KERESÉS search-close

Lagzi Lajcsi

99 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lagzi Lajcsi"

Lagzi Lajcsi kiborult a bíróságon és visszautasította a vádakat

Újra tárgyalják Lagzi Lajcsi ügyét, bírócsere miatt. A lassan két éve húzódó, több tízmilliós lopás vádját továbbra is tagadja. Lajcsira és feleségére még 2015-ben hajnalban törtek rá a nyomozók boldogasszonypusztai birtokukon. A hétfői tárgyaláson, amikor felolvasták a vádiratot a zenész rosszul lett és beszólt az ügyésznek.

Nem változtatnak nevet Lagzi Lajcsi gyerekei

A zenész 2015 végén került börtönbe. Azt viselte legrosszabbul, hogy ami vele történik, rossz hatással lehet lánya és két fia életére.

Kitartottak gyermekei Lagzi Lajcsi mellett

Nem volt olyan pillanat Lagzi Lajcsi gyerekeinek életében, amikor elpártoltak volna apjuk mellől. A trombitás legnehezebb időszaka 2015 végén jött el, ekkor kellett hónapokra börtönbe vonulnia csalás, közokirat-hamisítás és vesztegetés gyanúja miatt.

Fordulat a Lajcsi-ügyben: meghalt a vízszerelő, aki bizonyíthatta volna a zenész ártatlanságát

Meghalt a Lajcsi-ügy egyik koronatanúja. A hetven éves szakember lelkileg tönkrement az ellene felhozott vádakban, miszerint illegális bekötéseket végzett fiatalabb társával. Azért játszott volna fontos szerepet a tárgyalásokon, mert  bizonyítani tudta volna Lajcsi ártatlanságát, mondja a mulatós zenész.

Lagzi Lajcsi ártatlannak vallja magát

Lajcsit három rendbeli, jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett lopással és egy rendbeli, nagyobb értékre elkövetett lopással, továbbá gazdálkodó szervezet részére tevékenységet végző, önálló intézkedésre jogosult személy vesztegetésével vádolta meg az ügyészség. A vádpontok felsorolása egy óra hosszán keresztül tartott.

 

Galambos Lajos még mindig tagad

Megkezdődött Galambos Lajos pere, a mulatós zenészt lopással és vesztegetéssel vádolják. A zenész nem akart vallomást tenni, de az eljárás kezdete óta tagadja a vádakat. 

LAJCSI: Olyan sérelem érte, amin soha nem tudja magát túltenni

Az elmúlt közel 3 évben azonban – ahogy mondják - szinte idegenként lézengtek a saját birtokukon, nem érezték ott jól magukat. Fel is merült, hogy a tortúra miatt inkább megválnának az egésztől, elfelejtve Boldogasszonypusztát, ami az utóbbi években semmilyen boldogságot nem hozott nekik.

Ma sem volt tárgyalás Lajcsi ügyében!

Ismét elnapolták a Galambos Lajos közműlopási ügyében tartott tárgyalást. A per ma délelőtt folytatódott volna a Budaörsi Járás Bíróságon, de alig néhány perccel a kezdés után mindenkit hazaküldtek csakúgy, mint a tavaly nyárra és decemberre kitűzött tárgyalásokon.

Harmadszor sem kezdődött meg Lajcsi tárgyalása

Ezúttal a mulatós zenész ügyvédei kértek halasztást, mivel nem volt elég idejük átolvasni a több mint 40 ezer oldalas peranyagot. A tárgyalás végén a zenész ártatlanságát hangoztatta. Őt és társait lopással és vesztegetéssel vádolják. Az ügyészség szerint a birtokán és a cége által épített tatai lakóparkban is éveken át lopták a közműveket.

 

Lagzi Lajcsi: „be fogom bizonyítani az igazamat!”

Galambos Lajos tárgyalását ismét elnapolták. A bíróság folyosóján beszélt érzéseiről. Azt is elmondta, milyen végeredményre számít. A tárgyalás május 22-én folytatódik.

VV Macit hol Lagzi Lajcsival, hol Fekete Lacival keverik össze

A ValóVilág7 Macija örül, hogy a mai napig felismerik az utcán, annak viszont nem annyira, hogy állandóan összekeverik valakivel. A valóságshow-hős szeretne végre önmaga lenni, és megélni, hogy egyszer olyan barátnője van, mint Anikó.

