KERESÉS search-close

Krasznai Tünde

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Krasznai Tünde"

Megküzdött az alkohollal az X-Faktor felfedezettje

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: szakított a múltjával, az alkohollal, megszabadult függőségeitől, az X-Faktor korábbi döntőse, Krasznai Tünde másfél év szünet után újra közönség elé lépett.

Krasznai Tünde kilábalt az alkoholizmusból!

Szakított a múltjával, az alkohollal, megszabadult függőségeitől, az X-Faktor korábbi döntőse másfél év szünet után újra közönség elé lépett.

Micsoda: „Fürdős Zé élvezzél?”

Három évvel ezelőtt, ezen a napon Fördős Zét és Krasznai Tündét egy igen kellemes meglepetés ért. Egy nyertes játék után megérdemelt ajándékot kaptak: közösen fürdőzhettek egy kádban. A baj csak akkor ütötte fel a fejét, mikor kiderült, Tündi nem hozott magával fürdőruhát.

Az X-Faktor egykori versenyzője felnőtt filmekben szerepelt!

Négy évvel ezelőtt Krasznai Tünde egy hétig gondolkozott azon, hogy mitévő legyen, végül úgy döntött, nyílt lapokkal játszik. Tudta, akár csak egy 10 másodperces szereplés is elég ahhoz, hogy fény derüljön múltjára. Felnőtt filmekben szerepelt és ezt mindenki előtt felvállalja. Pénzre volt szüksége és ezt a pénzkereseti forrást választotta.

Mindenki örült, mikor Tünde otthagyta a tábort

Eljött a pillanat, az énekesnőt küldték haza a nézők, aminek a táborlakók kifejezetten örültek. Két éve ezen a napon történt mindez, mint az is, mikor Bódi Sylvinek és a többieknek rappelniük kellett. A hangulat a tetőfokra hágott.

Míg Fördős Zé fürdőzött, addig Szabó Zsófi megkóstolta az antilop péniszt

Pontosan két évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor játékosai kemény napon mentek keresztül. Fördős Zé és Krasznai Tünde jutalomból "kényeztették" magukat a forró habokban, addig Madár és Szabó Zsófi bátorságpróbán voltak. A hősöknek turmixot kellett inniuk, de abban volt ám minden, vese, máj, szem és még egy antilopnak a férfiassága is.

Szabó Zsófinál elszakadt a cérna

Pontosan két éve láthattuk a Celeb vagyok, ments ki innen! adásában azt a konfliktust, mikor Krasznai Tündére mindenki kiakadt, de legfőképp Zsófi. Tornázni indultak az erdőbe, mikor a csinos műsorvezetőnél elszakadt valami, és borított mindent.

Megtaláltuk Krasznai Tündét!


szerző:
2016.03.24. 17:18
Megtaláltuk Krasznai Tündét!

Régen nem hallottunk az X-Faktor versenyzőjéről, aki azóta is énekel. Viszont már nem a reflektorfényre, hanem közönségre és őszinte dalokra vágyik. Vajon mi történt vele mostanában?

Krasznai Tünde: Tündérmese


szerző:
2014.12.21. 14:40
Krasznai Tünde: Tündérmese

2013-ban ő lett az X-Faktor harmadik helyezettje, azóta már a dzsungelt is megjárta, most pedig visszatért, hogy első dalát bemutathassa a közönségnek.

Reflektor 14-11-05


szerző:
2014.11.06. 00:00
Reflektor 14-11-05

Reflektor: Dr. Tóth nem ismer tabutémát. Krasznai Tünde újra szerelmes.

Krasznai Tünde újra szerelmes


szerző:
2014.11.05. 23:55
Krasznai Tünde újra szerelmes

 Az énekesnő nem tagadja, hogy vegyes érzésekkel tért haza a dél-afrikai dzsungelből, hiszen a táborban több társával is öszetűzésbe került. Mindez azonban már nem zavarja, hisz mostanában csakis egyvalaki körül forognak a gondolatai.

Nincs több éhezés: hazajöttek a celebek

Bea asszony fogyhatott volna többet, Krasznai Tünde máris levonta a tanulságokat, Fördős Zé pedig csak egy meleg fürdőre vágyik. Húsz órányi utazás után a dzsungelből kiszabadult celebeket Budapesten ismét  kamerák várták. 

Fókusz 14-10-22


szerző:
2014.10.22. 18:00
Fókusz 14-10-22

Újra itthon - Hazatért Gáspár Bea, Krasznai Tünde és Fördős Zé, mire készülnek a vadonból kiszabadult celebek? Ki az esélyes? - Már csak pár óra és kiderül, ki nyeri a dél-afrikai show-t, hogyan készülnek Balázsék? Dubajba készül - Kustánczi Lia nem tagadja, jól fizetős munkát vállal a külföldi klubokban, a címlapfotózás ideje lejárt.

Nincs több éhezés és fázás: hazajöttek a celebek

Bea asszony fogyhatott volna többet, Krasznai Tünde máris levonta a tanulságokat, Fördős Zé pedig csak egy meleg fürdőre vágyik. Húsz órányi utazás után a dzsungelből kiszabadult celebeket Budapesten ismét  kamerák várták.    

