KERESÉS search-close

Lara

39 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lara"

Brigi fájó szívvel ugyan, de visszaadta Lara barátság karkötőjét

Brigi és Lara nagyon jó barátnők, de Brigi úgy érzi, az utóbbi időben kicsit eltávolodtak egymástól. A lány most azért jött az Anikó Show-ba, hogy rendezze közölje Larával: nem szeretné, ha a kollégiumban szobatársak lennének. 

Egyre szebb a Szulejmán sztárjának kislánya! – FOTÓK!

Meryem Uzerli babája, Lara februárban töltötte be harmadik életévét. A kis hercegnő egyre jobban hasonlít édesanyjára, amit a közös fotók is igencsak alátámasztanak. Mutatjuk!

Lara: „Olyan élmény volt, amit nem lehet elmondani, ezt át kell élni”

Lara először a kedvenc produkcióiról és az énekórákon tanultakról mesélt egy kicsit, utána pedig a csapatára és a győzelmükre terelődött a szó. Nehéz volt elhinnie, hogy tényleg ők lettek a győztesek.

A Kicsi Óriások énekesei: Drag Me Down (One Direction)

Az eredményhirdetés előtt az énekesek még utoljára együtt énekeltek egyet, hogy a One Direction dallal mindenkinek könnyeket csaljanak a szemébe.

Lara: Empire State Of Mind (Alicia Keys)

A szorgalom és az önbizalom meghozta gyümölcsét: a zsűri szerint Lara végre megtanulta, hogy kontrollálja az óriási hangot, ami a torkában van, ezzel pedig mindenkit lenyűgözött.

Lara: „Megtanultam magamban bízni”

Lara az egyik legszorgalmasabb tehetség a Kicsi Óriásokban, rengeteget dolgozott a produkcióiért. Hogy milyen érzés volt a műsor részesének lennie? Erről mesélt!

A Fenegyerekek már a győzelem előtt felszabadultságukban is dalra fakadtak!

Mielőtt még kiderült volna, hogy egy ponttal megverik a Lázadókat, a csapat értékelte a saját produkcióikat, és természetesen a közös fogadásukról is meséltek egy kicsit. Ricsi dalra fakadt, Lara pedig megmutatta: ő is jól táncol ám!

Oláh Gergő a könnyeivel küszködve mesélt a Fenegyerekek győzelméről

A kapitány nagyon meghatódott, hogy az ő csapata nyert a döntőben, végtelenül büszke volt a gyerekeire. Ráadásul rengeteg emlék előtört belőle az X-Faktoros időszakából.

Lara & Petra: Párbaj!


szerző:
2016.10.09. 20:43
Lara & Petra: Párbaj!

A csapatok énekesei egy-egy Adele dalt énekeltek el a harmadik fordulóban, a párbajuk során. Először Petrától hallhattuk a Someone Like You-t, majd utána Lara érkezett a Set Fire To The Rain-nel.

Fenegyerekek: Fekete-fehér (Roma Soul)

Miután Oláh Gergő és csapata, Ricsi, Dorina, Lara és Viki is közösen léptek a színpadra, az egész stúdió állva tapsolt nekik. Geszti Péter pedig büszkén nézte egykori mentoráltját.

Így jutottak el a döntőig a Fenegyerekek!

Rengeteg kihívás, felkészülés, próba és megannyi produkció van már a hátuk mögött. Nézzük meg a Fenegyerekek legszebb pillanatait!

Lara & Kamilka: Hello (Katona Klári)

A Fenegyerekek énekese a tanárával, Kiss Kamilkával lépett a színpadra. A produkció megosztotta a zsűrit, hiszen volt, aki 10 pontot adott, másnak azonban picit hiányzott a varázslat a duettjükből.

A Fenegyerekek igazán eltökélten készültek a csapat döntőre

Ricsi és Dorina, valamint Lara is ugrálva fogadták, hogy a tanáraikkal léphetnek a színpadra, Viki pedig odáig volt, hogy újra táncolhat majd a zsűri előtt.

