KERESÉS search-close

Kovácsovics Fruzsina

66 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kovácsovics Fruzsina"

Kovácsovics Fruzsina is szórakoztatja majd a kicsiket a Gyerekszigeten

Minden a gyerekekről fog szólni egy hónapon át idén is a Hajógyári-szigeten, június 1-23. között, amikor hétvégente nyitva áll majd a Generali Gyerek Sziget.

Elindult Rakonczay Gábor az Antarktiszra!

A hír kapcsán Kovácsovics Fruzsina, Sánta Juliska és Lofti Begi mesélte el, hová szeretne eljutni egyszer, milyen extrén helyekre kíváncsiak. Begi még azt is elmesélte, hogy egy zenekarnak megadatott, hogy az Antarktiszon koncertezzen.

Kovácsovics Fruzsi gyerekdalokkal fejleszti a kicsiket

A Csillag Születik egykori felfedezettje diplomás óvónő, aki a zenei fejlesztésben hisz. Fruzsina zenei gyakorlatai a koncentrációt fejlesztik, könnyebben tudnak tőle tanulni a gyerekek és jót tesz az idegpályák fejlődésének.

Új tehetségkutató indul az RTL Klubon?

Hogy mi a közös Kiss Ramónában, Trap kapitányban, Oláh Gergőben, Tóth Verában és Kovácsovics Fruzsinában? Elsőre talán semmi, de két évvel ezelőtt valami mégis összekötötte őket – ők lettek ugyanis az RTL Klubon - 2016 őszén - indult gyerek tehetségkutató műsor, a Kicsi Óriások csapatkapitányai.

Tavaszváró kocsikázás!


szerző:
2017.02.28. 18:00
Tavaszváró kocsikázás!

Kovácsovics Fruzsina már nagyon várja a jó időt. Kicsit elébe ment a dolgoknak, amikor a napokban Tengelicre utazott feltöltődni. A hűvös időben még szükség volt a nagykabátra: a napsütésnek hála viszont szekérre is pattanhatott egy fotó kedvéért.

Fókusz 2017-02-07


szerző:
2017.02.07. 19:00

Dúdoló


szerző:
2016.12.09. 22:40
Dúdoló

Kotkodálva Star Wars, huhogva Doktor Bubó, brekegve Queen vagy mekegve Michael Jackson? Igen! Te felismerted volna így a slágereket?

Hirtelen halál

Megjelent cikkek és magyar domain nevek izzasztották meg a sztárokat és a csapatkapitányokat.

Időgép


szerző:
2016.12.09. 22:40
Időgép

Geszti Péter és Gáspár Laci élete került terítékre Balázs nappalijában. Geszti élete Tóth Gabinak, Laci élete pedig Kovácsovics Fruzsinának adta fel a leckét.

Kérem a kezed!

A sztárok közel kerültek egymáshoz. Míg az egyikük mimikával, a másikuk gesztikulálással próbálta elmutogatni a feladványokat. Lássuk!

Az X-faktor és a Kicsi Óriások sztárjai összecsapnak!

Péntek esténként láthatják a Gyertek át! újabb évadát Sebestyén Balázzsal és sztárvendégeivel. Így a hétvége az RTL Klubon ezentúl már péntek este elkezdődik és érdemes lesz tévé előtt otthon maradni, mert az új évadban közel 30 sztár mérkőzik majd meg egymással. Sebestyén Balázsnál az új évadban is nemcsak a civilek, de közismert színészek, sportolók és zenészek tudását is próbára teszi a könnyed sztárvetélkedőben. A Gyertek át! új részeiben két négyfős csapat méri össze a tudását. A csapatokban három-három közismert személy és egy-egy civil játékos verseng a pénznyereményért, amelyet a nyertes csapat civil tagja vihet majd haza.

Az ország házibulija csatatérré változik

Péntek esténként láthatják a Gyertek át! újabb évadát Sebestyén Balázzsal és sztárvendégeivel. Így a hétvége az RTL Klubon ezentúl már péntek este elkezdődik és érdemes lesz tévé előtt otthon maradni, mert az új évadban közel 30 sztár mérkőzik majd meg egymással. Sebestyén Balázsnál az új évadban is nemcsak a civilek, de közismert színészek, sportolók és zenészek tudását is próbára teszi a könnyed sztárvetélkedőben. A Gyertek át! új részeiben két négyfős csapat méri össze a tudását. A csapatokban három-három közismert személy és egy-egy civil játékos verseng a pénznyereményért, amelyet a nyertes csapat civil tagja vihet majd haza.

