KERESÉS search-close

László Erika

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "László Erika"

Szépülni akart, rémisztő eredménye lett az elrontott műtétnek

László Erika csaknem tíz éve takargatja a nyomokat. 2009-ben egy balesetből származó sebhelyet szeretett volna a szemhéján eltüntetni. Ezért feküdt kés alá. Az operációnak rémisztő eredménye lett. Vérömleny, elszakadt fonál, torzulások. A bal szemét akkor sem tudta becsukni, de ez még ma is nehezen megy neki. Műhiba pert indított a plasztikai sebésze ellen, és táblákkal a kezében demonstrálni kezdett a klinikája előtt. Erika most viszont nem az orvosa rendelője, hanem a Fővárosi Törvényszék előtt harcol az igazáért. Egyedül.

 

Félresikerült arcplasztika

László Erika hiába nyerte meg a műhibapert, a kártérítésre valószínűleg még éveket várhat. Az elrontott szemhéjplasztika után szerelmét is elvesztette, és állítja, a teljes plasztikai sebész társadalom is ellene fordult.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való