KERESÉS search-close

Konyhafőnök

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Konyhafőnök"

Sárközi Ákos feleségével énekel! VIDEÓ!

A Konyhafőnök séfje éppen családjával nyaral, és úgy tűnik, feleségével nagyon egy hullámhosszon vannak. Ezt a videót ne hagyjátok ki!

Fördős Zé végre megmutatta barátnőjét!

Többször is mesélt már titokzatos kedveséről a Konyhafőnök műsorvezetője, azonban még senki sem láthatta őket együtt. Idáig!

Rácz Jenő összejött a Konyhafőnök – Visszavágó egyik versenyzőjével

Sejtelmes posztokkal kezdődött a séf párjának bemutatása, akiről nagyon sokan megtippelték, hogy ki is valójában. A csinos lány ráadásul Rácz Jenő csapatában versenyzett.

Ki lehet a rejtélyes lány Rácz Jenő oldalán?

A Konyhafőnök séfje a Visszavágó után úgy döntött, ideje pihenni kicsit, azonban ezt nem egyedül teszi. Nézzétek csak!

A Konyhafőnök – Visszavágó versenyzői jóbarátok lettek!

Az már a gasztro reality alatt is kiderült, hogy a versenyzők megkedvelték egymást. Ez a Konyhafőnök után sem ért véget. Nemrég közösen utaztak el Debrecenbe.

Így változtatta meg Sánta Juliskáék életét a Konyhafőnök - Visszavágó

Juliska és színművész férje közösen érkeztek a Reggelibe, ahol nemcsak a gasztro reality élményeket, de az otthoni változásokat elmesélték. És végre kiderült: tényleg megtetszett Juliskának Rácz Jenő?

Sárközi Ákos a Balatonon vette el szerelmét!

A Konyhafőnök – Visszavágó során már megismerkedhettünk a séf párjával, akivel már a verseny alatt az esküvőjükre készültek. Most eljött a nagy pillanat! Nézzétek meg az esküvői képeket!

CUKI: Így nézett ki gyerekkorában Rácz Jenő

A Konyhafőnök séfje egy eddig sosem látott fotót posztolt magáról, ráadásul a gasztro reality Fináléja óta drasztikusan megváltoztatta a külsejét is.

Éld át újra a Konyhafőnök – Visszavágó Fináléját!

A háromórás főzés, a vendégzsűrivel kiegészült kóstolás és az ideges várakozás után kiderült: Janko Patrik lett a gasztro reality győztese. Most összegyűjtöttük nektek a Finálé legfontosabb pillanatait.

Emlékszel még, miben fogadott Zé a séfekkel?

A Konyhafőnök – Visszavágó Elődöntői alatt a séfek izgalmas „parancsot” adtak ki Zének, amit a verseny Fináléján kellene teljesítenie. Vajon tartja a szavát?

Yvettel főzte meg Zé papája kedvenc paradicsomos nudliját

Fördős Zénél, a Street Kitchenben járt A Konyhafőnök egyik kiesett versenyzője, Guba Yvett, aki szülinapjára kapta a lehetőséget. Íme, a közös főzés és Zé olaszos nudli-receptje. Tanulásra fel!

TALÁLKA: szuperséffel találkozott a Konyhafőnök versenyzője

A Konyhafőnök legújabb szériájának versenyzője, Farkas Ágó Gordon Ramsey-vel való találkozásról mesélt nekünk...

Nagy csatát ígérnek a séfek a ma induló Konyhafőnökben

Rácz Jenő és Sárközi Ákos komolyan veszi a Visszavágót. Szerintük a legújabb évadban igazán erős versenyzők lesznek, ők pedig mindent beleadnak a küzdelembe.

Dráma A konyhafőnök stúdiójában

Tavaly ezen a napon mutattuk be: az összeomlás szélére kerültek A Konyhafőnök versenyzői. Az óriási nyomás, a feszültség, az egyre keményebb feladatok, na és persze a karnyújtásnyira lévő döntő mindenki idegrendszerét megviseli.

Nincs olyan étel, amit Rácz Jenő ne kóstolna meg! VIDEÓ!

