KERESÉS search-close

Kovacsics Ádám

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kovacsics Ádám"

Így ismerkedett meg Völgyesi Gabi szerelmével!

Völgyesi Gabi és családja házi müzliszeletet készített a Reggeliben, miközben rengeteg érdekességet árultak el családjukról, többek között azt, Gabi hogyan ismerkedett meg 20 éve párjával, Ádámmal!

Fókusz 15-07-31


szerző:
2015.07.31. 19:25
Fókusz 15-07-31

Fókusz: Segélykiáltás - Zsófiának 54 hónapja nem szűnik a fájdalma. Egy pogácsába került fadarabot nyelt le. Ki segít neki? Hiányozni fog? - A Szelfi szereplői nem bánták meg, hogy leforgatták az életüket, van, akinek hiányzik a kamera. A legnagyobb alakítások - Kiszel Tünde ismét önmagát alakítja egy klipben. Hogyan sikerült a többi celebet rávenni?

"Idővel minden könnyebb lesz!"


szerző:
2015.07.30. 23:00

Sikeresen debütált a Unique legújabb száma, a Magadban keresd. Gabi végre úgy érezte, hogy előadóként is helye van a világban, és bár sok kérdés még megválaszolásra vár, idővel minden megoldódik.

Élet Barátok közt után

Ábrahám Edit a Barátok közt után sem unatkozik. Mindennapjairól és az elmúlt évekről, valamint nyaralásról mesélt nekünk reggel. Átok vagy áldás a közös munka? Erről kérdeztük Völgyesi Gabit és férjét, Kovacsics Ádámot, valamint utánajártunk annak is, hogy miért változnak meg a 40 feletti nők, pontosabban mi alakul át bennünk, ha betöltik a 40.életévüket. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

"Miben vagy jó?"


szerző:
2015.07.17. 23:00

Most, hogy Ádám hazatért a kórházból, újra közös életükre koncentrálhatnak Gabiék. A life coach-csal való legutóbbi találkozáskor házi feladatot kaptak, amit közösen csinált meg a páros. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Jó hangulat vs. kaka hangulat


szerző:
2015.07.03. 23:00
Jó hangulat vs. kaka hangulat

Ádámnak nem volt könnyű éjszakája, így a közös reggeli is nyomott hangulatban telt. Később rájönnek Gabival, hogy az időbeosztásukkal van a probléma. De vajon képes megoldani a problémákat egy órarend? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Road movie, depresszió, alkohol és cukor

Mindenki elindul valahova, és sajátos útját járja - ki kocsmába, ki cukrászdába, ki terápiára.

Fókusz 15-06-26


szerző:
2015.06.26. 19:25
Fókusz 15-06-26

Fókusz: Terrortámadás - Tunézia, Kuvait, Franciaország. A legfrissebb képek és fejlemények a mai terrortámadásokkal kapcsolatban. Húsz éve gyászol - Megszólal az a csapi asszony, akinek férjét húsz évvel ezelőtt gyilkolták meg, de a tettest csak most sikerült elfogni. Miért menekülnek? - Halál várt volna rájuk hazájukban. Hogyan és kik élnek a bicskei menekülttáborban?

Alkotói válság, minden zenész rémálma

Egy szerelem vagy egy szakítás, egy nyugodt szoba vagy épp a fejetlen káosz. Sokszor egészen meglepő helyszínek inspirálnak egy-egy slágert. De mi történik, ha még sem jön a várva várt múzsa csókja. Az RTL II-n futó Szelfiben több zenésznek is komoly fejtörést okozott már az ötlethiány. Kilyén Tamás riportja.

IHLET:

Völgyesi Gabinak és férjének, Kovacsics Ádámnak az életét, s így a munkájuk menetét is a gyerekeik szabják meg. A munkamegosztás is módosult, Gabinak például most az a legfőbb feladata, hogy férjének ideális körülményeket biztosítson a dalszerzéshez.

A múzsa csókja, honnan jön az ihlet?

Egy szerelem vagy egy szakítás, egy nyugodt szoba vagy épp a fejetlen káosz. Sokszor egészen meglepő helyszínek inspirálnak egy-egy slágert. De mi történik, ha még sem jön a várva várt múzsa csókja. Az RTL II-n futó Szelfiben több zenésznek is komoly fejtörést okozott már az ötlethiány. Kilyén Tamás riportja.

Egyesek külföldre indulnak, mások a négy fal közül sem mernek kilépni

Sőt, olyan is van, akit rácsok mögé kívánnak. A Szelfi ötödik epizódja.

Vajon megmérgezhet-e az alkotói válság egy kapcsolatot? Völgyesi Gabi nem találja a kiutat abból a helyzetből, melybe férjével jutottak. Kíváncsi vagy a folytatásra? Ide kattints!

Völgyesi Gabi szeretne kitörni Anyurobot szerepéből, hogy ismét hús-vér ember lehessen

Férjével, Kovacsics Ádámmal sok éve élnek együtt, a szülői szerep azonban alig hagy időt arra, hogy teljes gőzzel a zenélésre és egymásra koncentrálhassanak. Szeretné új alapokra helyezni a kapcsolatukat. Kíváncsi vagy a folytatásra? Ide kattints!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való