Lagzi Lajcsi ügye: régóta készülhettek a csalásra

Már az építkezések idején dupla közművezetékeket alakítottak ki, hogy lopni lehessen az energiát - ez derül ki a vádirat újabb részleteiből Galambos Lajos ügyében. Erről először a HírTV számolt be. Egyes épületeknél már 24 éve kialakították a kerülővezetékeket, hogy a mérőórák kihagyásával használhassák a villanyt, a vízt és a gázt. Az ügyészség szerint legalább 80 millió forint a kár. A zenész ügyvédje Híradónknak azt mondta, hogy minden vádpontot tételesen tudnak cáfolni.

Váratlanul elmaradt Galambos Lajos tárgyalása

Galambos Lajos ügye már három éve húzódik. A vád szerint a zenész cége által építetett tatai lakóparkban a másodrendű vádlottal éveken keresztül lopták az áramot, a vizet és több más közműszolgáltatást és a mérőórákat kikerülve évekig minimális rezsit fizettek. Mivel a szerdai tárgyaláson nem jelent meg az első- és negyedrendű vádlott, ezért még mindig nem került pont az ügy végére.

Bíróság elé állt Lagzi Lajcsi

Elkezdődött, de pár perc után el is napolták Lagzi Lajcsi tárgyalását. Őt és társait, köztük a feleségét, azzal vádolja az ügyészség, hogy több mint 50 millió forint értékben lopták az áramot, a vizet és a gázt a zenész birtokán, és a cége által épített lakóparkban. Az ügyben 11 vádlott van, köztük Galambos Lajos felesége, aki betegségre hivatkozva nem jelent meg a bíróságon.

Elnapolták Lajcsi perét


szerző:
2017.06.07. 10:13
Elnapolták Lajcsi perét

Ma kezdődött volna Galambos Lajos és társainak a pere. A zenészt még 2015 szeptemberében helyezték előzetes letartóztatásba.

Lajcsi gyanúsítottként utazott el, vádlottként tért haza

Gyanúsítottként indult el Kubába, de vádlottként tért haza. Galambos Lajos bejelentette a hatságoknak az utazást, és a hazaérkezés időpontját is. Azonban éppen a kint tartózkodása alatt értesült - ő maga is a médiából - arról, hogy a nyomozás befejezése után vádat emeltek ellene. Kubai útja ugyan eredményes volt, mégsem felhőtlen boldogsággal tért haza.

Lajcsi-botrány: riporterünktől tudta meg a vádemelést Galambos Lajos

Riporterünktől tudta meg Galambos Lajos, hogy vádat emeltek ellene. A külföldön tartózkodó zenész egyáltalán nem számított ilyen telefonhívásra. Az ügyészség börtönben végrehajtandó szabadságvesztést, közügyektől eltiltást és vagyonelkobzást is kért. Ha igazak, az ellene felhozott vádpontok, akkor két évtől tizenkettő évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatják.

 

Óriási bulit vártak, de csalódnia kellett Rihanna rajongóinak

Egy szava sem lehet senkinek, hiszen Rihanna pontosan leírta már a turnéjának nevében is. Anti World Tour – azaz ne várjatok ettől semmi jót. A barbadosi énekesnő tartotta is magát tegnap este az előre bejelentetthez. Bár a szervezők elhozták a Sziget történetének egyik legnagyobb fellépőjét és mindent megtettek a kényelméért is, ő késett, alig énekelt, playbackelt és borzasztóan unalmas volt.

SZTÁROK A SZIGETEN: Zimány Linda is rajong Rihannáért

Az idei Sziget egyik legnagyobb durranása kétségkívül a Rihanna koncert volt. A barbadosi énekesnőre sok hazai híresség is kíváncsi volt. Riporterünk összefutott Zimány Lindával, Dobó Ágival és Lajcsival is.

Lagzi Lajcsi gyereket vert?

Lagzi Lajcsira rájár a rúd mostanában. Szinte nincs is olyan nap, hogy ne foglalkozna vele a sajtó. Jelen esetben a híresztelések arról szóltak, hogy boldogasszonypusztai birtokára gyerekek szöktek be, leeresztették a vizet a zsilipből, majd abban fürödtek. Erre a mulatós zenész állítólag olyan ideges lett, hogy az egyik gyereket felpofozta, a hírek szerint üzlettársa, Cs. Csaba is hasonlóan járt el.

Fókusz 2016-07-04


szerző:
2016.07.04. 18:55
GALAMBOS LAJOS:

Galambos Lajos elmondása szerint amerikai filmekben történnek hasonló dolgok, amikkel mostanában kellet szembesülnie a zenésznek. Lagzi Lajcsira valóban rájár a rúd mostanában: nemrég a zenészt feljelentette egy apuka, mert szerinte Lajcsi megverte a fiát, miután a gyerek bemászott a boldogasszonypusztai birtokra, és meg akart fürdeni a tóban. Csakhogy Lajcsi azt állítja ő nem bántott senkit, főleg nem egy gyereket, őt viszont megütötték, erre pedig bizonyítéka is van.

