KERESÉS search-close

Kuncze Gábor

45 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kuncze Gábor"

Heti Hetes: így bulizott Hajdu Steve és Para-Kovács Imre Kuncze Gáborral

Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Heti Hetes egyik adásában az újságíró elárulta, hogyan ünnepleték meg az egykori belügyminiszter 66. születésnapját, aki azonban nyomos indokkal cáfolta mindezt.

Farkasházy Teddy és az Erzsébet-utalványok esete

A miniszteri rezidencia belsőépítészeti 4 milliárd forintos költsége mindenkit meglepett, ahogyan Teddy-t is az a levél, amit még az ünnepek előtt kapott a minisztériumból és amivel aztán kénytelen volt a postára sietni.

Mit tenne Rogán Antal egy igazságszérum hatása alatt?

Egy Fejér megyei laptól többeket elbocsátottak, amiatt, mert Orbán Viktor ünnepi interjújába belenyúltak, így nem azokat a sorokat hozta le az újság, amik valójában elhangzottak a miniszterelnök szájából. Ceglédi Zoltán szerint ez akkor lett volna még érdekesebb, ha a kormány tagjai igazságmondó szérumot szednének. Az újságírónak volt is pár elképzelése arról, mit tenne a kabinetfőnök.

Kuncze Gábor:

Egy internetes oldal lerántotta a leplet arról, miért szexszelnek a párok kevesebbet az ünnepek alatt. Magyar György szerint az év elején ugyanebből az okból kifolyólag magasabb a válások száma is, erről pedig Kuncze Gábornak is eszébe jutott egy történet a '70-es évekből.

Ceglédi Zoltán:

Orbán Viktor évösszegző sajtótájékoztatójáról az RTL Klub híradója is beszámolt, amit a Heti Hetes asztaltársasága ki is értékelt: az elemző szerint az egész "Sorosozással" csupán egyetlen célja van a miniszterelnöknek...

Kuncze Gábor:

Para-Kovács Imre szerint Kósa Lajosból még bármikor lehet köztársasági elnök, Ceglédi Zoltán szerint Schmitt Pálnál már úgy sincsen rosszabb, de szóba került Kiszel Tünde is a jelenlegi államfő mellett.

Mi köze a japánok elhízásának Teddy hiányzó

Ceglédi Zoltán és Para-Kovács Imre egy nemzet túlsúlyosságának kérdését oldotta meg az útóbbi újságíró szokásos jeleneteit is belekeverve a témába.

Para-Kovács Imre:

Az I. kerületi polgármester lakás jutattási mizériájáhról az egész asztaltársaságnak megvolt a maga véleménye. Köztük is a kritikus és Hajdu Steve érezte a legfelháborítóbbnak a dolgot.

Gálvölgyi János:

A művész elárulta, szerinte mi a legfontosabb az Erzsébet-utalványok kapcsán, illetve, hogy mit is gondol az azokat kísérő levelekről, mindezt persze Teddy sem hagyhatta szó nélkül.

Kuncze Gábor eldobná a cella kulcsát?

Egy Sopron közeli kolostorban tartotta meg két napos kihelyezett országgyűlését a kormány, aminek kapcsán a volt belügyminiszter is elmesélte érzéseit a hellyel kapcsolatban és felvázolta, milyen szűk egyszemélyes cellákban alhatnak ott a képviselők.

Kuncze Gábor elmesélte vécés balesetét

Egy felmérés szerint a nők nagyrésze azért dönt párjuk megcsalása melett, mert az nem veszi ki a részét a házimunkából. Erről a volt belügyminiszternek is eszébe jutott egy történet, amiből kiderült bizony sokba kerül, ha Kuncze Gábor segít a házkörül!

A Heti Hetes stúdiójában szükséghelyzet tört ki!

Budapesten nem jövedelmezők a nyilvános illemhelyek, így ezek közül többet bezáratnak. Erről persze mindenkinek eszébe jutott egy sztori, mikor rátört a szükség: Gálvölgyi történetében a libegőé volt a főszerep, míg Hajdu Steve-nél egy üres palack kapott hangsúlyt.

Kuncze Gábor zeneiskolai karrierje

A politikusról korán kiderült, hogy nem az énekesi pályát szánta neki a sors, azonban a zongora leckék során elsajátított néhány dolgot, aminek viszont később hasznát vette a Parlamentben.

Teddy:

A honfoglalás 2000 egyesület véleménye a magyar úszó sportág dolgairól több kérdést is felvetett az asztaltársaságban, Ceglédi Zoltán például nem értette, miért nem foglalkoznak a saját dolgukkal, míg Farkasházy Tivadar egy elnevezésen akadt fent.

