KERESÉS search-close

Kocsis Máté

28 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kocsis Máté"

Váratlanul lemondott a kormánypárti sajtót tömörítő alapítvány elnöke

Váratlanul lemondott a kormánypárti sajtót tömörítő alapítvány elnöke. Előzőleg Varga István, egykori fideszes képviselő egy interjúban úgy fogalmazott: "igényes, jó tollú újságírókat a másik oldalon lát." Arról is beszélt, hogy előbb olvas Indexet és Népszavát, majd utána a többit. Néhány órával azután, hogy az országos sajtó is közölte az interjút, távozott posztjáról.

Kocsis: Bohócot csinált magából az ellenzék

A Fidesz frakcióvezetője szerint bohócot csináltak magukból az ellenzéki képviselők. Kocsis Máté köszönetet mondott a kormánypárti képviselőknek, hogy nyugodtan és méltóságteljesen viselkedtek. Azt mondta: meg kell vizsgálni, hogy történt-e olyasmi, ami indokolttá teszi büntetőeljárás megindítását - mint mondta - a rendbontók ellen.

Európa legnagyobb kézilabda csarnoka épülhet Budapesten

Budapesten épülhet meg Európa legnagyobb, 20 ezer főt befogadni képes kézilabda csarnoka, jelentette be Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke.

 

Tovább gyűrűzik a Wellhello-botrány!

Egyelőre csak a fejünket kapkodjuk az adok-kapoktól, ami a zenekar jelenlegi és egykori tagjai közt megy - vajon kinek van igaza?! 

Megosztja a pártokat a jelentés

A Fidesz szerint Soros György bosszúja a Sargentini-jelentés elfogadása. Kocsis Máté frakcióvezető azt mondta, nem engednek a milliárdos zsarolásának. Az MSZP európai parlamenti képviselője szerint a kormánynak le kellene mondania

Pszichológiai elemzést rendelt Kocsis Máté

A HVG.hu írt először arról, hogy a VIII. kerületi testületi ülésen épp az állítólagos Soros-tervről szólt a vita, amikor a Párbeszéd egyik képviselője azt mondta, inkább a korrupcióról, vagy a kórházakról kellene beszélni. Ezután közölte a kerület fideszes polgármestere Erőss Gáborral, hogy készíttetett egy elemzést a jelleméről, mely igen tanulságos. Az ellenzéki politikus az adatvédelmi hatósághoz fordul, hogy kiderüljön visszaéltek-e személyes adataival.

Játszótér: nagyoknak tilos a bemenet!?

 

Akár kétszázezer forintos büntetést is kaphat az a 14 évesnél idősebb gyerek, aki használja a játszótereket a nyolcadik kerületben. Ez áll abban a javaslatban, amit csütörtökön tárgyal az önkormányzat.

SULI: Kié legyen a Deák Diák iskola?

Érvek és ellenérvek hangzottak el azon a parázs hangulatú szülői fórumon, amin a 8. kerületi Deák Diák Általános Iskola esetleges egyházi átvétele volt a téma. Összefoglalónkban megszólalnak a gögögkatolikus hajdúdorogi főegyházmegye képviselői, a szülők és Kocsis Máté, a kerület polgármestere is, aki a szülők soraiból emelkedett szólásra.

Lehet-e politikus magánember a Facebookon?

Nem magánvélemény a szakértő szerint, ha valaki egy mindenki számára elérhető közösségi oldalon teszi közzé gondolatait. A Híradónak nyilatkozó közösségi média szakember ezt azzal magyarázza: a politikusok is éppen azért regisztrálnak az ilyen oldalakra, hogy minél több embert elérjenek. A fideszes Kocsis Máté a napokban közölt homofób tartalmú posztot az oldalán. A párt azzal védekezett, politikusuk ezt magánemberként tette.

Homofóbia miatt mondatnák le Kocsis Mátét

A DK szerint homofób kijelentései miatt minden közéleti posztjáról le kellene mondania Kocsis Máténak a Fidesz kommunikációs igazgatójának, a VIII. kerület polgármesterének. A politikus a Facebookon tegnap melegnek nevezte azt az ügyvédet, aki Ungár Klárát képviselte egy perben, amit elvesztett az egykori SZDSZ-es képviselő ellen. Pártja szerint Kocsis megsértett családapaként, mint magánember nyilvánított véleményt, akit ha Ungár Klára nem sértett volna meg annak idején, akkor sosem indult volna el a vita.

