KERESÉS search-close

Kern András

72 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kern András"

Hernádi és Kern újra együtt

Semmi nem az, aminek látszik! Erről szól Hernádi Judit és Kern András legújabb előadása. Az összeszokott páros egy szabadszájú, harsány nőt és egy művelt, de meglehetősen cinikus férfit alakít.

Kern András 70. születésnapját ünnepelték

Különleges meglepetés részesei lehettek mindazok, akik ellátogattak múlt pénteken a Játszd újra, Sam! című előadásra. A darab végén Kern András kollégái rendhagyó módon köszöntötték a színművészt.

KERN 70: Így köszöntötték fel kollégái a színészt

A Vígszínház társulata a Játszd újra, Sam! című előadás után lepte meg a színészt a Pesti Színházban. Hegedűs D. Géza a magyar színház és filmtörténet géniuszaként éltette Kern Andrást, akit állva tapsolt a közönség. Kern Andrásról a XXI. század nem sokkal születésnapja előtt portrét készített.

Film Kern Andrásról, aki utálja, ha beskatulyázzák

10 éves korában állt először kamera elé, 17 évesen megrendezte első filmjét, a legjobb barátja segítette benne. Kern András karrierje elején több volt a drámai szerep, de aztán jöttek a vicces karakterek és 15-20 éve már szinte nem kérnek tőle mást, csak nevettetetést. Pedig a Kossuth-díjas színész nem szereti a skatulyát. Erről és kevésbé ismert szerepeiről is beszélt a 21. században!

XXI. század 2018-01-23


szerző:
2018.01.23. 23:40
Kern András nem szereti, ha beskatulyázzák

Nem szeret interjút adni, nem szereti, ha beskatulyázzák, viszont nagyon szereti az olyan színdarabot vagy filmet, amely egyszerre nevettet, ríkat és elgondolkodtat - erről beszélt Kern András a XXI. századnak, a róla készült portréban. A műsorban hatvan éves felvételeket is láthatnak a most hetven éves színészről.

 

Kern András szerint Firenzében mindenki magyar

Kern Andrásnak hála hat évvel ezelőtt megtudhattuk, mi szerepel egy gyorsétteremlánc által benyújtott periratban, melyet a firenzei polgármesternek címeztek. Mindehhez Ceglédi Zoltánnak is volt egy-két szava.

Kameránk előtt változott át Kern András

Kern András egy elképesztő smink segítségével pillanatok alatt alakult át nagymamává. Egy regény olvasása közben tetszett meg neki a figura. Annyira, hogy színpadra is állították. Ott voltunk az öltözőben, a döbbenetes változás hátteréről a színészlegenda mesélt nekünk.

Firenzében is mindenki magyar?


szerző:
2016.11.13. 23:30
Firenzében is mindenki magyar?

Kern Andrásnak hála megtudhatjuk, mi szerepel egy gyorsétteremlánc által benyújtott periratban, melyet a firenzei polgármesternek címeztek. Mindehhez Ceglédi Zoltánnak is volt egy-két szava.

Megcsappant a Heti Hetes asztaltársasága?

Rendkívüli dolog történt a műsorban! Ezúttal csupán hatan osztották meg véleményeiket a közélet történéseiről, majd az is kiderült, hogy Frakasházy Tivadar rettentően hasonlít saját magára.

Kuncze Gábor önmagát nézi a tévében!

Az egykori belügyminiszter elárulta, volt már pár furcsa televíziós megjelenése. Kern András pedig megosztott egy színházi titkott: hogyan lehet az ember egyszerre két helyen.

Komoly pénzbüntetésre számíthat Kern András!

A hosszú kocsisort szerette volna kikerülni a színész autójával, ezért a Margit körúton a villamossínre hajtott. Balszerencséjére két sarokkal később azonnal kiszúrták tettét a járőröző rendőrök és a pesti oldalon felelősségre is vonták. Kern elismerte, hogy tilosban hajtott, tettét azzal indokolta: előadásra sietett délután.