A Konyhafőnök séfje éppen a Fülöp-szigeten nyaral, de itt is igyekszik minden helyi fogást megkóstolni. Erre az ételre azonban senki sem számított. Vigyázz, sokkoló fogás következik!

Aranylakodalmon bizonyíthattak a Konyhafőnök versenyzői

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: Marikáéknak négy lányuk született, és már az ötödik dédunokát várják. Az ő aranylakodalmukra főztek A Konyhafőnök versenyzői, miközben a zsűri is a hosszú és boldog kapcsolat titkát kereste.

Fördős Zé élete mélypontjain sem érezte magát igazán rosszul

Április 29-én újraindul a Konyhafőnök, ebben az évadban újra egymásnak feszülhet Sárközi Ákos és Rácz Jenő és bizony meg is teszik, mert Zé szerint valóban igazi presztizsharc zajlik a két séf között.

A munka miatt várat magára a Konyhafőnök séfjének esküvője!

Sárközi Ákos és menyasszonya, Szegedi Évi egy különleges kiállításon dolgoznak éppen, de emellett az esküvőjüket is szervezik gőzerővel: erről meséltek az RTL Klub Reggeli műsorában.

Fura szakmákat űztek a magyar és nemzetközi sztárok, mielőtt ismertek lettek

Három éve számoltunk be róla: Whoopy Goldberg halottakat sminkelt, a Konyhafőnök zsűritagja meg plasztikai sebészetet nyitott. Máris mutatjuk, ki az a biztosítási alkusz, aki esténként színházakat tölt meg és rajongó lányok állnak sorba az aláírásáért. A világsztárokhoz hasonlóan a magyar hírességek is megleptek bennünket, amikor elmesélték milyen végzettséggel, mit dolgoztak karrierjük és ismertségük kezdetén.

Így robbant be a köztudatba Rácz Jenő, a Michelin-csillagos séf

Tavaly ezen a napon mutatta be a Fókusz a Konyhafőnök új ítészét, aki már akkor két Michelin-csillag birtokosa volt.

A Konyhafőnök VIP lett a legjobb gasztro reality a Televíziós Újságírók Díjátadóján

Fördős Zé tartott tőle, hogy el lesz nyomva két Michelin-csillagos séf mellett, de a forgatások alatt rájött, hogy mi a szerepe közöttük és szükség van a jelenlétére.

Milliókat fektettek a Konyhafőnök legutóbbi győztesének álmába a Cápák

Böröcz Zsófi sóskaramellás ízű fagyival és egy megnyerő prezentációval érkezett a Cápák elé. 40 milliót kapott tőlük.

Panyik Anita életét másolja egy őrült rajongó

A Survivor egykori játékosa több figyelmeztetést is kapott, hogy van valaki, aki minden egyes fotóját majmolja, próbál ugyanúgy kinézni, mint ő és még két exével is összejött. Anita az egyetemen ismerte meg ezt a nőt, de akkor nem tűnt fel neki, hogy ilyen komoly a helyzet.

Csocsesz tavalyi évének legnagyobb durranása volt a Konyhafőnök

A népszerű mulatós zenész, Kiss Attila, ismertebb nevén Csocsesz a legutóbbi szériában bizonyította, hogy nemcsak a mikrofon mögött állja meg a helyét. De hiába volt már gyakorlott szakács, a műsor alatt rájött, hogy régi technikáit új módszerekre kell cserélnie.
 

Rácz Jenő nem kritizál, ha szeretettel főznek neki

A Reggeliben főzött a Konyhafőnök séfje, aki lebarnulva, fitten tért haza külföldről. Elmesélte, mi történt vele a legutóbbi széria döntője óta, majd besegített a Sánta-házaspárnak.

Tomán Szabina és Panyik Anita a Konyhafőnök legkínosabb pillanatairól is mesélt

Szabina úgy érezte a kiesése után, mintha a fél karját veszítette volna el, annyira hozzánőtt A séfek csatája. Dr. Panyik Anita még versenyben van, de szemét takargatva idézte fel, hogy meghámozta a méregdrága szarvasgombát.

