KERESÉS search-close

Kossuth díj

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kossuth díj"

KONRÁD GYÖRGY: „Kedvelem ezeket a tüntetéseket, de televízióból nézem őket”

Új sorozatot indít az RTL Híradó - írókat, költőket kérdeztünk arról, hogyan telt az évük, mit láttak legfontosabbnak a közéletben, és hogy milyen terveik vannak a jövőre.
A Kossuth- és Herder-díjas, nemzetközileg is elismert Konrád Györgyöt egy dedikálása után faggattuk minderről.

Kórházban ünnepelte a Kossuth-díját!

Tahi Tóth László március 15-én a legmagasabb állami kitüntetésben részesült: betegsége miatt azonban nem lehetett ott a Parlamentben az átadó-ünnepségen. Felesége, Kárászy Szilvia vette át a díjat, aki egyenesen a kórházba sietett vele.

Oszter Sándor: ártatlan vagyok

Nem tudja, hogyan keveredett bele. Ezt mondta Híradónknak Oszter Sándor a csütörtöki tárgyalása után. A Kossuth díjas színészt és társait vesztegetéssel, befolyással üzérkedéssel vádolja az ügyészség. A vád szerint egy szökésben lévő, adócsalással vádolt férfinak ígérték, hogy pénzért elsimítják az ügyét.

Március 15: 18-an kaptak Kossuth-díjat

Lukács Sándor, Benedek Miklós színművész és Balázs Fecó zenész. Hárman az idei Kossuth díjasok közül. A szokásoknak megfelelően idén is március 15-én, a Parlament kupolatermében adták át az elismeréseket. A díjazottak között van az Oscar-díjas Saul fia című film rendezője, operatőre és főszereplője is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való