KERESÉS search-close

Levi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Levi"

Levi


szerző:
2018.03.23. 17:18
Levi azt szeretné, hogy Brigi szakítsa meg a kapcsolatot fiú barátaival

Levi és barátnője két éve alkotnak egy párt. Levi nem örül, hogy Briginek sok fiú ír üzenetet, és most arra szeretné kérni, hogy lógjon kevesebbet a fiú barátaival. Bár a lány nem adott okot a féltékenységre, Brigi kompromisszumok helyett megígérte kedvesének, hogy megszakítja haverjaival a kapcsolatát.

Patri Simon nélkül kezd új életet

Simon egész nap Patrit kereste, de nem érte el sehol. Később felkereste Levit az albérletben, és megpróbált vele békét kötni, de Patri öccse hallani sem akart a békülésről...

 

Simon nemcsak szerelmét, de legjobb barátját is elveszíti

Patri a pályaudvarra hívja Simont és kiderül, hogy a nő a gyerekével és Levivel együtt visszaköltözik Nagykanizsára.

Levi Simonnak: „Soha meg ne lássalak, te undorító szemét!”

Este a kikészült Simont Levi várja Evelin lakása előtt, és megüti, végül az érkező Evelin állítja le Levit, és menti ki a bátyját. 

Következő rész (2017. január 12.)

Paula látja, hogy Márk milyen hősiesen viselkedik, ráébred, hogy belezúgott a fiúba. Patri Boldival és Levivel együtt visszaköltözik Nagykanizsára. Keve veszélybe sodorja Milán életét. 

Patri és Simon lefekszenek egymással

Simon leitatja Tinát, hogy ne kelljen lefeküdnie a lánnyal. Éjjel azonban se Patri, se Simon nem tud aludni. Ahogy a szállodában kóricálnak, összefutnak egymással, és kiderül, hogy hasonlóan éreznek a másik iránt.

Következő rész (2017. január 05.)

Simon és Patri lefekszenek egymással. Tamás egy romantikus nappal lepi meg Paulát. Karola Adrinak adja a Gyulától kapott pénzt.

Lali karácsonyi ivócimborái még sem váltak be?

Miután Lali rájött, hogy Gábor és Niki hazudtak neki a kapcsolatukról, mindkettőjükkel szakított, és új barátokat akar keresni. A választása pedig Simonra és Levire esik azonban a két srác nem tud mit kezdeni a tipikus Lalis akciókkal...

Levi nővére megcsókolja Simont

Levi nővére, Patrícia és a családja Budapestre költözik. Simon úgy érzi, újra a régi erővel vonzódik a nőhöz, akiről fokozatosan kiderül, hogy elég boldogtalan a házasságában. Mindebből Levi semmit sem vesz észre…

Előző rész (2016. december 06.)

Kiderül, hogy Vince az elejétől kezdve csak kihasználta Borit. Levi nővére, Patrícia és a családja Budapestre költözik. Karesz és Pepe tovább folytatják a harcukat.

Következő rész (2016. december 06.)

Kiderül, hogy Vince az elejétől kezdve csak kihasználta Borit. Levi nővére, Patrícia és a családja Budapestre költözik. Karesz és Pepe tovább folytatják a harcukat.

Simon és Levi kibékülnek

Miután visszajöttek Montenegróból Simon ki akar békülni Levivel, de a legjobb barátja még mindig haragszik rá. Evelin is szeretne kibékülni Levivel, de megkéri a fiút, hogy legalább a testvérének bocsásson meg...

Evelin kidobja Levit


szerző:
2016.11.29. 20:50
Evelin kidobja Levit

A lány beszélni akar Levivel, aki hajllandó lenne neki megbocsátani és kibékülni vele de, Evelin végül szakít a fiúval, mire Levinek végleg elege lesz, és hazaindul.

Előző rész (2016. november 29.)

Habár Levi békülne, Evelin végül szakít vele. Barbi meg akar bizonyosodni a férje iránti szerelméről, és ezért moziba megy Joe-val. Beindul a harc Roland és Gréti között Tamás régi szobájáért.

Levi félelme beigazolódik: Evelin megcsalja őt

Miközben Levi Simonnal lelkizik, Evelint Dani próbálja felvidítani, ami olyan jól sikerül, hogy elcsattan közöttük egy csók. Levi vérig sértődve rohan el...

Előző rész (2016. november 28.)

Evelin megcsalja Levit. Barbi Joe tudta nélkül újra találkozik Robival. Tamás kirándulni viszi Paulát.

