KERESÉS search-close

Las Vegas

43 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Las Vegas"

Egy város, ami nem alszik: így élnek Las Vegasban a magyarok

Egy város, ami nem alszik, ahol a fények soha nem hunynak ki. Mindenki jókedvű és vidám, mert szórakozni, pénzt költeni érkezik ide. A vibráló hangulat pedig magával ragadó. Olyannyira, hogy számos turista később itt telepszik le, ahogy tette annak idején több magyar is...

Csúcs-forma! - bemutatjuk a fitnesz-bikinimodellt

Salamon Diát egyedüli magyarként hívták meg Las Vegasba, a Mr. Olympia színpadára fitnesz-bikinimodell kategóriában. Vagyis a korában világbajnoki címet szerzett lány most a profik világában tör a csúcsra!

A villámesküvők vegasi fotósa

Kovács Violetta villámesküvőkön fényképez évek óta Las Vegasban. Egy olyan kápolna fotósa a magyar anyuka, ahol a szerelmespárok néhány perc alatt házaspárokká lehetnek. Vannak, akik még ahhoz is lusták, hogy kiszálljanak az autójukból, amíg kimondják az igent.

Tömegmészárlás: magyar orvos és túlélők emlékeznek a Las Vegas-i tragédiára

Amerika történetének második legnagyobb támadása volt, amikor tavaly egy férfi a hotelszobája ablakából 23 darab különböző fegyverrel lőtt bele a több ezres tömegbe. 58 embert ölt meg. A tragédia után egy évvel a Fókusz Plusz riportere Las Vegasban járt, ahol túlélők szívszorongatóan emlékeztek vissza a borzalmas éjszakára. 

LAS VEGAS-I TÖMEGMÉSZÁRLÁS: „Az biztos, hogy mindenki erre fog emlékezni!”

Szó szerint lemészárolták az embereket! – így emlékezett vissza egy Las- Vegas-i magyar az egy évvel ezelőtti tömegmészárlásra.

LAS VEGAS-I TÖMEGMÉSZÁRLÁS: „Olyan volt, mint egy hadiállapot!”

Dr. Varsányi Gábor, egy évvel ezelőtt pont a Las Vegas-i tömegmészárláskor volt ügyeletes orvos. Az aneszteziológus arról a sokkról is mesélt a Fókusz Plusz stábjának, amikor egyszerre több száz sebesült érkezett a kórházba.

Erőszakkal vádolják Cristiano Ronaldót

A Las Vegas-i rendőrség elismerte, hogy újranyitották Cristiano Ronaldo kilenc évvel ezelőtti ügyét, amiben a focistát nemi erőszakkal vádolják. A hétvégén a Spiegel című lap írt arról, hogy a sztárfocistát egy amerikai nő vádolta meg.

Csekka majdnem férjhez ment Las Vegasban?

A Mozipercek közben Csekkának beugrott, hogy egy izgalmas sztorit még elfelejtett elmesélni: mindenkit lesokkolt vele, hogy hiába nem annyira házasságpárti, Amerikában csak az időhiány miatt nem mondta ki a boldogító igent.

Fodor Zsóka visszatérhet a Barátok köztbe?

Fodor Zsóka az egyik amerikai légitársaság arca lett, ezért hamarosan Las Vegas-ba és Los Angeles-be utazik. Ám mielőtt repülőre szállna, megkérdeztük tőle, hogy tényleg visszatér-e a Barátok köztbe Magdi anyusként? Zsóka tiszta vizet öntött a pohárba!

Kiss Ramóna csaknem Las Vegasban házasodott

Kis híján összeházasodott Kiss Ramóna és Lékai Máté Las Vegasban - vallotta be a Reggeli adásában Papp Gergővel beszélgetve a műsorvezető.  

 

Perek a tömeggyilkosság miatt

Perek indulnak a Las Vegas-i tömeggyilkosság miatt. Egy az október elsejei lövöldözésben életveszélyesen megsérült nő beperli a hotelt, ahonnan a nyugdíjas milliomos a koncertet hallgató tömegbe lőtt. Szintén perli a zenei fesztivál szervezőit, akik szerinte nem biztosítottak menekülési útvonalakat.

Miley Cyrus neked is könnyeket fog csalni a szemedbe!