A fővárosban bonthat, a kerületben nem

Kocsis Máté józsefvárosi polgármester bár maga kezdeményezte a Mahír hirdetőoszlopainak elbontásához vezető szerződésbontást, az általa vezetett kerületben 2023-ig meghosszabbították Simicska Lajos cégének szerződését. Azokat az oszlopokat nem is bontják. Szerettük volna megtudni, hogy miért kell a fővárosi oszlopokat elbontani, ha a józsefvárosiak maradhatnak, de Kocsis Máté nem nyilatkozott. Az LMP szerint két korrupt társaság háborújáról van szó.

Kocsis Mátét melegnek nevezték, pert indított

Kétmilliót kell fizetnie Ungár Klárának, amiért rejtőzködő melegnek nevezte Kocsis Mátét, a Fidesz egyik vezető politikusát. Így döntött első fokon a magyar bíróság. Arra voltunk kíváncsiak, mennyire jelent bélyeget, ha valaki felvállalja, hogy homoszexuális. Moskovics  Judit velük beszélgetett, egy pilótával, egy egyetemi professzorral és egy kétgyerekes anyával.

Megsértette Kocsis Máté jó hírnevét Ungár Klára

Azt állította a fideszes politikusról, hogy homoszexuális. A homoszexualitását nyíltan vállaló egykori fideszes és szabad demokrata politikusnőt emiatt első fokon bocsánatkérésére és kétmillió forint sérelemdíj megfizetésére kötelezte a bíróság.

Elnézést kért a pofozkodó vállalkozó

Közleményben kért elnézést a nyugdíjas vállalkozó, aki pofon vágott egy idős nőt a józsefvárosi augusztus 20-ai ünnepségen. A férfi, akiről szombaton derült ki, hogy korábban sok tízmilliós megbízásokat kapott az önkormányzattól, azt írta, nem áll kapcsolatban Kocsis Máté polgármesterrel, akitől szintén bocsánatot kért.

A kerületnek is dolgozik a pofozkodó férfi

Egy, az önkormányzat által sokat foglalkoztatott építési vállalkozó vágott pofon egy Kocsis Máté ellen tüntető idős nőt Józsefvárosban, a nemzeti ünnepen. A vállalkozót az asszony tüntetőtársai azonosították be, akiket több civil ruhás, erős testfelépítésű férfi akadályozott meg tegnapelőtt, hogy bejussanak a kerületi ünnepségre. Az Átlátszó blog szerint a férfi, aki ütött, korábban sok tízmilliós megbízást kapott az önkormányzattól. A polgármester azt mondja, csak látásból ismeri. A PM lemondásra szólította fel Kocsis Mátét.

Kocsis kivizsgáltatja a pofozkodást

Garázdaság gyanúja miatt eljárást indított a rendőrség, miután megütöttek egy Kocsis Máté ellen tüntető idős nőt Józsefváros augusztus 20-i ünnepségén. A rendezvényen civil ruhás, erős testfelépítésű férfiak akadályozták meg, hogy a tüntetők bejussanak a helyszínre. A helyi közterület-felügyelet vezetője elismerte, ő hívta őket, de ma már azt állította, nem rájuk gondolt, és nem ismeri a csoport tagjait. Kocsis Máté is vizsgálatot indított.

Titokzatos biztonságiak Kocsis Máté közelében

Megütöttek egy nőt a VIII. kerületi önkormányzat ünnepi megemlékezésén, amelyen Kocsis Máté polgármester, a Fidesz kommunikációs igazgatója is beszédet mondott. A rendezvényre mintegy 40 tüntető érkezett, akik előtt azonban egy tucat nagydarab, kigyúrt férfi elzárta az utat és nem engedték be őket. Ekkor kezdődött a szóváltás és a kisebb dulakodás, aminek a végén egy férfi megütött egy idősebb tüntető nőt.

Területeket jelölnek ki a menekülteknek

Tranzitterületeket jelöl ki a Fővárosi Önkormányzat a nagy pályaudvarok környékén, a Budapesten áthaladó menekülteknek. Ha kérik, itt kaphatnának orvosi ellátást, információkat, fürödhetnének és várakozhatnának, míg tovább nem utaznak.