VENDÉG ZSŰRIK: minden nap érkezik egy negyedik zsűritag

Hogy ki mikor érkezik a konyhába, az egyelőre maradjon titok, de annyit elárulhatunk: a vendég zsűrik csakis az ételekre koncentrálnak majd, így csak a legjobbak juthatnak közelebb a következő célhoz, a séfkabáthoz. 

Konyhafőnök: ez volt a műsor legnagyobb balhéja!

Két évvel ezelőtt egy adag rizs miatt olyan vita robbant ki a Konyhafőnök stúdiójában, mint még soha. A Fókusz akkor megkérdezte a két versenyzőt, mi történhetett a műsor alatt, hogy ilyen durván összeugrottak.

Ő az a 27 éves magyar séf, aki másodjára nyerte el a Michelin-csillagot

Egy évvel ezelőtt Rácz Jenő elnyerte a gasztronómia Oscar-díját, vagyis másodszor is megkapta a Michelin-csillagot. Az ismert séf Csepelről indult és Sanghai-ig jutott. És mindössze 25 évesen lett konyhafőnök.

Hódosi Máté shanghaji kalandjai, és az óriástök

Hódosi Máté, A Konyhafőnök második helyezettje Sanghajban járt Rácz Jenő séfnél - most élményeiről mesélt nekünk!

Lilu egy hátizsákkal vágott neki Indiának?

Az RTL Klub sikerműsorainak – Híradó, Keresem a családom!, X-Faktor, Barátok közt, Reggeli, Konyhafőnök – sztárjait kérdeztük arról, hogy idén mit terveznek a nyárra.

Háztartási gyorstalpaló Konyhafőnök módra!

Hódosi Máté, A Konyhafőnök II. helyezettje nem csak magánéletéről és terveiről mesélt nekünk, hanem háztartási tudását is teszteltük!

Van-e barátnője A Konyhafőnök jóképű döntősének?

Hódosi Máté, A Konyhafőnök II. helyezettje mesélt nekünk sportolói múltjáról, jövőbeni terveiről, valamint azt is elárulta, van-e barátnője!

A Konyhafőnök győztesével beszélgettünk!

Böröcz Zsófi, A Konyhafőnök győztese mesélt nekünk magánéletéről, eddigi karrierjéről, és jövőbeni terveiről is!

Gordon Ramsay megdöbbentő bejelentése

Az amerikai Konyhafőnök zsűrije, aki mindig is imádta a húsok minden fajtáját, és korábban teljes megvetéssel beszélt a húst elutasítókról, most fura lépésre szánta el magát...

Wossala Rozinával egészült ki a Reggeli házigazda gárdája!

Wossala Rozina 2014-ben robbant be a köztudatba, amikor is a Konyhafőnök című magyar gasztro-realityben előkelő második helyen végzett. Két évvel később már a zsűri csapatát erősítette az azóta étteremtulajdonossá vált sztárséf. Mostantól pedig reggelente az RTL Klub képernyőjén találkozhatnak majd vele a csatorna nézői.

Szexi kocsimosó a Konyhafőnök játékosa!

Az orosz származású versenyző három évvel ezelőtt csatlakozott ellenfeleihez a főzőbajnokságban. Ljubov nemcsak a habverők, de a habok között is magabiztosan mozgott. Kiderült, életét gyakran extrém munkákkal fűszerezte meg, ilyen volt például a szexi autómosás is, amivel tavasztól őszig foglalkozott.

A Konyhafőnöknek is nagy szerepe volt a gasztro forradalomban

Nem mindegy, mit főz az ember és minek tekinti a konyhai tevékenységet. Fárasztó robotolásnak vagy könnyed, vidám, alkotó tevékenységnek. Mert most már ez utóbbira is lehet példa. A Konyhafőnök 2014-ben indult, azóta a Juniorral együtt a mostani lesz a 9 széria. A főzőshow készítői akkor nemcsak ínycsiklandó látványt, hanem hatalmas drámákat és izgalmakat is ígértek. És így is történt.

Saját főzőműsort kap Wossala Rozina?