Az énekesnő Jimmy Fallon show-jában olyat tett, amire rég volt példa.

Fegyvertartási szigorítást hozhat a Vegas-i mészárlás

Miközben Amerika gyászban a Las Vegas-i ámokfutóról egyre több minden derül ki. A 64 éves férfi megszállott szerencsejátékos volt, 1 millió dollár értékben voltak ingatlanjai 3 államban. A mészárlást mérnöki precizitással tervezte meg. Bekamerázta a hotel folyosóját, és a szobát. 23 fegyver volt nála, amelyeket ő maga alakított át sorozatlövőre.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Újabb, megrázó felvételek Vegasból

Magányos farkas volt a Las Vegas-i tömeggyilkos. Ezt mondta a rendőrség a 64 éves férfiról, aki 59 embert megölt és több mint ötszázat megsebesített, amikor egy zenei fesztivál résztvevői közé lőtt vasárnap este, mielőtt magával is végzett. A rendőrség még mindig nem tudja, miért hajtotta végre az Egyesült Államok történetének legvéresebb tömeggyilkosságát, amelyről újabb megrázó videó felvételek kerültek napvilágra.

Fókusz 2017-10-03


szerző:
2017.10.03. 17:20
A TRAGÉDIA HELYSZÍNE: lövöldözés és gyász

Az internetre posztolt felvételeken pánikhangulat, menekülő és kiabáló emberek, rémisztő tömegjelenetek. Las Vegas a lövöldözés alatt és után. Mentők, rendőrök és a gyász képei!

Egymásért aggódtak a magyarok

Egymást hívogatták a Las Vegasban élő magyarok, hogy mindenki jól van-e - ezt mesélte az RTL Híradónak egy ott élő magyar nő. Szerinte senki sem számított arra, hogy épp a város egyik legbiztonságosabb részén következhet be egy hasonló támadás. Szijjártó Péter külügyminiszter szerint magyar áldozatokról vagy sérültekről egyelőre nem tudni. Ez az Egyesült Államok történetének legtöbb halálos áldozatot követelő lövöldözése.

Véres tömegmészárlás Las Vegasban

Legalább 58-an meghaltak, és több mint 500-an megsérültek, amikor egy fegyveres egy hotel 32. emeletéről tüzet nyitott Las Vegasban egy countryfesztivál résztvevőire. A támadó végül magával is végzett.  Donald Trump elnök részvétét fejezte ki az áldozatoknak, és bejelentette, hogy szerdán Las Vegasba utazik. Az Iszlám Állam közben magára vállalta a merényletet, de az amerikai hatóságok még nem erősítették meg, hogy a tömeggyilkosnak tényleg köze van a terrorszervezethez.

Tömegtragédia: pánik és gyász Las Vegasban

Legalább 58 ember meghalt és több mint ötszázan megsebesültek abban a lövöldözésben, amely hétfőn hajnalban történt Las Vegasban. A lövöldözés és a pánik hangjai jól hallatszanak a közösségi médiumokba feltöltött felvételeken.

LAS VEGAS: tömeges halál


szerző:
2017.10.02. 14:34
LAS VEGAS: tömeges halál

A las vegasi tömegtragédiáról többen is posztoltak felvételeket a közösségi médiában. A helyszínen, egy sátorban volt az a férfi, aki a felvételeket készítette. Itt is jól hallatszanak a sorozatlövések, az emberek futnak vagy a földre fekszenek a pánikhangulatban.

LÖVÖLDÖZÉS: így szakadt félbe a koncert

A színpadon még javában zajlott a koncert Las Vegasban, éppen a country zenész Jason Aldean játszott, mikor a gyilkos tüzet nyitott egy toronyház 32. emeletén. A zene félbeszakad, és elsötétülnek a színpadi fények. Sikolyok és kiáltások hallatszottak...

Vásáry André Las Vegasban járt


szerző:
2017.08.14. 07:53
Vásáry André Las Vegasban járt

Az énekes Annának és Mikinek mesélt utazásáról és aktuális munkásságáról. Illetve azt is elárulta, hogy hogyan tudja megőrizni és védeni különleges hangi adottságát.

Valóra vált Iszak Eszti álma!


szerző:
2017.01.19. 10:30
Valóra vált Iszak Eszti álma!

