség Lotfi Begit, a Compact Disco perzsa származású dj-jét. Ellátogattunk a sztár dj-hez, aki olyan nagy sztárok dalaiban működött már közre, mint Rúzsa Magdi vagy a Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi. 15 kérdés váratlanul vágatlanul. Lotfi Begi.

Ham ko Ham: Szerelem (Rúzsa Magdolna)

A versenyzők két dallal készültek az X-Faktor hatodik élő show-jára, az egyik az ő kedvencük, a másik a mentoruké. Nézd meg a Ham ko Ham első produkcióját!

Miről szól ByeAlex és a Slepp Még mindig... című dala?

A Még mindig... egy sorsdöntő dal volt ByeAlex életében, ami egy nehéz időszakon lendítette át az X-Faktor mentorát. A Comet díjátadó legjobb dal kategóriájában jelölt sláger érdekessége, hogy Lotfi Begi remixeként vált országszerte ismertté.

Mit jelent a zene Tóth Gabi, Lotfi Begi és a lányok számára?

A lányok és a mentorok is válaszoltak az egyik legfontosabb kérdésre...

Lotfi Begi:

Tóth Gabi mentorsegédje az alapján ítélte meg az énekeseket, hogy milyen volt a teljesítményük a Mentor Házban. Szerinte ez az ő előnye, hiszen a lányok mentorát már sok impulzus érte korábban.

Tóth Gabi szembement az árral, és döntött!

A versenyzők megtettek minden tőlük telhetőt, hogy meggyőzzék mentorukat, most már csak Gabi kezében van a sorsuk. Hamarosan kiderül, kik jutottak tovább az élő show-ba!

Lotfi Begi hatalmas lehetőséget lát Vince Alizban

Mielőtt Aliz belekezdett volna a produkciójába, Tóth Gabi elmondta róla, hogy nagyon különc. Bár Begi először azzal poénkodott, hogy Aliznak meg kéne keresnie az űrhajóját, később belátta, hogy a lány egy igazán jó alapanyag lehet az élő show-ban.

A produkció ide kattintva teljes hosszában visszanézhető!

Tóth Gabi rázta a hideg Jáger Kinga produkciója közben

Tóth Gabi elmesélte Beginek Kinga történetét, hogy egyszer már sikerült eljutnia a Mentor Házig, akkor azonban kiesett. A lány most hatalmasat énekelt, és Tóth Gabi megnyugodott a produkciót hallva.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Tóth Gabi azt keresi, aki megmozgat benne valamit!

A nézőknek köszönhetően Gabi a lányokat kapta, a hat lány közül azonban csak hárman lesznek igazán boldogok. Gabinak a híres zenei producer, Lotfi Begi fog segíteni abban, hogy kiderüljön, ki az a három lány, akinek helye van az élő show-ban is.

 

 

Mentorsegédek: miért rájuk esett a mentorok választása?

Mit szólt Caramel amikor Gáspár Laci felkérte mentorsegédnek? A két zenész tíz évig szinte egyáltalán nem kommunikált egymással. Ki miért választotta azt, akit segédnek az X-Faktorban? Már a Fókusz Pluszban a mentorok házában járunk. 

Fókusz Plusz 2016-10-29


szerző:
2016.10.29. 18:50
LOTFI BEGI: Itt már az énektudásba nem lehetett belekötni

Begi korábban még soha nem zsűrizett énekeseket, csak lemezlovasokat. Az elmúlt években olyan hírességekkel készített közös dalt, vagy dolgozta fel slágereiket, mint például Mező Misi, a Margaret Island, a Hooligans, Rúzsa Magdi, Bogi vagy éppen ByeAlex.   

Ők lesznek a mentorsegédek az X-Faktorban

Szombaton és vasárnap sorsfordító döntéseket kell meghozniuk az X-Faktor mentorainak, amelyben ezúttal segítségük is lesz. Tóth Gabinak Lotfi Begi, ByeAlexnek Lábas Viki, Gáspár Lacinak Caramel, míg Puskás Petinek pedig öccse, Dani ad majd tanácsot abban, hogy kiket vigyenek magukkal a mentorok az élő showba.

Mező Misi: „A gyerekeknek biztonságot kell nyújtani”

Az énekes nagyon élvezte a közös munkát a gyerekekkel, és már most látta rajtuk, hogy hiába friss nekik a színpad, mégis feszegetik a határait. Lotfi Begivel az Akadémiára is ellátogattak, hogy jobban megismerjék a tehetségeket.

A Kicsi Óriások énekesei Mező Misivel és Lotfi Begivel a színpadon!

A műsor második körében a gyerekek közös produkciókkal készültek. Az énekesek: Peti, Lara, Nina, Cili és Petra ráadásul sztárvendégekkel énekelhettek a színpadon! Misiék persze nemcsak a színpadon találkoztak a srácokkal, hiszen az Akadémiára is ellátogattak.
 

Mező Misi tetoválással lepte meg a Kicsi Óriások versenyzőit

Mező Misi és Lotfi Begi is feltűnik majd szombat este az RTL Klubon futó Kicsi Óriások második adásában. Misi és Begi egy extra-produkcióval lépnek majd színpadra a gyerekekkel.

Story Extra 2016-07-18


szerző:
2016.07.18. 17:25
Mező Misi elképesztő élményekkel tért vissza Japánból

A zenész és a Compact Disco alapítója, Lotfi Begi legújabb klipjüket forgatta le Tokióban. A fiúk boldogan tértek haza a városból, ahol egy igazi kultikus helyre is betévedtek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való