KERESÉS search-close

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lali"

Lali féltékenységből égette be Kareszt

Lali reggel nagyon jó hangulatban volt, a délutánját barátaival, Joe-val és Gáborral akarta tölteni. A fiúk azonban lerázták Lalit, mivel dolgozniuk kellett. Lali nem adta fel ilyen könnyen. Később beállított a fiúkhoz a műhelybe, ahol elképedve látta, hogy Karesz szuper jól beilleszkedett a csapatba. Lali féltékeny lett Kareszre, azt hitte, át akarja venni az ő helyét. Lali ezek után az albérletben lejáratta Kareszt azzal, hogy ő maga a WC csésze mellé pisilt, de ráfogta Kareszre.

Roland a börtönben várt Sanya ágya mellett virrasztó szerelmére

Anna rájött, hogy sosem ismerte igazán Rolandot. Tamás elmondta Tamarának, hogy Teó megcsalta őt. Lali megszívatta Kareszt.

Lali ellopta Bécy kutyáját, hogy szépségversenyre nevezzen vele

Lali felfedezett egy pénzdíjas kutyaszépségverseny-hirdetést, és az az ötlete támadt, hogy a görényeit nevezi be. Miután erről a lakótársai hamar lebeszélték, a kedvező alkalmat megragadva ellopta Bécy kutyáját, Rockyt, és vele indult a versenyen. Kiderült azonban, hogy nem szépségversenyről, hanem ügyességi versenyről van szó, ahol Rocky számos kellemetlen pillanatot szerzett Lalinak. Amikor végül a tajtékzó Bécy is megjelent, hogy a kutyáját követelje, Lali előkapta a legügyesebb kutyának járó serleget, amivel azonnal levette Bécyt a lábáról. Azonban egy percre rá a győztes kutya tagbaszakadt tulajdonosa elkezdte követelni Lalin az ellopott díjat.

Tamás Teónak: „Hogy van képed megcsalni Tamarát?”

Lali ellopta Bécy kutyáját. Teót elcsábította egy vendége. Karesz eldöntötte, hogy keres magának egy rendes állást.

Lalinak meggyőződése, hogy testvére barátnője prostituált

Lali véletlenül összefut Pesten Gyurikával és meghívta őt magukhoz az albérletbe. Később Lali majdnem elájult, mikor Gyurika megjelent egy elképesztően szép nővel, akit a barátnőjeként mutatott be. Lali nagyon irigyelte Gyurika sikereit a nőknél, ugyanakkor nem fért a fejébe, hogy lehet ez. Nem sokkal később felmerült benne a gyanú, hogy Gyurika barátnője egy profi prostituált! Lali kajánul Gyurika orra alá dörgölte, mire jött (szerinte) rá.

Milán Karesznak: „Az a gyerek a tiéd, szóval hogy lesz tovább?”

Karesz felkereste Danit. Lali féltékeny lett testvére szexi párjára.

Lali meztelen szaunázása kiakasztotta a lányokat

Laurának jó hírei voltak: most egy a hosszú hétvégén keresztül használhatja az egyik ügyfele szaunáját, ahol takarít és Dalmát is meghívja. Ám Dalma nem akart semmit sem csinálni Laurával, mivel titokban beleszeretett a lányba. Dalma ezért azt állította, hogy el kell utaznia az édesanyja születésnapjára, Gyöngyösre. Amikor Laura a tervezettnél hamarabb érkezett vissza, a lakásban talált rá Dalmára, ami igencsak meglepte, mire Dalma azt hazudta neki, hogy az édesanyja beteg lett, ezért mégsem ment el meglátogatni.

Ayse Milánnak: „Ez az eljegyzés botrányos, bele lettünk kényszerítve…”

Joe osztálykirándulásra vitte Orsiékat. Milán megakarta kérni Ayse kezét. Dalma hazudott Laurának.

Kvíz! Tudd meg, te ki lennél az Éjjel-Nappal Budapest szereplői közül!

Vajon olyan kőkemény, de melegszívű vagy mint Joe, esetleg bolondos, mint Lali, vagy éppen furfangos és temperamentumos, mint Evelin? Most megtudhatod, hogy kire hasonlítasz legjobban az ÉNB szereplői közül!

Lali a szaunába zárva ünnepelte Evelin szülinapját

Evelin hatalmas partit akart szervezni a szülinapja alkalmából az albérletben, és megkérte a lakótársait, hogy ajándék helyett inkább egy kis hozzájárulást adjanak a bulira a bevásárláshoz. Abban a tudatban, hogy elég pénze van, Evelin alaposan bevásárolt, de aztán rájött, hogy Lali – bár ezt tagadta – csak egy kis aprót dobott be a közösbe, amit Evelin hatalmas szemtelenségnek tartott. Amikor Lali még tovább feszítette a húrt, Evelin bosszút esküdött, és nem sokkal később büntetésül bezárta a fiút a szaunába.