A gyönyörű műsorvezető Amerikába utazott, hogy ellátogasson azokra a helyekre, melyekről eddig csak álmodni mert.

Elvis is áldását adta!


szerző:
2016.10.11. 17:25
Elvis is áldását adta!

Las Vegasban kötötte össze életét szerelmével Shia Labeuf tegnap. Azt korábban is tudtuk Labeufről, hogy nem mindennapi figura, ezért nem meglepő, hogy ezt a módot választotta házasságkötésre szerelmével, Mia Gothtal. A nevadai városban sokkal egyszerűbben és gyorsabban lehet hivatalosan összeházasodni, mint bárhol máshol és a szertatáshoz extrákat is lehet kérni némi felárért.

Magyarok, akiknek sikerült a lehetetlen!

Amerika, az álmok országa. Ott valóban minden megtörténhet, főleg ha az embernek van akaratereje, kitartása és némi szerencséje. A Fókusz felkutatta azt a két fiatalembert, akik a forró sivatagi kánikulában virágzó, csillogó kaszinóvárosban, Las Vegas-ban alapozták meg az életüket. Két évvel ezelőtt belepillanthattunk két mesébe illő történetbe.

Regina lett a világ egyik legszebb nője

Két éve derült ki, hogy hazánk lányai közül van egy, Bordi Regina, aki a Las Vegas-i versenyen kalocsai öltözékben bombasztikus siker aratott. Regina kirobbanó formában adott interjút akkor, és elmondta, miért fontos neki ez a hagyományőrző minta.

Háztartási csúcstechnológia


szerző:
2016.01.08. 18:25
Háztartási csúcstechnológia

Sofőr nélkül közlekedő önvezető autók, önmagukat töltő telefonok, futurisztikus drónok - ezekről híres a szerdán megnyílt Fogyasztói Elektronikai Kiállítás és Vásár Las Vegasban. A jövő felé mutató termékek mellett azonban sok, bárki számára elérhető és a mindennapi életet megkönnyítő háztartási újítást is bemutatnak.

SZUPERKOCSI: Ilyen lesz a jövő verdája

Bemutatták a jövő villanyautóját Las Vegasban. Nem egy apró darab. A gyártó nem közölte a tanulmány-autó árát, de azt igen, hogy fontos szempont számukra, hogy könnyen értékesíthető legyen a kocsi. A Las Vegas-i elektronika kiállításon bemutatott csoda-autót amúgy egy kínai milliárdos által alapított, amerikai székhelyű cég készíti, és ígérete szerint két éven belül megkezdődik a jelenleg még egyszemélyes szuperkocsi gyártása. Állítólag arab csúcsgazdagok már jelezték, hogy vennének belőle.

Ámokfutó hajtott a tömegbe


szerző:
2015.12.21. 18:32
Ámokfutó hajtott a tömegbe

Szándékosan hajtott egy ámokfutó a járókelők közé Las Vegas központjában vasárnap este. Egy embert gázolt halálra, több mint harmincan megsérültek, köztük gyerekek is. Az ámokfutó sofőr, egy fiatal nő többször is felhajtott a járdára a menekülő gyalogosok közé, hogy minél több embert üssön el. Ezután elszaladt, de a rendőrök elfogták.

Kigyulladt egy ötcsillagos vegasi hotel

A 14. emeletén volt a tűz, ahol a kültéri medence körüli műpálmafák gyorsan lángra kaptak. Hamar sűrű fekete füst borította be a környéket. A hotel több emeletét is ki kellett üríteni, két embert füstmérgezéssel szállítottak kórházba.

Fókusz 14-08-27


szerző:
2014.08.27. 19:30
Fókusz 14-08-27

Fókusz: Dagad a botrány - Nyíltan csalónak nevezi a Bajor Imrét is gyógyító férfit a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének elnöke. Magyarok Las Vegasban - Exkluzív interjú a nevadai kaszinóparadicsomból, ahol magyar fiatalok valósították meg álmaikat. A jedi visszatér - Németh Kristóf két év után újra a Barátok köztben. De miért járt bottal? Exkluzív felvételek a fiús vakációról.

