KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lali"

Georg barátnője félreérthetetlen ajánlatot tett Bécy-nek

Bécy továbbra is szerette volna elcsábítani Anitát, de ebben megakadályozta őt Lali és Karola. Ráadásul még ő is lejáratta magát, amikor kikapott Georgtól egy teniszmeccsen. Eközben Roland Borit próbálta síelni tanítani, aminek nem lett jó vége. A csapat este egy kocsmában találkozott, ahol Bécy meglepő módon Lalival lelkizett. Később aztán jött a meglepő fordulat: a szállodába visszaérve Anita egy félreérthetetlen ajánlatot tett Bécynek…

Bécy kidobta a potyautas Lalit az osztrák hegyekben

Bécy nagy bejelentést tett: visszaszerezte az összes érdekeltségét, övé a villa, és az összes klub. Ezt megünneplendő, elvitte a ház lakóit Ausztriába, ahova az üzleti partnere hívta meg. Lali már korábbról tudott az útról, és potyautasként velük tartott. Mikor rájött, Bécy kitette Lalit egy pihenőnél. A szállodába érve Bécynek megtetszett egy csinos nő, és elhatározta, hogy megszerzi magának. A hegyen síelés közben megjelent Lali és majdnem lebukott Georg előtt, ezért Bécy Rolandra bízta őt, azzal a felszólítással, hogy tegye fel Lallert az első vonatra.

Bécy óriási bejelentést tett!

Szofira túl nagy nyomás helyeződött. Bécy nagy bejelentést tett. Gábor megpróbált kibékülni Joe-val.

Lali újra mulatós sztár lesz?

Lali elhatározta, hogy felkeresi Bécy-t, ám meglepetésére ott találja Georgot is, aki még két évvel ezelőtt segített neki a mulatós fellépéseivel. Lali megkörnyékezte a férfit, de Georg lepattintotta őt, ráadásul Bécyt is sikeresen kellemetlen helyzetbe hozta, amiért a két férfi kidobatta őt a bárból. Lali azonban elhatározta, hogy nem adja fel az álmát, ő akkor is mulatós sztár lesz.

Evelin Daninak: „Gyűlölöm azt a napot, amikor megismertelek…”

Evelin kiosztotta Danit. Milán megtalálta a módját, hogy közelebb lehessen Aysehoz. Lali felkereste Bécy-t.

Lali Gábornak: „Számomra megszűntél létezni…”

Lalit már napok óta foglalkoztatta, hogy Gábor esténként hova tűnik folyton el és miért csinál ebből ekkora titkot. Gabi később kapott egy titokzatos hívást, majd beszállt egy idegen férfi mellé egy autóba. Lali fantáziája annyira elszabadult, hogy a végén már azt hitte, hogy a haverjának viszonya van egy férfival. Gábor titka azonban az volt, hogy kibérelt magának egy lakást. Lalinak ez borzasztóan fájt és csúnyán összevesztek legjobb barátjával.

Lali azt hiszi, Gábornak meleg szeretője van?

Dani döntött a kapcsolatáról. Lali nyomozni kezdett Gábor után. Marci féltékennyé tette Orsit.

Roland mélypontra ért és felmondott Bécy-nél

Roland felmondott. Gábor újra megbántotta Joe-t. Milán és Guszti a verseny utolsó feladatához értek.

ÉNB Lalit a városon át üldözték rajongói!

Az egyik legnépszerűbb napi sorozat szereplője úgy gondolta, ideje körbe néznie Budapesten, hogy ezúttal ne a rajongói találják meg őt, hanem ő a rajongóit. Egy biztos, Lalit nem érte csalódás!

Elcsattant egy csók Karola és Krisztián között!

Gábor versenyezni kezdett Bécy-vel. Marci meglepte Orsit. Karola meglepő dolgon kapta rajta Krisztiánt.