Pont egy évvel ezelőtt jelentettük be, hogy a Konyhafőnök egykori zsűritagja, Wossala Rozina saját főzőműsort kapott az RTL Klubon. A Profi a konyhámban című szponzor finanszírozott műsorban Rozina olyan hírességeket látogatott meg, akik egyáltalán nem voltak otthon a főzésben.

Már csak öt nap, és érkezik a Konyhafőnök legújabb évada!

Most, akárcsak az első három évadban, civilek fognak versenyezni a 10 millió forintért. Az ítészeket a műsor előtti fotózáson lestünk meg, és megtudtuk: Zé nem csak a főzésben, a modellkedésben, sőt még a zenében is igazi profi….

Mennyire fontos a nő főzőtudománya egy párkapcsolatban?

Fördős Zé, Aradi Balázs és Rácz Jenő mesélik el, mennyire fontos számukra, hogy választottjuk hogyan jeleskedik a főzés tudományában.

 

Konyhakés(z)re menő küzdelem március 26-tól a Konyhafőnökben!

Március 26-tól minden hétköznap este a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő, a sztárszakács Fördős Zé és a háziasszony Gáspár Bea keresi az igazi Konyhafőnököt az RTL Klub gasztro realityjének legújabb évadában.

Az új zsűritag elárulta, kiből lehet Konyhafőnök!

Nemrég kiderült, hogy ki csatlakozik Fördős Zéhez és Gáspár Beához az RTL Klub népszerű gasztro realityjében: a Konyhafőnök 7. szériájának ítésze nem más, mint a legfiatalabb magyar Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő!

Gáspár Bea váltja Wossala Rozinát

A hír igaz! Gáspár Bea új szerepben tér vissza az RTL képernyőjére, ő lesz ugyanis a Konyhafőnök legújabb évadának egyik zsűritagja.

Győztesből zsűritag!


szerző:
2018.02.16. 16:20
Győztesből zsűritag!

Gáspár Bea is ott lesz a zsűritagok között a Konyhafőnök következő évadában. Az első VIP széria nyertese azt mondta, hatalmas kihívás neki, hogy zsűritagként számítanak rá. Bea 17 éves kora óta főz és bebizonyította, hogy nem csak háziasszonyként állja meg a helyét.

Isten éltessen, Lakatos Márk!


szerző:
2018.01.15. 11:29
Isten éltessen, Lakatos Márk!

Nagy nap a mai, hiszen kedvenc stylistunk ma ünnepli 41. születésnapját! Szerencsére az RTL Klub képernyőjén is láthattuk őt tavaly, ahol igen mozgalmas évet tudhatott maga mögött.

Puskás Peti és Eke Angéla mindent maguk mögött hagytak?

A népszerű sztárpáros Szécsénybe költözött, ahol a természet közelsége mindkettejükre frissítően hatott. Na de mit keresnek ott?

Éld át te is Fördős Zé ázsiai gasztrotúráját!

A Konyhafőnök zsűritagja meg sem állt Bangkokig, ahol hihetetlen kulináris kalandokba keveredett, és mindezt élőben közvetítette.

Story Extra 2017-11-23


szerző:
2017.11.23. 15:40
A Konyhafőnök VIP a döntőhöz ért

Séfkabát orvosi céllal. A Konyhafőnök VIP a döntőhöz ért. A versenyzők már séfkabátban feszíthetnek, ami valakinek még a tartásán is javított! De mire jó még ez a ruhadarab?

 

Az X-Faktor döntősei a Konyhafőnök zsűrije előtt vizsgáznak

Mikrofon helyett ma este fakanalat ragadnak. A konyhapult mögött az X-Faktor versenyzői; Berta Dániel, Gulyás Roland, Ricco és Claudia, Serena Rigacci és Tóth Bettina. És az értékelés sem marad el: a Konyhafőnöknek a zsűrije ítészkedik.

Fókusz Plusz 2017-11-11


szerző:
2017.11.11. 18:50
Új műsorral jelentkezik Fördős Zé!