KERN ANDRÁS: „Senkivel sem tudtam úgy röhögni, mint vele”

Már két éve annak, hogy egy remek színész, csodálatos komikus hagyta itt a földi életet. Egy egész ország búcsúzott Bajor Imrétől, nem beszélve családjáról és kollégáiról. Kern András mély fájdalommal, de határtalan szeretettel nosztalgiázott barátjáról, Imréről.

Ennél viccesebbet biztos nem hallottál az internet rejtelmeiről!

Kern András - saját bevallása szerint - nem éppen a 21. századi technika ördöge, ám sorstársairól és az ellentáborba tartozókról kiforrott véleménye van, amit meg is osztott a Heti Hetes asztaltársaságával.

Hajós András dalban cáfolta a Mikulás létezését

A neves ünnepek szimbolikus alakjainak létezése - mint például a Mikulás vagy a húsvéti nyuszi - örök dilemma. Hajós András gitárt ragadott, hogy zenei kísérettel énekelje el saját álláspontját a témával kapcsolatban.

Fontos a papír, vagy elég az adott szó egy sokáig tartó kapcsolathoz?

Sokan úgy gondolják, hogy egy szerelmi kapcsolat kizárólag házassággal válhat teljessé. Mások pedig úgy, hogy a papír semmit nem jelent. A boldogító igen, mint tudjuk, nem mindig boldogít. És nem mindenkit. Horgas Eszter például kimondottan irtózik a gondolattól, hogy másodszorra is oltár elé álljon. Zoltán Erika és Robbie D. viszont halmozzák az esküvőket, mert már a harmadik közös nagy napra készülnek.  

Kern Andrást késsel fenyegették egy étteremben

Vacsorázni szeretett volna a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, ám a pincér nem volt túl készséges. Kern András viccelni próbált az alkalmatlankodó felszolgálóval, aki nem értékelte a poént, ezért majdnem csúnya véget ért az éttermi jelenet.

Ferenc pápával „forgatott” a Heti Hetes

Rögtönzött jelenet Kern András rendezésében, ahol a főszerepet Hajdu Steve kapta. Akik szintén kivették a részüket a filmből: Gálvölgyi János, Ábel Anita és Heilig Gábor.

Heti Hetes 2045-ben 2015-12-31


szerző:
2015.12.31. 21:30
Szilveszterkor a jövőből jelentkeznek a

A jövőből jelentkeznek a Heti Hetes sztárjai holnap este. Gálvölgyi fitten fiatalosan, Kern András botladozva, Hajdu Steve bottal, Farkasházy Tivadar járókerettel, Jáksó László pedig szó szerint bicegve esett be a szilveszteri felvételre.

2045-ből jelentkeznek a Heti Hetes sztárjai

A jövőből jelentkeznek a Heti Hetes sztárjai holnap este. Gálvölgyi fitten fiatalosan, Kern András botladozva, Hajdu Steve bottal, Farkasházy Tivadar járókerettel, Jáksó László pedig szó szerint bicegve esett be a szilveszteri felvételre.

Újra rendez Kern András


szerző:
2015.11.27. 18:37
Újra rendez Kern András

Ő egyben a főszereplője is a Gondolj rám című keserédes komédiának, sőt a főcímdalt, egy régi LGT-slágert is ő énekli. A dalhoz készült klipet most forgatták egy budapesti stúdióban. A kisfilm rendezője a Kossuth- és Balázs Béla-díjas operatőr, Ragályi Elemér.

KERN ANDRÁS: „Ez egy keserédes komédia lesz”

Egy régi LGT számot élesztettek újra Presser Gáborral, amellyel következő, Gondolj rám című filmjét szeretné felvezetni a közönségnek. A színész a közös munkáról, és filmbéli feleségéről, Eszenyi Enikőről is mesélt az RTL Híradó riporterének.