Joe Gábornak: „Tudtad, hogy ez a műhely az álmom lett volna és te hazavágtad…”

Gábor megígérte Joe-nak, hogy helyrehozza az előző napi problémát a műhelytulajdonossal, de előtte még úgy döntött, hogy Lalival kicsit elengedik magukat. Beültek egy drága helyre, ahol Gábor nemtetszésére Bécy jelent meg egy nagyon szexi csajjal, Melcsivel. Gabi hirtelen meglátta a soha vissza nem térő lehetőséget arra, hogy legyőzze Bécyt, és belement egy versengésbe a lány kegyeiért. Emiatt elfeledkezett a Joe-nak tett ígéretéről, aminek köszönhetően úgy tűnt, hogy most már véglegesen elveszítették a műhelyt.

Gábor miatt veszhet el Joe új műhelye?

Joe reggel összetűzésbe keveredett Gáborral, mert Gabi nem akart társként beszállni az új műhelybe. Ennek ellenére Lali és Gábor is elmentek Joe-val megnézni a műhelyt, de nem találtak ott senkit, ezért bemásztak az ablakon. A tulajdonos és kutyája azonban elcsípték őket, a három barát pedig fejvesztve menekült el a tett színhelyéről.

Új lakó érkezett Tamásék lakásába

Joe és Gábor összevesztek. Teóhoz meglepő vendég érkezett. Lili szülinapot ünnepelt.

Hatalmas meglepetést okoztak egy rajongójuknak az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai!

Az RTL Klub egyik legnépszerűbb sorozata lassan 5 éve minden hétköznap este nézők ezreit szórakoztatja, a széria három törzsgyökeres szereplőjének most pedig nemcsak a képernyőn keresztül, hanem élőben is lehetősége volt meglepni egy rajongót.

Eddig tartott Gábor vagyona?

Gábor és Lali újra bulizni mentek Gabi újonnan szerzett pénzéből, de a klubban összefutottak Danival és Evelinnel. A találkozás nagyon felkavarta Gábort, pedig Evelin próbált békülni. Gábor végül teljesen elborult, amikor Evelin kiejtette Zoé nevét a száján, Gabi ezért durván megalázta a lányt.

Tamara mident hátrahagyott

Tamara igent mondott egy nem mindennapi munkára. Bori féltékennyé tette Rolandot. Gábor tovább költötte a frissen szerzett vagyonát.

Marika Gábornak: „Örököltél száz milliót!”

Gábort hatalmas meglepetés érte, amikor kiderült, hogy 100 milliót örökölt egy amerikai bácsikájától. Gabi magán kívül volt az örömtől, de meg kellett ígérnie az anyjának, hogy jól bánik majd a pénzzel. Ígéretét persze rögtön meg is szegte, mikor Lalival a lovak közé csaptak, és egy bárban kis híján kidobta a pénzt az ablakon.

Gáborból milliomos lett!

Gábor hatalmas örökségre tett szert. Teó és Joe durván összevesztek. Milán és Ayse újra összefutottak.

Lali bénázása rádöbbentette Gábort barátságuk fontosságára

Gábor a Zoé-ügy után szomorúan ráébredt, hogy semmi oka Budapesten maradni, így eldöntötte, hogy újra hazamegy Erdélybe. Lali elképedt, mivel akarta elveszíteni a barátját. Megpróbálta meggyőzni Gábort, hogy maradjon, de a próbálkozásai csak még inkább feldühítették a rosszkedvű férfit. Lali azonban esetlenségével mégiscsak megnevettette Gabit, aki rájött, hogy mit is jelent neki barátja és eldöntötte, hogy a kedvéért mégis Budapesten marad.

Dani és Evelin újra együtt vannak?

Karesz osztálytalálkozóra ment. Dani kisegítette Evelint. Gábor rájött, hogy nincs miért itthon maradjon.

Evelinnek költöznie kell Gábor miatt?

Evelin reggel hazament az albérletbe, ahol irtózatosan összebalhéztak Gáborral. Evi végül besokallt, és azt mondta, hogy elköltözik, ha már úgyis mindenki ezt akarja. Kiköltözött, és mivel nem tudta, hová mehetne, végül Dani ajtaja előtt kötött ki, aki elszállásolta az éjszakára.

Totót máris elveszítheti új állását?

