KERESÉS search-close

Kurcz Alexandra

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kurcz Alexandra"

Kurcz Alexandra: Rise (Katy Perry)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Kurcz Alexandra produkciója!

Számukra nagyon gyorsan véget ért az X-Faktor

Nagy Nikoletta, Kurcz Alexandra, Minya Vivien, Kovácsné Mészáros Eszter Nóra, Kovács Dóra, Juraszik Szolanzs, Polgár Dotti és Fehér Anett is éppen csak hogy belekezdtek a produkciójukba, Alex máris leintette őket…

Nézd vissza Nikoletta, Alexandra, Vivien, Eszter és Dotti produkcióját ide kattintva!

 

Így készültek kedvenceid: örömzenélések és gyakorlások a Táborban

Amikor sok jó énekes egy helyre kerül, teljesen természetes, hogy előkerül egy-egy gitár, és rövid időn belül szinte mindenki dalra fakad. Az örömzenélések után pedig jöhetnek a tudatos gyakorlások a nagy megmérettetésre.

Üres székek és sorra hulló versenyzők

A lányok mezőnye nagyon gyorsan fogyatkozik, amitől Tóth Gabi egyre csalódottabb. Vajon mi lesz ennek a vége?

Kurcz Alexandra: I was here (Beyoncé)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Kurcz Alexandra produkciója!

Kurcz Alexandra, Rajczi-Juhász Miklós, Tóth Bettina, Mocsár Dávid: Ünnepélyesen fogadom (Anna & the Barbies)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Kurcz Alexandra, Rajczi-Juhász Miklós, Tóth Bettina és Mocsár Dávid produkciója!

Kurcz Alexandra:  Set fire to the Rain (Adele)

Szeptember utolsó hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Kurcz Alexandra produkciója!

Kurcz Alexandrát a szakmai fejlődés motiválja

Kurcz Szandi a produkciója után alig hitte el, hogy továbbjutott a táborba. A mentoroktól sok biztatást kapott, azonban a legjobban Puskás Peti szavai érintették meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való