Következő rész (2016. november 29.)

Habár Levi békülne, Evelin végül szakít vele. Barbi meg akar bizonyosodni a férje iránti szerelméről, és ezért moziba megy Joe-val. Beindul a harc Roland és Gréti között Tamás régi szobájáért.

Levi születésnapja katasztrófába torkollott

A fiú Evelinnel kettesben szerette volna tölteni a napot, de a lány és a többiek nagy ünneplést terveztek. A bulin végül egy helyi srác túl közel merészkedett Evelinhez, mire Levi majdnem összeverekedett vele…

Montenegróban csajozott az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

Montenegróba, a kotori öböl kapujába Herceg Novi városába utazott egy kis kikapcsolódásra az Éjjel-Nappal Budapest három sztárja, Evelin, Levente és Simon.

Levi féltékenysége az őrületbe kergeti Evelint

A társaság megérkezik Montenegróba, este pedig koktélozgatnak, ahol Dani félig tréfásan flörtölni kezd Evelinnel. Levi azonban féltékeny lesz, és jelenetet rendez, amivel nagyon felbosszantja a lányt.

Következő rész (2016. november 28.)

Evelin megcsalja Levit. Barbi Joe tudta nélkül újra találkozik Robival. Tamás kirándulni viszi Paulát.

Előző rész (2016. november 25.)

Evelin, Levi és a társaságuk megérkeznek Montenegróba. Bori belezúgott Vincébe? Karesz kénytelen belátni, hogy Sári csak ámítja őt.

Következő rész (2016. november 25.)

Evelin, Levi és a társaságuk megérkeznek Montenegróba. Bori belezúgott Vincébe? Karesz kénytelen belátni, hogy Sári csak ámítja őt.

Előző rész (2016. november 23.)

Felbukkan a tetováló szalonban Karola 17 éves féltestvére, Adri. Lali és Gábor kibékülnek egymással. Levi véletlenül tönkreteszi az Evelin által készített romantikus reggelit.
 

Levi nem akar Montenegróba menni?

Simon két barátja, Dani és Misi beállítanak a kávézóba és közlik, hogy lefoglaltak két szállodai szobát Montenegróban, nem utolsósorban azért is, mert így akarják megünnepelni Levi szülinapját. Evelin és Simon lelkesek, de Levi húzza a száját…

Következő rész (2016. november 23.)

Felbukkan a tetováló szalonban Karola 17 éves féltestvére, Adri. Lali és Gábor kibékülnek egymással. Levi véletlenül tönkreteszi az Evelin által készített romantikus reggelit.

Simon rájön, hogy Evelin többet érez iránta

Reggel a lány dühösen viharzik be az albérletbe, és letolja Levit, aki a megkérdezése nélkül kiposztolt róla egy bikinis fotót. Amikor Simon négyszemközt meg akarja nyugtatni, a felindult lány váratlanul megcsókolja a testvérét.

Maja ezúttal túl messzire ment?

A lányok csajos estét tartanak, de Maja túlságosan a pohár fenekére néz, agresszív lesz, és magára marad. Otthon ezután még Kristóf szeretőjével, Angélával is egymásnak esnek, a részeg lány nem tud uralkodni magán és „meglepetést” hagy Angéla táskájában…

Evelinnek mégsem sikerült bojkottálnia Simon randiját?

Amikor Levi össze akarja hozni Simont az aranyos Jázminnal, Evelin próbál ennek örülni, de titokban feltámad benne a féltékenység…

Evelint gyengéd érzelmek fűzik Simonhoz?

A lány még mindig fel van kavarodva Simon miatt, ezért elhatározza, hogy a Levihez fűződő kapcsolatára fog koncentrálni, hogy túllépjen a Simon iránti érzésein, emiatt úgy dönt, kerülni fogja féltestvérét.

Lali szövetségesre lel Nikiben

Miután kiderül, hogy Niki is óriás hamburgerrajongó, és még Gábort is jól átveri, Lali az „új haverjaként” a szívébe zárja a lányt.

Evelin úgy érzi, Levi nem támogatja a terveit

A Tamással való találkozó során Evelin számára világossá válik, hogy sokkal bonyolultabb út vezet a saját klubjáig, mint gondolta. Amikor beszélni akar a kétségeiről Levivel, a fiú csak még jobban megerősíti ebben…

Előző rész (2016. október 27.)