Totó új munkát talált magának: kutyasétáltató lett! Azt gondolta így kevés munkával sok pénzt kereshet majd, de miután egyszerre négy kutya felügyelését is bevállalta, egyre több gondja akadt velük. Kettőt el is vesztett, Gábor fóbiájának köszönhetően, ezzel pedig hatalmas bajba keverte magát.

Evelin Gábornak: „Remélem, egyszer végre magadba nézel…”

Evelin kiköltözött az albérletből. Totó új munkát talált. Roland nem bírta Bori rosszullétét.

Tamara Joe-nak: „Végre elfelejtettelek, jobb, ha ez így is marad…”

Lali már alig várta, hogy Hajnalkával visszautazzanak Budapestre, amikor felbukkant a kétségbeesett Jocó, és még egy esélyt kért a lánytól. Eközben Joe úgy döntött, hogy beszél Tamarával, és arra kéri, hogy kezdjék újra a kapcsolatukat. Mindkét férfinak csalódnia kellett, mert Tamara és Hajnalka visszautasították őket, így Joe és Lali csalódottan a mihamarabbi hazautazás mellett döntöttek.

Gábor brutálisan rátámadt Danira

Gábor megtudta az igazságot Daniról. Lali és Joe csalódtak. Tamás szerzett egy új hangszert.

Tamara és Joe kapcsolata váratlan fordulatot vett

Lali kiszúrt Joe-val és Tamival. Dani nem volt hajlandó beszélni Evelinnel. Roland megismerte Bori szüleit.

Joe Lalinak: „Képes voltál megint kamuzni nekem?”

Lali Nikivel és Tamarával megérkezett Nyírparasznyára, majd később megjött Joe is, aki feszült lett, amiért Tamarát is ott találta. Míg a lányok főztek, a fiúk fát vágtak, és tanúi voltak egy a szomszédban zajló veszekedésnek. Vilmát ünnepelte az egész vendégsereg, amikor a szomszéd lány – Lali egykori szerelme -, hozzájuk menekült. Az esti buli hevében végül Joe megkockáztatott egy csókot Tamarával, de a lány visszautasította őt.

Lilit újra alkoholizmus fenyegeti?

Lili és Dani újra találkoztak. Joe és Tamara rájöttek Lali csapdájára. Karesz összeveszett Margóval.

Lali betarthatatlan ígéretet tett Joe-nak

Lali reggel lelkesen készült anyukája születésnapjára, a terveit azonban keresztezte egy hívás. Vilma volt az, aki elmesélte fiának, hogy leégett a fáskamra, ezért segítségre van szüksége otthon. Lali lefújta a tervét és beszervezte Tamarát és Joe-t segítségképp, persze úgy, hogy ők nem tudtak egymásról.

Lili stílusváltással próbálta elfelejteni Danit

Teó és Tamara együtt vacsoráztak. Lali tervei dugába dőltek. Lili stílust váltott.

Lalit befenyítették Orsi osztálytársai

Lali teljesen bepörgött, amikor reggel megtudta, hogy Orsinak egy írót, és egy könyvet kell bemutatnia az iskolába. A lány beleegyezése nélkül megjelent, és sikerült őt leégetnie. Amikor Orsi egy osztálytársa provokálni kezdte, Lali azon volt, hogy kínos helyzetbe hozza a srácot. A végén azonban minden fordítva sül el, és Orsi kiosztotta Lalit, amiért megjelent az iskolában. Laliról ráadásul kikerült egy felvétel a netre, amitől ő teljesen kikészült.

Teó csókkal hálálta meg Tamara segítségét

Joe megtalálta Marcit. Lali leégette Orsit. Karola félt visszatérni a tetováláshoz.

Joe Orsinak: „Örülök, hogy kiálltál anyukád mellett…”

Tamara kételkedett Teó apai képességéiben. Evelin kellemetlen felismerésbe ütközött egy randin. Orsi verekedésbe keveredett.