Sebestyén Balázs kanapéján szívatta meg a tehetségkutatók zsűritagjait

Már az is nagyon szórakoztató, amikor hat egymást alig ismerő híresség ül össze egymást vérét szívni Sebestyén Balázs kanapéján. December második péntek estéjén viszont olyan sztárok versengenek, akik nagyon is jól ismerik egymást: az egyik kanapén az X-Faktor mentorai Szikora Robival felvértezve, míg a másik oldalon a Kicsi Óriások zsűritagjai indulnak csatába jó néhány poénnal és humoros játékkal. Már csak az a kérdés, hogy ki fogja megnyerni a Kicsi Óriásook kontra X-Faktor versenyt péntek este? 

Kovácsovics Fruzsi: „Csak táncmozdulatokkal tudnám elmondani, mi van bennem”

A Kisördögök csapatkapitánya duplán örülhetett a Fináléban, hiszen nemcsak Olívia, de Peti is megnyerte a saját kategóriáját. És hogy mi a legkedvesebb emléke a Kicsi Óriásokból? Azt is elmesélte nekünk.

Peti: I Have Nothing (Whitney Houston)

Peti egy nagy pillanatot okozott a színpadon, hiszen nemcsak ő sírta el magát, de a zsűri és a közönség is elérzékenyült az előadásán. Földes Eszter szerint végre átlépett a saját határain, és erre vártak eddig!

Peti: „Az életemben a legjobb dolog, hogy itt lehetek”

Peti Kovácsovics Fruzsina csapatában énekelt, és minden produkciójával a Kisördögöknek gyűjtögette a pontokat. Most felidézte a kedvenc emlékeit, és a legfontosabb dolgokat, amiket a Kicsi Óriásokban tanult.

Kovácsovics Fruzsina riporternek állt!

Fruzsiék hiába estek ki az előző hétvégén a Kisördögökkel, visszatért és a kistehetségek egyik óvodapedagógusát, Julcsit kérdezgette egy kicsit a gyerekekről és az utolsó hetek izgalmairól.
 

Kovácsovics Fruzsi: „Remélem, hogy a szeretet kifelé tud majd sugározni”

A Kisördögök csapatkapitánya mesélt egy picit a gyerekek produkcióiról és a pontokról. Illetve, az este különleges produkciójáról is: a közös duettjéről Petivel. Vajon milyen érzés egy gyerekkel duettezni? Megosztotta velünk!

A Kisördögök új kihívásokba vágták a fejszéjüket

Az Akadémián Olivér és Viki egy általuk addig sosem látott stílussal, a swinggel kezdtek el barátkozni, hogy az adásban ügyesek lehessenek. Olívia a saját koreográfiáit tökéletesítette Emesével, miközben Peti a múlt hét izgalmait és könnyeit dolgozta fel az énekóráján.

Kovácsovics Fruzsina:

A Kisörögök csapatkapitánya mindig próbálja jókedvre deríteni a gyerekeket, még akkor is, ha kevesebb pontot kaptak, mint elképzelték. Fruzsi szerint ugyanis nem a pontok a legfontosabbak. 

Mindenkinek van mániája, vajon mi lehet a csapatkapitányoké?

Kiss Ramónának, Kovácsovics Fruzsinának és Tóth Verának is megvannak a maguk furcsa szenvedélyei. Legyen szó takarításról vagy bármi másról...Most elárulták, hogy mik ezek.

Kovácsovics Fruzsina: „Nem annyira emlékszem, hogy mi történt, annyira izgultam!”

Mit élt át a Kisördögök csapatkapitánya a harmadik adás alatt? Óriási izgalom volt Fruzsiban, és persze a versenyzőiben is. Nemcsak a pontokról, de a gyerekek felkészülésésről és a próbákról is mesélt egy kicsit.

Kovácsovics Fruzsi megleste a Kisördögeit a próbákon

Fruzsi és Kisördögei is új kihívások elé néztek ezen a héten, azonban a próbákon igyekeztek mindenre felkészülni. Kizárták az izgalmat, és komolyabban odafigyeltek a koreográfiára.

Vajon mivel lazulnak fellépés előtt a Kisördögök?