Íme, a Fenegyerekek legemlékezetesebb pillanatai!

A csapatdöntő kapujában állunk, hiszen vasárnap eldől, hogy a Fenegyerekek vagy a Lázadók nyerik meg a versenyt. Összegyűjtöttük Oláh Gergőék legszebb, legcukibb és legemlékezetesebb pillanatait.

Gyuszi azt hiszi Barbi is szereti őt

Barbi megpróbálja összehozni Gyuszit egy hasonló korú lánnyal, a fodrászüzlet egyik vendégével. A dolog azonban fordítva sül el…

Lara már régóta arra vágyott, hogy Gergővel énekelhessen

Vajon milyen érzés a csapatkapitányával együtt énekelni egy ifjú tehetségnek? És milyen lehet felnőttként a színpadra lépni a versenyződdel? Lara és Gergő imádtak együtt énekelni, erről meséltek nekünk.

A Kicsi Óriások énekesei & Palya Bea: Két világ

Minden énekes újra a színpadra lépett, hogy Palya Beával együtt elénekelhessék az énekesnő egyik dalát, ezzel is egy újabb érzelmes pillanatot hozva a Kicsi Óriásokba.

Lara & Gergő: Just The Two Of Us (Bill Withers)

A Fenegyerekeket képviselve Lara és Gergő egy duettet adtak elő, amit ők ketten raktak össze a próbák alatt. Miközben Larának egy plusz energiát adott a csapatkapitánya, Gergő jobban izgult, mint a kis énekese.

Lara: Domino (Jessie J)


szerző:
2016.10.02. 20:00
Lara: Domino (Jessie J)

Lara nagyon örült, amikor megkapta ezt a dalt, és ez a színpadon is átjött az előadásából. A zsűri sok-sok szépet mondott neki, a kérdés már csak az volt, hogy a pozitív kritikákat pontokra is váltják-e.

Dér Heni & Lara & Petra: Single Ladies (Beyoncé)

A produkciókért kapott pontok mellé, a gyerekek extra pontokat is szerezhettek. A Kicsi Óriások énekesei sztárfellépőkkel léptek a színpadra, hogy egy-egy duettben is bizonyítsanak. Petra és Lara Dér Henivel adtak elő egy igazán csajos dalt és koreográfiát, hogy lenyűgözzék a zsűrit.

Lara: Read All About It (Emeli Sandé)

Lara is új stílust hozott a negyedik adásra, egy lassú és komoly Emeli Sandé dalt. A produkció végén még örömkönnyek is hullottak, hiszen Lara boldog volt, hogy jól teljesített. Spáh Dávid is elérzékenyült az előadástól: "Ne sírj, mert akkor én is sírok".

A Fenegyerekek az utolsó helyről az élre törnek?

A legutóbbi adás végén majdnem a Fenegyerekektől kellett elbúcsúznunk, azonban Lara a plusz pontjával megmentette őket. Gergő a felkészüléskor elbeszélgetett a gyerekekkel, hogy lelket öntsön beléjük, ezek után pedig mindenki belevetette magát a felkészülésbe, hogy a maximumot hozhassák ki magukból.

Lara: Tejút (Rúzsa Magdi)


szerző:
2016.09.10. 20:59
Lara: Tejút (Rúzsa Magdi)

Lara teljes átéléssel adta elő a legújabb dalát, amivel teljesen levette a lábáról a zsűrit. Annak ellenére, hogy mekkora energiával énekelt, egy-két hamis hang azért előfordult. Jöttek is a pontok a végén!

Premier! - Megjelent Oláh Gergő vadonatúj klipje!

Az biztos, hogy a 2012-es X-Faktor győztesének új klipje hatással lesz rád! Kattints a videóért!

Fenegyerekek: „Megyünk előre tovább, a végtelenbe és tovább!”

Oláh Gergő és tehetségei: Ricsi, Dorina, Viki és Lara óriási élményekkel távoztak a színpadról. Persze, akadt egy kis szomorkodás is, hiszen nagyon jó barátoktól kellett búcsúzniuk.

