KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lali"

Tamás meglepő döntést hozott a jövöjéről!

Lali kémnek állt. Tamás bepánikolt Szofi eltűnésétől. Karola újra aggódni kezdett kezei miatt.

Csóró Lali tolószékes kémnek állt!

Reggel Bécy kiakadt, amiért Hildát Johnny Disco várta a klub előtt, ezért megkérte Lalit, hogy álljon rá a férfira és kémkedjen egy kicsit. Lalit közben Marika és Vilma túlzásba vitt gondoskodása egyre inkább nyomasztotta, főleg miután kiderül, hogy az asszonyok még az utcára sem akarják őt kiengedni. Lali végül a tolókocsijában megszökött az albérletből, és figyelni kezdte Johnnyt, ami persze nem ment zökkenőmentesen, mert Lali felborult a tolószékkel együtt, és le is bukott Johnny előtt. Otthon Vilma úgy döntött, hogy ebből elég volt: hazaköltözteti Lalit Nyírparasznyára, amíg meg nem gyógyul.

Lalit teljesen lejáratták új barátnője előtt

Lali újabb ápolót kapott, anyukája, Vilma személyében. A két idős hölgy viszont kezdett Laller agyára menni, ezért mozijegyet vetetett nekik Gáborral, hogy ő kettesben maradhasson Julival. Vilma és Marika azonban nem mentek el a filmre, és kínos helyzetbe hozták Lalit a lány előtt.

Alexa búcsúzik!

Lalit lejáratták új ápolói. Lili hazugsággal csalta magához közelebb Danit. Alexa érzelmes búcsút vett barátaitól.

Lalit szexi tánccal gyógyították a lányok

Lalit törött lábbal viszik haza a randi utáni sérüléséből, lakótársai pedig igyekeznek ápolni őt. Mikor újdonsült szerelme Juli lemondja a látogatását Lallernál, a lányok egy szexi nővérke tánccal igyekeznek feldobni őt. Gábor azonban kiakad ezen, és meghívja édesanyját, Marikát, hogy segítsen Lalit ápolni. Gabi azonban nem járt olyan jól ezzel, mivel anyukája őt is keményen bevonta a segítségbe.

Zoé végleg kizárja Danit az életéből?

Az albérlet lakói Lalit ápolták. Zoé rendezte a viszonyát Danival. Boriék üvegezéssel dobták fel a takarítást.

Lali számára eszméletlenül ért véget a randi

Lali úgy dönt, hogy lakótársaival elmennek egy véradásra, ahol találkozott a gyönyörű Julival. A lány és ő hamar egymásra hangolódtak, ezért estére meg is beszéltek egy randit. A találka remekül zajlott, egészen addig, míg Lalit egy rögtönzött romantikus gesztusának hála, kórházba kellett szállítani.

Lali Shakespearet szavalva nyerte el Juli szívét

Lalinak randija volt. Karesz feldúltan tért haza. Teó kisegítette Szofit.

Az albérlet lakói megható búcsúbulit csaptak Alexának

Alexa eleinte félt elmondani a többieknek, hogy Amerikába utazik. Amikor aztán mégiscsak kirobbant belőle, a lányok egyből támogatni kezdték ők, de Joe, Lali és Gábor veszélyes ötletnek tartották. Később összefutott Bécy-vel, aki szerelmet vallott neki azért, hogy ott tartsa a lányt, de Alexa egyértelművé tette, hogy köztük mindennek vége. Este az albérlet lakói végül mind Alexa mellé álltak, és egy hatalmas bulival ünnepelték meg a sikerét.

Alexa könnyek között búcsúzott az albérlettől

Lili mindenáron felakarta szedni Danit. Szofi megpróbálta közelebb hozni egymáshoz Teót és Tamást. Alexa felfedte barátainak a jövőre vonatkozó terveit.

Lali meztelenül lepte meg Evelint

Lali reggel Nikit várta reggelire, de a lány lemondta a találkozót. Lali kedve nagyon rossz lett, ezért Joe megkérte Evelint, hogy vidítsa fel a fiút. Ez sikerült is, de Lali túllőtt a célon, és meztelenül kötött ki a lány mellett a fürdőkádban, amiért Evelin leteremtette őt. Ezt követően Laller kiállt a Margitszigetre egy táblával, és ölelést kért az emberektől. Végül azonban ez is balul sült el, mert Lalit megakarta verni az egyik ölelkező lány pasija.

