KERESÉS search-close

Kis Bernadett

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kis Bernadett"

VIDEÓ: ott voltunk Solti Ádámék esküvőjén!

A Fókusz kamerája végig jelent volt a felejthetetlen eseményen. Mutatjuk!

Megmutatjuk, hogy milyen lesz Solti Ádám és Berni új álomotthona!

Solti Ádám és menyasszonya, Solti Bernadett megmutatta nekünk készülő családi fészkét! Elárulták azt is, hogy gyereket is szeretnének és nyáron hivatalosan is összekötik az életüket. A ház ötödik éve készül, ami egyben a kapcsolatuk szimbóluma is lehetne, hiszen Ádám nem sokkal a megismerkedésük után vágott bele a projektbe. A kapcsolatuk is - a házhoz hasonlóan – sok buktatóval épült, fejlődött, és Berniék erről kendőzetlenül őszintén beszélnek is!

SOLTI ÁDÁM&BERNI: Két lánykérés után most az esküvőre készülnek

Solti Ádám és kedvese Berni már több mint 4 éve alkot egy párt. Ádám 8 hónappal megismerkedésük után kérte meg a lány kezét, az esküvőt azonban sokáig halogatták. Berni elismerte, hogy akkoriban érzelmileg sem álltak készen egy ilyen nagy döntésre.

KONFLIKTUS: Solti Ádám nem mutatja meg Berninek, kit lájkol

Solti Ádámnál és menyasszonyánál, Berninél korábban állandó konfliktusforrás volt, hogy Ádám kit lájkolgat. Egészen addig, míg Ádám le nem tiltotta Bernit saját oldaláról. De mégis mit szól ehhez Berni?

Rajzoló - 5. évad 2. rész

Balázs ismét utánajárt, kinek milyen a kézügyessége. Nem volt könnyű dolga a sztároknak, hiszen a Rajzoló nevezetű játékban még egy banánt is macerás jól felismerhetően lefirkálni…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Rajzoló játékot is!

Céllövölde - 5. évad 2. rész

Balázs a sztárok múltjában vájkált, ahonnan vicces és igen kínos történetek is reflektorfénybe kerültek. Vajon ki találkozott már szellemmel, és ki rettent meg egy intim testrész látványától?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Céllövölde játékot is!

Öt másodperc - 5. évad 2. rész

A sztároknak mindössze öt másodpercük volt a feladványok megoldására. Nem valami sok, ám épp elég, hogy fény derüljön néhány titokra…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Öt másodperc játékot is!

Vasvári-Solti csapat (Második adás)

Vivi és Fecsó a Nyerő Páros büszke nyertesei, és ismét itt volt a lehetőség, hogy újra felálljanak a dobogó tetejére. Solti Ádámék is erősítették a csapatot, és szerintük a humor volt a legnagyobb erősségük.

Solti Ádámék már

A páros nagyon jól tudja, hogy erős ellenfelekkel kell szembeszállniuk, ennek ellenére mindent meg fognak tenni a győzelemért. Vajon sikerrel járnak?

Solti Ádám és Kis Berni elvesztették babájukat!

A szerelmesek egy igazán személyes és fontos posztban mesélték el szomorú történetüket, hogy erőt adhassanak minden babára vágyakozó párnak.

Solti Ádám és Berni esküvői ruhában fotózkodtak!

Solti Ádám és Berni a Nyerő Párosban bebizonyította már, hogy milyen erős kettejük kapcsolata, a napokban viszont nem csak nyaktörő mutatványokban, hanem fotókon is megmutatták ezt. Esküvői fotózáshoz álltak modellt.

Solti Ádám és párja titokban összeházasodtak?

A Barátok közt színésze és párja, Berni meglepő képeket osztottak meg az Instagram-oldalaikon. Vajon ez azt jelenti, amire mindannyian gondolunk?

ÁDÁM&BERNI: „Mi megnyertük egymást”

Solti Ádám és kedvese Berni épp lecsúsztak a Nyerő Páros TOP 3-ról, ennek ellenére azt mondják, már így is rengeteget nyertek ezzel a játékkal. Még jobban megismerték egymást, és arra is rájöttek, hogy vakon megbízhatnak egymásban.

Jöhet a trónörökös Solti Ádáméknál!