Karola megnyitja saját tetováló szalonját? Lali még mindig iszonyúan mérges Gáborra. Evelin kételkedni kezd önmagában.

Evelin mellőzve érzi magát Levi dobszerkója mellett

Este Evelin ki akarja panaszkodni magát Levinek Tildáról és a munkáról, de Levi csak a dobolásra tud koncentrálni. A lány pedig ezen kiakad…

Levi azt hitte, tudja, mi a jó Evelinnek

A lány reggel a munkája miatt bosszankodott. Levi azt tanácsolta neki, hogy találjon valamilyen hobbit, ami ellensúlyozza a rossz munkáját...

Levi „elhagyja” Evelinnel közös home videójukat

Evelin és Levi szex közben lefilmezik magukat, ezután Evelin követeli Levitől, hogy törölje le a videót, a fiú azonban nem tud megválni a kis szexfilmjüktől. Később Levi mobilja eltűnik…

Előző rész (2016. október 20.)

Paula elviszi Barbit egy professzionális sztriptíztanfolyamra. Evelin és Levi szex közben szórakozásból lefilmezik magukat. Sárit nagyon frusztrálja, amikor megint visszautasítják egy állásinterjún.

Következő rész (2016. október 20.)

Paula elviszi Barbit egy professzionális sztriptíztanfolyamra. Evelin és Levi szex közben szórakozásból lefilmezik magukat. Sárit nagyon frusztrálja, amikor megint visszautasítják egy állásinterjún.

Evelin és Levi hivatalosan is egy párt alkotnak

Miután Evelin ignorálta Levit a munkahelyükön, a fiú kérdőre vonja Evelint, akitől szerencsére azt a választ kapja, amit maga is remélt…

Előző rész ( 2016. október 17.)

Luna elhagyja Lalit? Levi és Evelin felvállalják, hogy összejöttek. Sári rájön, hogy nem tud feltételek nélkül boldog lenni Karesszel.

Evelin és Levi között békítő szexre kerül sor

Evelint és Levit Simonék próbálják kibékíteni, azonban a tervük nem sikerül, Evelinék pedig lelépnek. Mikor a páros újfent veszekedni kezd, Evelinnek elege lesz, és megcsókolja Levit…

Következő rész (2016. október 17.)

Luna elhagyja Lalit? Levi és Evelin felvállalják, hogy összejöttek. Sári rájön, hogy nem tud feltételek nélkül boldog lenni Karesszel.

Előző rész (2016. október 14.)

Laliék elmenekülnek az intézkedő rendőrök elől. Bécy lefekszik Lettura özvegyével. Evelin elkapja Levit, és szenvedélyes szexre kerül sor.

Evelin és Levi végre összejöttek

Mikor Levi még a munkahelyen is Evelin részeg vallomásán élcelődött, a lány dühösen hagyta ott a kávézót, és elhatározta, hogy végleg felmond. Ezért Maja és Simon odacsalogatták Evelint és Levit is egy bárba, hogy kibékítsék őket…

Következő rész (2016. október 14.)

Laliék elmenekülnek az intézkedő rendőrök elől. Bécy lefekszik Lettura özvegyével. Evelin elkapja Levit, és szenvedélyes szexre kerül sor.

Evelin: „Levi, érzek irántad valamit!”

Evelin Majával és Szilvivel elment egy bárba, ahol azonban váratlanul Levi is megjelent egy lánnyal. Evelinen féltékeny lett, később pedig a lány részegen berontott Leviékhez az albérletbe...

Előző rész (2016. október 10.)

Bécyék megtudják: Lettura szívrohama halálos kimenetelű volt. Evelin a kávézóban ismét összeveszik Levivel. Joe, Barbi, Sári és Karesz kirándulni mennek Zsófikával.

Evelin részegen szerelmet vallott Levinek

Evelin a kávézóban ismét összeveszett Levivel, és egy hirtelen ötlettől vezérelve beteget jelentett. Munka helyett pedig Majával és Szilvivel egy csajos napot töltött együtt egy bárban, ahol azonban váratlanul Levi is megjelent…

Nem bírja cipelni, lépcsőliftre gyűjtenek

Néhány lépcsőfok, ennyi választhat el örökre a külvilágtól egy 15 éves kerekesszékes fiút. Levente az édesanyjával és öccsével egy soproni társasház magasföldszintjén él. Édesanyja minden nap a vállán viszi le a fiút lakásukból, de egyre nehezebben bírja. Volt, hogy el is estek. Ezért most egy lépcsőliftre gyűjtenek. A fiút egy ország ismerhette meg tavaly, amikor a VOLT-fesztiválon még a Wellhello zenészei is elsírták magukat, mert koncertjükön a tömeg kerekesszékével együtt jutatta el a kamaszt a színpadig.

