KERESÉS search-close

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lip Sync Battle"

Jay Leno playback párbajozik

Az egyik legismertebb amerikai showman, Jay Leno lesz a Lip Sync Battle című műsor legújabb vendége. A 66 éves Leno minden idők egyik legismertebb, legsikeresebb televíziósa az Egyesült Államokban, legfontosabb műsora a Tonight Show volt, melyet 2014-ig vezetett. A playback párbajban a Ballroom Blitz című számot énekli majd.

Az RTL Spike bemutatja: Playback párbaj

Az RTL Spike bemutatja: Playback párbaj az utóbbi évek egyik legizgalmasabb televíziós formátuma, a Lip Sync Battle hazai kiadása. 

Pénteken Playback Párbaj a Villában!

Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb televíziós formátuma, a Lip Sync Battle hazai kiadása december 2-től itthon is képernyőre kerül! Holnap nemcsak az RTL Spike mutatja be a Playback Párbajt, de a ValóVilág powered by Big Brother két párbajozója, Gina és Ati is összemérik az erejüket ebben a különleges műfajban!

Gáspár Lacival és Szabó Zsófival indul a Playback Párbaj

Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb televíziós formátuma, a Lip Sync Battle hazai kiadása december 2-től itthon is képernyőre kerül Az RTL Spike bemutatja: Playback Párbaj címmel. A műsorvezető az X-Faktor mentora, Gáspár Laci, társa pedig Szabó Zsófi lesz a vadonatúj showműsorban.

Melissa McCarthy szájszinkronban is verhetetlen

A színésznő, Melissa McCarthy többször bizonyította már kiváló humorérzékét, most pedig Jimmy Fallon vendégeként megmutatta, hogy tátogásban is verhetetlen.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!