Solti Ádámmal és Kis Bernivel közvetlenül a kiesésükkor készített exkluzív interjúnkból kiderül, hogy milyen újdonságokat tudtak meg egymásról a Nyerő Páros alatt, és hogy mik a terveik a közeljövőre nézve.

Berni teljesen kiakadt, amiért nem őt tartja Ádám a világ legszebb nőjének

Berninek jól esett volna, ha Ádám azt mondja, hogy őt tartja a világ legjobb nőjének, azonban a színész másképp gondolkozott.

Most kiderül, hogy a többiek is napraforgónak tartják-e Bernit!

Legutóbb Kefirék búcsúztak a játéktól, Mariann azonban az utolsó szó jogán még csúnyán odaszúrt Berninek. Balázs tiszta vizet öntött a pohárba, és rákérdezett a többieknél, hogy mit gondolnak erről!

Solti Ádám egy lúzer a párja szerint

Bernit nem érdekli, hogy Ádám hogyan teljesít a feladatokban, ő így is, úgy is szereti a párját, és azt sem fél a szemébe mondani, hogy lúzer.

Egy kis pénzért hajlandóak voltak a fiúk szembeszállni a párjuk haragjával

Azok a srácok, akik a Dróton rángatás című játékon elbukták a csajukra feltett összegett, kaptak egy újabb esélyt, hogy egy kis pénzt szerezzenek. Ám ezzel a lányok kedvenc tárgyait sodorták veszélybe...

„Ez az egész kifordít minket önmagunkból!”

Solti Ádám úgy érzi, hogy a játékok nincsenek jó hatással a kapcsolatukra, és ő is teljesen kifordult önmagából a Nyerő Páros óta. Ha kíváncsi vagy, hogy mit gondol erről Ádám párja, nézd meg a videót!

A villában lakó nők közül az ő hátát kenné be Tokár Tomi!

Vajon képes a párja gondolataiban olvasni Solti Ádám, Tokár Tomi és Gáspár Laci? A srácokra az a feladat várt, hogy találják ki, mire gondolhat a párjuk egy-egy kérdés kapcsán.

Solti Ádám párja: „Ez annyira ciki!”

A Barátok közt színésze és szerelme, Berni közelebbről is megismerkedhettek a sátrukkal, ráadásul Ádám be is kukkantott a „szerelmi fészekbe". Vajon mit szóltak hozzá?

Villámkérdésekkel bombáztuk a Nyerő Páros játékosait, a válaszokkal pedig még egymást is képesek voltak meglepni a szerelmesek.

Félelemből és könnyekből sem lesz hiány a Nyerő Páros új évadában!

Solti Ádámnak és párjának, Kis Berninek egy több méter magas esküvői tortára kellett felmászniuk. Nyerő Páros újra augusztus 27-től az RTL Klubon!

NYERŐ PÁROS: Ádámnak nem lehet ellentmondani!

Berni rajongóból lett Solti Ádám párja. Érdekes módon ezt a tényt az egész ország előbb tudta, mint ők maguk… Most arról mesélnek, milyen nehézségekkel kell megküzdeniük azért, hogy nyerő páros lehessenek.

Less bele a Nyerő Páros új évadába!

Sebestyén Balázs és Kis Berni nem bírta megállni nevetés nélkül, ahogy Solti Ádám fejjel próbál átjutni az ajtón. Nyerő Páros újra augusztus 27-től az RTL Klubon!

A Nyerő Páros villája ismét megnyitja kapuit a szerelmespárok előtt!

Augusztus 27-én új évaddal tér vissza az RTL Klub képernyőjére a Nyerő Páros!

Solti Ádám: „Berni az én személyes gorillám!”

Solti Ádám párja, Kis Bernadett bármit megtesz a szerelméért, aki egyúttal a legjobb barátja, cinkosa is.

Szerelmes évődés Solti Ádám és Kis Bernadett

Az egyik legszebb szerelmes hónap az április, ezért egész héten BOLDOG szerelmespárok jönnek a Reggeli stúdiójába. Ma egy három éve jegybenjáró pár volt Anna és Gergő vendége, akik nem igazán tudtak megegyezni a közös esküvőjüket illetően.

Solti Ádámék love storyja a Reggeliben

A Barátok közt színésze és barátnője is ellátogattak a Reggelibe, hogy kapcsolatukról és aktuális projektjeikről meséljenek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való