KERESÉS search-close

Krasznay Csaba

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Krasznay Csaba"

Hackertámadás repülőgépek ellen?

Egy amerikai kiberbiztonsági tanácsadó azt állította, hogy 15-20 alkalommal sikerült behatolnia utasszállító repülőgépek számítógépes rendszerébe, s az egyik ilyen esetben átvette az ellenőrzést egy hajtómű felett. Valóban lehetséges ez? Hogyan férhetnek hozzá egy biztonsági rendszerhez? Dr. Krasznay Csaba kiberbiztonsági szakértővel beszélgettünk erről.

Mit tehetünk a zsarolóvírusok ellen?

Nem újkeletű, de egyre több áldozatot szednek az úgynevezett zsarolóvírusok. A tavalyi évben összesen 7 millió ilyen támadást kíséreltek meg, az értékes fájlokért pedig pénzt követelnek. Hogyan tudjuk kivédeni a támadásokat? Most megpróbáltuk kideríteni egy kiberbiztonsági szakértővel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való