Zoé Daninak: „Tartsd magad távol Gábortól!”

Zoé kétségbeesve próbálta távoltartani egymástól Gabit és Danit. Evelin megpróbálta felvidítani Lalit. Karola kellemetlen helyzetbe került otthon, és a munkahelyén is.

Zoé szex megvonással fenyegette Gábort

Joe boldog volt, amikor kiderült, hogy Zoé és Gábor kibékültek, ráadásul még egy kis pénz is ütötte a markukat, az albérlet rezsiköltségeinek visszatérítésekor, ezért Joe úgy döntött, a pénzből vesznek az albérletbe valami újat. A fiúk mindenáron sörcsapot szerettek volna, de Zoé és Evelin, egy új tévé mellett érveltek. A lányok végül Gábort is maguk mellé állították, amikor Zoé szex megvonással kezdte fenyegetni Gabit.

Tamara beköltözött Szofihoz és Tamáshoz

Az albérletben a fiúk és a lányok azon versengtek, hogy mivel lepjék meg magukat egy hirtelen jött összegből. Tamás és Szofi összeköltöztek. Lia és Dani összemelegedtek.

Gábor, Lali és Joe elloptak egy majmot

Lali, Gábor és Joe eldöntötték, hogy pasis napot tartanak. Amikor a kulcsos házhoz értek, ahol megkellett volna szállniuk, kiderült, hogy egy női kosárlabdacsapat foglalta el a szállást, mert Lali rossz napra foglalta le a helyet. A nehézségek ellenére végül jól érezték magukat, Joe és Gábor kibékültek, ráadásul még a lánycsapat kabaláját is ellopták a poén kedvéért.

Szandra megpróbálta kitúrni a szalonból Karolát

Laliék pasis, Evelinék pedig csajos napot tartottak. Karola és Szandra között újabb balhé alakult ki.

Gábor és Joe felidézték megismerkedésüket

Gábor kételkedni kezdett. Bori főzni tanította Rolandot. Milán cserbenhagyta Kareszt.

Gábor kórházba juttatta Lalit

Lali tovább küzdött azért, hogy kibékítse Zoét, Joe-t és Gábort. Gabit viszont nem annyira könnyű meggyőzni, mint szerette volna, ráadásul egy véletlen baleset miatt Lali még meg is sérül. Gábor elvitte barátját a kórházba, ahol újabb összetűzésbe keveredett Joe-val.

Következő rész (2017. október 10.)

Gábor kételkedni kezd. Bori főzni tanítja Rolandot. Milán cserbenhagyja Kareszt.

Karesz végleg elvesztette Mesit

Lali mindent megtett azért, hogy Gábor, Zoé és Joe kibéküljenek. Mesi elköltözött a hajóról. Szofit egyre jobban megviselték a problémái.

Előző rész (2017. október 09.)

Lali mindent megtett azért, hogy Gábor, Zoé és Joe kibéküljenek. Mesi elköltözött a hajóról. Szofit egyre jobban megviselték a problémái.

Zoé Daninak: „Ne haragudj, szerintem én még mást szeretek…”

Dani romantikus randira vitte Zoét, aki nagyon jól érezte magát, de amikor komolyra fordultak volna a dolgok, kihátrált a helyzetből. Eközben Lali kiosztotta a lányt, mert szerinte miatta esett szét az albérlet, viszont amikor Lalinak vissza kellett költöznie az albérletbe, könyörgött Zoénak, hogy még ne tegyen le Gáborról.

Következő rész (2017. október 09.)

Lali mindent megtesz azért, hogy Gábor, Zoé és Joe kibéküljenek. Mesi elköltözik a hajóról. Szofit egyre jobban megviselik a problémái.

Gábor erőszakoskodott Zoéval

Zoé fellelkesülve ért haza vidékről, úgy döntött tovább küzd Gáborért. Amikor azonban megjelent a fiúnál, hogy beszéljenek, Gabi erőszakosan kitette őt a lakásból. Joe és Lali is megpróbáltak Gábor lelkére beszélni, de hiábavalónak bizonyult a próbálkozásuk.

Joe Gábornak: „Legyél már férfi, miért egy lánnyal emberkedsz?”