Lali ötlete katasztrófához vezetett Niki számára

Niki és Evelin közösen jelentkeztek pincérnőnek. Miután megszerezték a munkát, Niki teljesen beleszeretett egy méregdrága ruhába, Lali tanácsára pedig meg is vette, hogy hordja egy kis ideig, majd visszavigye a boltba, így megkerülve a vásárlást. Niki azonban egész nap azon idegeskedett, hogy mi lesz a felsővel…

Teó leitatta a saját fiát

Teót meglátogatta fia, Marci. Niki bajba került Lali miatt. Rolandnak problémái voltak a nyilvános érzelemkifejezéssel.

Evelin: „Ha ezt valaki meglátja a neten, nekem végem…”

Evelint átverték. Roland elköltözött. Lali megpróbálta összehozni Tamarát és Joe-t.

Lali újra összehozta Joe-t és Tamarát?

Lali még nem mondott le újévi fogadalmáról, hogy összehozza Joe-t és Tamarát, akik erről mit sem sejtettek. Amikor Vilma felhívta Lalit, hogy szüksége lenne egy turmixgépre, Lali kapott az alkalmon, és megkérte Tamarát, hogy menjen el vele vásárolni. A lány azonban nem tudta, hogy Lali Joe-t küldi maga helyett. Joe és Tamara először zavarban voltak a helyzettől, de aztán mégis sikerült feloldódniuk egymás társaságában. A turpisságra gyorsan fény derült, Lali lebukott a tervével, ami azonban láthatóan mégis működött. Tamara és Joe újra elkezdtek nyitni egymás felé. 

Joe Lalinak: „Amióta visszajöttél, megint csak feszkó van…”

Lali megérkezett Budapestre, de a hazatérése problémásan indult. Hatalmas egész napos pótszilvesztert akart tartani, de senki nem akart vele bulizni, ráadásul Orsival is összeveszett. Lali a fejébe vette, hogy újra összehozza Joe-t és Tamarát, ami nem várt bonyodalmakhoz vezetett.

Tamás hazudott apja kilétéről?

Tamás megkapta a teszt eredményét. Milánt átverték. Lali megérkezett Budapestre.

Niki kemény bosszút állt Lalin!

Mivel Niki depressziós volt Csaba miatt, Joe felhívta Lalit, hogy van-e bármi ötlete a lány felvidítására. Időközben Niki találkozott egy kedves idegennel, akiről aztán később kiderült, hogy Lali beszervezett embere. Amikor Niki ezt megtudta, elkezdett bosszút szervezni Lali ellen.

A semmiből tűntek elő Tamás szülei

Tamást meglátogatták szülei. Lali tervet eszelt ki, hogy segítsen Nikinek. Milán kellemetlen helyzetbe keveredett.

Tamás meglepő döntést hozott a jövöjéről!

Lali kémnek állt. Tamás bepánikolt Szofi eltűnésétől. Karola újra aggódni kezdett kezei miatt.

Csóró Lali tolószékes kémnek állt!

Reggel Bécy kiakadt, amiért Hildát Johnny Disco várta a klub előtt, ezért megkérte Lalit, hogy álljon rá a férfira és kémkedjen egy kicsit. Lalit közben Marika és Vilma túlzásba vitt gondoskodása egyre inkább nyomasztotta, főleg miután kiderül, hogy az asszonyok még az utcára sem akarják őt kiengedni. Lali végül a tolókocsijában megszökött az albérletből, és figyelni kezdte Johnnyt, ami persze nem ment zökkenőmentesen, mert Lali felborult a tolószékkel együtt, és le is bukott Johnny előtt. Otthon Vilma úgy döntött, hogy ebből elég volt: hazaköltözteti Lalit Nyírparasznyára, amíg meg nem gyógyul.

Lalit teljesen lejáratták új barátnője előtt

Lali újabb ápolót kapott, anyukája, Vilma személyében. A két idős hölgy viszont kezdett Laller agyára menni, ezért mozijegyet vetetett nekik Gáborral, hogy ő kettesben maradhasson Julival. Vilma és Marika azonban nem mentek el a filmre, és kínos helyzetbe hozták Lalit a lány előtt.

Alexa búcsúzik!

Lalit lejáratták új ápolói. Lili hazugsággal csalta magához közelebb Danit. Alexa érzelmes búcsút vett barátaitól.