Roland képtelen kiverni a fejéből Anna csókját?

Roland megpróbálta kiverni Annát a fejéből. Teó megnyitotta a bárt. Evelin szülinapi bulit szervezett magának.

Joe könnyek közt esedezett barátai bocsánatáért

Joe hazatért vidékről. Teó megpróbált közelebb kerülni Bencéhez. Lili megtudta, milyen nemű babát vár.

Lali könnyekben tört ki az utcán

Miután visszajöttek a faluból, Lali mindenkivel összeveszett rosszkedvében. Gábor kíméletlenül Lali tudomására hozta, hogy tényleg szeretne tőle megszabadulni, mert már nem állapot, hogy folyamatosan az albérlet miatt siránkozik. Lali sokkos állapotban hagyta el Reginával Gábor lakását. A nyílt utcán könnyekben tört ki, mert nemcsak az albérletet, hanem a két legjobb barátját is elvesztette.

Bence: „Marci soha nem tudhatja meg, hogy mit tettem…”

Joe Emmával töltötte a napot. Orsi megtudta az igazat Bencéről. Lali mindenkivel összeveszett.

Joe úgy döntött, végleg hátat fordít a barátainak

Joe nem túl lelkesen, de kibékült Lalival és igazából csak annyit szeretett volna, hogy a barátai végre elhagyják a falut és békén hagyják őt. Amikor Emma segítségével Joe-nak sikerült mégis kibékülnie a falusiakkal, a férfinak nagyon jó kedve lett. Amikor elbúcsúzott a barátaitól, azok ismét megpróbálták meggyőzni, hogy hibát követ el, ha marad, mire a búcsúzás nagyon fagyosra sikerült. Joe Emmával egy igazán jó randin vett részt, de ismét dühös lett, amikor észrevette, hogy a barátai még mindig nem utaztak el.

Orsi Marci testvérével vesztette el a szüzességét

Joe randira ment Emmával. Orsi szembesítette Evelint a róla terjedő pletykával. Teó a bár megnyitását ünnepelte.

Lali ezúttal túl messzire ment Joe-nál

Joe tisztázta a barátaival, hogy ideje hazamenniük, mire Lali kétségbeesett akcióba kezdett, és egy kővel bedobta a házuk ablakát. Lali úgy tüntette fel tettét, mintha a falubeliek követték volna el. Joe-nak elborult az agya, és szembeszállt a falusiakkal, és bár a falubeliek tagadták, hogy közük lett volna a kődobáláshoz, helyeseltek arra, miszerint Joe nem kívánatos személy a faluban. Joe-t nem sok választotta el attól, hogy ismét elhagyja a falut, aztán véletlenül kiderült, hogy Lali dobta be kővel az ablakot. Joe haragja elszabadult, amint megtudta az igazat.

Lali: „Minek örüljek? Hogy Joe felbontja a régi családomat?”

Joe fenyegető üzenetet kapott. Marcit meglepetésként érte bátyja érkezése. Bori szexi meglepetéssel készült Roland szülinapjára.

Lalira rálőttek, amiért férjes asszonnyal kezdett ki

Lali továbbra is erősen kapaszkodott abba a reménysugárba, hogy rábírhatják Joe-t, térjen vissza Budapestre. Míg Lali kivárt, azzal ütötte el az időt, hogy rámozdult az egyik falusi nőre, Anettre. Joe azonban óva intette tőle Lalit, mivel Anett házas asszony. Amikor Anett végül is engedett Lali udvarlásának, férje kiakadt és megfenyegette Lalit egy sóval megtöltött vadászpuskával.

Dani: „A baba a legjobb dolog, ami az életemmel történhetett…”

Lili a fellegekben járt, miután Dani őt választotta. Ayse kiállt a kapcsolatáért családjával szemben. Lali egy férjes nővel kezdett ki a faluban.

Laliék vacsorával próbáltak bocsánatot kérni Joe-tól

Joe-t sokkolta, amikor a kiszemelt ingatlanának tulaja kijelentette, hogy nem adja el neki a telket. Eközben Regina, Gábor és Lali kétségbeesésükben kiötöltek egy tervet, hogy meggyőzzék Joe-t arról, hogy Budapesten a helye. Sikerült kibékülniük Joe-val, és rábeszélték őt egy közös bulira. Joe teljesen felengedett a partin, úgy látszott, Regina terve bejön.

