KERESÉS search-close

Kisördögök

32 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kisördögök"

Kovácsovics Fruzsi: „Csak táncmozdulatokkal tudnám elmondani, mi van bennem”

A Kisördögök csapatkapitánya duplán örülhetett a Fináléban, hiszen nemcsak Olívia, de Peti is megnyerte a saját kategóriáját. És hogy mi a legkedvesebb emléke a Kicsi Óriásokból? Azt is elmesélte nekünk.

Olivér: „Nagyon szeretek itt mindenkit és nagyon nehéz lesz elválni tőlük”

Olivér az utolsó adás közben egy picit visszaemlékezett az elmúlt hónapokra, és elmesélte, melyek voltak a legkedvesebb emlékei, és természetesen arról is mesélt, milyen érzés volt fent táncolni a Kicsi Óriások színpadán.

Viki és Petra legjobb barátok lettek a show alatt!

A Kisörödögök táncosa, Viki és a Vagányok táncosa, Petra igazán megszerették egymást, ezért nagyon hálásak a műsornak. Persze, rengeteg útravalót visznek magukkal, amiket a Kicsi Óriásokban tanultak.

Így jutottak el a kistehetségek a Fináléig!

Martin a Torpedók, Olívia pedig a Kisördögök csapatába került és mindketten nagyon örültek, hogy bejutottak. A kistehetségek felidézték a kedvenc pillanataikat.

Olivér & Viki: „A swingben lettünk igazi pár”

Viki és Olivér is az első adás után lettek egy pár, és sokat dolgoztak a produkcióikon. Az összehang mindig megvolt, igyekeztek mindig mindent megbeszélni egymással. Mégis volt egy tánc, ami igazán összehozta őket.

Olivér & Viki: Work (Ciara ft. Missy Elliott)

A táncuk után, Olivér eldobta a macsó énjét és könnyes szemmel állt a zsűri előtt Vikivel és Balázzsal az oldalán. A zsűri szerint Viki mindig odatette magát a színpadon, Olivér viszont egy nagy utat tett meg a Fináléig.

Peti: I Have Nothing (Whitney Houston)

Peti egy nagy pillanatot okozott a színpadon, hiszen nemcsak ő sírta el magát, de a zsűri és a közönség is elérzékenyült az előadásán. Földes Eszter szerint végre átlépett a saját határain, és erre vártak eddig!

Peti: „Az életemben a legjobb dolog, hogy itt lehetek”

Peti Kovácsovics Fruzsina csapatában énekelt, és minden produkciójával a Kisördögöknek gyűjtögette a pontokat. Most felidézte a kedvenc emlékeit, és a legfontosabb dolgokat, amiket a Kicsi Óriásokban tanult.

Vasárnap jön a Kicsi Óriások fináléja!

Múlt hétvégén kiderült, hogy Oláh Gergő és a Fenegyerekek lettek a legjobb csapat, azonban a tehetségmutató itt nem ér véget! Az utolsó adásban kategóriánként is győzteseket hirdet a zsűri. Sőt, még sztárvendégeket is köszönthetünk vasárnap este a Kicsi Óriások színpadán.

Vajon a Kicsi Óriások kiesett csapatai kit várnak győztesként?

A korábbi adások során búcsúznunk kellett a Torpedóktól, a Vagányoktól és a Kisördögöktől, most megkérdeztük őket, szerintük kik azok, akik a leginkább megérdemelnék a győzelmet.

Kovácsovics Fruzsi: „Remélem, hogy a szeretet kifelé tud majd sugározni”

A Kisördögök csapatkapitánya mesélt egy picit a gyerekek produkcióiról és a pontokról. Illetve, az este különleges produkciójáról is: a közös duettjéről Petivel. Vajon milyen érzés egy gyerekkel duettezni? Megosztotta velünk!

A Fenegyerekek és a Lázadók között dől majd el a Kicsi Óriások csapatversenye

A csapatdöntőbe jutás volt a tét a Kicsi Óriások vasárnapi adásában, amelyben ezúttal még a csapatkapitányok is versenybe szálltak az extra-pontokért. Szoros küzdelmet követően végül Kovácsovics Fruzsinak és csapatának, a Kisördögöknek kellett búcsúznia egy időre a Kicsi Óriások színpadától.

Eredményhirdetés: a Lázadók és a Fenegyerekek jutottak a döntőbe!

Az egyéni produkciók, a csapatkapitány "duettek" és az extra sztárfellépős dalok és koreográfiák után jöhetett az eredményhirdetés, ahol az extra pontok kiosztása után kiderült, melyik csapattól kell búcsúznunk.

Peti & Fruzsi: Thinking Out Loud (Ed Sheeran)

Az extra pontokért most a csapatkapitányok is beszálltak a küzdelembe: Fruzsi egy szerelmes dalt énekelt el Petivel, és utólag bevallotta, hogy jobban izgult, mint a kis énekese.