Lalit szexi tánccal gyógyították a lányok

Lalit törött lábbal viszik haza a randi utáni sérüléséből, lakótársai pedig igyekeznek ápolni őt. Mikor újdonsült szerelme Juli lemondja a látogatását Lallernál, a lányok egy szexi nővérke tánccal igyekeznek feldobni őt. Gábor azonban kiakad ezen, és meghívja édesanyját, Marikát, hogy segítsen Lalit ápolni. Gabi azonban nem járt olyan jól ezzel, mivel anyukája őt is keményen bevonta a segítségbe.

Zoé végleg kizárja Danit az életéből?

Az albérlet lakói Lalit ápolták. Zoé rendezte a viszonyát Danival. Boriék üvegezéssel dobták fel a takarítást.

Lali számára eszméletlenül ért véget a randi

Lali úgy dönt, hogy lakótársaival elmennek egy véradásra, ahol találkozott a gyönyörű Julival. A lány és ő hamar egymásra hangolódtak, ezért estére meg is beszéltek egy randit. A találka remekül zajlott, egészen addig, míg Lalit egy rögtönzött romantikus gesztusának hála, kórházba kellett szállítani.

Lali Shakespearet szavalva nyerte el Juli szívét

Lalinak randija volt. Karesz feldúltan tért haza. Teó kisegítette Szofit.

Az albérlet lakói megható búcsúbulit csaptak Alexának

Alexa eleinte félt elmondani a többieknek, hogy Amerikába utazik. Amikor aztán mégiscsak kirobbant belőle, a lányok egyből támogatni kezdték ők, de Joe, Lali és Gábor veszélyes ötletnek tartották. Később összefutott Bécy-vel, aki szerelmet vallott neki azért, hogy ott tartsa a lányt, de Alexa egyértelművé tette, hogy köztük mindennek vége. Este az albérlet lakói végül mind Alexa mellé álltak, és egy hatalmas bulival ünnepelték meg a sikerét.

Alexa könnyek között búcsúzott az albérlettől

Lili mindenáron felakarta szedni Danit. Szofi megpróbálta közelebb hozni egymáshoz Teót és Tamást. Alexa felfedte barátainak a jövőre vonatkozó terveit.

Lali meztelenül lepte meg Evelint

Lali reggel Nikit várta reggelire, de a lány lemondta a találkozót. Lali kedve nagyon rossz lett, ezért Joe megkérte Evelint, hogy vidítsa fel a fiút. Ez sikerült is, de Lali túllőtt a célon, és meztelenül kötött ki a lány mellett a fürdőkádban, amiért Evelin leteremtette őt. Ezt követően Laller kiállt a Margitszigetre egy táblával, és ölelést kért az emberektől. Végül azonban ez is balul sült el, mert Lalit megakarta verni az egyik ölelkező lány pasija.

Zoé Daninak: „Tartsd magad távol Gábortól!”

Zoé kétségbeesve próbálta távoltartani egymástól Gabit és Danit. Evelin megpróbálta felvidítani Lalit. Karola kellemetlen helyzetbe került otthon, és a munkahelyén is.

Zoé szex megvonással fenyegette Gábort

Joe boldog volt, amikor kiderült, hogy Zoé és Gábor kibékültek, ráadásul még egy kis pénz is ütötte a markukat, az albérlet rezsiköltségeinek visszatérítésekor, ezért Joe úgy döntött, a pénzből vesznek az albérletbe valami újat. A fiúk mindenáron sörcsapot szerettek volna, de Zoé és Evelin, egy új tévé mellett érveltek. A lányok végül Gábort is maguk mellé állították, amikor Zoé szex megvonással kezdte fenyegetni Gabit.

Tamara beköltözött Szofihoz és Tamáshoz

Az albérletben a fiúk és a lányok azon versengtek, hogy mivel lepjék meg magukat egy hirtelen jött összegből. Tamás és Szofi összeköltöztek. Lia és Dani összemelegedtek.