Lali életveszélybe sodort egy tinédzsert

Lali, Joe falujának főtéren könnyített magán, ami miatt összebalhézott két falubelivel. Később aztán kiderült, hogy az egyikük a polgármester, a másikuk pedig, az a férfi, akitől Joe meg akarja venni az ingatlant. Joe egy kertipartival próbálta jóvá tenni a dolgot, de Lali elhatározta, hogy tönkre teszi a partit. Lali tetteinek azonban majdnem halálos következménye lett…

Joe Lalinak: „Tűnjetek el, gyűlöllek benneteket!”

Lali bajba keveredett a faluban. Roland és Bori egy sérült kisállatról gondoskodtak. Levente felfedte az igazi arcát Laurának.

Gábor hajléktalanná tenné Evelint és Laurát?

Eljött a nap, amikor végleg ki kellett üríteni az albérletet. Regina, aki Lalival együtt Gáborhoz költözött, rávette Gabit, hogy Evelint és Laurát is fogadja be. Ám az idill nem tartott sokáig, Gábor ugyanis rájött, hogy Laura el akarta zavarni a lakás ajtaja elől az ő dögös szexpartnerét. Ezen Gábor annyira kiakadt, hogy dühében kirúgta a lányokat a lakásból. Regina nem akart hinni a szemének, és inkább elmenekült a lakásból.

Eljött a kiköltözés napja

A lakóknak el kellett hagyniuk az albérletet. Anna új munkát kapott. Ayse váratlan helyről kapott segítséget.

Joe megható búcsút vett barátaitól

Joe reggel rosszul érezte magát, mivel sajnálta, hogy tegnap nem tartott a barátaival. Úgy döntött, hogy egy nappal tovább marad és kibékül az albérleti családjával. A többiek azonban még túlságosan is meg voltak bántva ahhoz, hogy hajlandóak legyenek kibékülni. Reginának végül sikerült kibékítenie a csapatot, Joe pedig nehéz szívvel búcsúzott el barátaitól.

Gábor sztriptízes lányokkal dobta fel Regi és Lali estélyét

Reginának elege volt az állandó veszekedésből az albérletben, ezért szórakoztató szabadnapot tartott Lalival. Miközben a várost járták, bementek egy hamburgereshez, ahol legnagyobb meglepetésükre Szaki volt a tulaj. Miután Gábor is megjelent, ismét összeállt a régi banda, és együtt buliztak egész este.

Joe: „Csütörtökre ennek a lakásnak üresnek kell lennie…”

Orsi megpróbálta maradásra bírni Joe-t. Anna elindult Sanyával Muronyba. Regina és Lali pihenőnapot tartottak.

Regina visszatérése észhez térítheti Joe-t?

Reggel megérkezett Lali titkosfegyvere az albérletbe. Regina volt az, aki azért tért vissza, hogy maradásra bírja Joe-t. Regi azonban meglepődött, az albérlet és Joe sem volt a régi már. A fodrászat ügyeivel is hamar képbe került, Tamarát hamar megkedvelte, Teó azonban nem tett rá túl jó benyomást. Regina újra bíztatni kezdte Joe-t, hogy küzdjön álmai asszonyáért, mert még nincs minden elveszve.

Regina visszatért, hogy maradásra bírja Joe-t!

Milán megpróbálta kivívni Ayse testvéreinek a tiszteletét. Anna lebukott Bori előtt. Megérkezett Lali titkosfegyvere, Regina.

Így ünnepeltek a szereplők az Éjjel-Nappal Budapest 5. szülinapja alkalmából!

A sorozat szereplői alkalomhoz illően ünnepelték meg a fél évtizedes kort, valamint arról is meséltek, hogy milyen volt számukra az elmúlt öt év.

5 éves az Éjjel-Nappal Budapest!

A születésnap alkalmából, Joe, Lali és Gábor, a sorozat tősgyökeres szereplői meséltek az elmúlt évekről.

Joe: „Ez a döntés egy korszak végét jelenti…”

Lali megpróbálta lebeszélni Joe-t al albérlet eladásáról. Márknak állást ajánlottak a fodrászatban. Dani bizonyíthatott tanárként.

Orsi Tamarának: „A te hibád, hogy Joe elköltözik ebből a városból!”

Lali egyszerűen képtelen volt megérteni, hogy Joe valóban el akarja hagyni az albérletet és Budapestet, ezért arra biztatta a lakótársait, hogy lépjenek közbe. Mikor Joe minden érzelmes könyörgés dacára is kitartott döntése mellett, Lali kétségbeesett eszközökhöz folyamodott. El akarta lopni Joe-tól az albérlet adásvételi szerződését, hogy így akadályozza meg az eladást. Mikor a papírok átkutatásánál kezébe akadt egy régi fénykép az ős-albérletről, hirtelen támad egy ötlete. Van valaki, aki talán le tudná beszélni Joe-t...

5 éve költöztek össze az Éjjel-Nappal Budapest szereplői!

