KERESÉS search-close

Kurunczi János

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kurunczi János"

Milyen a jó húsvéti sonka?


szerző:
2019.03.25. 07:38
Milyen a jó húsvéti sonka?

Hamarosan itt a húsvét, de a háziasszonyok már nem foglalkoznak sokat a sonka érlelésével és füstölésével, készen vesszük az egyre divatosabbnak számító füstölt termékeket.

Ilyen egy igazi húsvéti sonka


szerző:
2019.02.07. 08:57
Ilyen egy igazi húsvéti sonka

Manapság az emberek és a háziasszonyok már kevésbé foglalkoznak a húsok érlelésével és füstölésével. A jó sonkához idő kell, ezért már most érdemes készülni a húsvéti finomságokra. A sózás, a pácolás és a füstölés technikája régóta változatlan módja a tartósításnak, régen ez a hagyomány apáról fiúra szállt.

Újra trend a kolbász


szerző:
2018.11.08. 07:56
Újra trend a kolbász

Vajon mekkora a kereslet manapság a minőségi húsokra? A kérdésre a választ a Reggeli vendége, a Tóalmási Kolbász Manufaktúra ügyvezető igazgatója, Kurunczi János adta meg. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való