KERESÉS search-close

Lilu

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lilu"

Lilu babát vár!


szerző:
2018.11.06. 16:20
Lilu babát vár!

Lilu hétfőn boldogan jelentette be: várandós második gyerekével. Hétfőn a Fókusz kérdésére elmondta, hogy nem aggódik amiatt, hogy 9 éves fia hogy fogadja majd a kistestvért, szerinte a jövevénnyel csak még több boldogság költözik a családba.

Lilu: „Amióta tudom, minden jobb”

A Fókusz telefonon érte utol Lilut, aki az RTL Klubon nyilatkozott először második terhességéről.

Lilu a Fókuszban beszél először a terhességéről

A műsorvezetőnek már van egy kilenc éves kisfia, a Fókuszban beszél először a kistesóról. A nevét még nem tudják, a nemét pedig egyelőre nem árulják el. Ez most a tervezgetés, a felkészülés időszaka. A Keresem a családom műsorvezetője nem tervezi, hogy változtat az életén, mindent addig akar csinálni, amíg komfortos neki és a kicsinek.

Bréking: Lilu babát vár!


szerző:
2018.11.05. 14:02
Bréking: Lilu babát vár!

A Keresem a családom! műsorvezetője közösségi oldalán osztotta meg a gólyahírt.

Lilu már felkészült a hidegre!

Lilu az elmúlt pár napot egy igazán meleg helyen töltötte családjával: az izraeli tengerparton nyaraltak.

Lilu bikinis fotója téged is le fog nyűgözni!

A Keresem a családom! műsorvezetője négy napot töltött Izraelben, ahol rengeteg kalandot élt át, és bizony az egyik szenvedélyének is hódolhatott. A pihenésről pedig több képet is posztolt...

Lilu egy hátizsákkal vágott neki Indiának?

Az RTL Klub sikerműsorainak – Híradó, Keresem a családom!, X-Faktor, Barátok közt, Reggeli, Konyhafőnök – sztárjait kérdeztük arról, hogy idén mit terveznek a nyárra.

Lilu igazán megható képet posztolt kisfiáról

A Keresem a családom! műsorvezetője végre a családjával tölthetett el pár napot a tengerparton, amiről csodálatos fotók készültek.

Ezért szeretné Lilu megállítani az időt

Lilu újra családjával utazott nyaralni pár napra. A tengerparton csodás fotók készültek a Keresem a családom műsorvezetőjéről - talán a legszebb az volt, mikor a lassan 8 éves Dávidot öleli a habokban.

 

Egy újabb esélyt kapott Péter?

A férfi először fel sem fogta a jó hírt, hogy a stáb megtalálta a nővérét, akiről kiderült, hogy a 20 év alatt egy percre sem felejtette el Pétert.

A testvérek 20 év után újra megölelhették egymást

A találkozás pillanatában a testvérpár nem bírt megszólalni, és percekig csak ölelték egymást.

Emese megtudja a lesújtó valóságot

A fiatal lány pontosan 21 éve várja, hogy megkérdezhesse édesanyjától, hogy miért hagyta el őt és a családját.

Emese életében először látja édesanyját

A fiatal lány 21 éve álmodozik arról a pillanatról, hogy belenézhet annak az embernek a szemébe, akinek az életét köszönheti.

„Miért kellett anya nélkül felnőnőm?” – Bálint Emese igaz története!

A 23 éves lány csak ránézésre hasonlít korabeli társaira, ugyanis senki sem gondolná róla, hogy milyen súlyos családi terheket cipel idestova 21 éve. Emese úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy szembenézzen a múltjával, és azzal, ami kétéves korában történt.

„Szeretném tudni, hogy él-e még?” – Kerekes Péter igaz történte

Senki sem születik eredendően bűnözőnek, így a Péter sem vált volna azzá, ha édesapja nem hal meg, és az édesanyja – ahelyett, hogy valódi támasza lett volna - intézetbe dugja. A férfi életében egyetlen egy ember volt, aki törődéssel és tiszta szeretettel fordult felé: Éva, a nővére, akit 20 évvel ezelőtt látott utoljára.