Story Extra 2016-06-20


szerző:
2016.06.20. 17:25

Fókusz 2016-05-04


szerző:
2016.05.04. 17:25
Nem Lajcsi birtokán volt a műkincs!

2012-ben egy mocsai gazda boronálás közben fordított ki a földből egy római kori sírtáblát. A két tonnás mészkőről azonnal szólt a múzeumnak, aki arra kérte, ne mondja el senkinek, mit talált, mert időbe telik az elszállítás. A titok azonban kitudódott, és a síremléket ellopták. A rendőrök egy bejelentés miatt hosszú ideig Lajcsi birtokán keresték a műemléket,  úgy tudták, ott van elrejtve a hatalmas kő.

Mégsem Lagzi Lajcsi birtokán dugták el a műkincset

Tavaly év végén nyomozók lepték el Lagzi Lajcsi birtokát. Feltúrták a földjét és búvárok merültek a tavába. Manilius Masculus egykori légionárius kétezer éves sírkövét keresték. Úgy tudták a zenésznél rejtették el. Tévedtek. Most 30 kilométerre onnan került elő. Lajcsi kiakadt, és azt mondja jogi lépéseket tesz.

Fókusz 2016-05-03


szerző:
2016.05.03. 17:25
Szívműtétet hajtottak végre Lajcsin!

Vasárnap délben szívklinikára kellett beszállítani Lagzi Lajcsit, ahol sikeresen végezték el a műtétet. A sajtónak a kórházban nyilatkozott a trombita királya: azt mondta, szív katéteres beavatkozásra volt szüksége. Úgy fogalmazott, hogy a mai napig szorongással küzd, és nem szűnik az alvászavara sem. Az utóbbi pár napban viszont felerősödtek a mellkasi fájdalmai, ezért volt szükség a vizsgálatra és később a műtétre.

Lagzi Lajcsi letartóztatásáról és fogságáról vallott

Bizonyára mindannyian emlékeznek a tavalyi év egyik legnagyobb port kavart ügyére. Akkoriban az egész magyar sajtót bejárták azok a képsorok, amik Galambos Lajos letartóztatásán készültek. Lajcsi ezekre a pillanatokat úgy éli meg, mintha csak tegnap történtek volna. A művész a fogságáról, elképesztő fogyásáról és a mexikói utazásáról is beszélt a Story Extrának.

Zár alá vették a mocsai birtokot

20 millió forint értékben bűnügyi zár alá helyezte Galambos Lajos mocsai birtokát a bíróság. Az indoklás szerint a zenész vagyona egy részével felelhet az ellene indult eljárásban. Az ingatlant egyébként 2 és fél milliárd forintért árulják. A zenész ügyvédje úgy látja: a birtok eladását megnehezítheti, hogy zár alá vették. Galambos Lajos – a gyanú szerint – lopta az áramot, a vizet és a gázt birtokán valamint a cége által épített lakóparkban.

Zárolták Lagzi Lajcsi vagyonát


szerző:
2016.04.01. 19:00
Zárolták Lagzi Lajcsi vagyonát

A bíróság egy időre felfüggesztette a zenész saját vagyona feletti jogait, így az nem adható el, és nem származhat belőle anyagi haszna senkinek.

Nyaralása alatt sem kopott ki a címlapokról

Akár több ezer embert is vendégül láthat egyszerre az, aki megveszi Lagzi Lajcsi birtokát. Az ugyanis nagyobb, mint a Margitsziget. Otthona eladásáról is beszélt nekünk a zenész, nyaralásáról hazatérve. Lajcsi szerint hiába pihentek a karibi szigetvilágban, és hiába telt el két hónap mióta kijött az előzetes letartóztatásból, gyerekei még mindig nem tudták feldolgozni, ami vele történt.

Fókusz 2016-03-30


szerző:
2016.03.30. 17:25

Fókusz 2016-03-24


szerző:
2016.03.24. 17:25
Lagzi Lajcsi árulja luxus otthonát

Hatalmas összegért árulja boldogasszonypusztai luxus otthonát Lagzi Lajcsi. A Blikk megtalálta egy német ingatlaniroda weboldalán a hirdetést, miszerint 8 és fél millió euróért, azaz csaknem 2,6 milliárd forintért bárki megveheti a Galambos-birtokot.