„Helló, én Béla vagyok” – ezzel a többfnkciós játékkal szokta Fruzsi elterelni a gyerekek figyelmét a fellépés előtti izgalmakról. Lesd meg te is a Kisördögök egyik cuki szokását!

Így cukiskodtak a Kicsi Óriások csapatkapitányai!

Már két adásban is megcsodálhattuk, hogy mennyire ügyesek a színpadon a tehetségmutató versenyzői, akik mellett mindig ott vannak a csapatkapitányaik, hogy segítsék őket a felkészülésben.

Kovácsovics Fruzsina: „Nagyon-nagyon izgultam értük!”

A Kisördögök csapatkapitánya mesélt egy kicsit a gyerekek teljesítményéről és a végtelen izgalomról, ami a második adás kulisszái mögött bujkált. Az apró hibák ellenére, Fruzsi szerint hétről-hétre egyre jobban hisznek magukban a gyerekek.

Kisördögök: “Olívia a ketrecharcos jelen pillanatban!”

Kovácsovics Fruzsina vezetésével a Kisördögök már megkezdték a felkészülést a második showra. Mindenki izgatott volt, kivétel Olívia, aki már kényelembe helyezte magát, és várta, hogy megnézhesse végre a társait!

Kiss Ramóna: „Olyanok, mint én, ösztönösek!” – VIDEÓ!

Múlt hét szombaton startolt el az RTL Klub tehetségmutató műsora, a Kicsi Óriások. Már most tudni lehet, cukiságban, örömben és tehetségben gazdag esték várnak ránk, de ezzel a gyerekek csapatkapitányai is így vannak.

Milyen volt a boldogság a válogatókon? Kovácsovics Fruzsina tehetségei így örültek!

Az első adást megelőzően a csapatkapitányok kiválasztottak a csapatukba két táncospárt, két énekest, valamint egy kistehetséget, akiknek a show-ban a zsűri előtt kellett bizonyítaniuk. Azonban amikor először szembesültek vele, hogy továbbjutottak a válogatóról, mindenki a szüleihez rohant elsőként. Édes pillanatok következnek!

Elindult a Kicsi Óriások! Nézzük, mit posztoltak a csapatkapitányok!

Nemcsak a nézők, de a tehetségmutató szereplői is végtelenül izgatottan várták a szombat estét. Az öt kapitány mindegyike izgatottan posztolt, miután kialakultak a csapataik!

Bepillantanál az Akadémiára? Ilyen volt a megnyitó!

A gyerekek a válogatókat követően meg is kezdték a próbákat a Kicsi Óriások Akadémiáján, ahol külön ének- és tánctermekben készülhettek a produkcióikra. A megnyitón persze akadt torta, lufi és jóhangulat dögivel!

Kisördögök


szerző:
2016.09.03. 21:41
Kisördögök

Kovácsovics Fruzsina csapata a Kisördögök nevet kapta, amelyben Viki és Olivér a táncosok, Peti az énekesek, Olívia pedig a kis tehetségek kategóriájában mutathatja meg, hogy mire is képes.

A Kisördögök videóit itt visszanézhetitek!

Hogy miért pont Madonna Olívia kedvence? Balázsék kiderítették!

A színpadon biztosan Olívia volt a legnagyobb hős, hiszen édes puszikkal olvasztotta meg a zsűri szívét. Utána pedig Balázzsal beszélgettek egy kicsit Madonnáról. Hogy miért pont róla? Ő Olívia kedvence.

Így zajlott Kovácsovics Fruzsina kis tehetség válogatója

Elvarázsolták volna az énekesnőt? Vagy csak furfangosan a kanapé mögé bújt. Az biztos, hogy a kicsik elvarázsolták Fruzsit, főleg Olívia, akit beválasztott a csapatába.

Geszti: „Petikém, te betojtál, az az igazság!”

Fruzsi énekesei, Peti és Marci is megküzdöttek az izgalommal a színpadon. Volt, akin ez jobban, volt, akin kevésbé látszódott a zsűri szerint. Ennek ellenére az érzelmek átadása volt a legfontosabb az ítészek számára a döntéskor.

Így zajlott Kovácsovics Fruzsina énekes válogatója

Közös duett, igazi klasszikus dalok, gyakorlott színházi fellépő és érzelmes balladák is akadtak a válogatón. Fruzsi végül Marcit és Petit választotta a csapatába.

