KERESÉS search-close

Las Vegas-i vérengzés

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Las Vegas-i vérengzés"

Perek a tömeggyilkosság miatt

Perek indulnak a Las Vegas-i tömeggyilkosság miatt. Egy az október elsejei lövöldözésben életveszélyesen megsérült nő beperli a hotelt, ahonnan a nyugdíjas milliomos a koncertet hallgató tömegbe lőtt. Szintén perli a zenei fesztivál szervezőit, akik szerinte nem biztosítottak menekülési útvonalakat.

Barátnőjének fogalma sem volt arról, hogy mire készül a lövöldöző

Marilou Danley közleményt adott ki, amelyben azt írta, kedves, figyelmes, csendes emberként ismerte meg a férfit, akivel nyugodt jövőt képzelt el. A rendőrség szerint a nyugdíjas tömeggyilkos - aki vasárnap este 58 embert ölt meg, majd saját magával is végzett - eredetileg nem akart öngyilkos lenni, menekülési terve is volt.

Még nincs magyarázat a tettére

Az Egyesült Államokba utazott a Fülöp-szigetekről a Las Vegas-i tömeggyilkos barátnője. A hatóságok azt remélik, ha kihallgatják, kiderül: miért lőtt rá egy countrykoncert közönségére szállodai szobájának ablakából a nyugdíjas Stephen Paddock.

Fegyvertartási szigorítást hozhat a Vegas-i mészárlás

Miközben Amerika gyászban a Las Vegas-i ámokfutóról egyre több minden derül ki. A 64 éves férfi megszállott szerencsejátékos volt, 1 millió dollár értékben voltak ingatlanjai 3 államban. A mészárlást mérnöki precizitással tervezte meg. Bekamerázta a hotel folyosóját, és a szobát. 23 fegyver volt nála, amelyeket ő maga alakított át sorozatlövőre.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Ilyen volt a Las Vegas-i tragédia másnapja

Már ötvenkilenc halálos áldozata, és ötszázhuszonhét sebesültje van a Las Vegas-i lövöldözésnek. A helyi idő szerint vasárnap éjjel elkövetett mészárlás volt minden idők legtöbb életet követelő ámokfutása az Egyesült Államokban.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Egymásért aggódtak a magyarok

Egymást hívogatták a Las Vegasban élő magyarok, hogy mindenki jól van-e - ezt mesélte az RTL Híradónak egy ott élő magyar nő. Szerinte senki sem számított arra, hogy épp a város egyik legbiztonságosabb részén következhet be egy hasonló támadás. Szijjártó Péter külügyminiszter szerint magyar áldozatokról vagy sérültekről egyelőre nem tudni. Ez az Egyesült Államok történetének legtöbb halálos áldozatot követelő lövöldözése.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való