Kazahsztánban találta meg családja másik felét

Varga Kitti arra készül, hogy a Keresem a családomnak köszönhetően 26 évesen először lássa nagynénjét és nagypapáját. Sosem látott édesapját kereste volna Kazahsztánban, de a sors megelőzte, apja kilenc éve elhunyt, vele már sosem találkozhat.

 

Lilu döntött: megváltoztatta a külsejét!

A Keresem a családom műsorvezetője mindig odafigyel rá, hogy jól nézzen ki. Ezt rengetegszer láthattuk már. Most viszont drasztikus változásra szánta el magát.

Láttátok már Lakatos Márk új tetkóját?

A Reggeli műsorvezetője imádja a tetkókat, van már neki jó pár, azonban most úgy döntött, itt az ideje beszerezni egy friss szimbólumot. Nyugi, nem rejtette el, feltűnő helyre került.

Kitti: „Előbb kellett volna megkeresnem!”

A fiatal lánynak egy tragikus hírrel kellett megbirkóznia, ugyanis kiderült, hogy az édesapja már nem él.

Kitti sírva borult nagypapája nyakába

26 évnek kellett eltelnie, hogy Kitti megismerhesse édesapjának rokonait, akik pont ennyi ideje vártak arra, hogy magukhoz ölelhessék a fiatal lányt.

Íme a bizonyíték: a szeretet időtlen!

Reginát 27 éve nem látta Vadim családja, de a találkozás pillanatában pont ugyanolyan szeretettel és örömmel ölelték, mint legutoljára, 1991-ben.

Éva hiába várt 60 évet?

A remény, hogy talán újra magához ölelheti édesapját, hirtelen szétfoszlott, mikor kiderült, a Vöröskereszt által megtalált férfi biztosan nem Éva apukája.

60 évnyi várakozás - Adorján Éva története

Nem lehet ép ésszel felfogni azt a sokévnyi várakozást, amit Éva élt át eddig. A tündéri hölgy hároméves volt, mikor utoljára magához ölelhette édesapját, akiről azóta semmit sem tud. Úgy érzi, nem várhat tovább, és végre szeretné magához ölelni azt a férfit, akinek az életét köszönheti.

„Nekem jogom van megtudni, ki az apám!” – Virág Kitti története

A múlt súlyát nem könnyű cipelni, főleg, ha generációkon átívelő. Kitti úgy döntött, örökre le szeretné tenni ezt a terhet, és szembe szeretne nézni a sorsával: meg szeretné találni orosz származású édesapját és annak családját. A fiatal lány ekkor még nem tudhatta, hogy ezzel egy gyönyörű és megható utazás veszi kezdetét.

Lilu igazi rocker lett a VOLT fesztiválon!

A Keresem a családom műsorvezetője híres róla, hogy imád koncertezni. A legnagyobb fesztiválokra is simán elmerészkedett már, most Sopronban élte meg rock-álmait.

Így bulizott Köllő Babett és Lilu a VOLT-on

Idén 152 ezren buliztak a soproni fesztiválon. Semmi kétség, a VOLT most is nagyot szólt. Erősen nyitotta a fesztiválszezont.

 

Lilu végigbulizta a VOLT Fesztivált!

Lilu is tiszteletét tette a VOLT Fesztiválon, és ezt a döntést egy másodpercig nem bánta meg. Instagram fotóit böngészve egyértelműen kiderül, hogy szuperül érezte magát - elég csak a fülig érő száját megnézni bármelyik képen.

 

„Minden megtörtént vele, amit senki se szeretne átélni” – Lázár Edina igaz története!

Edina egy nejlonzacskóban kezdte az életét, és olyan sok mindenen ment keresztül, amin nem sok ember tudna keresztülmenni. Azonban a fiatal nő nem haragszik senkire sem, csak egyet szeretne: megismerni az édesanyját.

Bencét sokkolja a hír, hogy édesanyja már nem él!

A fiú kiskora óta tudja, hogy a szülei örökbe fogadták őt, és most eljött az ideje annak, hogy megtudja, ki az ő szülőanyája, és mi történt vele.

