KERESÉS search-close

Ki mit tud

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ki mit tud"

Isten veled Terike!


szerző:
2015.09.26. 18:27
Isten veled Terike!

Így köszöntek el Harangozó Teritől művészbarátai. Az énekesnőt családtagjai, pályatársai és a tisztelői a Szent István Bazilikában búcsúztatták. Harangozó Teri az 1965-ös Ki Mit Tud-on lett egy ország kedvence, annyira népszerű volt, hogy ő lett az első aranylemezes előadó. Harangozó Teri szeptember közepén, 72 éves korában hunyt el.

Falusi Mariann el sem tudná képzelni az életét zene nélkül

Az énekesnő 1983-ban, 24 évesen megnyerte a Ki mit tud-ot, azóta szinte minden műfajban bizonyította tehetségét. Mariannal élete legfontosabb állomásairól beszélgettünk.

Poénkodók vs. álmosak és brutál táncprodukciók a Villában

Kiderült, hogy Fanninak tényleg fontos a teste, a regenerálódásért háborúzni is hajlandó. Egy nem mindennapi táncverseny során pedig azt is megtudtuk, hogy Edinának bejön, ha a fiúk dresszéből kiugrik a nemiszervük.

Felejthetetlen táncprodukciók a Villában

A lakók megmutatták, mennyire táncoslábúak, voltak vicces és egészen sokkoló előadások is.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-31

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Fanni és Dóri nem tudott pihenni a fiúk miatt, volt is feleselés, ami a srácokat nem hatotta meg, sőt újabb csínytevésre buzdította. Aztán a táncos Ki mit tud feledtetett minden haragot és bosszúságot.

ValóVilág 6 14-02-21


szerző:
2014.02.21. 23:00
ValóVilág 6 14-02-21

ValóVilág 6: A villában Ki Mit Tud-ot rendeztek. Mindenki választhatott egy párt magának, és így, kettesével kellett kitalálniuk és előadniuk egymásnak egy-egy produkciót.

Ki mire emlékszik a VV-ből?


szerző:
2013.11.07. 15:13
Ki mire emlékszik a VV-ből?

Lelkes jelentkezők sokasága várja, hogy a ValóVilág játékosa lehessen! VV Seherezádéval nyakunkba vettük a várost: teszteltünk, kérdeztünk, fényképeket mutattunk. Arra voltunk kíváncsiak, hogy ki mire emlékszik a Villatörténelemből.

A nagy megmérettetés: ki, mire emlékszik?

Elkezdődtek az érettségik. Hétfő délelőtt 85000 remegő kéz ragadott tollat, hogy megírja a Magyar Írásbelit. Kedden jön a matek, szerdán a történelem. Mi közben arra vagyunk kíváncsiak, sokan emlékeznek-e még az alapvető tételekre.

SZEL: Esélylatolgatás és remények a döntő előtt

Fókuszban először láthatták, hogy a közönség szavazatok aránya hogy áll. A szavazatok 36 százalékával vezet valaki, 35 százaléka van a következő párosnak, és ki tudja melyiküké a 29 százalék.

A nagy Villa ki mit tud a Fókuszban

ValóVilág gyorstalpalónk az utcán elképesztő eredményt hozott. A Villalakók élete a megszólítottak előtt nyitott könyv, a legapróbb részleteket is tudták Gergőékről. Maga Gergő pedig élő lexikonként üzemel VV történelemből.

Ki mit (nem) tud, karácsony módra


szerző:
2011.12.22. 19:23
Ki mit (nem) tud, karácsony módra

Nyakunkon a karácsony, a Fókusz pedig úgy döntött, felteszi a világ legegyszerűbb kérdéseit az ünneppel kapcsolatban. Vajon miért állítunk fát, miért ajándékozzuk meg egymást, miért eszünk bejglit, és egyáltalán mit ünneplünk december 24-én?

Fókusz 11-12-06


szerző:
2011.12.06. 20:10
Fókusz 11-12-06

Fókusz: Világpremier: csak a Fókusznak készített musical paródiát Kasza Tibi Balázsékról. Jön a nagy leleplezés! Hűségteszt - vajon visszafogadja-e VVFecót élettársa? Angéla döntése már megszületett. Szuperebek - rózsaszín körmök, csinos rucik. Az ország első kutyamodell versenyét követtük végig egészen a döntőig.

Fél Kettő 11-05-25


szerző:
2011.05.25. 14:40
Fél Kettő 11-05-25

Fél Kettő: Végzetes torokfájás - Az orvos hazaküldte, estére megfulladt a beteg. Füttyművész - Vendégünk volt a Ki mit tud?-ban feltűnt, ma ismert orvosprofesszor, Hacki Tamás. Gólyahír - Második gyermekét várja Haumann Petra, vendégünk volt a színésznő.

Koncz Zsuzsa új albumon dolgozik!

Az énekesnő úgy érezte, itt az ideje, hogy újra megszólaljon, új dalokat énekeljen, helyenként az eddigiektől eltérő zenével rukkoljon elő.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való