Fókusz 14-08-01


szerző:
2014.08.01. 19:30
Fókusz 14-08-01

Háborús övezetben - Megrendítő helyszíni beszámóló a gázai övezet határáról. Magyarok, akik a harcok árnyékában élnek. Magyar csoda - Egy szőke bombázó lett a világ legszebb lánya. 120 indulóból Niki lett a királynő Las Vegasban. Túlélők - Egy magyar férfi, aki rajta lett volna a maláj gépen, de lemondta az utazást. Tragikus balesetek, és szerencsés túlélők. Vissza a középkorba? - Megtiltotta a nőknek a nyilvános nevetést a török miniszter elnök helyettes. Mit szólnak ehhez az itt élő törökök, és a kint élő magyarok?

Fókusz 14-06-30


szerző:
2014.06.30. 19:30
Fókusz 14-06-30

Fókusz: Mi történt pontosan? - Megszólal Szaxi Maxi élettársa, aki ott volt, amikor a zenész rosszul lett. Miért háborúskodik a család? Fenyegetések árnyékában - Megverték az asszonyt, aki feljelentette a bordélyházat. Azt mondja, ma is hívogatják. A legszebbek között - Reginát Zimány Linda utódaként emlegették Las Vegasban. Filmes producer is megkereste.

Reflektor 14-06-06


szerző:
2014.06.07. 00:55
Reflektor 14-06-06

Reflektor: Las Vegasba készül az Attraction. Kristófot csúfolták a véznasága miatt.

Az Attraction Las Vegas felé kacsingat

A világhírű magyar tánccsoport, az Attraction, amely épp egy évvel ezelőtt nyerte meg a Britain’s Got Talent című tehetségkutatót, nemrég tért vissza Londonból, ahol újra nézők milliói előtt lépett fel.

Mikor megy az Attraction Las Vegasba?

Amióta az Attraction megnyerte az egyik legnagyobb brit tehetségkutató versenyt, azóta nincs számukra megállás. Olyan helyekről kapnak felkéréseket, mint Kína, Ausztrália és Las Vegas. A nagyszabású Las Vegas-i show jövőre veszi majd kezdetét, a csapatnak így bővülnie kell: új, tehetséges táncosokat keresnek.

Rém sötét vidék


szerző:
2012.07.25. 00:00
Tragikus balesettel ért véget a verseny

Szörnyű baleset az Indycar Las Vegas-i futamán. 15 autó rohant egymásba. 7 versenyző sérült meg, egyikük a kórházban meghalt.

Amerikában brillíroztak magyar származású focisták

A San José Magyars nyerte meg az idei Las Vegas-i Árpád Kupát.

Te vagy az életem 10-10-25

85. rész Quiquétől ellopják a nyerő kupakot, így nem tud elmenni Las Vegasba. Nieves pénzt követel Constanzától az utazásra, a nő odaadja neki az esküvőre szánt tízezer dollárt. Martinnak azt hazudja, hogy elrabolták tőle a pénzt. Turca kihallgatja Nievest, és beszámol az ügyről Monitának, aki visszaviszi Martinnak a pénzt.

Te vagy az életem 10-10-21

Te vagy az életem, 83. rész - Quique és Martin megmentik Esperanzát. Complici bíró megtudja, hogy José dolgozik. Martin házába siet, ahol találkozik Constanzával. Kiderül, hogy régi jó ismerősök, ezért beleegyezik, hogy ha 15 napon belül összeházasodnak, nem veszi el Martintól a gyerekeket. Quique jegyet nyer a foci VB-re. Nieves tanácsára eladja a jegyet, hogy az árából Monitával Las Vegasba utazhassanak. Esperanza azonban visszautasítja az ajánlatot.

Fókusz 10-09-13


szerző:
2010.09.13. 20:40
Fókusz 10-09-13

Fókusz: Leleplező felvételek az X-Faktor felfedezettjéről. Az első Való Világ-válogatás különceit mustráltuk. Babinyecz Timi páratlan kalandja Las Vegas-ban. Fapados álom luxuskivitelben. Együtt a pályán Temesvári és Szávay.

Timi páratlan kalandja Las Vegas-ban

Babinyecz Tímea Las Vegas-i élményeiről mesél, és kiderül mennyire féltékeny párja a szépségkirálynőre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való