5 éve tart az Éjjel-Nappal Budapest! A születésnapi bulin a torta és a pezsgő mellett természetesen mi is ott voltunk. A kulisszatitkok mellett pedig még azt is kiderítettük, melyik társuk életét irigylik leginkább a szereplők, és hogy a három megmaradt veterán: Lali, Gabi és Joe hogyan emlékszik vissza az elmúlt 5 évre!

 

Ezek voltak az Éjjel-Nappal Budapest elmúlt 5 évének legjobb pillanatai!

Drámai kitárulkozások, szenvedélyes szerelmek és vicces momentumok is bőven akadtak a sorozat elmúlt öt éve alatt, ezek legjavát gyűjtöttük most össze nektek!

VISSZATEKINTÉS: mindenki azon izgul, hogy ÉNB Lali izgul

5 éves lett Magyarország egyik legnépszerűbb sorozata, az Éjjel-Nappal Budapest. Már csak három szereplő van, akik a sorozat indulása óta folyamatosan a képernyőn vannak - Lali, Joe és Gábor. Őket a legemlékezetesebb részekről faggatta a Fókusz stábja.

Lali görényei megették a szexi szomszéd papagáját?

Amikor Lali Gábor lakásában maradt egyedül, barátjának kiadva magát, randit beszélt meg a szexi szomszéddal. Kati eredetileg elveszett papagáját kereste, akit aztán Lali meg is talált: a görényei kapták el. Lali a vécébe rejtette a tetemet, de az esti randin Kati lebuktatta őt, és teljesen kiakadt.

Tamás Teónak: „Bármikor kivághatlak otthonról is, és a munkádból is…”

Márk és Szofi lebuktak. Lali Gábornak adta ki magát egy randi érdekében. Anna elveszett Budapesten.

Roland visszavágott végre gyermekkori riválisának

Roland úgy döntött ideje bizonyítania. Evelin újra szembekerült Gáborral. Ayse és Milán szenvedtek egymás nélkül.

Lali a saját testvérének adta ki magát, hogy becsajozzon

Reggel megjelent az albérletben Gyurika, Lali testvére. A neten megbeszélt egy randit, és az albiban szeretett volna elkészülni. Készülődés közben azonban allergiás reakciója lett, ezért Niki bedobta az ötletet, hogy Lali menjen el a testvére helyett, úgyis annyira hasonlítanak. Laller nagy nehezen belement a dologba, ráadásul még a lány is megtetszett neki. Később mégis megjelent a meggyógyult Gyurika, és hatalmas balhét csapott, amiért Lali megcsókolta a lányt.

Danit veszélyes sérülésekkel szállították kórházba!

Tamara lerészegedett. Dani új lakást keresett. Lalinál megjelent a testvére.

Joe teljesen kikelt magából, amikor Gábor szidni kezdte Tamarát

Joe mindenáron Tamarával akart beszélni, mert nem képtelen volt elfogadni, hogy a lány visszautasította. De Gábor és Lali lebeszélték róla, hogy elhamarkodottan cselekedjen, és meglepetésből szerveztek neki egy fiús napot. Bár nagyon jól érezték magukat, estére mégis előtörtek Joe-ból az érzelmek.

Gábor: „Tamara miatt teljesen elfogom veszíteni a barátomat…”

Tamara megmutatta, mennyire megváltozott. Lali és Gábor megpróbálták elterelni Joe figyelmét a szerelmi bánatáról. Milán és Ayse lebuktak.

Evi és Laura meleg társkereső hirdetéssel álltak bosszút Gáboron

Egy veszekedés után, Gábor óriásplakátot készíttetett magáról és kitette azt a Laura munkahelyére vezető úton, hogy mindig a lány szeme előtt legyen. Laura először nagyon felhúzta magát, de Evelinnel aztán kegyetlenül visszavágtak. Átalakították a plakátot, így az most már egy társkereső hirdetés volt melegek számára, rajta Gábor telefonszámával.

Gábort meleg társkereső hirdetésekkel kezdték zaklatni

Tamara hazatért. Gábort megszívatták. Orsi kiosztotta Marcit.

Lali: „Jelentkezek önkéntesnek és gyerekeken fogok segíteni…”

Lali új szerelmet, és új munkát talált. Lili rosszul lett. Bori búcsúnapot töltött Karolával.

Lali jótékonykodással csajozott be!

