KERESÉS search-close

Lingura Tibor

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lingura Tibor"

Lingura Tibor: Szállj fel magasra (Piramis)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Lingura Tibor produkciója!

Velük töltötte be Gigi az üres helyeket

A mentor elárulta, hogy milyen szempontokat vesz figyelembe annak érdekében, hogy a megfelelő énekeseket ültesse le a székekre.

 

Mivel elfogyott az összes szék, most jön csak a neheze - ezt a fordulópontot harangozta be ByeAlex Puskás Petinek. Dánielfy Gergő és Lingura Tibor foglalta el az utolsó két helyet, viszont Berki Józsefnek, Horcsák Martinnak, Gulyás Rolandnak és Szűcs András Csabának mindenképpen kellett találni egy-egy széket...

Lingura Tibor: Maradj velem (Balázs Fecó)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Lingura Tibor produkciója!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való