KERESÉS search-close

Lengyel Tamás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lengyel Tamás"

Újra találkozhatunk Pajkaszeg lakóival

Szombaton kezdődik A mi kis falunk harmadik évada, a Reggeli vendégei Lovas Rozi és Lengyel Tamás voltak, akik meséltek a történet alakulásáról és a forgatásról.

Lengyel Tamás: „Mind emberileg nagyon sokat kaptam, mind szakmailag”

Vajon mit gondol Lengyel Tamás a falu „bikájáról”, az általa alakított Gyuriról, és mi mindent köszönhet a sorozatnak? Most kiderül!

Lengyel Tamás bátorságot és örömöt ad a súlyos beteg gyerekeknek

Önkénteseket keres a Bátor Tábor. Ez a kiváló kezdeményezés azt adja vissza a gyerekeknek, amit a betegség elvesz tőlük: a gyerekkorukat. Trokán Anna és Nóra is volt már önkéntes, idén Lengyel Tamás csatlakozik a segítő csapathoz.

A mi kis falunk színésznője a nagyvászonra tör!

Bata Éva, Pajkaszeg Tecája új kalandokra vállalkozott a sorozat mellett, hamarosan egy mozifilmben is megmutathatja tehetségét.

Ki a legjobb színész a világon?

A legjobb autó vagy a legjobb mobiltelefon megtalálása nem okozhat nehézségeket, hisz konkrét mérőszámok mentén gyorsan kideríthető. Azonban nem könnyű megtalálni mondjuk a világ legjobb színészét, vagy színésznőjét.

Mit szeretnek a színészetben A mi kis falunk szereplői?

Többek között Ripli Zsuzsi, Lengyel Tamás és Nagy Sándor árulták el, mit jelent számukra színésznek lenni!

Lengyel Tomi stand-up komikus lesz?

A mi kis falunk színésze egy pillanatig sem pihen év végén, rengeteg projekten dolgozik. Kíváncsi vagy, hol találkozhatsz vele még idén?

Lengyel Tamás a stand-up comedy-ben is kipróbálja magát?

A mi kis falunk színésze még most, év végén sem pihen. Éppen filmet forgat, színházban próbál, sőt még a stand-up comedy műfajában is kipróbálja magát, ráadásul saját magát parodizálva. Kíváncsi vagy, hol és miben találkozhatsz még vele idén?

Kivel beszélgetnél szívesen?

Egy riporter számára talán sosem ér véget azok névsora, akikkel szívesen leülne egy kávé mellett beszélgetni. A nap kérdése rovatunkban arra keressük a választ, hogy a művészeinknek vajon van-e ilyen ember a bakancslistáján?

Sztárok, akik átélték a legkínosabb színpadi bakikat!

Mi történik akkor, ha Nagy Sándor elfelejti a szövegét, netán Wolf Kati elesik a színpadon, vagy ha Scherer Péter eltéved a színfalak mögött, és lekési a nagy belépőjét? Mutatjuk!

Mi a legemlékezetesebb színpadi bakid?

Nem mindig egyszerű megfelelően reagálni a színpadon vagy a kamerák kereszttüzében, ha elrontunk valamit. Még akkor is, ha gyorsan vág az eszünk a hétköznapokban… Arra voltunk kíváncsiak, hogy sztárjaink hogyan vágják ki magukat a kínos helyzetekből?

Volt beceneved a suliban?

A gyerekszáj sokszor könyörtelenül őszinte. Vajon sztárjainkat csúfolták az iskolában?

Szakmát tévesztett A mi kis falunk sztárja?

Ripli Zsuzsiról kevesen tudják, de fiatalkorában nem a színészetről álmodozott, akkor még teljesen más szakma vonzotta. Na, de akkor mégis mi szeretett volna lenni az RTL Klub híres sorozatának szereplője? Mutatjuk!

Vasárnap este A mi kis falunk a Cool-on!

21 órától rögtön dupla résszel indul a sorozat első évada!

Válótársak a Cool-on!


szerző:
2018.07.17. 07:05
Válótársak a Cool-on!

Július 17-től keddtől péntekig a Cool-on!

Gyuri ököllel ütötte Stokit, mégsem kattant a bilincs!

Gyuri mindent elkövetett, hogy megússza az esküvőt, azonban hiába verte meg Stokit, a rendőr a nagy nap utánra tartogatta a letartóztatást...

