KERESÉS search-close

Koholák Alexandra

72 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Koholák Alexandra"

Elindult Koholák Alexa vlogja!


szerző:
2018.03.17. 11:00
Elindult Koholák Alexa vlogja!

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, aki azóta volt már az X-Faktor online műsorvezetője és szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, most elindította saját YouTube csatornáját.

Sztárok, akik hétköznapi párt választottak maguknak

Bár sokszor elérhetetlennek tűnnek, számos példa bizonyítja, hogy az ő szívükhöz is meg lehet találni az utat. Olyan magyar és külföldi sztárokat kutattunk fel, akik nem ismert emberek oldalán találták meg a boldogságot.

Szavazz! Szerinted melyik frizura passzol Alexához?

Koholák Alexának volt már hosszú fekete és rövid szőke is a haja. Döntsd el Te, hogy melyik frizura áll neki a legjobban!

Adrienne szeretné, ha Kabát nem keverné össze Klaudiával

Megható pillanatokat éltek át a celebek a dzsungelben. Rozinának édesanyja, Gabónak Luna, Babettnek kislánya, Klaudiának anyukája, Alexának párja, Petinek pedig természetesen Adrienne küldött üzenetet.

Bátorságpróba: Patkányok és kígyók biztosították a rettegést a dzsungelmúzeumban

Kiállítási tárgyakként küzdöttek meg saját vacsorájukért a celebek. Babett még a félelmetes feladat megkezdése előtt kimondta a büvös mondatot: Celeb vagyok, ments ki innen! De vajon hogy bírták a többiek?

Klaudia sírva kért bocsánatot Gabótól

A srácok igazán kedves és romantikus meglepetéssel készültek a lányoknak. Gabo Klaudiának és Babettnek, Kabát pedig Alexának és Rozinának adta át az ajándékot, mint egy olajágat, a béke jeléül.

Gabo letapizta a szűz dzsungellakó mellét

Különös meglepetést kaptak a celebek. A táborba új lakó költözött egy hölgy személyében, aki Gabó szerint megérett a szüzességének elvesztésére.

Alexa: ˝Ez volt életem legeslegkeményebb és legeslegmenőbb élménye˝

A 17. nap kiesője elárulta, hogy ki az a három ember, akivel a jövőben is tartani fogja a kapcsolatot, és hogy számára mi volt a legnehezebb a dzsungelben.

Kabát: ˝Szopjál, Andika!˝

Nagyon élvezik a celebek a gondoskodó szerepet. Nemcsak a csajok, de Kabát is kedvet kapott a szoptatáshoz.

A dzsungel 10 parancsolatával akarják betörni Gabót a lányok

Alexa, Rozina és Klaudia megelégelte Gabo méltatlankodását és viselkedését, ezért úgy döntöttek, papírra vetik követeléseiket. Íme a srác reakciója...

Extra videó: Alexa megcsalta már a ˝vőlegényét˝?

Cicciolina kíváncsi volt, hogy Alexa volt-e már hűtlen párjával. Íme a válasz!

Puccs a dzsungelben: ˝Hulljon a férgese!˝

Gabo, a jelenlegi Táborparancsnok kihúzta a gyufát a celebeknél, akik Anger Zsolt vezetésével letaszították ˝trónjáról˝ - a Bölcsek Tanácsa átvette az irányítást!

Gabo zabálása miatt mindenki éhezett

Gabo bűnös zabálásának meglett az eredménye: egyetlen adag ételt sem kaptak, hiába szereztek Tenyáék 12 csillagot a Bátorságpróbán. Ki is tört a vita a táborlakók között, a kérdés már csak az volt: hogyan reagál Zsolt és Tenya?

Tenya: „Milyen szépek vagytok most így csajok”

Celebjeink a patakparton pancsoltak, amikor Tenya szörfdeszkaként használva saját testét, belibbent a képbe, majd jöhetett egy kis vízi balett is. Később a lányok megviccelték a csődört masszírozás közben, ámde hiába, Tenya minden pillanatát élvezte.