Teddy:

A korrupció ellenes törekvések sikerein jól mulatott az asztaltársaság, bár Ceglédi Zoltán nem értette, miért pont emléktáblával ünneplik az állítólagos diadalt, így ő és Farkasházy Tivadar is talált sokkal jobb módszert minderre.

Kuncze Gábor találkozása Kádárral

Miután egy autós blog összegyűjtötte, mi az, amit semmiképp se mondjunk egy rendőri igazoltatás esetén, az egykori belügyminiszter ennek kapcsán elmesélt egy történetet, egy fiatal politikusról, aki egy átmulatott este után összefutott a szocializmus nagy alakjával...

Ki a legnépszerűbb a Heti Hetes asztaltársaságából?

Egy néző leveléből kiderült, ki miatt nézi már lassan egy éve a műsort. Azt azért eláruljuk, hogy az eredmény annyira meglepő volt, Gálvölgyi Jánosnak is volt hozzá egy-két szava!

Ceglédi Zoltán:

Az RTL Klub Híradójából megtudhattuk, van olyan, hogy a politikusoknak halaszthatatlan dolguk akad. Erre hivatkozva kérte a frakcióvezető az újságírókat is, hogy ne zaklassák a képviselőket. Ceglédi Zoltán szerint a politikus ezzel a kérésével ezt árulta el: a miniszterek hazudnak!

Kuncze Gábor önmagát nézi a tévében!

Az egykori belügyminiszter elárulta, volt már pár furcsa televíziós megjelenése. Kern András pedig megosztott egy színházi titkott: hogyan lehet az ember egyszerre két helyen.

 Ghaith Pharaon valójában török cukrász lenne?

Váncsa Istvánt gyermekkori szomszédjára emlékeztette a szaúd-arábiai üzletember története, míg Kuncze Gábornak inkább egy részegről szóló vicc ugrott be...

Miért gratulált Colleen Bell Gálvölgyi Jánosnak?

Míg Hajdu Steve nem tudta elképzelni, milyen lehet a parlamenti büfé, addig az amerikai nagykövet egy fogadás alkalmával többször is kezet rázott Gálvölgyi Jánossal.

Így bulizott Hajdu Steve és Para-Kovács Imre Kuncze Gáborral

Az újságíró elárulta, hogyan ünnepleték meg az egykori belügyminiszter 66. születésnapját, aki azonban nyomos indokkal cáfolta mindezt.

Kuncze Gábor parlamenti beszédének különös fogadtatása

A politikus elmesélte, a 2014-es választási beszédében kitért arra, hogy megelégszik az értelmes emberek szavazatával is. Amit hallgatóközönségének érdekes reakciója követett.

Csapatépítő csókok a magyar politikában

A Heti Hetes asztaltársasága megvitatta annak a kínai férfinak az esetét, akinek női alkalmazottjai kénytelenek csókot adni minden nap. Kuncze Gábornak pedig sikerült párhuzamot vonnia az ottani helyzet és a kormányunk között...

Így csajozik az interneten Kuncze Gábor!

Az egykori belügyminiszter különösképpen próbált levenni egy fiatal lányt a lábáról. Nem mást használt fel hozzá, mint az alaptörvényt!

Rogán Antal a legjobb start up-ot választotta?

Szóba került a helikopterezés, betegszállítás, de még a főzés is. Végül mégis valami teljesen más tényezőnek tulajdonítják a kabinetfőnök sikerének titkát.

Gálvölgyi Jánosnak megvolt Angelina Jolie?

Para-Kovács Imre és Gálvölgyi János kitalálták, hogy mit üzennének Brad Pittnek. Ám úgy tűnik, a színésznek mostanában nem esete a hollywoodi világsztár.

Feljelentették Kuncze Gábort


szerző:
2016.06.05. 23:00
Feljelentették Kuncze Gábort

A tanulmányai befejeztével különös dolgot művelt az egykori belügyminiszter, ami nem tarthatott sokáig, mivel már a Honvédségnek is szemet szúrt a tevékenyésge.

Rémtörténet borzolta a kedélyeket a stúdióban

Már-már vérfagyasztó emlékeit idézte fel asztaltársaságának Kuncze Gábor. Az biztos, hogy ez a történet nem egy átlagos munkanap volt az egykori belügyminiszter számára...

Hűtlenséggel vádolták Ceglédi Zoltánt?

Azok a házas emberek, akik szeretőt tartanak, hangosabbak a szeretőjük ágyában, mint otthon – állítja egy ezer fős vizsgálat. Jáksó László témafelvetése után Gálvölgyi János egyből Ceglédi Zoltánhoz fordult, aki gyorsan tisztázta a helyzetet az esetleges félreértések elkerülése végett.