A sorozatban egyszerű, „megúszós” kaják receptjeit mutatják majd be, vasárnaponként az RTL Klubon.

A nagy esküvői Konyhafőnök kihívás!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon mind a két konyhafőnök próbálta hatékonyan elindítani a munkát, mert nem volt könnyű dolguk, hiszen egy 120 főre főzni nehéz feladat. Jól kellett beosztani az idejüket, az előkészületekre mindössze három órájuk volt.

Vágó Piros kiesett a Konyhafőnök VIP-ból

A rádiós műsorvezető arról mesélt, hogy milyen élmény volt számára a Konyhafőnök VIP-ban versenyezni, és hogy miként készült fel a konyhai megmérettetésekre.

FÖRDŐS ZÉ: Patagóniában vonul el a világ elől

A konyhafőnök zsűrijének élete csupa pörgés, hiszen nemcsak a főzőműsorban ítészkedik, mellette blogot ír, magazint és könyvet is készít. Néha szüksége van egy kis kikapcsolódásra, ehhez pedig most egy meglehetősen távoli helyet választott. Patagóniába utazik, ahol nem akármilyen kalandokra adja a fejét.

Ma este indul a Konyhafőnök VIP 2. évada!

A Kifőzdében Lovász Domi, a Konyhafőnök 2. szériájának győztese és felesége kápráztatta el Ramiékat. Domi mesélt arról is, hogyan változott meg az élete a verseny után.

Gáspár Bea kitett magáért!


szerző:
2017.10.15. 10:02
Gáspár Bea kitett magáért!

Az előző Konyhafőnök VIP nyertese finomabbnál finomabb ételekkel kápráztatja el követőit. Ráadásul, most vadiúj konyhájába is bepillanthattunk!

Ekkorát még Rozina sem látott!

Wossala Rozina élete a gasztronómia - a tanulással pedig sosem áll le. A Konyhafőnök vip zsűritagja egy olasz hentesnél járva olyan méretekkel találkozott, mint még soha…

Meglepő összetevőkből készített reggelit Szily Nóra

A Konyhafőnök zsűritagjai ma is feladták a leckét! Ezúttal Szily Nórának kellett előrukkolnia egy finom reggelivel, méghozzá csokoládéból, krémsajtból és májból.

A Konyhafőnök egykori versenyzője visszatért a konyhába!

A mai Kifőzdében A Konyhafőnök volt versenyzője, Tóth Marci kápráztatta el Ramiékat. A vizilabdázónak ez volt az első olyan nyara, amit szabadsággal töltött el. A sportoló nem volt tétlen, ugyanis egy főzőiskolába is beiratkozott! Ma reggel egy sportos reggelit: glutén- és laktózmentes palacsintát rittyentett össze. Vajon milyen étrendet követ egy élsporotló vizilabdázó?

 

Konyhafőnök: te kinek fogsz drukkolni?

Három évvel ezelőtt, ezen a napon az utolsó hetéhez érkezett a Konyhafőnök selejtező köre. Akkor csak 3 játékosnak volt esélye, hogy a legjobb 9 közé kerüljön. A tét egyre nagyobb lett és egy apró hiba vagy egy pillanatnyi gyengeség is elég volt ahhoz, hogy valaki ne tudja folytatni a versenyt.

Konyhafőnök: Így készíts tökéletes makrélát!

Három évvel ezelőtt indult el a híres főzőműsor. A konyhai varázslatok elsőre talán bonyolultnak tűntek, de ha valamelyik versenyző ráérzett az ízére, akkor ott nem volt megállás. Az egyik nap pedig makrélával kellett dolgozniuk.

Minden a zsűri nyakába borult

A kiskukták párbaja során Zének és Ákosnak is meg kellett küzdenie. Bevállalták, hogy Rozina ötven liternyi ragadós folyadékot zúdíthat a párbaj vesztesének mentorára. Ám a női zsűritag nem volt kegyes, mindkét társa nyakába borított a trutyiból.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Hoppá! A Konyhafőnök Junior egyik versenyzője a Kifőzdében!

