KERESÉS search-close

Láng Manfréd

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Láng Manfréd"

Kiderült Manfréd titka: Nem veheti feleségül Angélát!

Márk nem adta fel a nyomozást. Kálmán után, lánya segítségét kérte, hogy közelebb kerülhessen riválisának titkához. Noémi színjátékának pedig meg is lett az eredménye...

A teljes adásért kattints IDE!

Márk rájött, hogy miben rejlik a férfiak vonzereje

A srác szerint három tényezőre van szüksége egy férfinak ahhoz, hogy mehódítson egy hölgyet. János szkeptikusan fogadta barátja elméletét, de abban egyetértettek, hogy nyomozással lebuktathatják Manfréd "sötét oldalát" - már ha van neki olyan...

Hoppá! Ki ez a titokzatos nő Manfréd életében?

Úgy tűnik, a srácok forró nyomon járnak. Manfréd útja egy családi házhoz vezetett, ahol egy kedvesnek tűnő hölgy és egy gyerkőc fogadta lelkesen az üzletembert. Vajon mi keresnivalója van Angéla vőlegényének ebben a házban?

A teljes adásért kattints IDE!

Manfréd bizonyítékot talált Szilvia ellen!

Angéla és Szilvia ellentéte soha nem érhet véget? Éppen kezdtek lecsillapodni a kedélyek, amikor Manfréd úgy döntött, utánanéz a szavazásoknak, és hát meg is találta, amit keresett...

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla Márk orra alá dörgölte eljegyzését

Miután Manfréd feltette a sorsdöntő kérdést, a lány első útja Márkhoz vezetett, akinek büszkén újságolta a fejleményeket.

A teljes adásért kattints IDE!

Hajni Manfréd termetén gúnyolódott

A legidősebb Erdész lány „randevúja” végül összejött, de az öröm nem tarthatott sokáig, ugyanis Hajni kapva kapott az alkalmon, hogy ismét lejárassa nővérét, és ezúttal partnerét is.

A teljes adásért kattints IDE!

Márk féltékenysége nem ismer határokat

Miután Jani fülest adott Márknak, a srác nyomozni kezdett. A kozmetikában rögtön bizonyítékot szerzett, amikor az ajtóban állva kihallgatta Angélát és Manfrédot, akik éppen az esti randit tervezgették.

A teljes adásért kattints IDE!

Janinak is feltűnt: valami alakul Angéla és Manfréd között

Angéla János arcát is kezelésbe vette a kozmetikában. Persze közben a fiú sem volt rest, és a legidősebb Erdész lányt is kifaggatta a férfiideáljáról. A beszélgetés azonban félbeszakadt, amikor hirtelen berobbant Manfréd, aki egy meglepetés kávéval kedveskedett kiszemeltjének. A gesztus Jani figyelmét sem kerülte el….

A teljes adásért kattints IDE!

Hoppá! Angéla hódolója Piros előtt is lelepleződött

Miközben Piros szépült Angéla kezei között, megjelent Manfréd, aki az udvarlásával lerántotta a leplet saját magáról. A legidősebb testvér hiába próbálkozott, nem tudta elérni, hogy húga ne lássa meg az üzletembert.

A teljes adásért kattints IDE!

Manfréd megkérte Angéla kezét

Az udvarias üzletember beugrott egy rövid kis beszélgetésre Angélához, azonban arra az Erdész lány sem számított, hogy milyen meglepő fordulatot vesz majd a férfi monológja. Olyan javaslatot kapott tőle, amitől még a szava is elállt.

A teljes adásért kattints IDE!

Láng Manfréd


szerző:
2017.11.14. 18:53
Láng Manfréd

Manfréd egy kisember óriási egóval. Törpenövésű, de testi adottsága sohasem akadályozta meg abban, hogy természetes eleganciájával és sármjával elcsavarja a környezetében élő nők fejét. Eszes, ravasz, és remekül választja meg a befektetéseit, így tehetős is. Nagyon hiú, ezért, ha megalázzák, könyörtelenné válik.

Szilvia megtudta, hogy Angéla elárulta

Angéla besétált Manfréd és Szilvia csapdájába? Eljött az igazság és a szembesítés pillanata...

Ismerd meg Láng Manfrédot!


szerző:
2017.11.07. 20:30
Ismerd meg Láng Manfrédot!

Köleséi Sándor alakítja Manfrédot az Oltári csajok című telenovellában. A színész mesélt kameránknak saját karakteréről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való