Fókusz 2016-03-18


szerző:
2016.03.18. 18:55
2,6 milliárdért hirdeti birtokát Lagzi Lajcsi

Egy német lapban hirdette meg 22 hálószobás és 30 szobás luxusingatlanát Galambos Lajos. A mocsai birtokért 2,6 milliárd forintot kérne. Ezért pénzért halastó és saját erdő is járna a vevőnek. A gázlopási ügyben meggyanúsított zenész jelenleg családjával együtt Mexikóban van, ügyvédje szerint terápiás célokból. Testvére azt mondta híradónknak, Galambos Lajos nem akar elszökni az országból.

Lajcsi Mexikóba menekült volna?

A zenész ügyvédjén keresztül azt üzeni: cáfol minden olyan híresztelést, miszerint ő el akar menekülni az igazságszolgáltatás elől. Mi pedig mutatjuk, hogy szerdán délelőtt mi történt birtokán, amikor mi éppen az elmúlt napok híreszteléseinek hátterét, és igazságtartalmát próbáltuk felderíteni. 

Fókusz 2016-03-16


szerző:
2016.03.16. 18:55
Lajcsi érdi ingatlanában tartottak házkutatást

Meghosszabbították a Galambos Lajos elleni nyomozást, április 14-ig. Ezt követően derülhet ki, hogy lesz-e vádemelés Lajcsi ellen vagy bizonyítékok hiányában mégsem emelnek vádat.

Fókusz 2016-03-07


szerző:
2016.03.07. 18:55
Elhagyná az országot Lagzi Lajcsi!

Esze ágában sincs megszökni, vagy elbújni a nyomozók elől. Sőt, Lagzi Lajcsi egyenesen úgy fogalmaz, neki a legfontosabb, hogy mielőbb véget érjen a show-műsor, amely felforgatta lakóhelyének békés életét. Az viszont nincs kizárva, hogy egyszer külföldre költözik majd a család: nemcsak az elmúlt időszak, de a gyerekek továbbtanulása  miatt is.

Lajcsit szétszedték a rajongók

Öt hónap kihagyás után Lagzi Lajcsi visszatért a színpadra, rögtön két fellépése volt. Az első rendezvényen csak meglepetés vendégként vett részt, de amikor a közönség meglátta, az emberek azonnal felpattantak a helyükről és vastapssal fogadták. Aztán nagy sikere volt néhány órával később, szabadulása utáni első koncertjén is, ahová feleségén kívül az a munkatársa is elkísérte, akit annak idején vele együtt tartóztattak le.

Fókusz 2016-02-22


szerző:
2016.02.22. 18:55
Story-gála: sztárok és kulisszatitkok minden mennyiségben

Az ország legnagyobb sztárpartyjára minden évben már napokkal, hetekkel az esemény előtt elkezdődik a készülődés. A színpadot már pénteken felépítették a díszteremben. Szombat délben több száz főre terítettek meg a bálteremben, és Nyári Károly zongoráját is behangolták.

Lajcsinak nem kell visszamennie a börtönbe

Az előzetes letartóztatás megszüntetéséről szóló elsőfokú döntés ellen a Pest Megyei Főügyészség fellebbezett. A bíróság korábban megállapította, hogy az előzetes letartóztatás általános oka ugyan jelenleg is fennáll, de nem kell tartani attól, hogy a bizonyítást meghiúsítanák, és a bűnismétlés veszélye sem áll fenn.

Fókusz 2016-02-10


szerző:
2016.02.10. 18:55
Szabadlábon védekezhet Lagzi Lajcsi

A másodfokú bíróság nem rendelte el a mulatós zenész előzetes letartóztatásának meghosszabbítását. Az elsőfokú döntés ellen ugyan a Pest Megyei Főügyészség fellebbezett, de ezt a bíróság elutasította, így Galambos Lajos szabadlábon maradhat.
 

LAGZI LAJCSI: Semmi nem lesz a régi!

A bíróság másodfokon is elutasította, hogy Lagzi Lajcsi előzetesét meghosszabbítsák. Nem várta el senkitől a baráti jobbot, mégis sokan elfordultak tőle az előzetes 125 napja alatt. Azt mondja, a börtönben töltött napok alatt sok dolgot átértékelt. Legnagyobb tanulságnak azt tekinti, hogy soha többé nem szeretne azokkal egy asztalhoz ülni, akik a bajt okozták.

Újra lecsaptak Lajcsira!


szerző:
2016.02.02. 19:15
Újra lecsaptak Lajcsira!

Miközben nekünk adott interjút, kedd délelőtt ismét megszállták a zenész birtokát. Lajcsi épp a börtönben írt dalát akarta megmutatni nekünk, amikor felesége riasztotta: birtokukon nyolc rendőr kíséretében felvonultak a közműszolgáltatók.