Kimaradt jelenet: Cicciolina ˝picsipacsi˝ masszázzsal kényeztette Petit

Anger Zsolt után Kabát Petit is leápolta a művésznő. Volt, aki nem hitte el ezt a szürreális dzsungeljelenetet, de olyan is volt, aki inkább irigykedett.

Extra videó: Babett ébresztője nem kímélt senkit!

Alexa: "Minek keltettél föl?" - Nem volt mindenki túlságosan készséges a színésznővel, aki sorra osztotta ki a feladatokat a félálomban lévő celebeknek.

Alexa megtört a dzsungelben

A lány csendes nyugalmában, plüss nyuszijának vallotta be, hogy mi történt vele ebben a pár napban a dzsungelben. 

Bátorságpróba: Alexa az állat harapása után feladta...

A nézők szavazatai alapján Alexának kellett Bátorságpróbára mennie, de Anger Zsolt elkísérhette, hogy támaszt nyújtson neki a nehéz pillanatokban. A lánynak kemény megpróbáltatásokon kellett keresztülmennie. Nézd meg, mi történt vele a kútban!

Cicciolina óriási kebleivel sokkolta Alexát

Eljött a strandolás ideje, ugyanis kisütött a nap a dzsungelben. A művésznő ennek annyira megörült, hogy melleit is szabadjára engedte, hogy ők is élvezhessék a nap sugarait. De mit szóltak ehhez a celebek?

Tenya ledobta a textilt a Kincsvadászathoz

Pintér Tibor félmeztelenül állt neki a feladatnak, majd egy rögtönzött saját szerzeménnyel motiválta a hanyatt fekvő Alexát, hogy ő is tartson ki a Kincsvadászat végéig.

Alexa: ˝De jó puha a segged!˝

A táborparancsnok és "tanácsadója" megtalálták a módját, hogy ellazuljanak a dzsungelben. Úgy tűnik, a csajok módszere igencsak hatásos volt.

Cicciolina csak a kígyó farkát szerette volna megfogni

Rami és Chris, a vadőr és kígyószakértő felvilágosították a celebeket, hogy milyen veszélyes állatokkal vannak körülvéve a dzsungelben. Foghattak fekete sast, ölyvet és veszélyes kígyókat is. Ezt a feladatot talán Cicciolina élvezte a legjobban...

A táborparancsnok kiosztotta a szerepeket...

Alexa Rozinát próbálja maga mellé állítani, sőt már az ellentábor tagjait is megnevezte Babett és Kaludia személyében. Ám a wc-felelős posztot és a szakács feladatkört nem nekik szánta.

Na, ki csinált elsőként tüzet a celebek közül?

Míg Gabóék próbáltak tüzet csiholni, addig Kabát letolt gatyával kezelgette az újonnan szerzett sérülését. Közben az oroszlánok közül valaki életre keltette a lángokat.

SOKK! Ezek voltak a celebek első dzsungelélményei

Pintér Tibornak egy békával, a celeb hölgyeknek pedig Pumped Gabóval kellett szembenézniük már most. Sőt, egy ismerős arc is feltűnt a múltból, aki nem más, mint Frank!

Story Extra 2017-11-07


szerző:
2017.11.07. 15:45
Alexa kakukkfüves ördöghala, csillagánizsos rizottóval

A rizottó jót ötlet volt, azonban a mentsvárnak szánt elem túlságosan tömör lett. A halar viszont jól sütötte: nem száradt ki. Nézd meg itt az értékeléseket!

Alexa savanyú káposztás raguval töltött leveles tészta batyuja

Alexa egy szép és kifinomult tányért készített, aminek elsőrangú lett a koncepciója. A Séf viszont hiányolta belőle az eddig megszokott erős, Alexás ízeket. Nézd meg itt a kóstolást!

Nagy bevállalások és még nagyobb biztonsági játékok!

Az első feladatban volt, aki mindent kockára tett, mások viszont a biztos alapot választották, hogy ők lehessenek a legjobbak. Vajon a zsűri mit szólt ehhez?