PRESSER GÁBOR: „Andris forgatókönyvét ez a dal ihlette”

Presser Gábor azon túl, hogy Gondolj rám című dalát felvette Kern Andrással, több másik LGT dalt is újradolgozott színész kollégája készülő filmjéhez.

Senki sem sejtette, hogy egy világsztár rejtőzik bennük

Olyan magyar és külföldi tehetségek következnek most, akik az ismeretlenség homályából kiemelkedve egyszer csak a kamerák előtt, a reflektorok kereszttüzében találták magukat csak azért, mert hittek magukban, és ki mertek állni a nyilvánosság elé. Énekkel, tánccal, verssel, vagy a legkülönfélébb mutatványokkal.

Hajós András és Kern András a Heti Hetesben

Most vasárnap hosszabb kihagyás után újra a hetek között Hajós András és Kern András.

HH best of: Elfogtunk egy levelet

Nem engedélyezte a hatóság egy jótékonysági nyugdíjas est megrendezését biztonsági őrök nélkül. A hír beindította Kern András fantáziáját és tollát. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

Heti Hetes best of 2015 - VII. rész - 15-07-19

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

Ki lesz a ValóVilág7 nyertese?

Esélyt latolgattunk VV Renivel, Danival és Ádámmal, de vendégünk volt a mindig megújuló Kern András is a szerdai 8:08-ban. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

„Mindig merni kell megújulni”

Kern András, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, Woody Allen magyar hangja, író, énekes és humorista több mint 50 éve tűnt fel a színpadon és azóta szinte egy estét sem hagyott ki. Hogy hogyan képes estéről estére megújulni és mi hajtja előre, azt most elmesélte nekünk.

Afgánok a magyar napon


szerző:
2015.01.19. 18:21
Afgánok a magyar napon

A gazdasági bevándorlás témakörét járta körbe a Heti Hetes asztaltársasága, ám mindenki a maga módján: Kern András egy jelenettel, Hajós András pedig gitárkísérettel.

Hajós és Kern újra a Heti Hetesben

Régi ismerős arcok a Heti Hetesben: vasárnap visszatér két nagyágyú, Hajós András és Kern András.

A földlakók megmentették a Tha Shudras-t

Az X-Faktor 100. adása nemcsak szenzációs extra fellépőket, hanem számtalan meglepetést is tartogatott. A Tha Shudras másodjára kényszerült párbajozni, és a mentorok ezúttal sem tudtak dönteni.
 

Meseautó


szerző:
2014.11.13. 10:30
Heti hetes - Bajor Imrére emlékezünk

Heti hetes: Rendhagyó adással jelentkezik a Heti Hetes. A műsornak, amely 1999 óta képernyőn látható, alapító és állandó tagja volt Bajor Imre. A ma esti különleges alkalomra visszatérnek a műsor nagyágyúi, hogy együtt emlékezzenek közelmúltban elhunyt barátjukra. Hernádi Judit, Havas Henrik és Kern András elfoglalja régi helyét Gálvölgyi János, Farkasházy Tivadar és Jáksó László mellett. Imre széken azonban ezen az estén üresen marad. Ónodi György, a műsor főszerkesztője, az elmúlt 15 év Heti Hetes felvételeiből válogatta ki Imre legjellemzőbb megszólalásait. Nemcsak a műsor alapító tagjai térnek vissza, hanem a stúdióban vendégként is számos pályatársat és családtagot láthatunk majd.

Meseautó


szerző:
2014.08.07. 23:30
Meseautó

Meseautó: Szűcs János (Stohl András), egy nagy budapesti üzletközpont igazgatótanácsának elnöke, gazdag, sikeres és nőtlen. Végre egy hosszabb szabadságra készül, és ennek örömére autókereskedő nagybátyjától (Kern András) egy gyönyörű autót vásárol, amellyel már az első napon sikerül elütnie egy görkorcsolyás fiatal lányt (Ónodi Eszter). Nagyobb baj nem történik, talán „csak” annyi, hogy az elnök beleszeret a lányba...

