KERESÉS search-close

Koholák Alexa

42 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Koholák Alexa"

Koholák Alexa születésnapi ajándék lett

Anett egy kisebb meglepetéssel készült hatalmas kedvencének, ráadásul mivel közeleg a lány születésnapja, szeretné, ha Alexa eltöltene vele egy napot.

Az Anikó #show összehozza a sztárokat és legnagyobb rajongóikat!

Ismét legnagyobb kedvenceikkel találkozhatnak az Anikó #show vendégei. Kameránk ott volt a felvétel előtt, Koholák Alexa, Nyertes Zsuzsa, Czutor Zoli és Didi L’amour pedig elárulták, hogy miben változott meg az életük az ismertség miatt, és hogy milyen ajándékokkal szokták elhalmozni őket a rajongóik.

 

Emlékszel, mi történt Alexával és Klaudiával?

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, valamint a 2017-es Survivor ötödik túlélője is maradandó élményeket szerzett és nyújtott decemberben, a dzsungelben. Így ma, március 20-án, Klaudia és Alexa napján elevenítsük fel együtt ezeket a pillanatokat!

Elindult Koholák Alexa vlogja!


szerző:
2018.03.17. 11:00
Elindult Koholák Alexa vlogja!

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, aki azóta volt már az X-Faktor online műsorvezetője és szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, most elindította saját YouTube csatornáját.

Így váltogatják a sztárok frizurájukat!

Nagyon sok nő szereti új hajjal elterelni a figyelmét, vagy akár megünnepelni, hogy valami megváltozott az életében. De mi a helyzet a sztárokkal? Vajon Koholák Alexandra is ezért váltogatja folyton a hajszínét?

Koholák Alexának kutya baja?


szerző:
2018.01.24. 08:20
Koholák Alexának kutya baja?

A műsorvezető a házi kedvencével, Mézivel érkezett a stúdióba. A kis csivava a gazdái szeme fénye, de van, mikor eldugja a zoknikat, szétrágja a cipőket, ráadásul még a virágföldet is széthordja a lakásban. Mi ilyenkor a teendő? Korom Gábor adott segítséget Alexának.

Igen, manapság már a férfiak is plasztikáztatnak

Dr. Urszán Albert plasztikai sebész mesélt – az eddig tabunak számító – jelenségről és a leggyakrabban kért beavatkozásokról. Hogyan lehet például valakinek műtéttel kockahasa vagy akár nagyobb pénisze? Mi a különbség a nők és a férfiak megfelelési kényszeréről? Minendre választ adott.

Hevesi Krisztával kitárgyaltuk a pornófüggőséget

Sokféle függőségről tudunk, alkohol, szerencsejáték, drog… és igen, pornófüggőség is létezik! Vannak azonban olyanok, akik túlzásba viszik, sőt nem bírnak ki egy napot sem anélkül, hogy ránézzenek egy ilyen filmre. Hogyan alakulhat ez ki? És milyen veszélyei lehetnek?

Alexa újra szembekerült az imádott babbal a Kifőzdében

A Konyhafőnök VIP egykori versenyzője most újra megcsillogtathatta főzőtudományát a Reggeli konyhájában. Vajon mit süt ki Zámbó Krisztián darált húsos-babos alapanyagaiból?

Hamarosan jön Alexa legújabb dala!

Alexa januárja zenével telik, hamarosan elkészül vadonatúj dala, hiszen folyamatosan zenélnek a zenekarával. De hogy mi lesz a banda neve? Még ők sem tudják, várják az ötleteket. Emellett persze a mongol hagyományok, édesanyja és párja, Bence is szóba kerültek.

Szavazz! Szerinted melyik frizura passzol Alexához?

Koholák Alexának volt már hosszú fekete és rövid szőke is a haja. Döntsd el Te, hogy melyik frizura áll neki a legjobban!

Alexa mindig kimaxolja a karácsonyt

Alexának bizony mindig a december a legnyugisabb hónapja, pont ezért, ilyenkor minden a családról, a barátokról, az italozásról és természetesen a zabálásról szól. Persze, elárulta a tökéletes karácsony receptjét is!