Krasznai Tünde: „Kijött az összes feszültség”

Krasznai Tünde mesél a hazatérésről, a dzsungel-élet nehézségeiről, illetve a többiekkel való viszonyától. Talán ő várta a legjobban a hazatérést, és tisztázni szeretné a róla írkált pletykákat.

Tanácsok a dzsungelbe indulóknak

Krasznai Tünde szerint sok pozitív energiára van leginkább szükség, Fördős Zé pedig azt tanácsolja, hogy a hamarosan induló celebek vigyenek magukkal egy jó konyhafőnököt.

Fókusz 14-10-20


szerző:
2014.10.20. 18:00
Fókusz 14-10-20

Fókusz: Elindult a show - Dráma és eufória az X-Faktorban. Ott voltunk a legnagyobb pillanatokban, mutatjuk azt is, amit nem láthattak! Meztelen celebek - Egyre többet pucérkodnak egymás előtt a dzsungellakók. Krasznai Tündét viszont kiközösítették. Visszavarrták - Orvosi csoda: Kata karja leszakadt egy súlyos autóbalesetben. 2 hónap után már érezni is tud vele!

Sylvi kezelésbe vette Aurelio poppolóját

Tünde távozása előtt még utoljára kiborított mindenkit, majd Sylvit küldte maga helyett a bátorságpróbára. A megmérettetésen Aurelio és a modell annyira egymásra hangolódtak, hogy Sylvi még Aurelio poppolóját is bekenegette. A dzsungelből ma is mennie kellett valakinek, az új kieső távozása pedig meglehetősen érzékenyen érintette a tábor lakóit.
 

Tünde „diszkréten” rámászott Zé-re, majd hazament

A táborlakók küzdenek az elemekkel, éjjel közel álltak a fagyhalálhoz, de két embernek lehetősége volt a felmelegedésre. Tünde inkább összemelegedett volna Zé-vel, aki fejvesztve menekült a luxus fürdőből.

Bea a harmadik távozó

Bea asszony a dzsungellét után leginkább egy forró fürdőre, a parfümjére és a hajvasalójára vágyik.  

Bódi Sylvi pucéran csobbant a patakba

Bár Bódi Sylvi pár hete azt mondta, hogy nem vetkőzik többet nyilvánosság előtt, elég szépen ledobta magáról a ruháit, és vígan lubickolt a dél-afrikai folyóban. Mindeközben Krasznai Tünde balhéja, és Dudás Miki kiesése így már nem lehetett vezető hír.

Bódi Sylvi pucéran csobbant a patakba

Bár Bódi Sylvi pár hete azt mondta, hogy nem vetkőzik többet nyilvánosság előtt, elég szépen ledobta magáról a ruháit, és vígan lubickolt a dél-afrikai folyóban. Mindeközben Krasznai Tünde balhéja, és Dudás Miki kiesése így már nem lehetett vezető hír.

Mikinek a napi hatezer kalória hiányzott a legjobban

A műsor második kiesője naponta szokott nagyjából annyit enni, mint amennyit az elmúlt tizenegy napban összesen evett, Miki szerint ennek is köszönhető az, hogy nem volt túl aktív a dzsungelben.

Angéla fürödhet elsőként meleg vízben

A nézők szavazatai alapján Novák Angéla távozott először a műsorból, így ő élvezheti elsőként az olyan mostanra felértékelődött hétköznapinak tűnő dolgokat, mint például a meleg víz.

Zsófit megtörte a bátorságpróba

Az utolsó órákat ugyan végigzokogta, de mégis kibírta az éjjeli őrség névre keresztelt bátorságpróbát Szabó Zsófi, aki később beismerte, teljesen megtörte a sötét dzsungelben egyedül töltött öt óra.

Aurelionak száműzetésbe kell vonulnia

A táborlakóknak meg kellett szavazniuk, hogy ki a leghaszontalanabb játékos, akinek a büntetésként egy külön szigeten, száműzetésben kell élnie. A szavazást Aurelio nyerte.

Laci kitartóan kúszott a csillagok felé

Repdestek a büntetések, a táborlakók is egymásnak estek néha, ezen persze a napsütés némileg segített, mégsem maradt hiszti-mentes a dzsungel tábor. Laci azonban a feszültség közepette is  felülkerükedett saját félelmein, és ügyesen egyensúlyozott a csillagok felé.

Zé-n kifogott a pénisz

A táborlakók két napja éheznek, az eső esik, így bújnak, mint a vadmalacok és elindultak a fúrások is, szóval egyre terhesebb számukra a dzsungellét. Ráadásul Zé és Zsófi életét egy legkevésbé romantikusnak montható ebéd is megnehezítette.

Tünde a zenéjével akarja meghódítani társai szívét

Az utóbbi napokban kicsit kirekesztettnek tűnő énekesnő írt egy dalt a táborlakókról, hogy ezzel is oldja a körülötte kialakult hangulatot, ami sikerült is neki, hiszen mindenki jót röhögött az X-Faktor felfedezettjének szerzeményén.