Zoé tovább küzdött Gáborért. Szofi, Tamara és Alexa közös tervet eszeltek ki. Dani és Roland csajozási versenyben vettek részt.

Joe-t minden szerette elhagyta

Miután fény derült Joe és Zoé csókjára, Gábor elfordult mindkettőjüktől és átköltözött anyjához. A kétségbeesett Joe megpróbálta megbeszélni Gabival a történteket, de barátja elhajtotta őt. Joe ezután Tamarához ment, hogy megmagyarázza a történteket, de a lány szakított vele. Végül még Lali is úgy döntött, hogy inkább átköltözik Gáborhoz, ráadásul Joe Alexát és Zoét is elüldözte magától.

Totó költözésre kényszerült

Gábor választás elé állította Zoét. Bori meglepetés partit szervezett Karola szülinapjára. Alexa zenei karrierje beindult.

Joe Ildikóról: „Nem lesz jobb, hogyha börtönbe juttatom…”

Az albérlet lakói megdöbbenéssel fogadták a hírt, hogy Ildikó gyújtotta fel a műhelyt. Joe azonban nem akarta feljelenteni őt, mert mégiscsak az anyósa, akkor is, ha már válófélben vannak Barbival. Ettől függetlenül, azért úgy döntött, megleckézteti az idős asszonyt, és megijesztette őt azzal, hogy följelenti. Mindeközben, a balszerencsés történések árnyékában Joe és Tamara kapcsolata megerősödött, ezért Joe megkérte barátnőjét, hogy költözzön hozzá.

Joe végre maga mögött tudhatja balszerencséjét?

Joe móresre tanította Ildikót. Dani és Roland megpróbáltak békét kötni. Milán új állásajánlatot kapott.

Előző rész (2017. szeptember 05.)

Evelint furdalja a lelkiismeret, mert drogot rejtett el Daninál. Zoé reggel fájó szívvel elköltözik az albérletből Totóval együtt. Alexa helyett Lali áll a színpadra, és nagy sikert arat Alexa Bang Bang című dalával.

Következő rész (2017. szeptember 05.)

Evelint furdalja a lelkiismeret, mert drogot rejtett el Daninál. Zoé reggel fájó szívvel elköltözik az albérletből Totóval együtt. Alexa helyett Lali áll a színpadra, és nagy sikert arat Alexa Bang Bang című dalával.

˝Valóban volt egy balesetem öt évvel ezelőtt!˝

Az Éjjel-Nappal Budapest Laliját alakító Kamarás Norbert tiszta vizet öntött a pohárba az öt évvel ezelőtti balesetével kapcsolatban...

Tamara:

Reggel Tamara Joe szobájában ébredt, és megbeszélték, hogy titokban tartják, ami köztük történt...

Joe képtelen ellenállni Tamara vonzerejének

Lali reggel kitalálta, hogy menjenek el kirándulni egy kis faluba, ami a hegy tetején van, de útközben kifogyott az üzemanyag az autóból...

Előző rész (2017. augusztus 28.)

Joe, Tamara, Alexa, Lali és Gábor Montenegróba utaznak. Milán reggel még mindig meg akarja akadályozni Kíra és Bécy házasságát. Maja teljesen lejáratja magát a lakók szemében. 

Lali:

Miután Lalika "véletlenül" megtalálja a kulcsot, Alexa odaér a dedikálással egybekötött fellépésére. Amikor Alexát a színpadon ünneplik, Lali felfurakodik mellé és bejelenti, hogy egy közös számmal készülnek.

Előző rész (2017. augusztus 25.)

Milán egy romantikus séta során egy játszótérre viszi Kírát, ahol újra lefekszik vele. Máté váratlanul meglátogatja Karolát a szalonban. Alexát reggel felhívják a stúdióból, hogy estére szerveztek neki egy kis dedikálást.

Alexa:

Alexát reggel azzal a jó hírrel hívták fel, hogy estére szerveztek neki egy dedikálással egybekötött fellépést...

Gábor:

Gábor egész nap bunkó Lalival, és egyáltalán nem figyel arra, amit barátja magyaráz. Mikor rájön, hogy Zoé előtt végleg elvágta magát, bocsánatot kér Lalitól, és koccintanak a szerencsétlenségükre.