A sztárok nem győzték törölgetni könnyeiket

A kutyusok megható története ismét könnyeket fakasztott a stúdióban. Fogadd örökbe a hűséges kutyusokat: 0620/934-4826

Szent a béke Koholák Alexa és Halász Klaudia között?

Újabb három celeb, Köllő Babett, Koholák Alexa és Halász Klaudia tért haza Magyarországra a tegnapi napon, hiszen végre ők is kiszabadultak a dzsungel fogságából. Bár Klaudia és Alexa kapcsolata nem indult könnyen virágzásnak, a lányok ma már elsimították a múltbeli összetűzéseket. Na és mi a helyzet Gabóval?

Alexa búcsúzott a celebektől

A nézők szavazatai alapján Alexának kellett elhagynia a dzsungelt. Nézd meg, hogy mit szólt mindehhez a fiatal lány!

Bátorságpróba: Babett és Alexa táncra perdült, és néhány csótány is velük tartott

Alexának és Babettnek csupán annyi volt a feladata, hogy leutánozzák Rami és Peti táncmozdulatait, azonban néhány csótány is csatlakozott hozzájuk.

A lányok kiközösítették a fiúkat!

Klaudia, Babett, Alexa és Cicciolina úgy döntöttek, hogy egy piros szalaggal választják le a fiúkat a táborról. Vajon mit szóltak ehhez Kabáték?

Tenya Alexának: „Úristen, milyen szép melleid vannak!”

Cicciolina, Andi és Babett döbbenten hallgatták Alexa történetét, aki elmesélte nekik, hogy a színész milyen pofátlanul viselkedett vele, mikor kettesben maradtak egy picit.

 Kincsvadászat: Alexa és Mikike nyalakodtak egy kicsit

A párosnak egy erősen erotikus feladatban kellett számokat kutatnia: nyaltak, lábuk közé ragadták a rudakat, sőt még össze is dugták, amilyük volt. Vajon megszerezték az értékes kincseket?

 A táborlakók megpróbálták kikaparni Zsoltot a mélypontjáról

Zsolt fezsültsége és befordulása nagyon rossz hatással volt a táborlakókra, ezért Rozina megpróbált beszélni vele a helyzetről. A színész nem fogadta el a szavait, sőt betámadta Rozinát. A többiek később megrendülten hallgatták, mi történt, Zsolt viszont elgondolkodott és rájött, a társainak igaza van.

Gabo ledobta a textilt, a lányok pedig kiborultak

A lefety csata után Gabo gondolta, hogy gyorsan megmosakszik, persze ezt pőrén tette a folyó parton. Először a síkító Alexa menekült el a látvány elől, majd Cicciolina jött, aki szemrebbenés nélkül sétált el Gabo mellett. Később a táborban is kitört a pucér-pánik.

Bátorságpróba: telefonálj kígyókkal a nyakadban, ha tudsz!

Alexa és Kabát Peti extrém kérdéssoron verekedte keresztül magát a próbán: miközben Alexa telefonon kérdezett, Petinek egy telefonfülkében állva kellett válaszolnia. Egy volt a gond: a vízzel együtt állatok is zúdultak rá, nem is kevés. Szerintetek meglett az a hat csillag?

A táborlakókból előtörtek az ellentétek

Jenga-harcon dőlt el, hogy melyik csapat mehet Kincsvadászatra, azonban meglepő módon, miközben pakolták a kockákat, az indulatok is el-elszabadultak, sőt a játék után még inkább előjöttek az ellentétek a két csapat között.

Gabo röhögőgörcsöt tálalt a csapattársainak

A sikeres Bátorságpróba után óriási lakoma várt a csapatokra, azonban nem ugyanúgy élték meg a zabálást. Miközben a zöldek csöndesen várták, hogy elkészüljön a füstölt haluk, a kékeknél Gabo lett a kaja, és a hangulat felelőse is.

„Megjöttetek csalók?”

Miután a párosok visszatértek a Bátorságpróbáról, Klaudia mindenkinek elmesélte, hogyan viselkedett Tenya az összecsapáson. Amikor Tenyáék is becsatlakoztak hozzájuk, a szőke Tarzan felvetette, hogy odaadhatnának egy csillagot a másik csapatnak, hogy jóvá tegye a viselkedését. Vajon ez elég volt a békéhez?