A teljes adásért kattints IDE!

A nagy pajkaszegi karaoke


szerző:
2018.03.24. 21:15
A nagy pajkaszegi karaoke

Így szól a Megtalállak még című dal Teca, Erika és Gyuri előadásában!

A teljes adásért kattints IDE!

A mi kis falunk: Volt, hogy a színészek sem bírták nevetés nélkül

Udvaros Dorottya koporsót cipel, Csuja Imre és Lengyel Tamás vidáman focizik, teszik mindezt egymástól néhány méternyire: erről számoltunk be pont egy évvel ezelőtt. A mi kis falunk első évadának utolsó részében láthatták, hogyan is alakult ki a fent említett abszurd helyzet. A sorozat történetének legtöbb embert megmozgató forgatása volt ez, az összes szereplő és két tucatnyi statiszta részvételével.

Tarolhat az RTL a televíziós újságírók gáláján

Idén ötödik alkalommal adják át a Televíziós Újságírók Díját. A 2014-ben alapított, Magyarország egyik legrangosabb szakmai értékmérőjének számító díjat március 28-án, egy ünnepélyes gálán osztják ki tizenkét kategóriában.

Gyuri rózsaszín dresszben állt a rajthoz

Míg Gyuri egy testhez simuló, rózsaszín dresszben érkezett a P.I.N.T.-re, addig Pajkaszeg papja lazára vette a figurát, de még így is kiderült a hivatása.

A teljes adásért kattints IDE!

Gyuri végre eljegyezte Erikát!

Miután Erika egy idegen nőt talált a nappalijukban, Gyurinak nem maradt más választása, kénytelen volt megkérni Erika kezét. Nézd vissza a romantikus eljegyzést!

Így tudta meg a falu, hogy Gyuri elveszi Erikát!

Erika úgy döntött, hogy világgá kürtöli a boldogságát. Gyuri persze mit sem sejtett az egészről, sőt egy pillanatra megkettőződött. Vagy csak túl sokat ittak Szifonék?

Erika kidobta Gyurit!


szerző:
2018.03.03. 21:10
Erika kidobta Gyurit!

Erika már épp beadta volna a derekát Gyurinak, amikor egy idegen nő mászott elő a kanapéjuk mögül. Erika persze teljesen kiakadt, hisz azt hitte, megcsalta őt a szerelme, ezért kidobálta Gyuri összes holmiját, a mentegetőző Bodrinak pedig távoznia kellett a háztól.

Ha ezt Erika megtudja...


szerző:
2018.03.02. 09:00
Ha ezt Erika megtudja...

Gyuri forró csókban egyesült egy nővel, aki bizony nem Erika volt... Vajon miért cserélte le a barátnőjét Gyuri, és egyáltalán ki ez a nő? A mi kis falunk szombati részéből kiderül! Kapcsolj 20:00-kor az RTL Klubra!

Gyuri! Miért zabálsz a budiban?

Erika már egy nappal a gulyásfőző verseny előtt koplalásra kényszerítette Gyurit, aki így titokban a budiba vonult félre falatozni.

Gyuri cseppet sincs kibékülve a tűvel és a vérvétellel...

Látnod kell, hogyan küzd Gyuri az ellen, hogy vért vegyenek tőle! Vajon Erika a segítségére siet? Szombaton este 20 órakor kiderül A mi kis falunk harmadik epizódjából!

Így ért véget a Válótársak

Az utolsó jelenetben Joci, Dávid és Bálint bizakodóan tekintenek a jövőre. Reméljük minden összejön nekik, amit terveznek!

Joci elsírta magát


szerző:
2018.02.08. 23:25
Joci elsírta magát

Szonja megdöbbentő hírt közölt szegény Jocival...

Nézd vissza a sorozatfinálé legjobb pillanatait!

Véget ért a Válótársak, méghozzá nem is akárhogy!

Véget ért a Válótársak!


szerző:
2018.02.08. 09:45
Véget ért a Válótársak!

Egyik kedvenc sorozatunk utolsó részéhez érkezett.

Válótársak záró epizód - Meghal az egyik főszereplő?

Joci és Röné között kiéleződik a helyzet, olyannyira, hogy Röné pisztolyt ránt... Vajon mi történik Jocival? Odaér időben a rendőrség? Kiderül csütörtökön este a Válótársak évadzáró részéből, 22:10-től!

Jocit halálosan megfenyegetik?