Reggel Lali még mindig nagyon maga alatt volt a tegnapi kudarcai miatt. Elment a fodrászatba azzal, hogy új külsőt szeretne, de Szofiék nem vették őt komolyan. A váratlanul felbukkanó fiatal lány, Kinga is hiába tetszett meg Lalinak, elutasította a fiú közeledését azzal, hogy épp dolgozik, és nem ér rá. Lali később az utcán megint találkozott Kingával, aki adományokat gyűjtött az SOS Gyermekfalvak javára. Lali segített neki, és a nap végére szép summát gyűjtenek össze. Estére Lali és Kinga összemelegedtek, a fiú pedig a fejébe vette, hogy ő is jelentkezni fog erre a munkára.

Timi Lalinak: „Tudod, mire voltál nekem jó? Hogy ne kelljen mosogatnom...”

Lali reggel iszonyú lelkes volt: ma lesz a koncertje! A bulira azonban nem került sor, mert Georg kibukott: ő kifejezetten megtiltotta Lalinak, hogy koncertet szervezzen a klubba. Georg megszüntette az együttműködését Lalival, és Timit is nagyon letolta. Lali elindult megvigasztalni Timit, akinek azonban kutya baja sem volt, nem érdekelte a koncert. Lali teljesen maga alá került.

Mesi Lilinek: „Karesznak joga van tudni, hogy ez az Ő gyereke!”

Mesi nem tudott tovább falazni Lilinek. Karola mindenáron beszélni akart Krisztiánnal. Lali izgatott volt a közelgő koncertje miatt.

Gábor a fogadással a kocsiját is bukta!

Eljött az idő, hogy Gábor beváltsa a fogadás tétjét, vagyis pinkre kell festetnie a kocsiját, de az utolsó pillanatban mégis visszakozott. Joe és Lali azonban követték, és elkötötték a kocsiját. Gabinak ezután az átfestett autóval még el is kellett vinnie a barátait egy körre.

Tamás Márknak: „Ha még egyszer meglátlak, visszakerülsz a börtönbe”

Kiderült Lili terhessége. Teó újra találkozott Márkkal. Gábor elveszítette a fogadást.

Lali megtalálta a tökéletes lányt?

Lali reggel elhatározta, hogy nem vár addig, amíg Georg felhívja, hanem besegít neki a maga módján. Felhívja Georgot, hogy engedélyt kérjen egy koncertre a Bécy-klubban, de a vonal akadozott, Lali pedig úgy értelmezte Georg szavait, hogy rábólintott a fellépésre. Bécy pedig kénytelen volt beletörődni ebbe, ezért Tamásra bízta Lalit, akit a srác totál kicsinált a szervezési ötleteivel. Lali ráadásul teljesen beleesett az új pultoslányba, Timibe.

Lalinak újra mulatós koncertje lesz!

Lali elhatározta, hogy koncertet ad a Bécy-klubban. Lili kikészült a rá váró abortusz miatt. Eljött a twerk fogadás napja.

Hatalmas Gatsby partit tartottak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői

Az 1920-as évek amerikai hangulatát idéző partit rendeztek az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat szereplői. Karola, Bori, Evelin, Joe, Lali és a többiek szívesen öltöztek be "A nagy Gatsby" című filmet idéző ruhákba.

Lali csúnyán kihúzta a gyufát Joe-nál

Joe szomorúan állapította meg, hogy twerk ügyben nem számíthat külső segítségre. Mikor megnézte a tervezett helyszínt, Lali rábeszélte, hogy csináljon egy kis reklámvideót, amin nőkkel twerkel, és posztolja a facebookra. Joe belement, de aztán döbbenten látta, milyen hülyén néz ki a felvételen. Lalinak ráadásul esze ágában sem volt törölni a videót, ami kikészítette Joey-t.

Vajon Szofi képes lesz még visszaszerezni Tamást?

Joe reklámvideót készített Lalival. Guszti kiakadt Milánékra. Szofi meglepő helyről kapott segítséget.

Máris elbukott Bécy üzlete Georggal?

Bécy már alig várta, hogy Anitával kettesben maradjanak, de kiderült, hogy Georg és a nő csőbe húzták Bécyt. Az egész Anita-ügy csak egy teszt volt, amit Bécy elbukott. Eközben Roland Bori után járkált, aki még mindig nem akart megbocsátani neki. Este Bécy bánatában már haza indult volna, de nem tudott, mert megjelent Lali és a szálloda zenészeivel együtt egy fergeteges show-t adott elő a szállóvendégeknek.