Bence megismerhette végre a nagyszüleit

Lilu nemcsak rossz hírt hozott a fiúnak, hanem jót is: megtalálta Bence, azaz Tibor nagyszüleit, akik nagy szeretettel és boldogsággal fogadták az unokájukat.

Edina megtudja, mi történt az édesanyjával

A fiatal nő egész életében csak egyszer látta az édesanyját, de arról a pillanatról már csak halovány emléke van. Most viszont Edina mindent megtud arról az emberről, aki egyszer lemondott róla.

33 év után ölelheti magához az édesanyját

Edina legelőször lelkiismeret-furdalást érzett, és azzal ostorozta magát, hogy miért nem kereste meg hamarabb az édesanyját, mert akkor már előbb is segíthetett volna a nagyon rossz sorsban élő asszonynak. Később azonban a lányban felszakadtak a sebek és bizony Edina kemény kérdéseket tett fel az idős asszonynak.

Igaz történet: Csecsemőotthonból az elveszett, szerető családig!

Ha bátor a szív, és nem fél szeretni, olyan csodákat élhet át, mint az a hölgy, akit nehéz, és rögös út választott el a vérszerinti családjától…

„Nem hitték el, hogy örökbe fogadtak!”

Rob úgy érzi, nagyon szerencsés, hogy Amerikában nőhetett fel, pedig legelőször úgy érezte, nem fog tudni beilleszkedni. A magyar gyökereit azonban sosem felejtette el, és egy-két magyar szóra a mai napig emlékszik.

A testvéri szeretetnél nincs erősebb

A fiú már nagyon régóta vágyott arra, hogy kiderüljön, kik a rokonai, és élnek-e egyáltalán. Rob álma végre teljesülhetett.

23 év után átölelhették egymást a testvérek

Nagyon sok időnek kellett eltelnie, hogy Róbert megismerhesse családjának történetét, és magához ölelhesse sosem látott testvéreit.

Krisztina felfedi fájdalmas emlékeit

István, Krisztina legfiatalabb testvére, akit sosem láthattak. Mikor a fiú megszületett, az édesanyjuk elhunyt, és István nevelőotthonba került. Krisztina úgy érzi, itt az ideje, hogy megtalálja eltűnt testvérét.

Szomorúan végződött Krisztina története

Kiderült, hogy István Kanadában él, és szerető családban nőtt fel. Sajnos a fiú egyelőre nem áll készen a találkozásra, így a családjának be kellett érnie azzal az információval, hogy István életben van, és jól van.

„A család az első!” – Balogh Róbert igaz története!

Róbert, vagy ahogy 15 éve hívják, Robert Bennett nyolcéves volt, mikor egy szerető családhoz került Long Islandbe, Amerikába. Akkor egy új életet kapott a sorstól, de egy percre sem tudta kiverni a fejéből a gyökereit, Magyarországot, de főleg a vérszerinti családját, akiket végre szeretne megtalálni.

Egy családi tragédia – Simon Krisztina igaz története!

Van öt testvér, akik közül a legkisebb egyetlenegy karácsonyt sem töltött velük, akiről 26 éve nem tudnak semmit sem, és akinek a születésekor szörnyű tragédia történt, ami egy életre megpecsételte a sorsukat.

Vera feltépte a régi sebeket, de ezzel új fejezetet is nyitott

Vera szülők nélkül nőtt fel, kiskora óta kézről-kézre adták, úgy tűnt, ez a szeretetre méltó kedves lány nem kell senkinek. Édesanyja elhagyta születése után, egy idő után pedig édesapja sem tudta már nevelni. Meg sem tudná számolni, hány helyen élt 16 éves koráig. A Keresem a Családom múlt heti adásában láthatták, amikor 16 év után találkozott az édesanyjával, akit utoljára még pici gyerekként látott és nem is emlékezett rá.

Lilu a ma esti Keresem a családom epizódról!

A Keresem a családom új évada ma este folytatódik az RTL Klub-on 21:30-tól: most Lilu volt vendégünk, aki az új epizódról mesélt!

LILU: Megmutatta nekünk szimbolikus tetoválását!