Gábor, Lali és Joe elloptak egy majmot

Lali, Gábor és Joe eldöntötték, hogy pasis napot tartanak. Amikor a kulcsos házhoz értek, ahol megkellett volna szállniuk, kiderült, hogy egy női kosárlabdacsapat foglalta el a szállást, mert Lali rossz napra foglalta le a helyet. A nehézségek ellenére végül jól érezték magukat, Joe és Gábor kibékültek, ráadásul még a lánycsapat kabaláját is ellopták a poén kedvéért.

Szandra megpróbálta kitúrni a szalonból Karolát

Laliék pasis, Evelinék pedig csajos napot tartottak. Karola és Szandra között újabb balhé alakult ki.

Gábor és Joe felidézték megismerkedésüket

Gábor kételkedni kezdett. Bori főzni tanította Rolandot. Milán cserbenhagyta Kareszt.

Gábor kórházba juttatta Lalit

Lali tovább küzdött azért, hogy kibékítse Zoét, Joe-t és Gábort. Gabit viszont nem annyira könnyű meggyőzni, mint szerette volna, ráadásul egy véletlen baleset miatt Lali még meg is sérül. Gábor elvitte barátját a kórházba, ahol újabb összetűzésbe keveredett Joe-val.

Következő rész (2017. október 10.)

Gábor kételkedni kezd. Bori főzni tanítja Rolandot. Milán cserbenhagyja Kareszt.

Karesz végleg elvesztette Mesit

Lali mindent megtett azért, hogy Gábor, Zoé és Joe kibéküljenek. Mesi elköltözött a hajóról. Szofit egyre jobban megviselték a problémái.

Előző rész (2017. október 09.)

Lali mindent megtett azért, hogy Gábor, Zoé és Joe kibéküljenek. Mesi elköltözött a hajóról. Szofit egyre jobban megviselték a problémái.

Zoé Daninak: „Ne haragudj, szerintem én még mást szeretek…”

Dani romantikus randira vitte Zoét, aki nagyon jól érezte magát, de amikor komolyra fordultak volna a dolgok, kihátrált a helyzetből. Eközben Lali kiosztotta a lányt, mert szerinte miatta esett szét az albérlet, viszont amikor Lalinak vissza kellett költöznie az albérletbe, könyörgött Zoénak, hogy még ne tegyen le Gáborról.

Következő rész (2017. október 09.)

Lali mindent megtesz azért, hogy Gábor, Zoé és Joe kibéküljenek. Mesi elköltözik a hajóról. Szofit egyre jobban megviselik a problémái.

Gábor erőszakoskodott Zoéval

Zoé fellelkesülve ért haza vidékről, úgy döntött tovább küzd Gáborért. Amikor azonban megjelent a fiúnál, hogy beszéljenek, Gabi erőszakosan kitette őt a lakásból. Joe és Lali is megpróbáltak Gábor lelkére beszélni, de hiábavalónak bizonyult a próbálkozásuk.

Joe Gábornak: „Legyél már férfi, miért egy lánnyal emberkedsz?”

Zoé tovább küzdött Gáborért. Szofi, Tamara és Alexa közös tervet eszeltek ki. Dani és Roland csajozási versenyben vettek részt.

Joe-t minden szerette elhagyta

Miután fény derült Joe és Zoé csókjára, Gábor elfordult mindkettőjüktől és átköltözött anyjához. A kétségbeesett Joe megpróbálta megbeszélni Gabival a történteket, de barátja elhajtotta őt. Joe ezután Tamarához ment, hogy megmagyarázza a történteket, de a lány szakított vele. Végül még Lali is úgy döntött, hogy inkább átköltözik Gáborhoz, ráadásul Joe Alexát és Zoét is elüldözte magától.

Totó költözésre kényszerült

Gábor választás elé állította Zoét. Bori meglepetés partit szervezett Karola szülinapjára. Alexa zenei karrierje beindult.

Joe Ildikóról: „Nem lesz jobb, hogyha börtönbe juttatom…”

Az albérlet lakói megdöbbenéssel fogadták a hírt, hogy Ildikó gyújtotta fel a műhelyt. Joe azonban nem akarta feljelenteni őt, mert mégiscsak az anyósa, akkor is, ha már válófélben vannak Barbival. Ettől függetlenül, azért úgy döntött, megleckézteti az idős asszonyt, és megijesztette őt azzal, hogy följelenti. Mindeközben, a balszerencsés történések árnyékában Joe és Tamara kapcsolata megerősödött, ezért Joe megkérte barátnőjét, hogy költözzön hozzá.