A mai Kifőzdében Vajda Hanna tette próbára főzőtudományát, aki a versenyben való élményei mellett azt is elárulta, nem csak a főzés a nagy szerelme.

Konyhafőnök: így készíts répás ételt!

Nem is gondolnánk, de a sárgarépából bizony akár öt különböző ételt is lehet készíteni. A séf bemutatta: a nyers répsalátát, a gyömbéres répalevelt, a narancsos rómaiköményes répaszeletet, a kakukkfüves répapürét, és a mézes szerecsendiós bébirépát.

Kórházba került a Konyhafőnök egyik játékosa!

Három évvel ezelőtt a Fókusz számolt be arról, hogy Czigléczky Tibor, a főzős műsor egyik versenyzője az adásfelvétel közben rosszul lett és szervezete nem bírta a terhelést, ezért fel kellett adnia a főzést.

Konyhafőnök: Ti már főztetek polipot?

A híres főzőműsor első évadának is megvoltak a nehézségei, ugyanis az egyik adásban egy polippal találták szembe magukat a versenyzők. Szerencsére a séf megmutatta, hogyan is kell előkészteni ezt a nyolckarú állatot.

Konyhafőnök: Indul az hobbiszakácsok harca!

Három évvel ezelőtt több ezer jelentkezőből végül csak a legjobb 30 önjelölt hobbiszakács mutathatta meg főzőtudományát és bizonyíthatta, hogy a zsűri kemény kritikájától sem riadt meg.

Így változtatta meg Keleti Andrea életét a Konyhafőnök!

A Kifőzde mai vendége Keleti Andrea volt, aki a Konyhafőnök után ismét fakanalat ragadott, közben pedig mesélt arról, miben változtatta meg őt a műsor.

Egy új főzőműsor indul az RTL Klubon!

Három éve már annak, hogy ez a felhívó megszületett és kiderült, hogy a csatorna vadonatúj műsorral folytatódik, amiben nem más kap zsűri szerepet, mint Fördős Zé. Kiderült az is, hogy a gasztrobloggernél az a versenyző nyerheti meg a Konyhafőnök címet, aki képes megmutatni ételeiben a merészséget.

A repülés megszállottja Fördős Zé!

Fördős Zé imád siklóernyőzni - megmutatta felszerelését, és azt is elmesélte, ki az, aki a legjobban aggódik értre a veszélyes sport miatt.

Németh Ádám most Füredi Nikolett főzőtudományát tesztelte

A Konyhafőnök negyedik szériájának győztese az ázsiai konyhába varázsolt minket alapanyagaival. De vajon sikerült a színésznőnek megugrani a feladatot?

Váratlan fordulat a Konyhafőnökben!

Két évvel ezelőtt, egy váratlan bejelentés rázta meg a főzőműsor nézőit, ugyanis adásfelvétel közben lett rosszul és feladta a játékot a Konyhafőnök versenyzője. Pacsa Sándor már akkor évek óta vesekővel küzdött, és már a verseny előtt érezte, hogy egyre súlyosabb görcsei vannak, amik aztán az izgalom hatására annyira felerősödtek, hogy távozni kényszerült a műsorból.

Duplán érdemes bekapcsolni a tévét!

Wossala Rozina már biztosan hozzászokott, hogy az RTL-t nézve saját magával találkozik szembe. Eddig azonban csak a Konyhafőnök miatt volt erre lehetősége - most viszont már a Profi a Konyhámban című műsor is az ő nevével van fémjelezve. Instagram-posztja arról árulkodik, hogy ha teheti, vissza is nézi magát a képernyőn.

Vajon mit főz ki Stohl és Alföldi Sárközi Ákos különleges alapanyagaiból?

A stúdióba megérkezett a Konyhafőnök zsűritagja, Sárközi Ákos. A kifőzde rovat lényege, hogy minden nap főznek valamit, így Ákos most egy különleges reggeli hozzávalóit hozta el a stúdióba. A kosárban volt rózsabors, tojás, kovászos uborka, lazacfilé, fehércsoki, és fürjtojás.
 

SÁRKÖZI ÁKOS:

A Borkonyha séfje, a Konyhafőnök zsűritagja, Sárközi Ákos megmutatja, milyen különleges húsokkal dolgozik nap mint nap.