Lilu a Keresem a családom forgatásai alatt szinte körbejárta a fél világot, azonban számára egy fontos helyre még mindig nem sikerült eljutnia, amire egy kezén lévő tetoválás emlékezteti a műsorvezetőt. Hogy mi az pontosan? Kiderül a videóból!

Vera teljesen egyedül van ebben a világban!

A fiatal lány szomorúan mesélte Lilunak, hogy nincs mellette senki, aki fogná a kezét, aki egy biztospont lenne az életében. Veronika tényleg egyedül van 16 éve.

Verát érzelmileg sokkolja édesanyja levele

16 évnek kellett eltelnie, hogy Veronika végre valamit megtudjon édesanyjáról. A nő levele teljesen sokkolta a lányt, és időre volt szüksége, hogy feldolgozza a hallottakat.

16 év után látja egymást először anya és lánya

Olyan elementáris erővel hatott Verára Mária látványa, hogy a fiatal lány összecsuklott a sírástól, és a zokogást egyszerűen képtelen volt abbahagyni.

Zsófi édesapját keresi, mindenáron!

A fiatal nő életében folyton jelent volt egy titok: az édesanyja sosem árulta el Zsófinak, hogy az édesapja miért is mondott le róla.

Zsófit megdöbbenti a félreérthetetlen valóság

Lilu sajnos nem jó hírekkel érkezik Svájcba: kiderült, hogy Zsófi édesanyja nemcsak egy titkot őrzött, hanem hazudott is lányának az édesapukája kilétéről.

Egy családi titok nyomában! – Kéki Zsófi igaz története!

A kiegyensúlyozott és vagány Zsófit mindig is nyomasztotta egy ősrégi családi rejtély, melynek már a végére akart járni: ki az ő igazi édesapukája, és miért tagadta meg őt úgy, hogy még meg sem született, és ezek után miért nem kereste őt sohasem?

 

Tíz újabb, megrázó történettel érkezik a Keresem a családom legújabb évada

Liluék mélyre ástak az emberi sorsokban, szüleiktől elszakított gyerekek keresik a családjukat, vagy sosem látott testvéreiket. Minden történet egyedi, de gyakran van bennük közös vonás is, ilyen a családon belüli erőszak.

LILU AZ ÚJ ÉVADRÓL: „Nem lehet távol maradni a történetektől”

Ma este indul a Keresem a családom vadonatúj, immáron 4. évada. Lilu azt mesélte, a történetek több, mint 80 százalékában jelen volt családi erőszak. Ez a magas szám számukra is megdöbbentő volt. A legtöbb esetben az elhagyott gyermek kereste a szüleit, a műsorvezető azonban óva int attól, hogy bárki fölött is pálcát törjünk.

Keresem a családom: minden eddiginél érdekesebbre sikerült az új évad!

Negyedik évadához érkezett a Keresem a családom, melynek készítői ígérik: ezúttal sem lesz hiány érzelmekben, izgalmakban, meghatódottságban, és fordulatos történetekben. Természetesen ezúttal is Lilu segít feledhetetlenné tenni a nagy egymásra találásokat, a műsorvezető szerint minden eddiginél érdekesebbre sikerült az új évad.

 

Így szüretel Lilu


szerző:
2018.06.12. 16:15
Így szüretel Lilu

Lilu a Balatonnál járva útba ejtette Tihanyt is, de nem csak a kilátás miatt. A levendula ültetvények vette célba, ahol egy kosárnyit magának is szüretelt. 

A medveotthon új lakója a Reggeli stúdiójában!

Nagyon különleges ajándékot kapott a Veresegyházi Medveotthon: egy pár hónapos medvebocsot. Az új jövevény nagyon szoros kapcsolatot ápol gondozójával, akivel napi 16-18 órát is együtt töltenek. Most a Reggelibe is ellátogattak!

Örömhír: Újra képernyőn a Keresem a családom!

Kiderült, mikor debütál az RTL Klub legsikeresebb doku-reality műsora!

Június 13-án új évaddal folytatódik a Keresem a családom!

Június 13-án debültál a doku-reality legújabb évada, melyet nagy izgalommal várt már a közönség. A családegyesítő sorozat minden szerdán lesz látható az Éjjel-Nappal Budapest után.
 