Georg barátnője félreérthetetlen ajánlatot tett Bécy-nek

Bécy továbbra is szerette volna elcsábítani Anitát, de ebben megakadályozta őt Lali és Karola. Ráadásul még ő is lejáratta magát, amikor kikapott Georgtól egy teniszmeccsen. Eközben Roland Borit próbálta síelni tanítani, aminek nem lett jó vége. A csapat este egy kocsmában találkozott, ahol Bécy meglepő módon Lalival lelkizett. Később aztán jött a meglepő fordulat: a szállodába visszaérve Anita egy félreérthetetlen ajánlatot tett Bécynek…

Bécy kidobta a potyautas Lalit az osztrák hegyekben

Bécy nagy bejelentést tett: visszaszerezte az összes érdekeltségét, övé a villa, és az összes klub. Ezt megünneplendő, elvitte a ház lakóit Ausztriába, ahova az üzleti partnere hívta meg. Lali már korábbról tudott az útról, és potyautasként velük tartott. Mikor rájött, Bécy kitette Lalit egy pihenőnél. A szállodába érve Bécynek megtetszett egy csinos nő, és elhatározta, hogy megszerzi magának. A hegyen síelés közben megjelent Lali és majdnem lebukott Georg előtt, ezért Bécy Rolandra bízta őt, azzal a felszólítással, hogy tegye fel Lallert az első vonatra.

Bécy óriási bejelentést tett!

Szofira túl nagy nyomás helyeződött. Bécy nagy bejelentést tett. Gábor megpróbált kibékülni Joe-val.

Lali újra mulatós sztár lesz?

Lali elhatározta, hogy felkeresi Bécy-t, ám meglepetésére ott találja Georgot is, aki még két évvel ezelőtt segített neki a mulatós fellépéseivel. Lali megkörnyékezte a férfit, de Georg lepattintotta őt, ráadásul Bécyt is sikeresen kellemetlen helyzetbe hozta, amiért a két férfi kidobatta őt a bárból. Lali azonban elhatározta, hogy nem adja fel az álmát, ő akkor is mulatós sztár lesz.

Evelin Daninak: „Gyűlölöm azt a napot, amikor megismertelek…”

Evelin kiosztotta Danit. Milán megtalálta a módját, hogy közelebb lehessen Aysehoz. Lali felkereste Bécy-t.

Lali Gábornak: „Számomra megszűntél létezni…”

Lalit már napok óta foglalkoztatta, hogy Gábor esténként hova tűnik folyton el és miért csinál ebből ekkora titkot. Gabi később kapott egy titokzatos hívást, majd beszállt egy idegen férfi mellé egy autóba. Lali fantáziája annyira elszabadult, hogy a végén már azt hitte, hogy a haverjának viszonya van egy férfival. Gábor titka azonban az volt, hogy kibérelt magának egy lakást. Lalinak ez borzasztóan fájt és csúnyán összevesztek legjobb barátjával.

Lali azt hiszi, Gábornak meleg szeretője van?

Dani döntött a kapcsolatáról. Lali nyomozni kezdett Gábor után. Marci féltékennyé tette Orsit.

Roland mélypontra ért és felmondott Bécy-nél

Roland felmondott. Gábor újra megbántotta Joe-t. Milán és Guszti a verseny utolsó feladatához értek.

ÉNB Lalit a városon át üldözték rajongói!

Az egyik legnépszerűbb napi sorozat szereplője úgy gondolta, ideje körbe néznie Budapesten, hogy ezúttal ne a rajongói találják meg őt, hanem ő a rajongóit. Egy biztos, Lalit nem érte csalódás!

Elcsattant egy csók Karola és Krisztián között!

Gábor versenyezni kezdett Bécy-vel. Marci meglepte Orsit. Karola meglepő dolgon kapta rajta Krisztiánt.

Joe Gábornak: „Tudtad, hogy ez a műhely az álmom lett volna és te hazavágtad…”

Gábor megígérte Joe-nak, hogy helyrehozza az előző napi problémát a műhelytulajdonossal, de előtte még úgy döntött, hogy Lalival kicsit elengedik magukat. Beültek egy drága helyre, ahol Gábor nemtetszésére Bécy jelent meg egy nagyon szexi csajjal, Melcsivel. Gabi hirtelen meglátta a soha vissza nem térő lehetőséget arra, hogy legyőzze Bécyt, és belement egy versengésbe a lány kegyeiért. Emiatt elfeledkezett a Joe-nak tett ígéretéről, aminek köszönhetően úgy tűnt, hogy most már véglegesen elveszítették a műhelyt.

Gábor miatt veszhet el Joe új műhelye?

Joe reggel összetűzésbe keveredett Gáborral, mert Gabi nem akart társként beszállni az új műhelybe. Ennek ellenére Lali és Gábor is elmentek Joe-val megnézni a műhelyt, de nem találtak ott senkit, ezért bemásztak az ablakon. A tulajdonos és kutyája azonban elcsípték őket, a három barát pedig fejvesztve menekült el a tett színhelyéről.

Új lakó érkezett Tamásék lakásába

Joe és Gábor összevesztek. Teóhoz meglepő vendég érkezett. Lili szülinapot ünnepelt.

Hatalmas meglepetést okoztak egy rajongójuknak az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai!