Nyáron sem megy pihenőre a Heti Hetes

Vasárnap látható az évad utolsó Heti Hetese, ám a műsor nem búcsúzik: a nézők egész nyáron Best of, azaz válogatás-adásokat láthatnak.

Testcsere az álomszerepért


szerző:
2014.03.06. 17:30
Testcsere az álomszerepért

Súlyos döntések és áldozatok mindössze egyetlen szerep miatt. Jó pár hollywoodi filmcsillag volt már a filmtörténelemben, akik egyetlen filmes szerepért teljes fizikai átalakuláson mentek keresztül.

Új időpontban és új vendéggel jelentkezik a Heti Hetes!

Februártól az RTL II-n a megszokotthoz képest korábban kezdődik a Heti Hetes. A humor nagyágyúi vasárnap este hatkor várják a nézőket.

30 éves jubileumra készül Kern András

Kern András nemrég műtéten esett át, szívritmus szabályzót kapott, de szerencsére már annyira jól van, hogy egy különleges jubileumra készül. Harminc éve mutatták be a „Játszd újra, Sam!” című darabot, amelyben ő a főszereplő.

8:08 – Minden reggel 13-11-28

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Heti hetes 13-10-20


szerző:
2013.10.20. 23:00
Heti hetes 13-10-20

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Parázs vita a tévéműsorokról

Mit olvassanak, mit ne tanítsanak az iskolában?! Milyen műsorok voltak régen a tévében, és miért nincsenek ma már nagy játékfilmek?

Kern András felhagyott a káros szenvedélyeivel

A 65 éves színész tavaly tavasszal súlyos betegségen esett át, és noha ma már jól van, nem tagadja, hogy az orvosoknak sikerült alaposan ráijeszteniük. Ennek hatására változtatott korábbi életmódján, és felhagyott a káros szenvedélyeivel.

Reflektor 13-10-02


szerző:
2013.10.02. 23:35
Reflektor 13-10-02

Reflektor: Erős Antónia mindennap mesél a gyerekeinek. Kern András felhagyott káros szenvedélyeivel. Anastacia eltávolíttatta a melleit.

Szomjasak vagyunk, és ünnepelünk!

A Heti Hetes színészei elképzelték azt a kocsmai beszélgetést, amikor a lottónyertes és barátai megvitatják, hogy ki, mikor, kivel, hol.

Vizes póló verseny Kern módra


szerző:
2013.07.21. 23:00
Vizes póló verseny Kern módra

Elborult a pohár. Nem is kicsit. Kern András megunta a várakozást és inkább jó gyerek módjára vizet öntött mindenkire, akit csak ért. Persze a végén őt is elérte a bosszú, köszönhetően Jáksó Lászlónak.

Hol és mikor láthatjuk még Jockey-t?

Kern András és Jáksó László mindent megtett, hogy egy néző se maradjon le a Dallas következő évadáról.

Heti hetes 13-04-07


szerző:
2013.04.07. 23:00
Heti hetes 13-04-07

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Kern András minden élvezetről lemondott

Kern Andrásnak egy komoly betegség után minden olyan dologról le kellett mondania, ami a gyomorban savat termel. Ezért kénytelen volt száműzni az életéből a kávét, a cigarettát, az alkoholt, és amennyire ez lehetséges volt, a stresszt is.

Teddy dühöngött, a pápa interneten csiripel

Farkasházy felháborodott, amiért megszólták pulcsis öltözködését, miközben ő már 3 évesen farmert hordott és neki volt először baseball sapkája Budapesten. Kern hozott egy jelenetet a twitterező pápáról.