Szülinapi partin torta dukál: a zsűri ünnepelt egyet a kóstoláson!

Tortákkal küzdöttek meg a csapatok: miközben a pirosaknak kettő, addig a kékeknek 3 emeletet is készíteniük kellett. Vajon mit szólt a zsűri az édes finomságokhoz?

A pirosak nyerő szériájának bukás lett a vége?

Andi, Alexa és Bea magabiztosan indultak neki a tortás feladatnak az előnyük után, azonban a sütögetésnek kapkodás lett a vége: nem sült át a tésztájuk. Vajon megmentették?

A pirosak háromemeletes bosszút álltak

Andiék rosszul élték meg az előző napi macskanyelv-hátrányt, ezért úgy döntöttek, ők is hátráltatják az ellenfelet! Az amúgy is torta-parás Ervinéknek ezért 3 emeletes tortát kellett alkotniuk.

A piros csapat szülinapi tortája

A pirosak tésztája nem sült át, a Séf azt javasolta, hogy legközelebb vékonyabbat süssenek. Amit hiányolt a tortájukról, az a kézzel készített dekoráció volt. Nézd meg itt a kóstolást!

A vaníliás főétel feladta a leckét a csapatoknak?

A zsűri ismét meglepte a csapatokat, hiszen vaníliát kellett használniuk, de nem desszertbe! Az édességekben megszokott alapanyagot vajon sikerült jól beépíteniük a főételeikbe?

A piros csapat vaníliás főétele

A Séf örült, hogy felhasználták az ételben az eddig tanultakat, az ötlet és a megvalósítás is jól sikerült, azonban a tálalás nem lett elég központosított. Nézd meg itt a kóstolást!

Bea: „Soha sincs az, amit én akarok”

Tovább duzzadtak az ellentétek Alexa második konyhafőnöksége alatt. Bea úgy érezte, hogy egyik ötlete sem lehet jó, Andi próbálta pátyolgatni a hátsó pultban.

Nézzük, hogyan jutott el a piros csapat a középdöntőig!

Három héten át folyt a küzdelem a középdöntőbe jutásért, a piros csapat tagjai: Gáspár Bea, Koholák Alexa és Keleti Andi a második elődöntőhéten bizonyították, hogy ott a helyük a következő fordulóban is! Nézzük, hogy szerepeltek akkor!

A pirosaknál kitört a kommunikációs káosz!

Andi és Bea jó tempóban dolgoztak együtt, miközben Alexából csokigyáros let a hátsópultban. Egy idő után azonban jött a gond: senki sem tudott neki segíteni az angol krémmel. Mindenki „összevissza beszélt”.

Hátráltatásért bizony gyilkos pillantás jár!

A zöldek az előnyüket hátráltatásra váltották, amikor úgy döntöttek, hogy a pirosaknak macskanyelvet kell készíteniük. Andi konyhafőnökként rögtön pánikba esett: hogy készülnek el mindennel?

Alexa nem tűrt ellentmondást: keménykezű konyhafőnök volt

Andi folyamatosan próbálkozott az ötleteivel, azonban a konyhafőnököt ezek nem érdekelték. Alexa tűzön-vízen is átvitte az egyedül kitalált receptjét.

A piros csapat ázsiai étele

A zsűri szerint jó ízekkel és állagokkal dolgoztak, azonban túlságosan elrejtették a kókusz izgalmas ízeit az ételben. A teljes kóstolást itt nézhetitek meg!

Győző elbújt a tészták elől: rettegett a konyhafőnökségtől!

Újra eljött a tésztahúzás ideje, hogy eldöntsék, kik irányítanak a mai feladatokban. Győző a pult mögé bújva várta a sorsát: nagyon nem akart megint főnök lenni.

Fantasztikus ízek, furfangos csalások: így másolták le a versenyzők a séf ételét!

A séf ismét egy izgalmas ételt mutatott be a versenyzőknek: füstölt harcsát készített. A másolás után jöhetett is a kóstolás. Vajon milyen értékeléseket kaptak a hírességek?

Alexa nem felejt: már most visszavágna Andinak!