Lilu: „Egyszer az anyukám szemébe akarok nézni!”

A „Keresem a családom!” műsorvezetője a Reggeliben elárulta, milyen volt a doku-reality új évadának a forgatása, és azt is, milyen történetekkel találkozhatnak majd a nézők.

Lilu szakmát váltott?


szerző:
2018.05.14. 09:24
Lilu szakmát váltott?

A műsorvezető nemrég fejezte be a Keresem a családom következő évadának forgatását, amivel ismét sokak álmát válthatta valóra. Most azonban az ő álma is teljesült, hiszen elindult saját online női magazinja!

Keresem a családom: megrázó történettel zárult a harmadik évad

Egy évvel ezelőtt a harmadik évad utolsó adásában Izabell történetét ismerhették meg a nézők. A lány Egerben született egy roma családban, három éves koráig Editnek hívták. Kiskorában fogadta örökbe egy amerikai házaspár, most New York-ban él, három nyelven beszél. Ez volt a „Keresem a családom!” egyik legmegrázóbb és leginkább elgondolkodtató története.

Meglepő fordulat a Keresem a családom! egyik részében!

Egy évvel ezelőtt nem várt fordulat következett be a „Keresem a családom!” egyik részében szereplő Imre életében. A férfi a műsor segítségével megtalálta nővérét, akitől még csecsemő korában szakították  el. Megható találkozásukat látva Imre fia is jelentkezett a férfinél, újra felvették egymással a kapcsolatot.

Mit tetováltatott alkarjára Lilu?

A magyar sztárok Törőcsik Danihoz járnak tetováltatni, és ez alól Lilu sem volt kivétel. A Keresem a családom műsorvezetője ezekben a hónapokban készíti elő a műsort, azaz járja a világot és göngyölíti fel a szövevényes családi történeteket. Ebben az izgalmas időszakban ment el Danihoz, hogy egy új tetoválást varrasson alkarjára.

Látnod kell Lilu új tetoválását!

A Keresem a családom műsorvezetője egy újabb tetoválást varratott magára. Lilu ezúttal egy nem mindennapi figurát választott!

Keresem a családom: itt egy újabb egymásra találás!

Apa nélkül felnőtt gyerekek: a „Keresem a családom!” elmúlt epizódjaiban több ilyen élettörténetet ismerhettek meg. Egy csonka családban felnőni mindig nyomot hagy a gyermekben. Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon azonban egy olyan fiatal lány történetét ismerhették meg a nézők, aki az édesanyja nélkül nőtt fel.

Lilu elárulta, miért nem láthatjuk mostanában a képernyőn!

Kiderült, hogy az elmúlt időszakban miért láthatják a gyönyörű műsorvezetőt ritkábban a nézők…

Lilu: „Képtelenség feldolgozni egy-egy megrázó történetet”

A műsorvezető elárulta, hogy az elmúlt években mennyit változott a doku-reality sorozatnak köszönhetően, és mi a legnehezebb a forgatások alatt.

Lilu: „Gyakran találkozom örökbefogadó szülőkkel”

A „Keresem a családom!” műsorvezetője egy igen szívbe markoló posztot osztott meg a minap közösségi oldalán, mely garantáltan téged is megérint.

Ezek az idei tél legtrendibb kabátjai!

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen kabátra érdemes beruházni idén a nagy leárazások során, akkor most jól figyelj! Összegyűjtöttük a magyar celebek által kedvelt darabokat, így tőlük lesheted el, hogy mi a trendi 2018-ban!

Lilu és a „Keresem a családom!” stábja New Yorkban ragadt!

Az óriási hóvihar szinte csapdába ejtette a doku-reality készítőit, és egyelőre úgy néz ki, nem tudnak mit tenni, várakoznak a nagyvárosban.

Így búcsúztatták a 2017-es évet a celebek!

Összegyűjtöttük neked, hogy a magyar hírességek hogyan köszöntötték a 2018-as évet. Volt aki pizsamában, volt aki a családjával és olyan is, aki a barátaival töltötte a szilvesztert. Következzen válogatásunk!