Fenegyerekek


szerző:
2016.09.03. 20:58
Fenegyerekek

Oláh Gergő csapata a Fenegyerekek nevet kapta, amelyben Dorina és Ricsi a táncosok, Lara az énekesek, Viki pedig a kis tehetségek kategóriájában mutathatja meg, hogy mire is képes.
 

A Fenegyerekek videót itt visszanézhetitek!

Lara


szerző:
2016.09.03. 20:16
Lara

Kategória: ének

 

Geszti: „Szépen énekelted az alsó szólamot, mikor ő fent szárnyalt a sajátjával”

A Gergő csapatát erősítő Lara és Máté egy közösen elénekelt dallal léptek Geszti Péter, Földes Eszter és Spáh Dávid elé. Mindketten szárnyaltak, azonban a zsűri szigorúan és őszintén vette észre az apró hibákat is.

Így zajlott Oláh Gergő énekes válogatója

Gergő sok-sok fiatal énekest meghallgatott, végül azonban csupán két tehetséget választhatott be a csapatába. Larára és Mátéra esett a választása.

Megérkezett Lara, a tigrislány


szerző:
2015.05.10. 18:55
Megérkezett Lara, a tigrislány

Szumátrai tigrislány érkezett a Nyíregyházi Állatparkba. Az 5 éves Gio már régóta társra vágyott. Most teljesült a vágya, hiszen Lara, a tigrishölgy egészen Hollandiából utazott idáig, hogy találkozhasson vele. A különösen veszélyeztetett állatokból mindössze 400 él a szabadban, Szumátra szigetén. 300 pedig különböző állatkertekben.

FLÖRT: Gio és Lara már nagyon összeköltözne

Lara, a két éves szumátrai tigrislány a Nyíregyházi Állatpark legújabb ragadozója. Legszívesebben a fal mellett fekszik. Érzi, hogy a túloldalon a hím tigris pihen. Ő Gio. A gondozók szerint már nagyon megismerkedne a tigrislánnyal, mióta megérezte a közelségét, de nem fér hozzá, csak szomorúan heverészik.

Csak csajok 10-12-06


szerző:
2010.12.06. 09:05
Csak csajok 10-12-06

Csak csajok: A hétfői Csak csajokban szakértőnkkel kiveséztük, miért lehet veszélyes a Karácsony időszaka, mit jelenthet egy gyerek számára az ajándék, mi a jó meglepetés pszichológiája és mikor válik felesleges kényeztetéssé a sok apróság vagy a túl drága ajándék. Gyerekvendégeinkkel pedig a Mikulás társaságában apró díszeket gyártottunk. Kedves és mutatós ötleteket, hogy olcsó is és szép dísz legyen a fán!

Reggeli 10-06-24


szerző:
2010.06.24. 08:16
Reggeli 10-06-24

Új őrület hódít a strandokon: a strandbirkózás. A Barátok Közt Tildájaként ismertté vált színésznő pedig visszavonul.

A kétéves Lara már megszokta új szívét

A kislány fél évig gépen élt, majd kapott egy új szívet, és már egyre jobban van.

Larára egy teljesen új élet vár

Már egy éjszakát az új szobájában töltött a szívátültetésen átesett kislány.

Csaknem egy év után hazaengedték Larát

A kislány fél évig műszívkezelést kapott, ennyi időt kellett várni a donorra.

Stabil Lara állapota


szerző:
2009.06.02. 17:49
Stabil Lara állapota

A gyermek állapota a műtét után eddig az elképzelések szerint alakul.

Új szívet kapott a kis Lara


szerző:
2009.05.31. 13:08
Új szívet kapott a kis Lara

A másfél éves kislány több mint fél éve várt szívtranszplantációra. Állapota stabil.

Vészesen fogy a kis Lara ideje


szerző:
2009.05.26. 08:34
Vészesen fogy a kis Lara ideje

A műszíves kislánynak egyre kevesebb az ereje, nem lehet tudni, meddig képes még a küzdelemre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való