Füstölő nélkül milyen az élet? Alexa Zé segítségével próbált rájönni, hogy a házi füstölő vajon hogyan működhet. Közben persze kijelentette: vissza kapja ezt még Andi tőle, csak jussanak el a középdöntőig.

Andi „háztáji füstölővel” szivatta meg Alexát?

Andi az előnye mellett arról is dönthetett, hogy kit hátráltasson a második feladatban. Egy nagyon fontos eszközt vehetett el valakitől: Alexát választotta! A döntése természetesen nem maradt reakció nélkül!

Vajon a versenyzőknek sikerült megszerettetniük a séffel a burgonyát?

Sárközi Ákos köztudottan nem kedveli a burgonyát, így az első feladatban még nagyobb volt a kihívás a versenyzők előtt: nagyot kellett villantiuk!

Alexa elvárta magától, hogy továbbjusson a középdöntőbe

Kihívásokkal teli egy héten vannak túl a versenyzők, ahol Alexa minden feladatból rengeteget tanulhatott. Nemcsak a legnehezebb feladatról, de a girl power-ről is mesélt nekünk!

Gyilkos saját receptek és fánk cunami landolt a zsűri pulton

Megannyi fánk és túrós batyu várt a csapatokra: volt, akit saját receptje hátráltatott, másokat az idő és a rutin hiánya. Vajon mit szólt a zsűri az elkészült péksüteményekhez?

Alexa: „Bea, ha nem lesz jó, én nem tudom, mit csinálok!”

A kapott recept helyett, Bea mindenképpen a sajátját akarta elkészíteni. Alexa belement, de végig izgult, nehogy balul süljön el a fánk tésztája.

Alexa beleszeretett a séfbe?

Alexát nemcsak arról kérdeztük, hogy egy férfi milyen ételekkel hódíthatja el a szívét, de arról a pletykáról is kifaggattuk, hogy tényleg igaz-e, hogy odavan Sárközi Ákosért!

Fördős Zé: „Mint egy kis péküzem, úgy néz ki az egész konyha!”

A második feladatban az édességek kerültek a középpontba: a versenyzőkből pékek, a konyhából pedig egy igazi kis péküzem lett. Mi volt a feladat? A zsűri lesokkolta a csapatokat.

A versenyzőkön kifogtak a lágy tojások? A kóstoláson eldőlt!

Háromféle tojásos ételt is készítenie kellett a csapatoknak, és mindannyian nagy hajrában voltak, hogy végezzenek a feladattal. A zsűri ezek után értékelt.

Alexa átengedte az irányítást Beának!

Miután Beának határozott elképzelései voltak az ételek elkészítéséről, Alexa inkább a háttérbe vonult és hagyta, hogy csapattársa irányítson mindent. Persze, még így is meggyűlt a bajuk a tojásokkal.

A nagy riválisok végül egy csapatba kerültek?

Az előző nap legjobbjai, Alexa, Andi és Topi választhatták ki, hogy kivel szeretnének együtt dolgozni. Alexa a legnagyobb ellenfelét akarta, miközben Andi az új versenyzőt, Topi pedig Andrist választotta.

Bevállalós és megúszós gesztenye ételek is beköszöntek az első főzésnél

Ünnepi hangulatú, biztonságos, fejlődést mutató és megúszós ételek is készültek a gesztenyékből. A zsűri a kóstoláson értékelte a tányérokat.

Alexa: „Tudok csapatjátékos lenni, ha én irányítok”

A főzés magányos vagy csapat tevékenység? Alexa nemcsak erről mesélt nekünk, de arról is, hogyan működik a legjobban a konyhában. Sőt, az is kiderült róla, hogy szereti-e, ha a zsűri főzés közben odamegy hozzá.

Alexa szardellás-chilis farfalléja, bazsalikomos-kakukkfüves-mandulás grillázzsal

Zé szereti, hogy Alexa mindig vagány-csajosan főz, azonban ennél az ételénél ez nem siekrült annyira. Egy picit megúszósra vette a figurát. Nézd meg itt az értékelést!

