KERESÉS search-close

Lokál

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lokál"

Ingyenes lapért fizettek


2017.04.23. 18:39
Ingyenes lapért fizettek

Ingyenes újságért fizettek, de alig két hónap után felmondják a szerződést. A fideszes vezetésű dunaújvárosi önkormányzat a miniszterelnök főtanácsadója, Habony Árpád érdekeltségében lévő cégnek fizetett támogatást a Lokál című kiadványért. A Jobbik néhány hét alatt 1500 aláírást gyűjtött tiltakozásul, hogy az ingyenes lapot közpénzből támogatják. A képviselőtestület végül úgy döntött, inkább szerződést bont.

Már csak Habony lapját osztják ingyen

Kedden jelent meg utoljára a Metropol ingyenes újság.  A lapot kiadó cég végelszámolása már elkezdődött, 51 embernek szűnik meg a munkája. A Simicska Lajos üzlettársának tulajdonában lévő cégnek évekig nagyon jól ment, főleg az állami hirdetéseknek köszönhetően. A tulajdonosok 2014-ben még 400 millió forint osztalékot vettek ki a cégből. 18 év után a Metropol helyét a Lokál veszi át az aluljárókban, amit Habony Árpád vállalkozása ad ki.

Mostantól Habony lapját terjeszti a BKV

Már Habony Árpád ingyenes napilapját terjesztik a fővárosi aluljárókban és buszmegállókban. A BKV és a Modern Média Group szerződése hétfőn lépett életbe, az utasok azóta kaphatják ingyen a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Metropol helyett a miniszterelnök tanácsadójának lapját. A napi kiadvány első hirdetője az állami Szerencsejáték Zrt. A Jobbik a Parlamentben kérdezte Orbán Viktort arról, hogy miért kaphat Habony Árpád cége állami megbízásokat. A miniszterelnök szerint ezt nem tőle kell kérdezni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való