A kezdeti keménység hamar elillant, amikor a zsűri meghozta a döntését

Fruzsi táncosai Viki, Patrik és Olivér először külön-külön táncoltak egyet a színpadon, utána viszont jöhetett egy közös produkció is. Vajon a végén a vicces vagy a kemény fiú lett Viki párja?

Így zajlott Kovácsovics Fruzsina táncos válogatója

Miközben Oláh Gergő egy fiú mellé keresett megfelelő párt, Fruzsinál fordítva alakult a helyzet: Viki biztosan jutott be a csapatába. Már csak az volt a kérdés, hogy Olivér vagy Patrik lesz a párja az első adás után.

Kovácsovics Fruzsina: „Ez a szerep most nekem lett kitalálva!”

A hétköznap óvónéni, hétvégén koncertező énekesnő igazán magáénak érzi a csapatkapitány szerepet, hiszen így mindkét énje egyszerre érvényesülhet.

Kovácsovics Fruzsina: „Már csak egyet kell aludni!”

A többi csapatkapitányhoz hasonlóan, Fruzsi is mindenkit arra buzdít, hogy szombaton 18:50-kor nézzék a Kicsi Óriásokat az RTL Klubon! Ti is várjátok már?

Fókusz 2016-09-02


szerző:
2016.09.02. 17:25
„Próbáljuk meg, hogy engem elvarázsolsz csukott szemmel”

Jöhet egy kis varázslat? Csiribú-csiribá, és elűnt Kovácsovics Fruzsina! Vajon hová?

Kovácsovics Fruzsina két kézzel kapaszkodik a nyárba

Sötétbarna tincsekkel ismertük meg a Kicsi Óriások leendő csapatkapitányát. Kovácsovics Fruzsina barnáról váltott nyári, szőkés árnyalatra, ami nagyon jól áll neki!

A Kicsi Óriások csapatkapitányai között már most teljes az összhang!

A múlt hét péntek a nagy bejelentésekről szólt: kiderült, hogy kik lesznek a gyerek tehetségkutató csapatkapitányai, sőt az is, hogy Sebestyén Balázs lesz a műsor házigazdája.

Kovácsovics Fruzsina


szerző:
2016.08.08. 13:29
Kovácsovics Fruzsina

A kétszeres Fonogram-díjas énekesnőt a nézők a 2007-es Csillag Születik-ből ismerhetik, ahol egészen a döntőig menetelt. Ezt követően három stúdió albumot is készített.

Utolsó albuma – az Elfeledett mézescsók – már egy teljesen új irányt nyitott a karrierjében, hiszen óvodapedagógusként egy olyan lemezt szeretett volna megalkotni, ami a gyerekeknek szól. Így nem meglepő, hogy Fruzsina életében nagyon fontos szerepet töltenek be az apróságok!
 

Mitől lesz más a Kicsi Óriások, mint a többi tehetségkutató?

Hogy mi a közös Kiss Ramónában, Trap kapitányban, Oláh Gergőben, Tóth Verában és Kovácsovics Fruzsinában? Elsőre talán semmi, de most valami mégis összeköti őket – ők lesznek ugyanis az RTL Klubon ősszel induló gyerek tehetségkutató műsor, a Kicsi Óriások csapatkapitányai.

Fókusz 2016-08-05


szerző:
2016.08.05. 18:55
Kicsi Óriások: Vége a találgatásoknak!

Végre lehull a lepel és fontos részletek derülnek ki az RTL Klub új szuperprodukciójáról, a Kicsi Óriásokról. Tehát vége az eddigi találgatásoknak, mi most megmutatjuk Önöknek, hogy kik lesznek a csapatkapitányok, és a műsorvezetők!

 

Story Extra 2016-08-05


szerző:
2016.08.05. 17:25
Újabb hihetetlen nevek a Kicsi Óriások háza táján!

Ha már megvan a zsűri és a műsorvezetőnk is felkészülten várja a kis tehetségeket, akkor már csak egy utolsó részlet hiányzik: a csapatkapitányok! Hogy kik ők, és mi lesz a szerepük a műsorban? Most végre kiderül!