Jociban megszületik az elhatározás: szeretne eljönni Rönétől, Röné viszont nem engedi olyan könnyen... Vajon sikerül megúsznia sértetlenül a konfliktust? Kiderül csütörtökön 22:10-től a Válótársak záró epizódjában!

Nézd vissza a 9. rész legjobb pillanatait!

Dávid titkárnőket castingolt, Bálint megtudta, hogy testvére megkérte Zsófi kezét, Joci pedig... Joci valami veszélyesbe kezdett.

Így még nem láttad Lengyel Tamást!

Lengyel Tamás nem csak fejben, hanem fizikailag is felkészült Joci szerepére, a (kép)kockák önmagukért beszélnek. És hogy mi történik vele a sorozatban? Kiderül a Válótársak kedd esti részében, 22:10-től az RTL Klubon!

Videóban válaszoltak A mi kis falunk sztárjai a rajongói kérdésekre

Hány epizódból fog állni a második évad? Hol lehet beszerezni Gyuri susogós melegítőjét? Beteljesül végre Erika álma, és elveszi őt Gyuri? Lesz harmadik évad? Többek között ezekre a kérdésekre is választ adtak A mi kis falunk színészei és Kapitány Iván rendező a sorozat sajtóvetítésén.

Mi a teendő, ha háromszori csengetésre sem nyitnak ajtót?

Röné megmondta a tutit Jocinak arra vonatkozólag, mi a teendő akkor, ha nem nyitnak neki ajtót az eladósodott kuncsaftok... Válótársak kedd és csütörtök esténként az RTL Klubon!

Nézd vissza a 8. rész legjobb pillanatait!

Bálint kiakadt Zsófira, Joci egyre mélyebbre süllyedt a fertőben, Dávid pedig megadta az utolsó kegyelemdöfést Arankának...

Így indul A mi kis falunk második évada!

Neked is tátva marad a szád A mi kis falunk folytatásától! Vajon hova tűnt Gyuri autója, és mi ütött a Polgármesterbe?

Lengyel Tamás verekedésbe keveredett?

Joci új munkája alapból nem tűnik legálisnak, most viszont egy kuncsafttal is összekülönbözött... vajon mi lett ennek a következménye? Kiderül a Válótársak következő részéből, csütörtök este 21:40-től az RTL Klubon!

Nézd vissza a 7. rész legjobb pillanatait!

Joci illegális munkát vállal?!

Szonja bemutatta új szerelmét Jocinak

Szonja bemutatta legújabb szerzeményét Jocinak, a görög szívtiprót. Joci mosolya nem volt őszinte... sőt, mosolya sem volt.

Joci alvilági melót vállal?

Mivel Jocinak rengeteg pénzt kell fizetnie a kicsik bölcsijére, ezért plusz melót vállal... ami nem tűnik túl legálisnak!

Így csajozott be részegen Dávid

Másnaposan nem mindig emlékszik az ember, mi-hogyan is történt előző este, de a jóbarátokra ebben is lehet számítani!

Együtt jobb, mint külön!


szerző:
2018.01.30. 12:07
Együtt jobb, mint külön!

Ha Joci mama mindenkit befog a munkára, akkor nincs apelláta!

Az anyai szigor odacsap!


szerző:
2018.01.30. 12:04
Az anyai szigor odacsap!

Joci mama jött, látott, takarított, és jól megmondta a magáét a kanlak lakóinak!

Válótársak: Zavarba ejtő pillanatok!

Az RTL nagysikerű sorozata, számos meglepetést és kérdést tartogatott két évvel ezelőtt az évad a végére: mi lesz Stohl András és Dobó Kata karakterének kapcsolatával, miként alakulnak a további szövevényes szerelmi szálak? A Fókusz ott volt az utolsó forgatási napon.

Joci kutyaszorítóba kerül


szerző:
2018.01.25. 22:40
Joci kutyaszorítóba kerül

Szonja nem kíméli Jocit, most például az ikreket iratta be egy bölcsibe - ami alapból nem két fillér, hát még dupla gyermek esetén... Vajon mihez kezd Joci?

Nézd vissza a 6. rész legjobb pillanatait!

Bálint nem akármilyen meglepetéssel készült Zsófi szülinapjára, Joci kutyaszorítóba került Szonja miatt, Dávidra pedig ismét ráhajtott Aranka...

Nézd vissza az 5. rész legjobb pillanatait!