Kardhal, csiga, kenguru - a Konyhafőnökben mindent elkészítenek

A Konyhafőnök eddigi adásaiban gyakorlatilag már mindent feldolgoztak a versenyzők, amit az emberek szerte a világban megesznek. Sokan hiszik azt, hogy mindez csak a nagysikerű műsor szereplőinek a kiváltsága, pedig valójában bárki hozzáférhet ezekhez a különleges alapanyagokhoz itthon is.

ÍNYENCEKNEK: karamellás sajt Rozinával

Wossala Rozina, a Konyhafőnök zsűritagja olyan különleges alapanyagokat mutatott, amivel ő maga is gyakran és szívesen dolgozik, de gyakorlatilag bárki be tudja szerezni itthon is.

ÉNB Alexa: főzni az Éjjel-Nappal Budapestbe?

A celeb egy hete megjelent videóklipjét már hatszázötvenezren látták. Vajon az Éjjel-Nappal Budapest Alexájának a főzés is olyan jól megy, mint az éneklés? A Fókusz riportere kifaggatta Alexát a konyha rejtelmeiről.

Tavaszi divatmustra!


szerző:
2017.04.01. 11:00
Tavaszi divatmustra!

Kedvenc hírességeink a jó időt kihasználva felfrissítették ruhatárukat, így előkerültek a tavasz legújabb trendjei! Szuper divattippek következnek!

A média legjobbjai


szerző:
2017.03.30. 18:00
A média legjobbjai

Idén is díjazták a média legjobbjait, csütörtök este a Pesti Vigadóban átadták a Televíziós Újságírók Díját. A 12 kategóriából 10-ben képviseltette magát az RTL Klub, ebből pedig végül 4-et meg is nyert.  A Legjobb reality A Konyhafőnök lett, a Legjobb zsűritag cím pedig Gáspár Lacit illette. Sebestyén Balázs az est folyamán duplázott: a Comedy show kategóriát a Gyertek át! nyerte, és Balázs lett a Legjobb férfi műsorvezető is.

Gratulálunk! Az RTL Klub tarolt a Televíziós Újságírók Díja gálán!

Tegnap negyedik alkalommal adták át Magyarország egyik legrangosabb díját. A jelöltek között az RTL Klub több műsora és médiaszemélyisége is szerepelt. Örömmel mutatjuk be a győzteseket!

Próbára tettük a Konyhafőnök sztárjait

Olykor a saját konyhánkban helytállni még otthon is művészet. Aki viszont egy komoly megmérettetésre készül, annak ez alapvető tudás. A Konyhafőnök versenyzőit arról faggattuk, szerintük mi a jó szakács ismérve.

Mostantól celebek csapnak össze a Konyhafőnök konyhájában

Van olyan sztár Fördős Zéék konyhájában, aki soha nem gondolta volna, hogy egyszer egy egész napot a tűzhely mellett áll majd. Nem csoda, hogy a mától celebekkel induló Konyhafőnökben is sok lesz a feszült pillanat, a civakodás, és néhány nagy mellényúlás is becsúszik majd. Az ország kedvenc főzőműsorában, ezúttal hat ismert ember méri össze szakácstudását.

Exkluzív: leleplezzük A Konyhafőnök celeb változatának teljes szereplőgárdáját

Már nem kell sokat várni a tavasz legnagyobb durranásának ígérkező főzőműsorára, A Konyhafőnök celeb változatára. Azt már lehet tudni, hogy Szabó Győző, Sváby András és Horváth Éva látható lesz a műsorban. A Fókuszban azt is megmutatjuk, hogy még kik azok a színészek, műsorvezetők, sportolók, zenészek, akik még szintén azt állítják magukról, hogy tudnak főzni, és készek is ezt idegfeszítő versenyhelyzetben bizonyítani.

Győzött a magyar gasztronómia – Ott vagyunk a világ élvonalában!