Kovácsovics Fruzsina : Nagy mosoly Zánkáról

Kovácsovics Fruzsina természetesen nyáron sem hanyagolja a fellépéséket, de nem strandruhában áll a színpadra: a Csillag Születik felfedezettje a jó időben gyakran húz tüllszoknyát. A szelfi is ritkán marad el a közönséggel, a Balaton partján pedig egyenesen kihagyhatatlan: a háttérben vidám gyerekek százával készült a közös fotó.

Kovácsovics Fruzsina az óvónéni?

Gyerekeknek énekel és civilként is gyerekekkel foglalkozik a Csillag Születik egykori felfedezettje, Kovácsovics Fruzsina. Stábunk munkahelyén, egy óvodában lepte meg az énekesnőt, aki elárulta, hogy mennyire szigorú a kicsikkel, de azt is megtudhatják, hogy hány gyereket szeretne, és hogy milyen számára az ideális apuka jelölt.

Story Extra 2016-06-29


szerző:
2016.06.29. 17:25
Olvass a számról!

A rendhagyó évadzáró új játékkal indult. A csapatkapitányok maradtak a kanapén, hogy kitalálják a sztárjátékosok feladványait. Balázs és Bence 'összecsapásának' meg is lett az eredménye; kiderült, hogy ki a jobb (ebben a játékban)...

Hirtelen halál

Kivételesen minden Sebestyén Balázsról és Istenes Bencéről szólt. Lássuk, ki mennyire volt képben a másikkal!

Időgép


szerző:
2016.05.14. 22:35
Időgép

Ebben a játékban már megszokhattuk, hogy hat képet kell a helyes sorrendben elhelyezni. Míg Bence Balázs frizuráját igazgatta, addig a Gyertek át szombat este! műsorvezetője pedig ''kis Balázs' exeit...

Most mutasd meg!

Sebestyén Balázs egyik védjegye a mutogatás, ami most nem is jött olyan rosszul, viszont az ellenfelek is jól teljesítettek. Csapatkapitányuk, Istenes Bence remekül feltalálta magát, hiszen Fluor Tomival már fél szavakból, vagy mozdulatokból is megértik egymást.

Utolsó láncszem

A show házigazdája ezúttal alul maradt, így Istenes Bence, Fluor Tomi, Tóth Andi és Kovácsovics Fruzsina küzdhetett meg a három millió forintért. A csapatkapitány igazán nemes célre ajánlotta fel a megnyert összeget!

Istenes Bence exeivel játszott?

Az évadzáró részben Sebestyén Balázs és Istenes Bence mérte össze erejét. Fluor Tomi szerint nem a kanapén kell végignéznie, hanem az X-Faktorok adásaiba kell belepörgetnie annak, aki Bence exeire kíváncsi.

Reflektor 13-12-03


szerző:
2013.12.04. 00:45
Reflektor 13-12-03

Reflektor: A ByTheWay főhadiszállásán jártunk. Kovácsovics Fruzsina óvónéni lett.

Fókusz 12-09-12


szerző:
2012.09.12. 20:50
Fókusz 12-09-12

Fókusz: Karmolós királyfi - A négyhetes, pelenkás kisoroszlán még csak ismerkedik a külvilággal. Megdögönyöztük. Bevállalós - Gyurcsík Tibi szabadidejében állatokat ment, lefagyasztja magát és elkészítette legújabb dalát. Megint együtt? - Érdemes-e folytatni, ha mélypontra kerül egy kapcsolat? Détár Enikőéknek és Seherezádénak sikerült.

Reggeli - Csak csajok 12-07-16

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Esti Showder Fábry Sándorral 11-04-07

Esti Showder Fábry Sándorral: Kiscsillagok most újra együtt! A legendás show első palántái: Kovácsovics Fruzsina, Bíró Gergő, a 4 For Dance és Utasi Árpi az Esti Showderben. Fekete Pákó megbukott a magyar állampolgársági vizsgán. Fábrynál számot adott tudásáról. Újra dübörög a Showder Klub! Vendég a Szomszédnéni Produkciós Iroda, vagyis Tóth Szabolcs és Bálint Ferenc.

Reggeli 11-03-10


szerző:
2011.03.10. 08:35
Reggeli 11-03-10

Reggeli: Bodrogi Gyula, Halász Judit, Kisó és Erik, sőt, Kovácsovics Fruzsina is a Reggeli vendége volt. Videónkból kiderül, hogy mi a közös Halász Judit és a Csillag születik felfedezettje között?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való