KERESÉS search-close

Lehoczky György

31 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lehoczky György"

Miért félnek a férfiak az okos nőktől?

Egy friss tanulmány szerint a férfiak legtöbbje most is retteg az okos nőktől, mert kevésbé érzi magát férfinak mellettük. Bár a XXI. században ez már furcsának tűnhet, hiszen az élet minden területén találkozhatunk sikeres, okos nőkkel, de úgy tűnik a pasik számára még mindig inkább taszító, mint vonzó, ha egy nőnek megvan a magához való esze. Igaz ez?? Megkérdeztük Lehoczky Györgyöt,  Müller Attilát és Dombovári Vandát.
 

Mire vágyik egy férfi a párkapcsolatban?

Mire vágyik egy férfi a párkapcsolatban? A nagy kérdés, amit bizony nem egyszerű megfejteni. Pláne, ha mást gondol erről a nő és mást igényel a pasi. Sztárvendégeinkkel próbálunk meg rájönni arra, mire is van szükségük a férfiaknak

Bakancslista


szerző:
2015.08.10. 10:00
Bakancslista

Nyertes Zsuzsa, Lehoczky Gyuri és Szabó Dávid elárulták, hogy milyen kimondott vagy kimondatlan vágyai vannak, azaz mik szerepelnek azon a bizonyos bakancslistán. Hevesi Krisztát arról kérdeztük, hogy miről árulkodnak alváspózaink, és azt is megtudhattuk, hogy mit tegyünk, ha válogatós a gyerekünk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Sztárok bakancslistái

Már gyerekkorunkban is vannak álmaink, amelyeket meg szeretnénk valósítani és ahogy növünk, annál több célunk lesz. Ezeknek a céloknak az összegyűjtésére született meg a bakancslista. Hogy milyen kimondott vagy kimondatlan vágyai vannak sztárjainknak, azt ők mesélték el nekünk.

Veszélyesek az ellenkező nemű barátok?

Sokan vannak, akik nem hisznek a férfi nő közötti barátságban, míg mások arra esküdnek, hogy jobban is működik, mint egy azonos nemű baráttal. Odettel, Dombóvári Vandával és Lehoczky Gyurival beszélgetünk.

Kimentették Tóásó Elődöt

Holnap a Bolíviából kimentett Tóásó Előd kapcsán beszélgetünk a mentést szervező Baptista Szeretetszolgálat képviselőjével, majd Horányi Julit, Borbény Ricsit és Lehoczky Gyurit pedig arról faggatjuk, hogy mik a tipikus randibakik, amiket nem árt elkerülni, később pedig azt is megtudhatjuk, hogy a tavaszi nagytakarítás során mire ügyeljünk, hogy ne ártson a sok vegyszer.

Mitől vonzó a nő?


szerző:
2015.01.12. 10:00
Mitől vonzó a nő?

Választ kaptunk az örök kérdésre, és még sok más téma is szóba került a hétfői 8:08-ban. Frontérzékenység, gyereknevelés, és az igazi forró csoki. S hogy mik voltak még, tovább olvasva kiderül!

Mitől szexi egy nő?


szerző:
2015.01.12. 08:55
Mitől szexi egy nő?

Csordás Ákos, Lehoczky Gyuri és Gyurcsík Tibi árulta el, hogy mi az ő gyengéjük, ha a gyengébbik nemről van szó!

Pasik a tűsarkak vonzásában

Nincs szebb egy magassarkú cipő látványánál, legalábbis a férfiak többsége szerint. Egyesek szexinek, mások a nőiesség egyik rejtélyének tartják, míg vannak, akik a bujasággal párosítják. Mit szeretnek a férfiak a tűsarkakban?

Reflektor 14-05-26


szerző:
2014.05.27. 00:40
Reflektor 14-05-26

Reflektor: SZEL: Idén először női versenyző győzött! Rezes Judit vehette át a Szombat Esti Láz trófeáját táncpartnere, Lehoczky György oldalán. Csonka Bandit a Reflektor stábja ébresztette!

A Döntő dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

A Hetedik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Csökkent Rezesék szavazótábora

Múlt héten a szavazatok 36%-át gyűjtötték be, a szokatlan keringőjükre viszont csak a netezők 30%-a voksolt.

Az Ötödik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Rezes Judit elszívta a többiek szavazatait

Képtelenség letaszítani a trónról őket Lehoczky Gyurival, így csak arra tudunk gondolni, hogy vámpírok módjára szívják el a szavazatokat a többi versenyzőtől.

A Negyedik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Legyőzhetetlen Rezes Judit és Lehocky György párosa!

Úgy tűnik a netezők megingathatatlanok: nincs jobb táncos pár a Szombat Esti Lázban Rezes Juditnál és Lehoczky Györgynél.

A Második Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Döntöttek a netezők: Rezesék voltak a legjobbak!

Lezárult az első igazi megmérettetés a Szombat Esti Láz oldalán, és úgy tűnik egyelőre nagy az egyetértés az internetezők és a zsűri között.

Szinetárék nyerték a szimpátiaszavazást!

Sokszor halljuk, hogy egy szavazás során minden voks nagyon sokat számít, s ez most ismét bibozonyosodott. Hatalmas hajrágyőzelmet láthattunk!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való