LEVI: Lépcsőliftre gyűjt a kisfiú édesanyja

Néhány lépcsőfok, ennyi választhatja el örökre a külvilágtól a 15 éves kerekes székes fiút. Bakonyi Levente anyukájával és öccsével egy soproni társasház magasföldszintjén él. Édesanyja minden nap a vállán viszi le a fiút lakásukból. A nő azonban egyre nehezebben bírja el. Volt hogy el is estek. Ezért most egy lépcsőliftre gyűjtenek. Levit egy ország ismerhette meg tavaly, amikor a VOLT Fesztiválon  még a Wellhello zenészei is elsírták magukat, mert koncertjükön a tömeg kerekesszékével együtt jutatta el a kamaszt a színpadig.

Levi kijelenti: „Evelin, ez háború!”

Mióta Evelin kinevette Levit, nem beszélnek egymással. Evelinnek azonban hiányzik a srác, de mikor elnézést akar kérni tőle, Levi nem jelenik meg az esti találkozón…

Következő rész (2016. október 10.)

Bécyék megtudják: Lettura szívrohama halálos kimenetelű volt. Evelin a kávézóban ismét összeveszik Levivel. Joe, Barbi, Sári és Karesz kirándulni mennek Zsófikával.

Előző rész (2016. október 07.)

Amikor Lettura rájön, hogy Bécy és Tamás valamit tudnak róla, mindkettőjüket kirúgja a klubból. Mióta Evelin kinevette Levit, nem beszélnek egymással. Gyuszi anyja hirtelen felbukkan, és találkozni akar a fiával.

Következő rész (2016. október 07.)

Amikor Lettura rájön, hogy Bécy és Tamás valamit tudnak róla, mindkettőjüket kirúgja a klubból. Mióta Evelin kinevette Levit, nem beszélnek egymással. Gyuszi anyja hirtelen felbukkan, és találkozni akar a fiával.

Gyuszi azt hiszi Barbi is szereti őt

Barbi megpróbálja összehozni Gyuszit egy hasonló korú lánnyal, a fodrászüzlet egyik vendégével. A dolog azonban fordítva sül el…

Lali kiköltözik az albérletből

Az ultimátum már rég lejárt, Lalinak költöznie kell. Mikor végre talál egy lakást Lali mégis nagyon szenved. Elhagyhatja Luna miatt a lakótársait, akik egyben a családja is?

Levi  bevallja: beleszeretett Evelinbe

Miután Evelin és Levi között újra szexre kerül a sor, a lányban felébred a gyanú, hogy Levi érez valamit iránta. Levi végül este kiborul, és keményen kiosztja Evelint.

Előző rész (2016. október 03.)

Lali és Luna összeházasodnak. Kiderül, hogy Levi belezúgott Evibe. Karesz és Milán barátsága újra veszélybe kerül.

Simonnak csalódnia kell Pepében

Simon bízik magában és hiszi, hogy Pepe jó srác. Este azonban nagyot néz, mikor Pepét és haverját rajtakapja, hogy betörtek az albérletbe…

Következő rész (2016. október 03.)

Lali és Luna összeházasodnak. Kiderül, hogy Levi belezúgott Evibe. Karesz és Milán barátsága újra veszélybe kerül.

Pepe meglopta Simont, és betört az albérletbe

Simon nagy lelkesedéssel vetette bele magát, hogy olvasni tanítsa Pepét. Nagyon meghatotta a fiú tragikus élete, Kornél azonban óva intette, hogy vigyázzon Pepével…

Evelinék lebuknak Simon előtt

Reggel Simon és Szilvi in flagranti kapják rajta Levit és Evelint. Simon meg van döbbenve, miközben Evelin és Levi gyorsan elhúzzák a csíkot.

Előző rész (2016. szeptember 27.)

Liza elmegy az autómosóba, hogy tovább küzdjön Kareszért. A baleset helyszínén visszatérnek Roland emlékei, és minden eszébe jut. Simon és Szilvi rajtakapják Levit és Evelint.

Következő rész (2016. szeptember 27.)