Így bújócskáztak a dzsungelharcosok!

Miközben Rozináék a Bátorságpróbán gyűjtötték a csillagokat, a többiek extrém bújácskába kezdtek. Zsolt igazi Rambóra festette a srácokat, a lányoknak pedig az volt a dolguk, hogy megtalálják a susnyásban rejtőzködő dzsungelharcosokat.

Koholák Alexa megmutatta a párját

Koholák Alexa még a dzsungelbe indulás előtt mutatta meg nekünk párját. Sőt, Bence a dél-afrikai kalandokra is segített felkészülni a csótányoktól rettegő lánynak.

Story Extra 2017-12-04


szerző:
2017.12.04. 15:40
Alexa:

A lányok megbeszélték egymással: elegük van a cukiskodásból, az éneklésből és a szeretgetésből. Itt az ideje, hogy végre valami balhé is legyen a táborban!

Fókusz 2017-12-01


szerző:
2017.12.01. 17:20
Alexa házsártos feleségként üldözi Gabót

A tábornokparancsnok most tudta meg, hogy Gabo és Peti elrontották a zuhanyzót. Az biztos, hogy nem tették zsebre azt, amit Alexától kaptak a bravúros művelet elhallgatásáért.

Celebek vs. vízesés

Először a magasba, majd onnan a mélybe kerültek a celebek. Volt, aki nem vette könnyen az akadályokat...

Pumped Gabo: ˝Amerikaaa!˝

Lehet, hogy eltévedt a fiatal izompacsirta? Szerencsére csak fejben! Az biztos, hogy csajozási szándékát egyáltalán nem befolyásolja tartózkodási helye. Landolás után kézrátétellel ellenőrizte le Klaudia hátsóját...

Tudják-e a celebek, hogy melyik állat okozza a legtöbb ember halálát?

Talán te se gondolnád, hogy melyik is az az állat, amelyik a legtöbb emberáldozatot követelte Dél-Afrikában. Nézd meg, hogy a celebek közül kinek sikerült eltalálnia!

Celeb vagyok EXTRA: Fel tudnak-e a celebek sorolni afrikai országokat?

Egy-két celebnek komoly fejtörést okoztak a kontinens országai. Neked sikerült volna? 

Story Extra 2017-11-20


szerző:
2017.11.20. 15:40
Zé a legrosszabbkor érkezett Alexához?

Alexa éppen nagyban rohangált a pultjában, amikor Zé odatoppant mellé, emiatt nem igazán örült a zsűritagnak. Zé persze nem hagyta magát, kifaggatta Alexát, hogy mit is készít éppen, és persze a hátránya is előkerült.
 

Horváth Éva egy kicsit megkavarta a szálakat

Miután Éva étele lett a legjobb az első feladatban, nemcsak egy előnyt kapott, két versenytársát hátráltathatta is: kicserélte Alexa és Andi gyógynövényeit.

Öten visszatértek a Konyhafőnök VIP előző évadából!

Andi, Alexa és Steve számára ismerős a helyzet, hiszen ők legutóbb épp itt, a középdöntő utolsó versenynapján estek ki a versenyből. Éva és András az előző szériában az elődöntő héten estek ki, de egy online szavazáson a nézőktől ők ketten kaptak bizalmat.

Alexa: „Nem tudok valamit kicsit csinálni”

Alexa még most emlékezett rá, hogy az ő szériájukban mi, merre volt a pultjukban, mégsem talált semmit. A folyton ezer százalékon pörgő lány odavan az ízekért, pont ezért jó sok evéssel készült az újabb kihívásra. Ó, és a Séf újra zavarba hozta interjú közben.

Alexa: „Hogy szőrtelenítem majd a lábam?”

Az X-Stage háziasszonya imádja a kalandokat, így nem is volt kérdés számára, hogy megmérkőzzön-e a műsorban. Habár rajong az egzotikus környezetért, a csótányok nem éppen a kedvencei. Legnagyobb aggodalma viszont mégis az, hogy hogyan fogja elintézni a szokásos női teendőket…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való