Rendhagyó interjú Kern Andrással és Bárdos Andrással

A neves színész és az ismert újságíró másfél évtizede barátkozott össze, de amikor munkaügyben kellett együttműködniük, annak valahogy mindig botrány lett a vége. Ennek ellenére nemrég mégis közös vállalkozásba kezdtek.

Reflektor 12-11-29


szerző:
2012.11.30. 00:35
Reflektor 12-11-29

Reflektor: Rendhagyó interjú Kern Andrással és Bárdos Andrással. VV Veronika új életet kezdett! Az egykori villalakó új élete, ha hiszik, ha nem, a plasztikai sebész rendelőjében startolt. Veronika őszintén mesélt riporterünknek a gyökeres átalakulás okairól.

Farkasházy Teddy átalakult Majkává

A Heti hetes veteránja szeretett volna jobban beépülni a fiatal kollégák, a süldőlány és az ózdi fohász közé. Egy kis segítséggel imidzset váltott.

Heti hetes 12-04-29


szerző:
2012.04.29. 23:15
Heti hetes 12-04-29

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Kern András újra színpadon


szerző:
2012.03.28. 07:30
Kern András újra színpadon

A Heti Hetes sztárjának januárban le kellett mondania az összes fellépését a betegsége miatt, amely aztán a vártnál is hosszabb kényszerpihenőre kárhoztatta. A színész azóta szerencsére már jól van.

Reflektor 12-03-27


szerző:
2012.03.27. 23:40
Reflektor 12-03-27

Reflektor: VV Gergő szakított barátnőjével. Az okokról csak a Reflektornak mesélt. Kern Andrásnak januárban le kellett mondania az összes fellépését a betegsége miatt, amely aztán a vártnál is hosszabb kényszerpihenőre kárhoztatta. A színész azóta szerencsére már jól van.

Fókusz 12-01-11


szerző:
2012.01.11. 20:20
Fókusz 12-01-11

Fókusz: Se veled, se nélküled! - Attila féltékenységi bosszút áll Kingán vagy csak játszik a lánnyal? Tövig nyomta - Cristofel megint alulmaradt Veronikával szemben, még azt sem tudta, hogyan kezelje a pedálokat. Álmodozók - A Nyári lányok beleadtak apait-anyait az első önálló dalba és videóklipbe. És mi van a pasikkal?

Heti hetes 11-10-09


szerző:
2011.10.09. 22:55
Heti hetes 11-10-09

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 11-09-11


szerző:
2011.09.11. 23:05
Heti hetes 11-09-11

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 11-09-04


szerző:
2011.09.04. 23:50
Heti hetes 11-09-04

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 11-05-29


szerző:
2011.05.29. 22:55
Heti hetes 11-05-29

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 11-02-06


szerző:
2011.02.06. 23:30
Heti hetes 11-02-06

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 11-01-23


szerző:
2011.01.23. 23:20
Heti hetes 11-01-23

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 10-12-19


szerző:
2010.12.20. 00:00
Heti hetes 10-12-19

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 10-12-12


szerző:
2010.12.12. 23:30
Heti hetes 10-12-12

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 10-12-05


szerző:
2010.12.05. 23:40
Heti hetes 10-12-05

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Kern András vallomása


szerző:
2010.11.11. 07:45
Kern András vallomása

A színész dalban fejezi ki érzelmeit, és szeretné, ha mások is elgondolkodnának a sorain.

Reggeli 10-11-03


szerző:
2010.11.03. 09:05
Reggeli 10-11-03

Remek színészek társaságában telt a mai Reggeli: Stohl Andrást és Szabó Győzőt legújabb szerepükről, Kern Andrást viszont lemezéről kérdeztük.

Heti hetes 10-09-26


szerző:
2010.09.26. 23:20
Heti hetes 10-09-26

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 10-09-19


szerző:
2010.09.20. 00:10
Heti hetes 10-09-19

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

6:3, avagy játszd újra Tutti


szerző:
2010.07.12. 17:03
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való