A sztárok mindent bevállaltak a Rettegés fokában?

A Rettegés foka először 2005-ben került az RTL Klub képernyőjére, a szereplőket saját félelmeikkel szembesítették a műsorban. Akkor hazánk kedvenc sztárjai, köztük például Győzike, Sebestyén Balázs vagy éppen Pákó vállalták a kihívásokat.

A „Keresem a családom!”  stábja előtt nincs megoldhatatlan feladat

Tucatnyi megható történetet, valódi családegyesítést láthattunk már a „Keresem a családom!” évadjaiban. A műsor készítőiről többször kiderült, nem ismernek lehetetlent. De hogyan találják meg a rokonokat a világ egy távoli zugában? Mit csinálnak, amikor a nemzetközi szervezetek, a családkutató cég, és a magánnyomozók is csődöt mondanak? Nézd meg a Fókusz riportját, melyet egy évvel ezelőtt, ezen a napon mutattunk be.

Istenes Bence így még sosem adott interjút!

Pontosan négy évvel ezelőtt az X-Faktor műsorvezetőjét interjú közben Lilu is lencsevégre kapta, hogy legyen mit tenni majd a karácsonyfa alá. Az egész interjút pedig a Fókusz vette fel.

Lilu édesapja sukár így is, úgy is!

Lilu Instagramon mutatta be követőinek édesapját, aki nemrégiben változtatott a fizimiskáján. A szakáll őrület elérte őt is, de a műsorvezető ezt egyáltalán nem bánja. Ahogy Lilu fogalmaz “Sukár így is, úgy is” - és büszkén hajtja fejét a vállára a fotón.

Lilu: ˝Megviselt, hogy álmodtam a szereplők arcával.˝

A „Keresem a családom!” műsorvezetője 20 éve televíziózik, miközben rengeteg minden változott, de nemcsak a világban, hanem önmagában is.

Halloweeni készülődés az RTL műsorvezetőjével!

Október 31-én az angolszász országokban, sőt manapság az egész világon ellepik az utcákat a jelmezes alakok és a világító töklámpások. Halloweent egyre többen ünneplik Magyarországon is, és ezzel Lilu sincs másként, aki máris kifaragta a kreatívabbnál kreatívabb töklámpásait a közelgő napra.

Íme 3 híresség, akik valójában doktorok!

Mi a közös Liluban, Dobó Ágiban és Thuróczy Szabolcsban? Sikeresek, tehetségesek és egy ország ismeri őket! De mi most nem erre gondoltunk, hanem valami egészen másra…

Így változtatta meg Teréz és Katalin életét a „Keresem a családom!”

Az ikertestvérek 53 év kihagyás után már a harmadik születésnapjukat ünneplik együtt.

˝Nyugodtan halok meg˝ - Nézd vissza a Keresem a családom! megható történetei!

A híres doku-reality hamarosan új évaddal jelentkezik, de addig is nézd vissza azokat a videókat, melyeket nem tudod könnyek nélkül végignézni!

Bréking: folytatódik a Keresem a családom!

„Ha sok éve, vagy még sohasem láttad, de nagyon hiányzik. Ha keresed a családodat, én megtalálom!”  Ha szeretnél jelentkezni a műsorba, akkor kattints ide!

Lilu elvállalta élete egyik legnagyobb szerepét!

A műsorvezető büszkébb és boldogabb már nem is lehetne…

Istenes Bence elárulta, mi az X-Faktor titka!

Négy évvel ezelőtt a híres tehetségkutatót Bence és Lilu vezette. Kiderült, már az elején rokonlelkek voltak, ahogy Bence mondta, egy kis kémia is működött közöttük, ami feltétlen szükséges volt ahhoz, hogy jól vezessék az X-Faktort.

A „Keresem a családom!” műsorvezetője még maga sem hiszi el a történteket

Lilu egy régi vágya teljesült...

Lilunak az utazás az élete!


szerző:
2017.08.23. 18:00
Lilunak az utazás az élete!

Lilu tengerparti nyaralása után ezúttal New Yorkba utazott, mozgalmas hétköznapjai pedig az Instgramon mutatja meg követőinek.