Lali egy 12 éves kislánynak önti ki a lelkét

Amikor egy szexi lány fizetni akar Lalinak, hogy randizzon egy ismerősével, a fiú fellelkesedik, főleg, hogy pénz híján, Niki és ő Velencén ragadtak. Jókedve addig tart, míg rá nem jön, hogy a „barátnő” egy kislány.

Előző rész (2017. augusztus 16.)

Zoé és Gábor egyre idegesebbek Joe rosszkedvétől. Evelin megelégeli a titkolózást arról, hogy András és Karola szexeltek. Reggel Lalira és Nikire rá akarják hívni a zsarukat.

Következő rész (2017. augusztus 16.)

Zoé és Gábor egyre idegesebbek Joe rosszkedvétől. Evelin megelégeli a titkolózást arról, hogy András és Karola szexeltek. Reggel Lalira és Nikire rá akarják hívni a zsarukat.

Lali kis híján a Velencei-tóba fullad

Lali reggel nagyon lelkes volt a vízimentő tanfolyam miatt. El is utazott Nikivel együtt a Velencei-tóhoz, azonban Laller már az úszás szintfelmérőnél megbukott.

ÉNB Lali:

Velence Mitch Buchannon-je, ÉNB Lali bevetette magát a Velencei-tóba, de sajnos hamar kiderült, hogy a sorozat sztárja nem vízimentőnek született. Laller már az első feladatnál elbukott, ugyanis a hínárok és a kagylók annyira összezavarták, hogy kis híján a tóba fulladt. Bár Lalika nagyon haragudott az oktatóra, a bukás után a fejébe vette, hogy Nikivel együtt a Velencei-tavon marad, és más munka után néz.
 

Előző rész (2017. augusztus 15.)

Rolandot idegesíti Andor, aki folyton be van állva, és bulit rendez az albérletben. Lali reggel lelkes, mert ma indul a vízimentő tanfolyama a Velencei-tavon. Karola megcsalja Szilárdot Dani apjával.

Lali vízimentő karrierje hamar kudarcba fullad

Lali reggel nagyon lelkes volt a vízimentő tanfolyam miatt, azonban a Velencei-tavon hamar kiderült, hogy Lali nem vízimentőnek született...

ÉNB Lali:

Lalival a Velencei-tó partján találkoztunk. Az ÉNB sztárja megmutatta rezervátumát, elmondta, miért szereti a nyarat és a sört, és azt is, minek köszönhető tökéletes beach bodyja. Laller kifejtette nézeteit a tangás fürdőruháról, és elhintett néhány infót készülő új daláról is.

Következő rész (2017. augusztus 15.)

Rolandot idegesíti Andor, aki folyton be van állva, és bulit rendez az albérletben. Lali reggel lelkes, mert ma indul a vízimentő tanfolyama a Velencei-tavon. Karola megcsalja Szilárdot Dani apjával.

Lali kidobja a taccsot Pauláék bosszújától

Paula és Tamás rájönnek, hogy Lali áll a furcsa történések mögött. A szerelmesek összefognak, és bosszút eszelnek ki Lali ellen, amin Laller már nem szórakozik olyan jól.

Előző rész (2017. augusztus 14.)

Zoé leteremti Totót az idióta viselkedése miatt. Kíra nem akarja, hogy bármi köze legyen Milánhoz, és elköltözik a lakóhajóról. Reggel Tamás és Lali összevesznek, Laller pedig bosszút eküszik.

Következő rész (2017. augusztus 14.)

Zoé leteremti Totót az idióta viselkedése miatt. Kíra nem akarja, hogy bármi köze legyen Milánhoz, és elköltözik a lakóhajóról. Reggel Tamás és Lali összevesznek, Laller pedig bosszút eküszik.

Itt a vége Joe és Barbi házasságának?

Joe és Barbi közös programot szerveznek, ahol a férfi rákérdez a kapcsolatuk jövőjére. Barbi válasza annyira feldúlja őt, hogy Joe-t végül kórházba kell szállítani.

Sárga fecskében hódít az ÉNB sztárja!

Az ÉNB szereplője bevette a Velencei-tavat, elmesélte hogyan hozta magát formába a nyárra, sőt, még vízimentői babérokra is tört.

Lali munkát keresett a Velencei-tónál

Lali a Velencei-tóhoz utazott a nagy hőségben, de nem hűsölni. Munkát keresett. Mi pedig elkísértük, és meg is mutatjuk, hogyan alakított például vízimentősként. Sőt! Kiderítettük, mivel telnek nyári napjai, milyen szokásai vannak a hőségriadó idején, és hogy melyik különleges vízisport áll hozzá a legközelebb!