LAGZI LAJCSI: Megreccsen néha a szív

Lagzi Lajcsi elsőként nekünk mutatta meg azt a dalt, amelyet a börtönben írt, még igen rossz lelki állapotban. A képfelvételek elkészítésében segítségünkre volt a Hír Tv stábja is.

 

Fókusz 2016-01-27


szerző:
2016.01.27. 18:55
Lagzi Lajcsi karriergyilkosság áldozata lett

125 előzetes letartóztatásban töltött nap után kiengedték Galambos Lajost. Először feleségét majd gyermekeit ölelte át, de szabadsága első 20 percét a rá váró újságírókra szánta.

Lagzi Lajcsi ismét szabadlábon!

A trombita királyát vasárnap reggel engedték ki a börtönből – a továbbiakban szabadlábon védekezhet. Szeptember 24-én áram-gáz és vízlopás gyanújával vették őrizetbe Galambos Lajost, azóta a székesfehérvári börtönben töltötte mindennapjait. Szemmel láthatóan is megviselte a rács mögött töltött 125 nap.

Lagzi Lajcsi otthon ünnepelte 55. születésnapját

125 előzetes letartóztatásban töltött nap után kiengedték Galambos Lajost. Először feleségét majd gyermekeit ölelte át, de szabadsága első 20 percét a rá váró újságírókra szánta.

Kiengedik Lagzi Lajcsit!


szerző:
2016.01.22. 19:05
Kiengedik Lagzi Lajcsit!

A bíróság pénteken délután döntött a zenész előzetes letartóztatásának megszüntetéséről. Lajcsi, négy hónap alatt negyvenöt kilót fogyott a börtönben, vasárnap térhet haza. Rendkívüli módon megviselték a történtek, gyerekeit összesen háromszor láthatta az elmúlt időben. A továbbiakban mindenféle korlátozás nélkül, szabadlábon védekezhet. Hogy mi igaz abból, hogy a börtönben dalt is írt, mindjárt kiderül!

Fókusz 2016-01-22


szerző:
2016.01.22. 18:55
Kiengedték az előzetesből Lagzi Lajcsit

Kiengedik a börtönből Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsit.  A Budaörsi Járásbíróság ugyanis elutasította az ügyész indítványát, hogy hosszabbítsák meg az énekes előzetes letartóztatását. A bíróság ezt azzal indokolta, hogy nem áll fen a bűnismétlés, valamint a bizonyítékok eltűntetésének veszélye.

Vasárnap kiengedik Lagzi Lajcsit

A bíróság pénteken délután döntött a zenész előzetes letartóztatásának megszüntetéséről. Lajcsi, négy hónap alatt negyvenöt kilót fogyott a börtönben, vasárnap térhet haza. Rendkívüli módon megviselték a történtek, gyerekeit összesen háromszor láthatta az elmúlt időben. A továbbiakban mindenféle korlátozás nélkül, szabadlábon védekezhet. Hogy mi igaz abból, hogy a börtönben dalt is írt, mindjárt kiderül!

Ez történt szeptemberben


szerző:
2015.12.29. 19:00
Ez történt szeptemberben

Menekültek tömege indult el a Keleti pályaudvarról az M1-es autópályán Ausztria felé. Ezt, a röszkei vízágyúzást és a menekülteket elgáncsoló operatőrt is emlegették szeptemberben Magyarországgal kapcsolatban a világsajtóban. Lagzi Lajcsit pedig őrizetbe vették, mert a gyanú szerint csalt a gázzal és az árammal. Ugyanebben a hónapban robbant a Volkswagen botrány. A NASA pedig bejelentette, hogy víznyomokat találtak a Marson.

Lagzi Lajcsi ellen újabb nyomozás indul

2012 novemberében eltűnt egy sírkő, a rajta szereplő felirat szerint a helyi légió veteránja, a 82 éves Manilius Masculus sírját födte egykor Pannóniában. Mocsa és Komárom közelében találták, de eltűnt. Mégis mi köze van ehhez Galambos Lajosnak?

Csak egyszer találkozhatott a gyerekeivel

Ügyvédjein kívül senki nem látogathatja, gyermekeivel csak egyszer találkozhatott, de bízik benne, hogy hamarosan hazatérhet az előzetesből - ezt mondta Galambos Lajosról egyik ügyvédje. A zenész éppen hat hete van előzetes letartóztatásban, ez ellen fellebbeztek, ha ezt elutasítják, akkor január végéig mindenképpen börtönben marad, és a karácsonyt is ott kell töltenie.