Így állt bosszút zongaratanárán Kuncze Gábor

Miután zeneiskolai tanítója félrelökte, nem is gondolkodott sokáig, hogy milyen módon adja vissza a 'kölcsönt'. A revans nem csak az ő zongorai pályafutását döntötte romokba...

Gyilkosság a Heti Hetes stúdiójában?

Ceglédi Zoltán kénytelen volt félbeszakítani a beszélgetést, ugyanis váratlan és halaszthatatlan dolog történt a stúdióban...

Így próbálták feltörni Gálvölgyi János telefonját?

Beépített webkamera okozott kellemetlen pillanatokat egy párnak, akik még csak nem is sejtették, hogy mit tettek velük. A téma kapcsán Para beavatta Gálvölgyi Jánost a modern eszközök rejtelmeibe...

Kuncze Gábor visszautasította Clintont

Évekkel ezelőtti személyes találkozásuk élményét elevenítette fel Kuncze Gábor Hajdu Steve kedvéért. A körülmények mellett az is kiderült, miért utasította vissza Clintont az egykori belügyminiszter.

Ceglédi Zoltán heves reakcióján szórakozott Gálvölgyi János

Vannak olyan felmérések, melyek a szakáll létjogosultságát vitatják. Ceglédi Zoltán természetesen nem tudott elmenni szó nélkül az eredmények mellett.

Magyar György hasonmása visszaél az ügyvéd úr hírnevével?

Egy skót villanyszerelő 26 nőt csábított el egy hasonlóságnak köszönhetően. A Heti Hetes asztaltársaságának egyik tagja az eset kapcsán mesélte el saját élményét...

Kuncze Gábor a belügyminiszter közúti igazoltatásáról

Eddig csak elképzelni tudtuk, milyen lehet belügyminiszterként egy olyan élethelyzet, amikor rendőri intézkedés 'áldozatává' válik egy közúti ellenőrzés során.

Timberlake miatt 'kapott össze' Para és Hajdu Steve

Az előadóművészek létjogosultsága volt a vita tárgya. Az Eurovízió kapcsán felmerült az idei énekesünk eredménye, és Justin Timberlake szerepvállalásának fontossága is.

Ceglédi Zoltán koporsóval érkezett a Heti Hetes műsorába

Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg Debrecenben a Temetők és Sírkertek 2016. „Jelen és Jövő” Szakkiállítást és Konferenciát. Ceglédi Zoltán a hír hallatán vette elő a különös tárgyakat.

Különös dologokat dobált Hajdu Steve

Az erkély nagyon csalogató látványosság tud lenni az emberek számára. Habár az alap történet teljesen más volt, Hajdu Steve furcsa emlékeiről mesélt a Heti Hetes asztaltársaságának.

Torgyán-emlékek törtek elő Magyar Györgyből és Kuncze Gáborból

Olyan történetekre derült fény, amelyeket talán el sem hiszünk, ha nem a saját fülünkkel hallunk. Kuncze Gábor és Magyar György személyes tapasztalataikat osztották meg asztaltársaságukkal és a közönséggel.

Kuncze Gábor lesz a Heti Hetes legújabb vendége

A Heti Hetes 108. vendégével találkozhatnak a nézők vasárnap este 22 órától az RTLII-n.

Fejet hajtunk az elhunyt államfő előtt

Visszamegyünk a XX. század utolsó évtizedébe, amikor a kedden elhunyt Göncz Árpád 10 évig köztársasági elnök volt. Az ifjú és tanuló magyar demokrácia első polgára. Vendégünk Kuncze Gábor, akkoriban országgyűlési képviselő, majd a Szabad Demokraták Szövetségének frakcióvezetője, utóbb belügyminiszter. És Stumpf András, jelenleg alkotmánybíró, de nem ebben a minőségében vendégünk, ő 1991-től három évig Göncz Árpád ifjúságpolitikai tanácsadója volt, majd 1998-tól 4 évig kancelláriaminiszter.

Magyarul Balóval 2015-10-06

Ma este megállunk és fejet hajtunk a 93 évesen elhunyt Göncz Árpád előtt, aki 1990-től 2000-ig köztársasági elnök volt. 56-os szerepvállalása miatt 5 évig börtönben volt, majd íróként és műfordítóként dolgozott. Emberségét politikai ellenfelei is mindig elismerték. Róla beszélgetünk Stumpf Istvánnal és Kuncze Gáborral.

Már július 4-én elnököt választ az SZDSZ

Fodor Gábor elnök közölte azonnali lemondási szándékát a párt Országos Tanácsával.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való