Az RTL Klub egyik legnépszerűbb sorozata lassan 5 éve minden hétköznap este nézők ezreit szórakoztatja, a széria három törzsgyökeres szereplőjének most pedig nemcsak a képernyőn keresztül, hanem élőben is lehetősége volt meglepni egy rajongót.

Eddig tartott Gábor vagyona?

Gábor és Lali újra bulizni mentek Gabi újonnan szerzett pénzéből, de a klubban összefutottak Danival és Evelinnel. A találkozás nagyon felkavarta Gábort, pedig Evelin próbált békülni. Gábor végül teljesen elborult, amikor Evelin kiejtette Zoé nevét a száján, Gabi ezért durván megalázta a lányt.

Tamara mident hátrahagyott

Tamara igent mondott egy nem mindennapi munkára. Bori féltékennyé tette Rolandot. Gábor tovább költötte a frissen szerzett vagyonát.

Marika Gábornak: „Örököltél száz milliót!”

Gábort hatalmas meglepetés érte, amikor kiderült, hogy 100 milliót örökölt egy amerikai bácsikájától. Gabi magán kívül volt az örömtől, de meg kellett ígérnie az anyjának, hogy jól bánik majd a pénzzel. Ígéretét persze rögtön meg is szegte, mikor Lalival a lovak közé csaptak, és egy bárban kis híján kidobta a pénzt az ablakon.

Gáborból milliomos lett!

Gábor hatalmas örökségre tett szert. Teó és Joe durván összevesztek. Milán és Ayse újra összefutottak.

Lali bénázása rádöbbentette Gábort barátságuk fontosságára

Gábor a Zoé-ügy után szomorúan ráébredt, hogy semmi oka Budapesten maradni, így eldöntötte, hogy újra hazamegy Erdélybe. Lali elképedt, mivel akarta elveszíteni a barátját. Megpróbálta meggyőzni Gábort, hogy maradjon, de a próbálkozásai csak még inkább feldühítették a rosszkedvű férfit. Lali azonban esetlenségével mégiscsak megnevettette Gabit, aki rájött, hogy mit is jelent neki barátja és eldöntötte, hogy a kedvéért mégis Budapesten marad.

Dani és Evelin újra együtt vannak?

Karesz osztálytalálkozóra ment. Dani kisegítette Evelint. Gábor rájött, hogy nincs miért itthon maradjon.

Evelinnek költöznie kell Gábor miatt?

Evelin reggel hazament az albérletbe, ahol irtózatosan összebalhéztak Gáborral. Evi végül besokallt, és azt mondta, hogy elköltözik, ha már úgyis mindenki ezt akarja. Kiköltözött, és mivel nem tudta, hová mehetne, végül Dani ajtaja előtt kötött ki, aki elszállásolta az éjszakára.

Totót máris elveszítheti új állását?

Totó új munkát talált magának: kutyasétáltató lett! Azt gondolta így kevés munkával sok pénzt kereshet majd, de miután egyszerre négy kutya felügyelését is bevállalta, egyre több gondja akadt velük. Kettőt el is vesztett, Gábor fóbiájának köszönhetően, ezzel pedig hatalmas bajba keverte magát.

Evelin Gábornak: „Remélem, egyszer végre magadba nézel…”

Evelin kiköltözött az albérletből. Totó új munkát talált. Roland nem bírta Bori rosszullétét.

Tamara Joe-nak: „Végre elfelejtettelek, jobb, ha ez így is marad…”

Lali már alig várta, hogy Hajnalkával visszautazzanak Budapestre, amikor felbukkant a kétségbeesett Jocó, és még egy esélyt kért a lánytól. Eközben Joe úgy döntött, hogy beszél Tamarával, és arra kéri, hogy kezdjék újra a kapcsolatukat. Mindkét férfinak csalódnia kellett, mert Tamara és Hajnalka visszautasították őket, így Joe és Lali csalódottan a mihamarabbi hazautazás mellett döntöttek.

Gábor brutálisan rátámadt Danira

Gábor megtudta az igazságot Daniról. Lali és Joe csalódtak. Tamás szerzett egy új hangszert.

Tamara és Joe kapcsolata váratlan fordulatot vett

Lali kiszúrt Joe-val és Tamival. Dani nem volt hajlandó beszélni Evelinnel. Roland megismerte Bori szüleit.

Joe Lalinak: „Képes voltál megint kamuzni nekem?”

Lali Nikivel és Tamarával megérkezett Nyírparasznyára, majd később megjött Joe is, aki feszült lett, amiért Tamarát is ott találta. Míg a lányok főztek, a fiúk fát vágtak, és tanúi voltak egy a szomszédban zajló veszekedésnek. Vilmát ünnepelte az egész vendégsereg, amikor a szomszéd lány – Lali egykori szerelme -, hozzájuk menekült. Az esti buli hevében végül Joe megkockáztatott egy csókot Tamarával, de a lány visszautasította őt.

