KERESÉS search-close

Koncz Gábor

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Koncz Gábor"

Öt életmű díjat osztottak ki az 5. Magyar Filmhéten

Bánsági Ildikó, Venczel Vera, Bodrogi Gyula, Andorai Péter és Koncz Gábor. Ők kaptak életműdíjat első alkalommal a Magyar Filmakadémiától tegnap este. A gálával kezdődött az ötödik Magyar Filmhét, amelyen 203 filmből válogathatnak a nézők szombatig a Corvin moziban. Sőt szavazhatnak is a tavalyi év általuk legjobbnak tartott magyar filmjére.

Lassabban gyógyul a vártnál!


szerző:
2017.01.10. 17:25
Lassabban gyógyul a vártnál!

Koncz Gábor 2016 végén gerincműtéten esett át: azért volt szükség a beavatkozásra, mert súlyos gerincsérve már elviselhetetlen fájdalmat okozott neki. Bár eleinte úgy számoltak, hogy a színész rehabilitációja hat hetet vesz majd igénybe, most úgy tűnik, egyelőre továbbra sem számíthatnak rá munkahelyén.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való