Joe végre maga mögött tudhatja balszerencséjét?

Joe móresre tanította Ildikót. Dani és Roland megpróbáltak békét kötni. Milán új állásajánlatot kapott.

Előző rész (2017. szeptember 05.)

Evelint furdalja a lelkiismeret, mert drogot rejtett el Daninál. Zoé reggel fájó szívvel elköltözik az albérletből Totóval együtt. Alexa helyett Lali áll a színpadra, és nagy sikert arat Alexa Bang Bang című dalával.

Következő rész (2017. szeptember 05.)

Evelint furdalja a lelkiismeret, mert drogot rejtett el Daninál. Zoé reggel fájó szívvel elköltözik az albérletből Totóval együtt. Alexa helyett Lali áll a színpadra, és nagy sikert arat Alexa Bang Bang című dalával.

˝Valóban volt egy balesetem öt évvel ezelőtt!˝

Az Éjjel-Nappal Budapest Laliját alakító Kamarás Norbert tiszta vizet öntött a pohárba az öt évvel ezelőtti balesetével kapcsolatban...

Tamara:

Reggel Tamara Joe szobájában ébredt, és megbeszélték, hogy titokban tartják, ami köztük történt...

Joe képtelen ellenállni Tamara vonzerejének

Lali reggel kitalálta, hogy menjenek el kirándulni egy kis faluba, ami a hegy tetején van, de útközben kifogyott az üzemanyag az autóból...

Előző rész (2017. augusztus 28.)

Joe, Tamara, Alexa, Lali és Gábor Montenegróba utaznak. Milán reggel még mindig meg akarja akadályozni Kíra és Bécy házasságát. Maja teljesen lejáratja magát a lakók szemében. 

Lali:

Miután Lalika "véletlenül" megtalálja a kulcsot, Alexa odaér a dedikálással egybekötött fellépésére. Amikor Alexát a színpadon ünneplik, Lali felfurakodik mellé és bejelenti, hogy egy közös számmal készülnek.

Előző rész (2017. augusztus 25.)

Milán egy romantikus séta során egy játszótérre viszi Kírát, ahol újra lefekszik vele. Máté váratlanul meglátogatja Karolát a szalonban. Alexát reggel felhívják a stúdióból, hogy estére szerveztek neki egy kis dedikálást.

Alexa:

Alexát reggel azzal a jó hírrel hívták fel, hogy estére szerveztek neki egy dedikálással egybekötött fellépést...

Gábor:

Gábor egész nap bunkó Lalival, és egyáltalán nem figyel arra, amit barátja magyaráz. Mikor rájön, hogy Zoé előtt végleg elvágta magát, bocsánatot kér Lalitól, és koccintanak a szerencsétlenségükre.

Lali egy 12 éves kislánynak önti ki a lelkét

Amikor egy szexi lány fizetni akar Lalinak, hogy randizzon egy ismerősével, a fiú fellelkesedik, főleg, hogy pénz híján, Niki és ő Velencén ragadtak. Jókedve addig tart, míg rá nem jön, hogy a „barátnő” egy kislány.

Előző rész (2017. augusztus 16.)

Zoé és Gábor egyre idegesebbek Joe rosszkedvétől. Evelin megelégeli a titkolózást arról, hogy András és Karola szexeltek. Reggel Lalira és Nikire rá akarják hívni a zsarukat.

Következő rész (2017. augusztus 16.)

Zoé és Gábor egyre idegesebbek Joe rosszkedvétől. Evelin megelégeli a titkolózást arról, hogy András és Karola szexeltek. Reggel Lalira és Nikire rá akarják hívni a zsarukat.

Lali kis híján a Velencei-tóba fullad

Lali reggel nagyon lelkes volt a vízimentő tanfolyam miatt. El is utazott Nikivel együtt a Velencei-tóhoz, azonban Laller már az úszás szintfelmérőnél megbukott.