Hatalmas meglepetés érte a műsorvezetőt!

Lilu nem mindennapi ajándékot kapott egyik rajongójától. A különös meglepetést közösségi oldalán is megosztotta.

Lilu dilemmája!


szerző:
2017.08.17. 18:00
Lilu dilemmája!

Lilu szereti a fagyit, a hideg édesség fogyasztása közben viszont nem várt fejtörővel találta magát szemben. A műsorvezetőnő Instagram fotója alá biggyesztette a kérdését: ha a fagyi cukormentes, de a tölcsér édes és cukorkában forgatott, annak van értelme?

Lilu a fesztiválkirálynő!

Lilu nem aprózta el, Európa egyik legismertebb fesztiválján, a Glastonbury-n bulizott egy hatalmasat nyár elején. Hogy miért ez a legkülönlegesebb rendezvény? Azt a műsorvezetőnő mesélte a Story Extra stábjának!

 

Szexi fürdőruhás villantások: így nyaralnak a hírességek!

Már javában tart a nyár és a rekkenő hőséget legkönnyebben vízparton vagy egy medencében csobbanva lehet átvészelni! Gyönyörű hírességeink sem tesznek másképp, s közben fantasztikus alakjukat is megvillantják a nagyérdeműnek!

Lilu egy sztármodellel hódította meg a budapesti éjszakát!

A műsorvezető legutóbb a Glastonbury fesztivált fedezte fel, most viszont itthon van, és nem akármilyen barátnőt vitt magával bulizni egy csajos este alkalmából. Kíváncsi vagy, ki lehet a híres barátnő?

Így kezdődött: az összes történet megrázó lesz a „Keresem a családom!-ban!”

Két évvel ezelőtt vette kezdetét az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozata. A készítők és maga Lilu egy olyan műfajba vágtak bele, olyan történetekbe, amikről még ők maguk sem tudták, mi fog kikerekedni belőle.

Hűha! Lilu ismét világgá ment!?

A csinos műsorvezetőt ezúttal nem a munkája hívta messzi földre, hanem sokkal inkább a kikapcsolódás reménye! Hol nyaral Lilu és mivel tölti az idejét? Mutatjuk!

Lilu bikiniben pózolt kameráink előtt!

A gyönyörű műsorvezetőt ritkán látni olyan helyzetben, mint három évvel ezelőtt. Lilu a fél életét kamerák előtt tölti, viszont fürdőruhában szinte sosem látni. Kivételes alkalom volt, mikor a Fókusz egy címlapfotózáson találta Lilut, aki mint mindig, bombaformában volt.

Szuper divattippek Lilutól! – Te melyik szettet választanád?

A gyönyörű műsorvezető rajong a divatért és fantasztikus stílusérzéke minden outfitből sugárzik, amit visel. Most összegyűjtöttünk nektek néhány igazán különleges szettet Lilu gardróbjából. Döntsétek el, szerintetek melyik a legjobb!

Szavazz! Te melyik sztár helyében lennél most szívesen?

Hivatalosan is beköszöntött a nyár egy pár napja, amit természetesen hazai hírességeink is kiélveznek. Mutatjuk, hogyan töltik a sztárok a forró napokat…

Wonder woman akcióban!


szerző:
2017.06.02. 17:25
Wonder woman akcióban!

Lilu szettjei  - és elsősorban mintás pólói sokaknak feltűntek már. Az Everest alaptáborát is megjárt műsorvezető viselte már Justin Bieber, a Mikulás és egy ufó arcképét is. Wonder woman karaktere viszont telitalálat: egy bátor, céljaiért a végletekig küzdő szuperhős, aki mindenkinek jó példát mutat! Igazán passzol a családokat összehozó Liluhoz.

A magyar celebek színe-java Bruno Mars koncertjén bulizott!

Bruno Mars 24K Magic világkörüli turnéjának budapesti koncertjén több tucat magyar híresség tombolt a Papp László Sportarénában. Összegyűjtöttünk néhány videót és fotót a hatalmas buliról, amit kedvenc celebjeink posztoltak!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!