Dráma, babázás, és trükkös csajozás a legújabb Válótársak epizódban - ki ne hagyjátok!

Joci megtalálta az Igazit?


szerző:
2018.01.18. 22:40
Joci megtalálta az Igazit?

Joci egy leszakadt bordásfalnak köszönhetően megismerkedett Lottival, akivel rendkívül hamar megtalálták a közös hangot. Vajon Joci végre megtalálta azt, aki a társa lehet?

Nézd vissza a 4. rész legjobb pillanatait!

Jocira rátalált egy új szerelem, Bálint extrém édeshármasban vett részt, Dávid pedig Tamarával egyezkedett - több-kevesebb sikerrel...

Szonját beviszik a rendőrségre, de Joci kiszabadítja!

Szonjának furcsa gondolatai támadnak, amiket tettek követnek, a tetteknek pedig következményeik vannak... ezeket pedig általában Joci oldja meg, nincs ez másképp most sem!

Nézd vissza a 3. rész legjobb pillanatait!

Bálint Dáviddal és Jocival szoborlopásra adják fejüket, de aztán nem úgy sülnek el a dolgok, ahogy tervezték...

Bálintékat lefülelik lopás közben?

Bálint a késes bosszúhadjárat és összeverekedés után új módot eszel ki testvére ellen, amibe Jocit és Dávidot is belerángatja: lopják el Péter 10 milliót érő szobrát. Igen ám, de az akció közben nem várt esemény történik...

Műsorváltozás: Válótársak hetente kétszer!

A Válótársak már nem csak csütörtökönként, hanem keddenként is beköltöznek a nappalinkba!

SZÖRNYŰ! Szonja elveszítette gyermekeit!

Joci és Szonja bevásárolni mentek, a nagy sürgés-forgásban viszont eltűntek a csemeték... Joci kétségbeesett keresésbe kezdett!

Nézd vissza a 2. rész legjobb pillanatait!

Drámai történéseknek lehettünk szemtanúi a Válótársak legújabb részében, de azért humorból sem volt hiány. Sőt!

Dávid komplett idiótának érezte magát Joci biciklisnadrágjában

Dávid reggeli közben arról mesélt Jocinak és Bálintnak, hogy talált a neten egy erdei edzés tervet, de nincs edzőruhája. Joci felajánlotta neki a biciklis nadrágját, amiben úgy érezte magát, mint egy hurka. Végül elment futni, remélve, hogy nem fut össze senkivel az erdőben.

Szonja terhes!


szerző:
2018.01.05. 14:37
Szonja terhes!

Szonja örömmel jelentette be Jocinak, hogy terhes, Joci mosolya azonban nem volt őszinte...

Könnyes boldogság, dupla öröm: Joci apa lett!

Joci a kórházból rögtön értesítette a srácokat, akik nagyon izgultak az ikrek születése miatt. Amíg Joci a szülőszobán segített Szonjának, Bálint elmesélte Dávidnak, hogy Zsófi és Péter összejöttek, Dávid pedig elmondta, hogy a gyerekek miatt megpróbálják újra Tamarával. Ekkor rohant ki Joci, és kürtölte világgá az örömhírt, hogy apa lett!

Szonja máris lecserélte Jocit?

Szonja elengedi magát egy este erejéig, mivel Joci vigyáz a gyerekekre. A görbe estének aztán annyira jó vége lesz, hogy fel is visz magához valakit - igen ám, de otthon van Joci is...

Nézd vissza az évadnyitó legjobb pillanatait!

Január 4-én elstartolt a Válótársak 3. évada - lássuk hogyan!

Válótársak: ma este elstartol a várva várt 3. évad!

Ma estétől újra Válótársak között lehetünk, végre új kalandokkal tér vissza a három válófélben lévő pár! A harmadik évadban sok nyitott kérdés vár megválaszolásra: vajon sikerül e Dávidnak és Tamarának az újrakezdés?

Joci még sosem csinált ilyet...

Az első együttlét nem mindig sül el úgy, ahogy azt vártuk, főleg, ha mind a két fél izgul a javából…

Joci egy varázsló az ágyban!

Jociról legendákat mesélnek a nők, ami Bálint és Dávid érdeklődését is felkelti. Mi lehet Joci titka?

Elindult a Válótársak 3. évada!

Csütörtök este volt látható a Válótársak új évadának első része!

Exkluzív jelenet a Válótársak 3. évadából!