Lali kimenti fuldokló rajongóját a vízből

Miután Lali megbántja rajongóját, észreveszi, hogy Mancika fuldoklik a vízben. Miután hősiesen kimenti a lányt, a vízimentős elhinti, milyen tehetséges vízimentő lehetne belőle, Laller pedig elhatározza, hogy elvégzi a tanfolyamot.

Előző rész (2017. augusztus 08.)

Zoé reggel jelentkezni akar egy fitneszvideóba modellnek. Reggel Niki beállít az albérletbe. Bori próbálja rávenni a lányokat, hogy menjenek el strandra.

Lali legnagyobb örömére Niki visszaköltözik Budapestre!

Lali számára jól kezdődött a nap, ugyanis Niki beállított az albérletbe...

Következő rész (2017. augusztus 08.)

Zoé reggel jelentkezni akar egy fitneszvideóba modellnek. Reggel Niki beállít az albérletbe. Bori próbálja rávenni a lányokat, hogy menjenek el strandra.

Zoé kiborul testvére beköltözésétől

Gábornak sikerül elérnie Joe-nál és Lalinál, hogy betartsa az egyezség rá eső részét, ám nem sejti, hogy Totó csúnya játékot játszik vele, és hogy Zoé valójában egyáltalán nem örül Totó beköltözésének, épp ellenkezőleg...

Barna Lalinak: „Üzlettársak leszünk!”

Meglepetésére Barna remek ajánlatot tesz, azt szeretné, hogy Lali az üzlettársa lenne, és legénybúcsúkon együtt értékesítenék Lali vágykeltőjét. Lali újra lelkes lesz, és megint nyeregben érzi magát.

Barna és Lali közös bizniszbe kezdenek

Lali legújabb ötlete, hogy házalni fog a potencianövelővel, de gyorsan kiderül, hogy nem megy neki túl jól…

Következő rész (2017. augusztus 02.)

Lali elhatározza, hogy házalni fog a potencianövelővel. Karesz reménykedni kezd, hogy Mesi talán mégis ad neki egy esélyt. Tamás kibúvót keres, hogy ne veszekedjenek Paulával, ezért lemondja a közös programot.

Lali szerszáma csődöt mond

Lali számára az álom rémálommá válik, amikor egy erotikus film forgatása közben csődöt mond a „nemesebb” része, köszönhetően partnere viselkedésének.

Gábor Lalinak: „Büszke vagyok rád...

A kezdetben izgalmasnak induló nap katasztrófába torkollik Lali számára, amikor legnemesebb testrésze csődöt mond egy erotikus filmforgatás közben.

Előző rész (2017. július 26.)

Lali nem hagyja, hogy elvegyék a kedvét az erotikus filmforgatástól. Milán reggel még mindig nagyon szomorú amiatt, hogy Hajni átverte őt. Tamás nem akarja tovább eltűrni, hogy megmondják neki, mit tegyen.

Következő rész (2017. július 26.)

Lali nem hagyja, hogy elvegyék a kedvét az erotikus filmforgatástól. Milán reggel még mindig nagyon szomorú amiatt, hogy Hajni átverte őt. Tamás nem akarja tovább eltűrni, hogy megmondják neki, mit tegyen.

Lali a kezdeti kudarc után újabb esélyt kap a rendezőtől

Lalit mindenki leteremti, és nagyon szomorú, amikor Réka is szakít vele a forgatás miatt. Amikor este felhívja Lalit a rendező, aki mégis akar még egy lehetőséget adni Lalinak, a fiú ismét a mennyekben jár.

Előző rész (2017. július 19.)

Grétinek továbbra is az az érzése, hogy Dani titkol előle valamit. Lali nagyon izgatott, mivel ma lesz a pornófilm forgatása. Milán megszakítja barátságát a kétségbeesett Karesszel és bejelenti, hogy elköltözik.

Következő rész (2017. július 19.)

Grétinek továbbra is az az érzése, hogy Dani titkol előle valamit. Lali nagyon izgatott, mivel ma lesz a pornófilm forgatása. Milán megszakítja barátságát a kétségbeesett Karesszel és bejelenti, hogy elköltözik.