Liza elmegy az autómosóba, hogy tovább küzdjön Kareszért. A baleset helyszínén visszatérnek Roland emlékei, és minden eszébe jut. Simon és Szilvi rajtakapják Levit és Evelint.

Evelin enged Levi csábításának

Evelin a nap végén az ágyban köt ki Levivel. Levi és Evelin megegyeznek, hogy ami köztük van, az csupán "barátság extrákkal" és egyetértenek abban, hogy Simonnak nem kell tudnia erről.

Előző rész (2016. szeptember 26.)

Sári megjelenik Karesznél, és bevallja neki, hogy szeretné megpróbálni vele. Lali születésnapi bulija van készülőben. Evelin és Levi lefekszenek egymással.

Következő rész (2016. szeptember 26.)

Sári megjelenik Karesznél, és bevallja neki, hogy szeretné megpróbálni vele. Lali születésnapi bulija van készülőben. Evelin és Levi lefekszenek egymással.

Evelin féltékeny Levi kiszemeltjére?

Evelin Levi nyakába sózza a fiú egyik csodálóját, ám a bosszú visszafele sül el, az addig ismeretlen lány jó fogásnak bizonyul, Evelin pedig fortyog a dühtől…

Hoppá! Evelin mégis érez valamit Levi iránt?

Levi még mindig élénken érdeklődik Evelin iránt, a lány azonban leállítja az összes próbálkozását, sőt a fiú nyakába sózza az egyik csodálóját, ám Evelin terve visszafele sül el.

Következő rész (2016. szeptember 21.)

Sári és Patrik újra összekapnak, a lány pedig Karesznál keres vígaszt. Evelin Levi nyakába sózza az egyik csodálóját, ám a bosszú visszafele sül el. Gréti véletlenül telefonvégre kapja Marcit

Előző rész (2016. szeptember 20.)

Sári azon kapja Patrikot, hogy Amandával sushizik és pezsgőzik. Karola buliján elcsattan egy csók Evelin és Levi között. Nimród rájön, hogy Karolával mindennek vége.

 Evelin csődöt mondott az állásinterjún

Evelin magabiztos volt: miután János meghívta egy állásinterjúra, azt hitte, hogy már meg is szerezte az üzletvezetői állást. A helyszínen azonban rájött, hogy más jelentkezők is vannak rajta kívül.

Következő rész (2016. szeptember 20.)

Sári azon kapja Patrikot, hogy Amandával sushizik és pezsgőzik. Karola buliján elcsattan egy csók Evelin és Levi között. Nimród rájön, hogy Karolával mindennek vége.

Evelin pofátlanul visszaélt Levi jóindulatával

Levi váratlanul felajánl egy állást a kávézójában Evelinnek. A lány hagyja magát rábeszélni egy próbanapra, ám ez csak rövid ideig tart, mivel Evelin nem túl motiváltan áll a dologhoz…

Előző rész (2016. szeptember 19.)

Lali bevallja Lunának, hogy mit érez valójában iránta. Levi váratlanul felajánl egy állást a kávézójában Evelinnek. Bécy ágyba bújik Magdával.

Következő rész (2016. szeptember 19.)

Lali bevallja Lunának, hogy mit érez valójában iránta. Levi váratlanul felajánl egy állást a kávézójában Evelinnek. Bécy ágyba bújik Magdával.

Kristóf vissza akarja szerezni Maját

Kristóf először Szilvihez fordult segítségért, hogy ketten megbékítsék Maját. A pároshoz végül Evelin is csatlakozott, így hármasban ötöltek ki egy tervet a lány meggyőzésére…

Evelin nem örült megmentőjének

Evelin eltervezi, hogy egésznap lustálkodni fog és relaxálni, ám egy váratlan mozdulat tönkreteszi terveit. A lány segítséget kér Simontól, de féltestvére helyett Levi jelenik meg a hős lovag szerepében.

Előző rész (2016. szeptember 07.)

Luna egy váratlan fordulat miatt beköltözik az albérletbe. Evelin kihasználja Levit. Tamás és Bori beszélgetése kishíján szexbe torkollik.

Simonék megpróbálják megbékíteni Lalit

Miután Barbi megtalálta Lali görényeit, megünneplik Simon és Levi beköltözését. A fiúk vacsorát készítettek az albi lakóinak és reménykedtek, hogy Lali is megbocsájt nekik.

Előző rész (2016. szeptember 06.)

Levit és Simont idegesíti Lali, és meg akarják leckéztetni. Gréti megelégeli Roland provokálását, és lefekszik a sráccal. Patrik visszaér az üzleti útjáról, de egyből lerázza Sárit.

