KERESÉS search-close

Liget projekt

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Liget projekt"

Biztonságiakkal a Ligetvédők ellen

Kopasz, kigyúrt biztonságiak szorították ki a Közlekedési Múzeum környékéről a Városliget átalakítása ellen tiltakozókat. Kisebb lökdösődés is volt, de a rendőrség nem avatkozott közbe. A beruházást irányító cégnél közölték: az építkezés zavartalansága miatt van szükség a biztonságiakra. A Ligetvédők viszont azt mondják: érvényes engedélyük van arra, hogy ott tiltakozzanak.

Liget-projekt: funkciók és érdekek csatája

Liget-projekt + Vár átalakítása + Budapest jövője: ez mind benne van abban a vitában, ami a Liget múzeumi negyeddé alakítása körül kialakult. Jó, hogy van vita, csak kár, hogy mindez azután kezdődik, hogy az építkezések a Várban már javában zajlanak, a Ligetben fákat vágnak ki, nemzetközi tervpályázatok vannak. És, legújabb: a kormány elvben elfogadta Lázár János miniszter 215 milliárdos tervét a Nyugati pályaudvar mögötti rozsdaövezet nagyszabású parkosítására – ezt kapnák cserébe a budapestiek?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való