Lali:

Lali megissza a potencianövelőt, hogy szemléltesse a szer bámulatos hatását. Végül nem maga a potencianövelő nyeri el a rendező tesztesét, Lali sokkal inkább az adottságaival lenyűgözi le a rendezőt...

Előző rész (2017. július 17.)

Lali reggel nagyon lelkes, amikor elindul az erotikusfilm forgatására. Karesz még mindig kétségbeesetten keresi a lehetőséget, hogy megnyerje magának Mesit. Gréti örül, hogy Karola végre bevallotta Szilárdnak az érzéseit.

Lali óriási áldozatot hoz Rékáért! vagy mégsem?

Lali reggel nagyon lelkes volt, amikor elindul az erotikusfilm forgatására, hogy bevetesse a potencianövelőjét a filmbe reklámként...

Következő rész (2017. július 17.)

Lali reggel nagyon lelkes, amikor elindul az erotikusfilm forgatására. Karesz még mindig kétségbeesetten keresi a lehetőséget, hogy megnyerje magának Mesit. Gréti örül, hogy Karola végre bevallotta Szilárdnak az érzéseit.

Debrah Dee Diamond meghívja Lalit egy erotikusfilm forgatásra

Mikor Laller mindent elmagyaráz Debrah Dee Diamondnak, az megsajnálja, és kárpótlásul meghívja egy pornófilm forgatásra. Lali nagyon lelkes, és elhatározza, hogy a forgatáson majd nagy felhajtást kap az afrodiziákuma körül, és sok kapcsolatot épít ki.

Előző rész (2017. július 14.)

Karola egy átmulatott éjszakát követően Szilárddal megy haza. Andor váratlanul beállít az albérletbe, mert szeretne találkozni Majával. Lali nagyon várja kedvenc pornószínésznője dedikálását.

Lali találkozik kedvenc pornószínésznőjével, Debrah Dee Diamonddal

Lali már izgatottan várta, hogy találkozzon nagy kedvencével, a gyönyörű Debrah Dee Diamonddal....

Következő rész (2017. július 14.)

Karola egy átmulatott éjszakát követően Szilárddal megy haza. Andor váratlanul beállít az albérletbe, mert szeretne találkozni Majával. Lali nagyon várja kedvenc pornószínésznője dedikálását.

Kristóf:

Miután Kristóf bejelentette a lakóknak, hogy Hamburgba költözik, elhívta őket egy bárba, hogy megünnepeljék Krisi nagy lehetőségét. Amikor Alexa és Kristóf kettesben maradtak, a srác bocsánatot kért a viselkedéséért, és csókkal búcsúzott el a lánytól.

Réka: „Kezdesz nagyon fontos lenni nekem…”

Mikor Lali és Gábor hazaérnek a kórházból, otthon találják Rékát. Miután kettesben maradnak, a lány bevallja Lalinak, hogy egyre többet érez iránta, és nála tölti az éjszakát.

 

Előző rész (2017. július 10.)

Evelin és Roland reggel a Grétiéktől "kölcsönvett" hajón ébrednek. Lali egész reggel a randija miatt aggódik. Milán és Hajni kishíján lefekszenek egymással

Lalinak az elszúrt randi ellenére is teljesül a vágya

Laller egész reggel a randija miatt aggódott. Hiába próbálták megnyugtatni a barátai, ő nagyon ráparázott a randira, és a biztonság kedvéért bevett két dózist a potencianövelő szerből...

Következő rész (2017. július 10.)

Evelin és Roland reggel a Grétiéktől "kölcsönvett" hajón ébrednek. Lali egész reggel a randija miatt aggódik. Milán és Hajni kishíján lefekszenek egymással.

Réka:

Lali Gábor és Joe segítségével elhozza a motoros bandát, és az ő közreműködésükkel készít egy internetes kampányt a kutyák örökbefogadásához. A hálás Réka egy csókkal jutalmazza Lali sikeres akcióját, és randit beszél meg a fiúval.

Előző rész (2017. július 07.)

Réka egy csókkal jutalmazza Lali sikeres akcióját, és randevút beszél meg a fiúval. Mikor Dani szeme egy pillanatra megakad Evelinen, Gréti jelenetet rendez. Milán teljesen kivan attól, hogy Bécy táncosnői folyamatosan gúnyolódtak vele.