Újabb 90 napot kapott Lagzi Lajcsi


szerző:
2015.11.05. 17:21
Újabb 90 napot kapott Lagzi Lajcsi

A zenész az egy hónap letelte után újabb kilencven napot kapott. Ügyvédje szerint még mindig nem lehet tudni, mivel vádolják. Galambos Lajos hosszú vallomást tett, a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetben tartják fogva, de már a gyerekeivel sem beszélhet naponta tíz percet.

A karácsonyt is előzetesben töltheti Lagzi Lajcsi

A zenész az egy hónap letelte után újabb kilencven napot kapott. Ügyvédje szerint még mindig nem lehet tudni, mivel vádolják. Galambos Lajos hosszú vallomást tett, a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetben tartják fogva, de már a gyerekeivel sem beszélhet naponta tíz percet.

Össztűz zúdult Lajcsi családjára, először szólalt meg a testvére

Lagzi Lajcsi múltjából egyre több zűrös történet kerül elő. Kazettahamisítás, ügynökbeszervezés, eltitkolt feleség. Öccse most úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba a Fókusz kamerája előtt, és elmeséli, min megy most keresztül a Galambos család.

Fókusz 2015-10-09


szerző:
2015.10.09. 17:25
VÁDAK: Lajcsi testvére tiszta vizet önt a pohárba

Amióta Galambos Lajos előzetesben van, szinte minden nap újabb sztorik látnak róla napvilágot. Az újságok már sok mindent írtak róla, az eltitkolt feleségtől kezdve odáig, hogy 3/3-as ügynök is volt. Testvére megelégelte a pletykákat, és úgy döntött, kameránk előtt tisztázza az igazságot.

Lagzi Lajcsi öccse szerint az újságokban sok valótlanság jelent meg

Galambos Istvánt pénteken telefonon értük utol. Kiderült, hogy a mulatós sztár feleségét már szabadon engedték.

Lagzi Lajcsi felesége elhagyhatja a börtönt!

Boglárkát ma délután szabadlábra helyezték, a bíróság elfogadta az ügyvéd érveit. A nő ugyanis beteg.
 

Sztárok börtönben


szerző:
2015.10.02. 18:30
Sztárok börtönben

Nem Lagzi Lajcsi az első országosan ismert ember, akire lecsapott a igazságszolgáltatás. Összeszedtük a leghíresebb eseteket, amikor sztárok a rács mögé kerültek!

Már kikapcsolták a gázt Lajcsi lakóparkjában

46 lakás lakói maradtak fűtés és meleg víz nélkül a Galambos Lajos érdekeltségébe tartozó tatai lakóparkban, a szolgáltatók ugyanis szerda este lekapcsolták a közműveket. A zenészt azzal gyanúsítják, hogy éveken keresztül lopta a gázt, a vizet és az áramot, majd megpróbálta megvesztegetni az ellenőröket. Galambos Lajost és feleségét is letartóztatták.

Kikapcsolták a gázt Lajcsi lakóparkjában

Kikapcsolták a gázt abban a Lagzi Lajcsi érdekeltségébe tartozó lakóparkban, ahol a gyanú szerint lopták az áramot, a vizet és a gázt. Így olyan - sok esetben gyermekes - családok maradtak fűtés és melegvíz nélkül, akik becsületesen fizettek a szolgáltatásokért. Riporterünknek az egyik lakó azt mondta, az üzemeltetők ígértek nekik radiátort a hidegebb napokra. Közben csütörtökön megszólalt az ügy harmadik gyanúsítottjának ügyvédje, aki azt állítja, védence nem fizetett kenőpénzt azért, hogy a szabálytalanságok titkokban maradjanak.

Gyermekes családok maradtak gáz nélkül Lajcsi lakóparkjában

Kikapcsolták a gázt abban a Lagzi Lajcsi érdekeltségébe tartozó lakóparkban, ahol a gyanú szerint lopták az áramot, a vizet és a gázt. Így olyan - sok esetben gyermekes - családok maradtak fűtés és melegvíz nélkül, akik becsületesen fizettek a szolgáltatásokért.

Megszólaltak a szomszédok: Lagzi Lajcsi ügyéről mindenkinek megvan a véleménye

Eddig szinte mindenki kerülte a kamerát, de több, mint egy héttel azután, hogy Lagzi Lajcsit őrizetbe vették, kezdenek beszédesebbek lenni a zenész közelében élők. Van, aki szerint Lajcsi jó volt mindenkihez, mások szerint nem igazán állt szóba a környéken senkivel. Ami pedig az elfogás napján történt, az leginkább ijesztő volt a békés vidék lakói számára.