ÉNB Lali:

Velence Mitch Buchannon-je, ÉNB Lali bevetette magát a Velencei-tóba, de sajnos hamar kiderült, hogy a sorozat sztárja nem vízimentőnek született. Laller már az első feladatnál elbukott, ugyanis a hínárok és a kagylók annyira összezavarták, hogy kis híján a tóba fulladt. Bár Lalika nagyon haragudott az oktatóra, a bukás után a fejébe vette, hogy Nikivel együtt a Velencei-tavon marad, és más munka után néz.
 

Előző rész (2017. augusztus 15.)

Rolandot idegesíti Andor, aki folyton be van állva, és bulit rendez az albérletben. Lali reggel lelkes, mert ma indul a vízimentő tanfolyama a Velencei-tavon. Karola megcsalja Szilárdot Dani apjával.

Lali vízimentő karrierje hamar kudarcba fullad

Lali reggel nagyon lelkes volt a vízimentő tanfolyam miatt, azonban a Velencei-tavon hamar kiderült, hogy Lali nem vízimentőnek született...

ÉNB Lali:

Lalival a Velencei-tó partján találkoztunk. Az ÉNB sztárja megmutatta rezervátumát, elmondta, miért szereti a nyarat és a sört, és azt is, minek köszönhető tökéletes beach bodyja. Laller kifejtette nézeteit a tangás fürdőruháról, és elhintett néhány infót készülő új daláról is.

Következő rész (2017. augusztus 15.)

Rolandot idegesíti Andor, aki folyton be van állva, és bulit rendez az albérletben. Lali reggel lelkes, mert ma indul a vízimentő tanfolyama a Velencei-tavon. Karola megcsalja Szilárdot Dani apjával.

Lali kidobja a taccsot Pauláék bosszújától

Paula és Tamás rájönnek, hogy Lali áll a furcsa történések mögött. A szerelmesek összefognak, és bosszút eszelnek ki Lali ellen, amin Laller már nem szórakozik olyan jól.

Előző rész (2017. augusztus 14.)

Zoé leteremti Totót az idióta viselkedése miatt. Kíra nem akarja, hogy bármi köze legyen Milánhoz, és elköltözik a lakóhajóról. Reggel Tamás és Lali összevesznek, Laller pedig bosszút eküszik.

Következő rész (2017. augusztus 14.)

Zoé leteremti Totót az idióta viselkedése miatt. Kíra nem akarja, hogy bármi köze legyen Milánhoz, és elköltözik a lakóhajóról. Reggel Tamás és Lali összevesznek, Laller pedig bosszút eküszik.

Itt a vége Joe és Barbi házasságának?

Joe és Barbi közös programot szerveznek, ahol a férfi rákérdez a kapcsolatuk jövőjére. Barbi válasza annyira feldúlja őt, hogy Joe-t végül kórházba kell szállítani.

Sárga fecskében hódít az ÉNB sztárja!

Az ÉNB szereplője bevette a Velencei-tavat, elmesélte hogyan hozta magát formába a nyárra, sőt, még vízimentői babérokra is tört.

Lali munkát keresett a Velencei-tónál

Lali a Velencei-tóhoz utazott a nagy hőségben, de nem hűsölni. Munkát keresett. Mi pedig elkísértük, és meg is mutatjuk, hogyan alakított például vízimentősként. Sőt! Kiderítettük, mivel telnek nyári napjai, milyen szokásai vannak a hőségriadó idején, és hogy melyik különleges vízisport áll hozzá a legközelebb!

Lali kimenti fuldokló rajongóját a vízből

Miután Lali megbántja rajongóját, észreveszi, hogy Mancika fuldoklik a vízben. Miután hősiesen kimenti a lányt, a vízimentős elhinti, milyen tehetséges vízimentő lehetne belőle, Laller pedig elhatározza, hogy elvégzi a tanfolyamot.

Előző rész (2017. augusztus 08.)

Zoé reggel jelentkezni akar egy fitneszvideóba modellnek. Reggel Niki beállít az albérletbe. Bori próbálja rávenni a lányokat, hogy menjenek el strandra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!