Január 4-én a Barátok közt után visszatérnek a Válótársak! Az RTL Klub nagysikerű sorozatának vadonatúj, harmadik évadában elszabadulnak az érzelmek, és lesz, aki a bűn útjára lép!

Joci teljesen ledöbbent!


szerző:
2018.01.03. 00:00
Joci teljesen ledöbbent!

Na de mitől? Szonja bejelentésétől!

Jocinak új hódolója akadt


szerző:
2018.01.02. 15:33
Jocinak új hódolója akadt

A srácok egy barkácsáruházban vásároltak, amikor egy szépségnek megakadt a szeme Jocin!

Jocira rányitott az anyukája, miközben...

...egy kis minőségi időt töltött magával, és az internettel. Az vesse rá az első követ...!

Ebből baj lesz!


szerző:
2018.01.02. 15:09
Ebből baj lesz!

Valaki obszcén szöveget festett a srácok háza elé - de vajon ki? 

Jociról őrületes dolog derül ki!

Dávid rájön, hogy valami nem stimmel Jocival...

Ez lenne Joci titka az ágyban?

Joci bizonyítottan tud valami extrát az ágyban, amitől minden nő elalél... ez lenne a titok?

Bálint csajozási tanácsai


szerző:
2018.01.02. 14:48
Bálint csajozási tanácsai

„Minden jó csajnak van egy csúnyácska barátnője, hogy meglegyen a kontraszt.” - Bálint megmondja a tutit a többieknek, Joci viszont másképp értelmezi a hallottakat...

 A zavarodott Szonja pontot tesz Joci és Leonóra kapcsolatának végére

Szonja egészen Leonóra lakásáig követi Jocit. Amikor Leonóra és a kisfia kettesben maradtak, Szonja csengetett, hogy elmondja az ügyvédnőnek: miután a gyerekek megszületnek, Joci és ő egy család lesznek. Leonórában ekkor tudatosul, hogy a férfi még mindig nem tudja elengedni Szonját.

„Olyan nagy ez az erdő, elférünk benne négyen!”

Joci, Bálint és Dávid megmászták a hegyet, Péter pedig ott várta őket a domb tetején. Bálint sokkot kapott, és nem akart hinni a szemének: nem értette, mit keres ott az öccse. A dühös férfi elindult haza, Dávid azonban meggyőzte őt arról, hogy nem haragudhat rá egész életében, ezért Bálint is ott maradt a fiús kempingezésen.

Leonóra Szonjának:

Leonóra meglátogatta Szonját, azonban a terhes lány nem akarta meghallgatni az ügyvédnőt. A két nő aztán egymásnak esett, Joci pedig végighallgatta, ahogy Leonóra beolvas Szonjának, ezért szakított barátnőjével. A vita után Joci Szonjánál aludt, azonban tisztázta a helyzetet: a történtek ellenére Szonja és ő nem alkotnak egy párt.

Joci Bálintnak:

Joci teljesen kiakad, mert csak egy reklámfotóról volt szó, ehelyett címlapra került... Bálint nem veszi komolyan.

Joci a sztármodell!


szerző:
2018.01.01. 10:00
Joci a sztármodell!

Bálintnak sikerült rávennie Jocit egy divatfotózásra, ami nem pont úgy sült el, ahogy tervezték...

A fiúk a strandon eresztik ki a fáradt gőzt

Joci, Dávid és Bálint kihasználja az alkalmat, és kicsit kényeztetik magukat - Bálint meg másvalakit is...

Válótársak 3. évad - Egy dolog nem változik

A történet ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért, de természetesen a szálak tovább bonyolódnak, az érzelmek pedig a pattanásig feszülnek. A kérdés már csak az: lesz-e olyan a 3. évadban, akinek sikerül rendeznie magánéletét, vagy a kanlakot újra a válótársak uralják majd?

Válótársak 3. évad - Joci


szerző:
2017.12.22. 13:00
Válótársak 3. évad - Joci

Joci szeretne mindent megadni gyermekeinek, ezért elvállal egy gyanúsan jól fizető munkát, ami miatt komoly bajba kerül. Válótársak - január 4-től minden csütörtök este a Barátok közt után az RTL Klub műsorán!

Válótársak 3. évad - Január 4-től az RTL Klubon!