Viki & Olivér: Brotherswing (Caravan Palace)

A zsűri múlt heti kritikái miatt Viki és Olivér egy teljesen új stílusban, a swingben próbálta ki magát a színpadon. A kezdeti félelmek után pedig teljesen beleszerettek ebbe a stílusba. Vajon ez a produkciójukon is átjött?

Peti: Bennünk a világ (Rácz Gergő)

Noha most is akadtak hibák az előadásában, Peti így is lenyűgözte a zsűrit, hiszen szerintük egyre biztosabb: a Kisördögök énekese erre született.

A Kisördögök új kihívásokba vágták a fejszéjüket

Az Akadémián Olivér és Viki egy általuk addig sosem látott stílussal, a swinggel kezdtek el barátkozni, hogy az adásban ügyesek lehessenek. Olívia a saját koreográfiáit tökéletesítette Emesével, miközben Peti a múlt hét izgalmait és könnyeit dolgozta fel az énekóráján.

Kovácsovics Fruzsina:

A Kisörögök csapatkapitánya mindig próbálja jókedvre deríteni a gyerekeket, még akkor is, ha kevesebb pontot kaptak, mint elképzelték. Fruzsi szerint ugyanis nem a pontok a legfontosabbak. 

Viki & Olivér: Crazy In Love (Beyoncé)

A zsűri kifejezetten örült neki, hogy a 4. adásra szinte már teljes volt az összhang Viki és Olivér között. A cuki ölelések kapcsán persze azonnal felmerült a "ki kivel jár az Akadémáin" kérdéskör.

Peti: Blame It On The Boogie (Jackson 5)

Peti egy teljesen új stílust hozott most a Kicsi Óriások színpadára: az eddigi lírai balladák után egy igazán pörgős dalt énekelt el a zsűri előtt, aminek meg is lett a hatása, végre eltűnt a sokat emlegetett gombóc a torkából. Főleg akkor, amikor tapsoltatni kezdte a közönséget.

Kovácsovics Fruzsi és a Kisördögök boogie-val hangolódtak a produkciókra

Az Akadémián mindig a felkészülésé a főszerep, nem volt ez másként ezen a héten sem. A Kisördögök hétről-hétre egyre jobban összecsiszolódnak: megy a tánc és a boogie! Persze, Fruzsi sem marad ki a mókából, főleg akkor, ha táncról van szó.

Viki & Olivér: Jump (Kris Kross)

Spáh Dávidék kifejezetten örültek, hogy Olivér hétről-hétre egyre jobban kinyílik Viki mellett. Tánc közben most már egy-két mosolyt is eleresztett!

Vajon mivel lazulnak fellépés előtt a Kisördögök?

„Helló, én Béla vagyok” – ezzel a többfnkciós játékkal szokta Fruzsi elterelni a gyerekek figyelmét a fellépés előtti izgalmakról. Lesd meg te is a Kisördögök egyik cuki szokását!

Kovácsovics Fruzsina: „Nagyon-nagyon izgultam értük!”

A Kisördögök csapatkapitánya mesélt egy kicsit a gyerekek teljesítményéről és a végtelen izgalomról, ami a második adás kulisszái mögött bujkált. Az apró hibák ellenére, Fruzsi szerint hétről-hétre egyre jobban hisznek magukban a gyerekek.

Peti: Love Yourself (Justin Bieber)

Peti nagyon örült, hiszen imádja a Justin Bieber dalt, amit kapott. Ez a produkcióján is meglátszódott, hiszen a zsűri szerint az első adásban jelentkező izgalom már eltűnőben volt a mostani fellépése során.

Geszti: „Viki, nem féltél egy kicsit Olivértől?”

Viki és Olivér párosánál az előző adásban a zsűri leginkább Olivér vagány és menő - pontosabban patent menci - hozzáállásán lepődött meg. Pont emiatt a koreográfia fontos részét képezte a vagányság félredobása, amit egy közös harmónikus táncra váltanak.

Kisördögök: “Olívia a ketrecharcos jelen pillanatban!”

Kovácsovics Fruzsina vezetésével a Kisördögök már megkezdték a felkészülést a második showra. Mindenki izgatott volt, kivétel Olívia, aki már kényelembe helyezte magát, és várta, hogy megnézhesse végre a társait!

Megalakultak a Kicsi Óriások csapatai!

Szombat este indult el az RTL Klub vadonatúj gyermek tehetségmutató műsora, a Kicsi Óriások. Az első adásban ki is derült, hogy kik lesznek azok az énekesek, táncosok és kis tehetségek, akik hétről-hétre csapatként versenyeznek majd a Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűri előtt.

Kisördögök


szerző:
2016.09.03. 21:41
Kisördögök

Kovácsovics Fruzsina csapata a Kisördögök nevet kapta, amelyben Viki és Olivér a táncosok, Peti az énekesek, Olívia pedig a kis tehetségek kategóriájában mutathatja meg, hogy mire is képes.

A Kisördögök videóit itt visszanézhetitek!

Peti


szerző:
2016.09.03. 21:40
Peti

Kategória: ének

 

Viki és Olivér


szerző:
2016.09.03. 21:40
Viki és Olivér

Kategória: tánc

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való