Gáspár Laci csak egy percet bírt ki a föld alatt

Balázs egyik korábbi műsorában, az Egy perc és nyerszben ez az idő jóval több nyereményre is elég volt a játékosoknak, mint most Lacinak, aki teljesítményével mindössze egy csillagot szerzett a bátorságpróbán.

Aurelio imádja a guanó levet

A szájhős sikeres bátorságpróbája után a táborlakók élelmiszercsomagjában guavából készült gyümölcslé is volt, aminek számára ismeretlen nevével nem bajlódott túl sokat a VV6 győztese, inkább csak guanóként emlegette.

Celeb vagyok: Összeült a válságstáb

Senki sem számított a kialakult vészhelyzetre Dél-Afrikában, bár benne volt a pakliban. Tűz pusztít a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatási helyszínének közelében. Körülbelül délután háromig-fél négyig úgy tűnt, hogy az RTL csapata megússza az evakuálást, sajnos nem így történt. A szél iránya megfordult, a tűzoltók percek alatt kiürítették a tábort. Információink még mindig ellentmondásosak, illetve szinte negyed óránként változnak. Egy kilométeres körzetben minden utat lezártak a nemzeti parkban. Kollégáink nincsenek közvetlen életveszélyben, de most még nem tudjuk, hogy este kilenckor lesz-e élő közvetítés Dél-Afrikából.
 

Aurelio legyőzte félelmeit

A komoly pókiszonnyal küzdő Aurelio nyolc csillagot szerzett az első bátorságpróbán, ahol csótányok, patkányok, és kígyók mellett pókokkal is találkoznia kellett.

Fekete mambákkal is szembenézhetnek a celebek

Az egyszerű tériszonnyal, vagy víziszonnyal Dél-Afrikába érkező játékosoknak sokkal komolyabb kihívásokkal is meg kell majd birkózniuk, hiszen táboruk kialakítása közben hármat is találtak a világ legrettegettebb kígyójából.

Fókusz Plusz 14-10-04


szerző:
2014.10.04. 19:30
Fókusz Plusz 14-10-04

Fókusz Plusz: ABBA-titok - A 40 éve született dalok még ma is lázba hozzák a közönséget, az ABBA egyik tagja viszont Magyarországot kedveli. Bepakoltak - Még nem tudják, hogy mire vállalkoztak, de a Celeb vagyok résztvevői a legrosszabbra is felkészültek.

Az utolsó nap krónikája


szerző:
2014.10.03. 13:37
Az utolsó nap krónikája

Már csak kettőt kell aludni és elindul az RTL Klub legújabb dzsungeltúrája, a Celeb vagyok, ments ki innen. A Fókusz Plusz az indulás előtt látogatta meg az őserdőbe készülőket. Hogy megnézzék, ki mit pakol, hogyan edzi a testét és a lelkét, és miként készíti fel a gyomrát az afrikai nélkülözésre.

Az utolsó nap krónikája

Már csak kettőt kell aludni és elindul az RTL Klub legújabb dzsungeltúrája, a Celeb vagyok, ments ki innen. A Fókusz Plusz az indulás előtt látogatta meg az őserdőbe készülőket. Hogy megnézzék, ki mit pakol, hogyan edzi a testét és a lelkét, és miként készíti fel a gyomrát az afrikai nélkülözésre.

Fókusz 14-10-01


szerző:
2014.10.01. 18:00
Fókusz 14-10-01

Fókusz: Legyőzte a rákot - Karda Bea 4000 méterről ugrott le örömében, lehet, hogy másodszor is férjhez megy? Gjon Rambó tanácsot ad - Krasznai Tündét nem sikerült megnyugtatnia Delhusának, ő csaknem otthagyta a celebtábort. Meglepetést okoztak - A furcsa zenekar a zsűrit, a táncos lábú csapat a stábot hozta lázba. Kimaradt jelenetek az X-faktorból.

Delhusa nem hozta lázba Krasznai Tündét

Egy sokat látott dzsungelharcos, Gjon Rambo, az argentin őserdők túlélőművésze. És Krasznai Tünde, aki az elutazása előtt még egyáltalán nem érzi a dzsungel-parát. Nem tart a dél-afrikai vadontól.

KRASZNAI TÜNDE: „Nagy lelki erő kell ehhez a játékhoz”

A tavalyi X-Faktor finalistáját Delhusa Gjon látta el jótanácsokkal. Az énekes azt tanácsolta Tündének, hogy minél hamarabb szerezzen magának barátokat, mert ez egy nagyon kemény pszichológiai hadviselés, ahol farkastörvények uralkodnak.

 

Delhusa Gjoni pszichológiai hadviselésre készíti fel Krasznai Tündét

Egy sokat látott dzsungelharcos, Gjon Rambo, az argentin őserdők túlélőművésze. És Krasznai Tünde, aki az elutazása előtt még egyáltalán nem érzi a dzsungel-parát. Nem tart a dél-afrikai vadontól.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való