A történet ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért, de természetesen a szálak tovább bonyolódnak, az érzelmek pedig a pattanásig feszülnek. A kérdés már csak az: lesz-e olyan a 3. évadban, akinek sikerül rendeznie magánéletét, vagy a kanlakot újra a válótársak uralják majd?

Ha szülinap, akkor könnyek! Így ünnepeltünk a Reggelivel!

Rengeteg édes pillanatot is átélhettünk a Reggeliben, hiszen a születésnapokat itt is finom tortákkal ünnepelték. Nemcsak a vendégek – Lengyel Tamás, Szikora Róbert vagy akár a 98 éves Báling gazda –, de a házigazdák, Anna és Mikike is a nézőkkel fújhatták el a gyertyáikat.

Január 4-én visszatérnek a Válótársak!

Az RTL Klub nagysikerű sorozatának vadonatúj, harmadik évadában elszabadulnak az érzelmek, és lesz, aki a bűn útjára lép!

Lengyel Tamás Hasi szavazataira gyúr!

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Íme az öt színész, aki versenybe száll a Comet-gömbért!

A Kincsem szívtipró főhőse mellett az RTL Klub két sorozata, a Válótársak és A mi kis falunk főszereplői, a Vígszínházban futó A Pál utcai fiúk Nemecsek Ernője és legutóbb a Konyhafőnök VIP-ben ezüstérmet szerzett Endre bá is versenyben van a Comet-gömbért.

Íme, az 5 színész, aki versenybe száll a Comet- gömbért!

A Kincsem szívtipró főhőse mellett, az RTL két sorozata, a Válótársak és a Mi kis falunk főszereplői, a Vígszínházban futó Pál utcai fiúk Nemecsek Ernője és legutóbb a Konyhafőnök VIP-ban ezüstérmet szerzett Endre bá is versenyben van a Comet-gömbért.

Mit jelent a színészek és színésznők számára a Comet jelölés?

A tavaly megújult Comet gálán már nem csak a hazai zenei élet nagyjait díjazzák. Számos új kategóriával bővült a díjátadó, és természetesen nem lesz ez másképp idén sem. A legjobb színész és színésznő kategória jelöltjeit faggattuk arról, hogy mit jelent nekik a jelölés.

Lengyel Tamás


szerző:
2017.10.25. 12:00
Lengyel Tamás

Születési név: Lengyel Tamás
Becenév: Tomi
Születési idő: 1977. szeptember 07.
Születési hely: Budapest, Magyarország
Csillagjegy: szűz
Foglalkozás: Jászai Mari-díjas színész
Társulat: Vígszínház
Legutóbbi alakításai: A mi kis falunk, Jóembert keresünk, Válótársak, Aranyélet, Víkend, Makrancos Kata, Jóembert keresünk, A revizor, A Mester és Margarita, Földrengés Londonban, Bűn és bűnhődés

Világhírű darab a Játékszínben!

Magyarországon először október 14-én mutatják be a 39 lépcsőfok című Hitchcock-filmadaptációt. A négyszereplős darabban először játszik együtt Lengyel Tamás és Nagy Sándor, a további szerepekben pedig Lévay Viktória és Szirtes Balázs tűnnek majd fel.

Három dolog, amit biztos nem tudtál a Válótársak színészeiről!

Május óta forog a harmadik évad, melyről egyre több titok lát napvilágot. Most azonban a színészeket vettük górcső alá és róluk árultunk el néhány meglepő tényt!

 Hatalmas szülinapi meglepetés érte a Válótársak színészét!

Lengyel Tomi ma ünnepli születésnapját, így Anna és Tibi készült egy kis aprósággal. Ám előtte néhány titok is kiderült a várva várt sorozat harmadik évadáról!

Lengyel Tamás nyáron sem pihen

Lengyel Tamás számára a nyár a színházi előadások mellett az RTL-es sorozatok forgatásáról is szól. Jelenleg A mi kis falunk című sorozat olvasópróbái zajlanak, a Válótársakat pedig már javában forgatják. Utóbbi elég jó hangulatban történik, erről Tamás Facebook posztjából is meggyőződhetünk, amiből kiderül, hogy Stohl András és Scherer Péter mindig kapható egy kis mókázásra.

Exkluzív! Újabb színésszel bővül a Válótársak csapata?

A sorozat egyik színésznője, Balsai Móni megosztott egy fotót közösségi oldalán, ahol már látható az új szereplő, nem is akárhogyan! Te vajon kitalálod ki van a képen?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való