Újabb versenyző búcsúzott a Konyhafőnök VIP-től!

A második kóstolás és értékelés után eljött a nagy döntés ideje: a zsűri végül Csollány Szilvesztert küldte haza.

A kóstoláson akadt csillagos ötös tálalás és séf-féle alkotás is!

A lenyűgöző tányérok, finom ízek és jó ötletek mellett hibák is akadtak. A séf nem is hagyta ki, hogy újra megmutassa, hogyan is kell jól tálalni egy finom ételt.

Alexa mascarponés padlizsánkréme extrán

A zsűri csillagos ötösnek nevezte a tálalását. A dicséret mellett persze kapott eg megfontolandó tanácsot is! Nézd meg itt az értékelést!

Gáspár Bea: „Alexa nagyon nem csípi a búrámat”

Beának nehezen indult a 2. feladat, hiszen a saját zöldségei helyett Alexa szeretetcsomagával kellett megküzdenie. Vajon ezzel tényleg egy örök harc lesz kettejük között? Zé utánajárt!

Alexa hadüzenet küldött Beának?

Miután Alexa kapta az előnyt, nemcsak hogy ő választhatott először zöldségeket, de egyik versenytársától mindent elvehetett. Bea sokkolva fogadta, hogy mexikói fagyasztott zöldségekből kell főznie.

Bűvész trükkök, ízbombák és mártás hiány! Ilyen volt a kacsa-kóstolás!

Miután mindegyik versenyző megküzdött az egész kacsákkal, a zsűrin volt a sor, hogy értékelje az elkészült ételeket.

Alexa mogyorós-chilibundás kacsamellje

A zsűri szerint Alexa egy igazi ízbombát készített, ami szinte felrobban a szájban. Ráadásul az avokadó savassága jól kiegészítette a hús csípősségét. Nézd meg itt az értékelést!

Volt, aki villantott, más viszont elmerült a káoszban! Értékelt a zsűri!

A séf újabb nehéz ételt készített, amivel több-kevesebb sikerrel megküzdöttek a versenyzők. A dicséret és a hiányérzet is beköszönt a második kóstoláson!

Koholák Alexa teljes pánikba esett a mártás miatt!

Darabolás és alapanyag pánik... Alexához épp jókor érkezett Zé, zavarba is hozta a lányt, aki nemcsak a szeleteléstől ijedt meg, de a sabayon mártással is küzdenie kellett: nem habosodott úgy, mint ahogy a séf mutatta.

Ügyes ízpárosítások és üres tányérok a kóstoláson!

A versenyzők a kedvenc ételeikkel készültek a zsűrinek, persze mindegyiket meg kellett csavarni egy plusz alapanyaggal. A zsűri pedig kóstolt: az ízek lenyűgözték őket, de a tálalásban még van mit tanulniuk.

Koholák Alexának a nagyija a mindene!

Alexa kezdeti ijedtsége később elpárolgott és az is kiderült, hogy kitől tanult a legtöbbet a főzésről.

Koholák Alexandra: „Gordon Ramsay ahogy megfogja a kést, már az is szexi!”

Alexa elárulta, nem volt egy tipikus kislány és gyermekkorában messziről elkerülte a konyhapultot. Ráadásul, egy fogadalmat is tett kameránk előtt!

Koholák Alexandra: „Ide mindenki győzni jött”

Alexandra az Éjjel-Nappal Budapest sorozatának egyik főszereplője, de nemcsak azt érdemes róla tudni, hogy több pikáns fotósorozata is van, vagy hogy nagyon jól énekel. Alexának ugyanis van egy nagy szerelme, a gasztronómia.

Gáspár Bea: „Te atyaúristen, na most ez itt mit keres?”

A versenyzők már az első feladatnál meglepődtek, hiszen a kedvenc ételeik mellé kaptak egy érdekes alapanyagot: a finger lime-ot! Volt, aki meglepődött, mások viszont számítottak a nehezítésre.

Koholák Alexandra


szerző:
2017.04.03. 13:55
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való