Fókusz 2015-09-30


szerző:
2015.09.30. 17:25
Ők sem értik: megszólaltak Lagzi Lajcsi szomszédai

Eddig szinte mindenki kerülte a kamerát, de több, mint egy héttel azután, hogy Lagzi Lajcsit őrizetbe vették, kezdenek beszédesebbek lenni a zenész közelében élők. Van, aki szerint Lajcsi jó volt mindenkihez, mások szerint nem igazán állt szóba a környéken senkivel. Ami pedig az elfogás napján történt, az leginkább ijesztő volt a békés vidék lakói számára.

Súlyos beteg lehet Lagzi Lajcsi felesége

Napokon belül elhagyhatja a börtönt Galambos Lajos felesége, ha a bíróság elfogadja azokat az orvosi papírokat, amelyek azt bizonyítják, hogy az asszony súlyos beteg. A zenész feleségének ügyvédje az RTL Híradónak nem árulta el, hogy pontosan miben szenved évek óta ügyfele, csak annyit mondott, hogy igen komoly betegségről van szó.

Sztárper: Lajcsit a felesége állapota aggasztja leginkább

Lagzi Lajcsi nehéz helyzetben van, de egyelőre bizakodó. Fordulat a több tízmilliós lopással és vesztegetéssel gyanúsított, előzetesen fogva tartott zenész ügyében, hogy míg korábban megtagadta a vallomás tételt, most már éppen ezen dolgozik a zárkájában éjt nappallá téve.

Fókusz 2015-09-29


szerző:
2015.09.29. 17:25
Lajcsi először megtagadta, most mégis vallomást akar tenni

Lagzi Lajcsi nehéz helyzetben van, de egyelőre bizakodó. Fordulat a több tízmilliós lopással és vesztegetéssel gyanúsított, előzetesen fogva tartott zenész ügyében, hogy míg korábban megtagadta a vallomás tételt, most már éppen ezen dolgozik a zárkájában éjt nappallá téve.

Több mint 100 millió forintnyi áramot, vizet és gázt lophatott el Lagzi Lajcsi

A szolgáltatók már összesítették az adatokat, így jött ki az elmúlt tíz év után a hatalmas összeg. A zenész egyelőre tagad, és nem tett vallomást, állítása szerint egy telefonos vicc miatt került börtönbe, feleségével és beosztottjával együtt. Ha a bíróság bűnösnek találja, akár nyolc év börtönt is kaphat. Galambos Lajos a székesfehérvári börtönben kezdte meg előzetes letartóztatását, ahol napi háromszor étkezhet, és a későbbiekben látogatókat is fogadhat.

Galambos Lajos: Csak vicceltem


szerző:
2015.09.25. 18:00
Galambos Lajos: Csak vicceltem

Egy telefonos viccelődés miatt került bajba, ezt állítja Galambos Lajos, akit azzal gyanúsítanak, hogy évekig lopta a gázt, a vizet és az áramot az otthonában, valamint egy cége által épített tatai lakóparkban. A gyanú szerint az énekes ráadásul  megvesztegette az áramszolgáltató ellenőreit, amikor lebukott. Galambos Lajos szerint ő csak viccelődött, amikor azt mondta a telefonba, ad öt kilót. Közben kiderült, a nyomozást azért a budaörsi ügyészség felügyeli, mert a Komárom-Esztergom megyei főügyész is az énekes tatai lakóparkjában bérel lakást.

 

A pályatársak megdöbbentek Lajcsi letartóztatásának hírén

Többen azt hitték az interneten terjedő rosszindulatú pletyka, mások lehetetlennek tartják. Lagzi Lajcsi előzetes letartóztatásának hírét kollégái, a mulatós zenészek hitetlenkedve fogadták.

Előzetes letartóztatásba került Galambos Lajos

A zenész-vállalkozót lopással és vesztegetéssel gyanúsítják. A nyomozók szerint a birtokán, cégének telephelyén és az általa épített lakóparkban éveken keresztül illegálisan jutottak gázhoz, vízhez és áramhoz. A bíróságon megtörten azt mondta, hogy csőbe húzták. Most feleségével együtt 30 napra börtönbe kell mennie.

Lajcsi 30 napig biztosan rács mögött marad

Adásunk előtt 10 perccel érkezett a hír, hogy döntöttek Lagzi Lajcsi sorsáról: a zenész előzetes letartóztatásba került, 30 napig biztosan rács mögött marad. A gyanú szerint áramot, vizet, gázt loptak a mulatós zenészhez köthető ingatlanoknál éveken keresztül. Az ügyészség szerint harminc millió is lehet a kár, amit így okoztak.