Lilit újra alkoholizmus fenyegeti?

Lili és Dani újra találkoztak. Joe és Tamara rájöttek Lali csapdájára. Karesz összeveszett Margóval.

Lali betarthatatlan ígéretet tett Joe-nak

Lali reggel lelkesen készült anyukája születésnapjára, a terveit azonban keresztezte egy hívás. Vilma volt az, aki elmesélte fiának, hogy leégett a fáskamra, ezért segítségre van szüksége otthon. Lali lefújta a tervét és beszervezte Tamarát és Joe-t segítségképp, persze úgy, hogy ők nem tudtak egymásról.

Lili stílusváltással próbálta elfelejteni Danit

Teó és Tamara együtt vacsoráztak. Lali tervei dugába dőltek. Lili stílust váltott.

Lalit befenyítették Orsi osztálytársai

Lali teljesen bepörgött, amikor reggel megtudta, hogy Orsinak egy írót, és egy könyvet kell bemutatnia az iskolába. A lány beleegyezése nélkül megjelent, és sikerült őt leégetnie. Amikor Orsi egy osztálytársa provokálni kezdte, Lali azon volt, hogy kínos helyzetbe hozza a srácot. A végén azonban minden fordítva sül el, és Orsi kiosztotta Lalit, amiért megjelent az iskolában. Laliról ráadásul kikerült egy felvétel a netre, amitől ő teljesen kikészült.

Teó csókkal hálálta meg Tamara segítségét

Joe megtalálta Marcit. Lali leégette Orsit. Karola félt visszatérni a tetováláshoz.

Joe Orsinak: „Örülök, hogy kiálltál anyukád mellett…”

Tamara kételkedett Teó apai képességéiben. Evelin kellemetlen felismerésbe ütközött egy randin. Orsi verekedésbe keveredett.

Lali ötlete katasztrófához vezetett Niki számára

Niki és Evelin közösen jelentkeztek pincérnőnek. Miután megszerezték a munkát, Niki teljesen beleszeretett egy méregdrága ruhába, Lali tanácsára pedig meg is vette, hogy hordja egy kis ideig, majd visszavigye a boltba, így megkerülve a vásárlást. Niki azonban egész nap azon idegeskedett, hogy mi lesz a felsővel…

Teó leitatta a saját fiát

Teót meglátogatta fia, Marci. Niki bajba került Lali miatt. Rolandnak problémái voltak a nyilvános érzelemkifejezéssel.

Evelin: „Ha ezt valaki meglátja a neten, nekem végem…”

Evelint átverték. Roland elköltözött. Lali megpróbálta összehozni Tamarát és Joe-t.

Lali újra összehozta Joe-t és Tamarát?

Lali még nem mondott le újévi fogadalmáról, hogy összehozza Joe-t és Tamarát, akik erről mit sem sejtettek. Amikor Vilma felhívta Lalit, hogy szüksége lenne egy turmixgépre, Lali kapott az alkalmon, és megkérte Tamarát, hogy menjen el vele vásárolni. A lány azonban nem tudta, hogy Lali Joe-t küldi maga helyett. Joe és Tamara először zavarban voltak a helyzettől, de aztán mégis sikerült feloldódniuk egymás társaságában. A turpisságra gyorsan fény derült, Lali lebukott a tervével, ami azonban láthatóan mégis működött. Tamara és Joe újra elkezdtek nyitni egymás felé. 

Joe Lalinak: „Amióta visszajöttél, megint csak feszkó van…”

Lali megérkezett Budapestre, de a hazatérése problémásan indult. Hatalmas egész napos pótszilvesztert akart tartani, de senki nem akart vele bulizni, ráadásul Orsival is összeveszett. Lali a fejébe vette, hogy újra összehozza Joe-t és Tamarát, ami nem várt bonyodalmakhoz vezetett.

Tamás hazudott apja kilétéről?

Tamás megkapta a teszt eredményét. Milánt átverték. Lali megérkezett Budapestre.

Niki kemény bosszút állt Lalin!

Mivel Niki depressziós volt Csaba miatt, Joe felhívta Lalit, hogy van-e bármi ötlete a lány felvidítására. Időközben Niki találkozott egy kedves idegennel, akiről aztán később kiderült, hogy Lali beszervezett embere. Amikor Niki ezt megtudta, elkezdett bosszút szervezni Lali ellen.

A semmiből tűntek elő Tamás szülei

Tamást meglátogatták szülei. Lali tervet eszelt ki, hogy segítsen Nikinek. Milán kellemetlen helyzetbe keveredett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!