Következő rész (2016. szeptember 07.)

Luna egy váratlan fordulat miatt beköltözik az albérletbe. Evelin kihasználja Levit. Tamás és Bori beszélgetése kishíján szexbe torkollik.

Következő rész (2016. szeptember 06.)

Levit és Simont idegesíti Lali, és meg akarják leckéztetni. Gréti megelégeli Roland provokálását, és lefekszik a sráccal. Patrik visszaér az üzleti útjáról, de egyből lerázza Sárit.

Lali egyedül marad pártfogoltjával

Joe-ék szavazást tartanak arról, ki költözzön be hozzájuk. Lali azt akarja, az egyik rajongója költözzön be az albérletbe, így egésznap bulizhatna mulatósra. Azonban lakótársai nem támogatják ebben, és sajnos csalódnia is kell, mert ismét kiderül, hogy nem túl jó emberismerő.

Kristóf nem örült a váratlan vendégeknek

Miután Lali elutasította, hogy a fiúk beköltözzenek az albiba. Evelin kénytelen volt befogadni őket - Kristóf tiltakozása ellenére.

Következő rész (2016. szeptember 02.)

Elérkezik a lakóválogatás napja, amit Lali nagyon vár már. Tamás kiejti Borit a versenyből. Kristóf majdnem megcsókolja Maját.

Előző rész (2016. szeptember 01.)

Joe rosszat sejt, amikor Gyuszi és a műhely kulcsai is eltűnnek. Nimród „el akarja rabolni’ Karolát. Levi és Simon Joe albérletébe költöznének.

Evelin kénytelen befogadni Simonékat

Evelin reggel megtudta, hogy Levi és Simon repültek az albérletükből. A döbbenet után a fiúk be akartak költözni az albérletbe, ahol Marci és Gréti régi szobája üresen álltm ám Lali elutasította a két fiút,ezért Evelin egyelőre magával vitte a fiúkat az albérletébe…

Következő rész (2016. szeptember 01.)

Joe rosszat sejt, amikor Gyuszi és a műhely kulcsai is eltűnnek. Nimród „el akarja rabolni’ Karolát. Levi és Simon Joe albérletébe költöznének.

Kristóf és Maja között izzik a levegő

Amikor reggel Maja visszatért a nyaralásból, Kristóf azonnal ráhajtott a lányra. Amikor röviddel ezután egy tipikus férfi-női vita támadt főzés-takarítás témakörben, Szilvi Kristófot, Simont és Levit fociviadalra hívta ki.

Evelin képtelen túllépni Mátén

Kristóf meghívja az albiba Levit, akinek tetszik Evelin. A két fiatal egyre bizalmasabban viselkedik egymással, a végén még egy csókra is sor kerül, Máté sms-ben küldött üdvözlete azonban teljesen kibillenti Evelint az egyensúlyából.

Evelinnek új hódolója akadt

Amikor Evelin és a lakótársai a klubban átmulatott éjszaka után hazafelé indultak, összetalálkoztak a kiborult Szilvivel, Evelin ex lakótársával. A lány elmenekült otthonról, Evelin szíve pedig megesett rajta, és beköltöztette az albiba. Eközben Simon, Evelin tudta nélkül meghívta Levit a lakásba, akinek tetszett Evelin, de Máté sms-e teljesen kibillentette a lányt az egyensúlyából.

Előző rész (2016. augusztus 05.)

Gábort fogságba ejti egy nő. Evelin életében újra felbukkan Máté. Rendrakás közben a másnapos Karesz egy furcsa érmét talál.

Következő rész (2016. augusztus 05.)

Gábort fogságba ejti egy nő. Evelin életében újra felbukkan Máté. Rendrakás közben a másnapos Karesz egy furcsa érmét talál.

Levi jelenetet rendez a klubban!

Levi váratlanul megjelenik a klubban, és Marci előtt teregeti ki a lapjait: Dávid lefeküdt Robival!

Bécyt átveri Tibor, a zaklató!

Dávid határozottan elutasítja Robi közeledését, Milán pedig kibékül apjával.

Dávid részegen szexelt Robival?

Dávid reggel döbbenten azt hiszi, szexelt Robival, ezért úgy tesz, mintha mi sem történt volna,

Robi újra megcsókolja Dávidot

Robi részegen ráébred, hogy még mindig nagyon vonzódik Dávidhoz, és megcsókolja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való