Fókusz 2015-09-24


szerző:
2015.09.24. 17:25
Döntöttek: 30 napig rács mögött marad Lagzi Lajcsi

Vezetőszáron érkezik Galambos Lajos a Budaörsi Járásbíróságra. Lopással és vesztegetéssel gyanúsítják.  Az ügyészség szerint a mérőórákat kikerülve éveken keresztül minimális összegű rezsit fizettek egy Mocsa, boldogasszonypusztai  lakóházban és egy tatai apartman parkban, amelyek Galambos Lajos tulajdonában vagy érdekeltségében vannak.

Áramlopással gyanúsítják a zenész-vállalkozót

Őrizetbe vették Galambos Lajost, művész nevén Lagzi Lajcsit. A mulatós zenészt kedden délelőtt vitték el a rendőrök boldogasszonypusztai birtokáról, feleségével együtt. A nyomozók egy másik férfit is őrizetbe vettek, mindhármukat lopással és vesztegetéssel gyanúsítják. Úgy tudjuk, hogy a gyanú szerint a zenész birtokán, cégének telephelyén és az általa épített lakóparkban éveken keresztül illegálisan jutottak gázhoz, vízhez és áramhoz.

Galambos Lajost őrizetbe vették a rendőrök

Áramot, vízet és a gázt is lopták a Lagzi Lajcsihoz köthető ingatlanoknál. Ez a gyanúja a rendőrségnek és emiatt vették őrizetbe a zenészt és feleségét is. A gyanúsítás ellen Galambos Lajos panasszal élt.

Őrizetbe vették Lagzi Lajcsit!

A mulatós sztárt feleségével együtt mocsai birtokáról vitte be a rendőrség kedden. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ellenük. Galambos Lajos ügyvédjét telefonon értük utol.

Előzetes: Őrizetbe vették Lagzi Lajcsit

A mulatós zenészt tegnap délelőtt vitték el a rendőrök boldogasszonypusztai birtokáról, feleségével együtt. A nyomozók egy másik férfit is őrizetbe vettek, mindhármukat lopással és vesztegetéssel gyanúsítják. Úgy tudjuk, hogy a gyanú szerint a zenész birtokán, cégének telephelyén és az általa épített lakóparkban éveken keresztül illegálisan jutottak gázhoz, vízhez és áramhoz. Este hatkor az RTL Híradóból megtudhatják, mi lett gyanús a szakembereknek.

Lagzi Lajcsi: „Én nem sok mindent érzek cikinek”

Galambos Lajos zeneművészeti egyetemen végzett, mint trombitaművész és zenetanár. Ehhez képest a „Van nekem egy csíkos gatyám” talán visszalépés volt, a sikert mégis ez a műfaj hozta meg számára.
 

Muzsika: a siker titka


szerző:
2014.06.07. 19:30
Muzsika: a siker titka

Hatalmas közönség, taps, és rengeteg szeretet. Valahogy így írható le a siker, amiben egy előadó részesülhet. De vajon hogyan lehet ezt elérni? Elismert előadókat kérdeztünk arról, hogy ők hogyan érték el a sikert, és hogyan tudják kezelni.

Lali karrierjét Lagzi Lajcsi támogatja!

Nem akármilyen lehetőséghez jut Lali, hiszen Lagzi Lajcsi érkezik a városba. A karrierjében pedig ki más tudna jobb tanácsot adni, mint maga a mulatozás királya! A találkozás pedig ha nehezen is, de végül összejön.

Reflektor 11-12-09


szerző:
2011.12.10. 00:15
Reflektor 11-12-09

Reflektor: Galambos Lajos megtáltosodott. Közelebbről vizslattuk Kovács Ákos rajongóit.

Fél Kettő 11-07-19


szerző:
2011.07.19. 14:25
Fél Kettő 11-07-19

Fél kettő: Csak egy éjszakára - Kik keresik a rövid kalandokat, és lehet-e folytatásuk? Én gyerekem/te gyereked - Gyerekek a régi házasságból egy családban. Xantus Barbarával beszélgettem. Parázson járt - A mulatós zenész és a természetfeletti. Vendégem volt Galambos Lajcsi.

Fél Kettő 11-05-31


szerző:
2011.05.31. 14:20
Fél Kettő 11-05-31

Fél Kettő: Mentőöv - Kiken és mennyiben segíthet a svájci frank árfolyamának rögzítése? Küzdelmes út - Kétszer is vesetranszplantáción esett át az RTL hangja, Both András. Visszatekintés - Hogyan látja élete első 50 évét Galambos Lajos? Vendégünk a volt művész.

Lagzi Lajcsi kritikája Mulatós Alekoszról

Alekosz egykori zenésztársát is megtaláltuk, szerinte Alek a lagzikon is csajozott. Sosem látott felvételek a zenész görögről csak a Fókuszban!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való