Szivárványszínbe öltöztették a fákat

Kirekesztés, zaklatás, és erőszak. Ez a homofóbia következménye a budapesti melegfelvonulás szervezői szerint, ezért szivárványszínbe öltöztették a fákat az Andrássy út egy szakaszán. A tiltakozás oka, hogy a főpolgármester a múlt héten méltatlannak nevezte a Pride-ot ahhoz, hogy egy ilyen világörökségi helyszínen rendezzék. Kocsis Máté józsefvárosi polgármestert is zavarja a rendezvény. Szívesebben látná a Nagybani piac parkolójában, mint az Andrássy úton.

Kocsis Máté lett a kézilabda szövetség elnöke

A VIII. kerületi fideszes polgármesternek eredetileg egy kihívója volt, de a korábbi válogatott Farkas Ágnest még jelöltnek sem szavazta meg a közgyűlés.

Ellenszavazat nélkül választották a kézilabda szövetség elnökévé Kocsis Mátét

A VIII. kerületi fideszes polgármesternek eredetileg egy kihívója volt, de a korábbi válogatott Farkas Ágnest még jelöltnek sem szavazta meg a közgyűlés. Az öt látványsport, közte a kézilabda évente 50-60 milliárd forintot kap a társasági adó pénzekből, a többi, olimpiai sportágat 2020-ig 135 milliárd forinttal támogatja a költségvetés.

Kocsis Máté szerint az újságírók rosszindulatúak, lusták és kíváncsiak

Kocsis Máté VIII. kerületi polgármester eléggé kiakadt egy testületi ülésen. Azon, hogy sokan nem átallanak adatokat kérni az önkormányzattól. Újságírók és civilek, akiket Kocsis szerint semmi más nem vezet, mint rosszindulat, kíváncsiság és lustaság. Szerinte így van, mások szerint meg úgy, hogy ha az önkormányzat közpénzekből gazdálkodik, az adófizetőknek joguk van tudni, hogy mire költik a pénzüket. Serdült Szilvia riportja.

Miről is szól a Paff, a bűvös sárkány?

Kocsis Máté drogteszt-javaslatán nemcsak a közvélemény, hanem a Heti hetes asztaltársasága is felháborodott.

Támogatja a Fidesz a kötelező drogtesztet

Az ötletet Kocsis Máté vetette fel, a kormánypárt kommunikációs igazgatója szerint évente kellene szűrni a 12 és 18 év közötti gyerekeket, a politikusokat és az újságírókat. Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője szerint a drogteszt a legmegfelelőbb módja a droghasználat és a szervezett bűnözés visszaszorításának, a szülői nevelés nem elegendő. 


 

Felháborodtak a drogteszt ötletén

A legsebezhetőbb korban szégyenítik meg a gyerekeket, ha kötelező drogtesztre kényszerítik őket- ezt egy klinikai szakpszichológus mondta a Híradónak Kocsis Máté javaslatáról. A Fidesz kommunikációs vezetője a Facebookon írta meg, hogy évenkénti kötelező drogtesztnek kellene alávetni minden 12 és 18 év közti gyereket.

Kötelezővé tennék az iskolások drogtesztjét

Kötelezővé tenné az éves drogtesztet a 12 és 18 év közti gyerekeknek, a politikusoknak és az újságíróknak Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója. Erről a Facebook oldalán írt, ahol hozzáteszi, javaslatot tesz a Fidesz frakciónak, hogy alkossanak erről törvényjavaslatot.

Házon kívül 12-02-14


szerző:
2012.02.14. 22:45
Házon kívül 12-02-14

Házon kívül: Egy kis faluban jártunk, ahol szünetel a tanítás, annyira nincs meleg holmijuk a gyerekeknek. - Hogyan hat a válság azokra a nőkre, akik a mindennapi túlélésre koncentrálnak, de saját magukra már egyáltalán nem? - Politikusok, végtörlesztettek és nagyon jól jártak. Volt, aki 90 milliót fizetett vissza és volt, aki „csak” 40 milliót. Nekik hogyan sikerült visszafizetniük az adósságukat?

Ha kell, kényszerrel viszik szállóra a hajléktalanokat

Azért hogy senki ne fagyjon meg a közterületeken, minden hajléktalannak el kell hagynia az utcákat - mondta Kocsis Máté józsefvárosi polgármester.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való