A napokban rendezték meg a világ egyik leghíresebb szakácsolimpiáját, melyen hazánk egyik legjobb séfje, Széll Tamás és csapata is részt vett, és nem is akármilyen eredménnyel. Gratulálunk!

Bemutatkozik a család!


szerző:
2017.01.24. 17:25
Bemutatkozik a család!

Wossala Rozináról tudjuk, hogy nagyon jól főz: ezt bizonyította versenyzőként és zsűritagként is a Konyhafőnökben. De honnan jön a rajongása a gasztronómia iránt? Családi körben beszélgettünk Rozinával.

Világot láttak sztárjaink az ünnepek alatt

Vannak, akik a téli időszakban is sort kerítenek egy kis utazásra. Néhány kedvencünk is külföldön, különlegesebbnél különlegesebb országokban pihente ki az elmúlt év fáradalmait. Ráadásul mindezt a rajongóikkal is megosztották!

Lássuk, hogy zárták az évet hazánk celebjei!

December 31-én, szilveszter éjszakáján véget ért egy év, és kezdetét vette 2017. Az év utolsó napja mindenkinek másról szól. Van aki szerint ez az önfeledt szórakozás napja, van, aki úgy gondolja, hogy ezen a napon jobb egy kicsit megállni, és átértékelni az előző évben történteket. Nézzük hogyan zárták sztárjaink az óévet, és mit kívántak a jövő évre!

WOSSALA ROZINA: „2016 nekem a meglepetések és a kalandok éve!”

Wossala Rozina elmondhatja magáról, hogy 2016 számára nagyon sikeres volt, hiszen nemcsak a Konyhafőnök zsűritagjaként debütálhatott, hanem egy Los Angeles-i étterem nyitásában is közreműködhet. A Fókusz stábja arról is kifaggatta Rozinát, hogy mi kell, ahhoz, hogy valaki megnyerje a Konyhafőnök címet.

 

Rozina

Wossala Rozina, a Konyhafőnök zsűritagja a tunéziai Harissza Fesztiválra kapott meghívást. Bár - saját bevallása szerint - a csípős ételek rajongója, most mégis egy kicsit besokallt, mikor a helyi ízekkel ismerkedett.

WOSSALA ROZINA:

Wossala Rozina, a Konyhafőnök egyik zsűritagja igazi gasztróemberként szereti megtapasztalni a világ dolgait. A fiatal étterem-tulajodonos a Fókusz stábja Tunéziába kísérte, ahol Rozina nemcsak finom borokat, hanem a magyar Erős Pistához hasonló különleges fűszerpaprikát is kóstolt a Harissza Fesztiválon.

 Rozina könnyek között vigasztalta a második helyezett Márkot

A nagy győzelmi mámor után minden tekintet Márkra vándorolt, aki a könnyeivel küszködve hallgatta végig a zsűri szavait. Amikor azonban az egykori második helyezett, Rozina szólt hozzá, Márknál eltörött a mécses.

Ádám lett a Konyhafőnök negyedik évadának győztese!

A versenyzők napról-napra egyre magasabbra emelték a lécet, harcba szállva a versenytársaikkal és magukkal is. A zsűri szerint minden résztvevő nyertes, de Ádám és Márk közül csak egy valaki győzhetett. Végül meghozták a nagy döntést.

Milyen úton jutott el Márk a Konyhafőnök fináléjába?

A zsűri nemcsak a mai teljesítményüket figyelte a finalistáknak, de azt is felidézték, milyen fontos pillanatokat éltek át a versenyben. Márk és Ádám is rengeteg élményt, kihívást és természetesen fejlődést tudhat maga mögött.

A zsűri felidézte, hogyan is dolgozott Ádám az egész verseny alatt

A zsűri nemcsak a mai teljesítményüket figyelte a finalistáknak, de azt is felidézték, milyen fontos pillanatokat éltek át a versenyben. Márk és Ádám is rengeteg élményt, kihívást és természetesen fejlődést tudhat maga mögött.

Vajon hogyan teljesített Ádám és Márk a fináléban?

Miután megkóstolták a finalisták ételeit, a zsűri elvonult, hogy megvitathassák: hogyan is sikerültek a fogások.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való