Réka csókkal jutalmazza Lali kutyamentő akcióját

Mikor kiderül, hogy a menhelyen pánikhelyzet van, mert megvágták az alapítvány támogatását, Lali rögtön Réka segítségére siet...

Kutyákért kampányolnak az ÉNB sztárjai!

 Gazdátlan kutyáknak próbálnak segíteni az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat szereplői, akik egy fotózással segítenének az állatoknak.

Lali, Joe és Gábor a menhelyen élő kutyákért kampányolnak!

Lali Gábor és Joe segítségével elhozza a motoros bandát, és az ő közreműködésükkel készít egy internetes kampányt a kutyák örökbefogadásához.

Következő rész (2017. júlus 07.)

Réka egy csókkal jutalmazza Lali sikeres akcióját, és randevút beszél meg a fiúval. Mikor Dani szeme egy pillanatra megakad Evelinen, Gréti jelenetet rendez. Milán teljesen kivan attól, hogy Bécy táncosnői folyamatosan gúnyolódtak vele.

Gábor bevallja Lalinak, hogy megőrül Zoéért

Gábor feldühödve ront be Zoé szobájába, nehogy szexszel fejeződjön be a randija. Amikor az idegen férfi helyett Zoé Lalival szórakozik, és Laller lefotózza a kiakadt Gábort, a srác nagyon kiakad, később pedg bevallja, hogy nagyon vonzódik Zoéhoz...

Lali beismeri Zoénak, hogy túl messzire ment a plakátokkal

Amikor Lali Zoé tudta nélkül reklámfigurának használja a lányt, hogy a potencia italát eladja, a lány ezt egyáltalán nem találja viccesnek és bosszút áll. Lali kénytelen belátni, hogy túl messzire ment, de meglepő módon Zoé megértőnek bizonyul Lali apjával kapcsolatos problémájával szemben.

Előző rész (2017. július 04.)

Alexa reggel meglát Kristóf telefonján egy SMS-t, ami miatt gyanút fog, hogy Kristóf valakivel kavar. Gréti megpróbálja felvidítani a frusztrált Danit. Lali Zoé tudta nélkül reklámfigurának használja a lányt. 

Következő rész (2017. július 04.)

Alexa reggel meglát Kristóf telefonján egy SMS-t, ami miatt gyanút fog, hogy Kristóf valakivel kavar. Gréti megpróbálja felvidítani a frusztrált Danit. Lali Zoé tudta nélkül reklámfigurának használja a lányt. 

Lali:

Mikor Lali rájön, hogy Vilma és Ede nem fognak kibékülni, Laller szakít az apjával, és szomorúan hazamegy az albérletbe. Amikor rájön, hogy a lakótársai mekkora meglepetéssel készültek, Lali elérzékenyül, és felfogja, ki is az igazi „családja”.

Előző rész (2017. július 03.)

Lali azt hiszi, hogy újra egyesül a családja. Karolát sokkolja, mikor reggel a rendőrség kihallgatja őt. Milán megpróbálja megmagyarázni Hajninak, hogy semmi nem volt közte és a két táncos lány között.

Következő rész (2017. július 03.)

Lali azt hiszi, hogy újra egyesül a családja. Karolát sokkolja, mikor reggel a rendőrség kihallgatja őt. Milán megpróbálja megmagyarázni Hajninak, hogy semmi nem volt közte és a két táncos lány között.

Lali összezavarodik Ede és Vilma békülésétől

Lali elmegy inni Joe-val és Gáborral, de amikor felugrik Vilmáért, hogy őt is magával vigye, intim pillanatban találja Edével. Lali teljesen megzavarodik, és nem tudja, hogy örüljön vagy idegeskedjen amiatt, hogy a szülei esetleg kibékülnek.

Előző rész (2017. június 30.)

Reggel Lalit meglátogatja az apja, Ede. Szilárd a szadista Rajához viszi Karolát, aki a gyermekotthonban kínozta őket. Milán ledöbben, amikor Bécy azonnal hatállyal ki akarja hajítani a hajóról.

Következő rész (2017. június 30.)

Reggel Lalit meglátogatja az apja, Ede. Szilárd a szadista Rajához viszi Karolát, aki a gyermekotthonban kínozta őket. Milán ledöbben, amikor Bécy azonnal hatállyal ki akarja hajítani a hajóról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!